15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Pablo Contreras

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αντε ρε Παμπλάρα επιτέλους!
Ίσως έτσι να βουλώσουν κάποια στόματα (Ραπτοπουλος και σια..)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Λετε να ρισκαρει ο Σαντος και να βαλει απο την αρχη τον Κοντρερας??? Πολυ χλωμο μου φαινετε...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Βλέπεις και μόνος σου πόσο λείπεις από την ομάδα. Έλα μπας και δέσουμε πίσω γιατί όλα σκατά πάνε μέχρι στιγμής Παυλάρα.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Aντε να επιστρεψει ο Pablo γιατι οχι μονο ειμαστε χωνί πισω...το πιο σημαντικο ειναι οτι δινει ηρεμια στην ομαδα και επισης βοηθα παρα πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου της ομαδας..Με το καλο λοιπον να γυρισει αλλα μονο οταν ειναι 100% ετοιμος..Οχι βεβιασμενες κινησεις παλι...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

paok4kyriakos έγραψε:Αντε ρε Παμπλάρα επιτέλους!
Ίσως έτσι να βουλώσουν κάποια στόματα (Ραπτοπουλος και σια..)
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

μπηκε στην αποστολη με πανιωνιο.... :) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

γυρνα ρε άρχοντα επιτέλους να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι καλό που επιστρέφει γιατί έχουμε μία επιπλέον λύση για την άμυνα, αλλά δεν χρειάζεται να Θεοποιούμε τους παίκτες. Η αμυντική λειτουργία μπορεί να βελτιώνεται με την προσθήκη κάποιου - καλού - παίκτη, αλλά η απόδοσή της κυρίως οφείλεται στην συνολική λειτουργία της.
Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον : θα βελτιωθεί η άμυνά μας, αλλά αμφιβάλλω αν θα έιναι απροσπέλαστη όπως πέρυσι στον α΄ γύρο τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Αποστολή, στο περί θεοποίησης συμφωνώ απόλυτα, αλλα κατά τη γνώμη μου ο Contreras δεν αποτελει απλά μια ακόμη λύση για την άμυνα, ήταν εγκέφαλος, οργανωτής, εκτελεστής και δάσκαλος ακόμη, πέρυσι τουλάχιστον!
Γενικά όμως έχεις δίκιο, κι εγώ φοβάμαι πως η αμυντική μας λειτουργία θα είναι προβληματική φέτος σε σχέση με πέρσι κι αυτό έχει να κάνει με τη γενικότερη εικόνα της ομάδας και την εσωτερική αστάθεια (ας το εκφράσω έτσι κομψά) που εμφανίζει. Ελπίζουμε απλά για το καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πιθανόν να επιστρέψει με Ατρόμητο.
Αν και είναι ρίσκο κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Και πολυ μεγαλο ρισκο!
Δεν θελω για εναν αγωνα να τον χασουμε ξανα για κανα διμηνο!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ο ραπτόπουλος τον τελευταίο καιρό διαρκώς αφήνει υπονοούμενα για την μη χρησιμοποίηση του Κοντρέρας ενώ στην τηλεοπτική του εκπομπή μιλούσε υποχθόνια για «αποτοξίνωση» αντί για αποθεραπεία, ενώ και σήμερα πάλι επικαλέστηκε εξωαγωνιστικούς λόγους. Θα μου πείτε μην το ακούς αυτόν τον λακαμά και τα τοιαύτα, ωστόσο κι εγώ προσωπικά όπως κι οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πάψουμε να προβληματιζόμαστε για την παρατεταμένη αυτή απουσία του Πάμπλο, η οποία όλο και διαιωνίζεται χωρίς καθαρούς κι ευδιάκριτους λόγους, πέρα από έναν αέναο τραυματισμό. Ταυτόχρονα σε αυτές τις περιπτώσεις που ένας παίκτης είναι να επιστρέψει από τραυματισμό κτλ συνήθως οι εφημερίδες φιλοξενούν δηλώσεις του τ στυλ, «επιστρέφω γεμάτος όρεξη» «ταύρος ο τάδε» κ.λ.π, και χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί κριτήριο νομίζω ότι η επιστροφή του Κοντρέρας περνά κάπως στην αφάνεια. Τελικά τι από όλα να πιστέψουμε;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε αδερφέ θα στο πω απλα....

ακόμη και αν πουληθεί ο κοντρέρας,και πάρεις όσα πάρεις,δεν είναι 1000 % σίγουρο ότι ΑΥΤΗ η διοίκηση θα σου πάρει έναν ίδιας ποιότητας αν όχι καλύτερης?

επομένως γιατί προβληματίζεσαι???

το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί οι ραδιοφωνατζήδες βασίζονται στη σύγχηση της μάζας....
πετάνε μια μ@λακία [που μπορεί να προκύψει σε κάποιες περιπτώσεις...] και με άδεια προσπαθούνε να πιάσουνε γεμάτα...

αυτός ο κύριος όπως και πολλοί άλλοι λένε για τον παίχτη κοντρέρας και για τον παίχτη γκαρσία...
δεν λένε όμως ότι η διοίκηση σου θα κάνει το καλύτερο[ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ] για να έρθει κάποιος που θα οφελήσει την ομάδα και θα την κρατήσει στο ίδιο επίπεδο αν όχι να την ανεβάσει...

θα πω κάτι και είναι πολύ νωρίς...
ο Θεός να μας έχει καλά και εμάς και την διοίκηση για να δούμε την ομάδα που θα έχουμε χωρίς χρέη...
πληρωμένα,σβησμένα,στους αυτουργούς???δεν ξέρω...απαλλαγμένη πάντως την ομάδα...

εκείνο το καλοκαίρι τι μεταγραφολογία έχει να πέσει?
άντε πείτε μου....αυτό να σκέφτεστε και όχι τι θα πεί ο καθένας άσχετος που προσδοκεί στο να μεγαλώσει η τσέπη του...
πως όλα έχουν γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ...αναποδιές θα έρχονται...και ούτε περιμένω να δούμε πρωτάθλημα τόσο εύκολα...ο βάζελος ''πάει'' για πρωτάθλημα χρόνια τώρα...και τι κατάφερε?τίποτα...ας περιμένουμε και λιγο ακόμη μωρέ...τι έγινε? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο ραπτοπουλος λεει οτι ναναι σε τετοια θεματα..
δεν εχει καμια πληροφορηση και ειναι και αρειανος οποτε λεει πραγματα για να μας νευριαζει πολλες φορες.

τον κοντρερας τον εχει πουλησει απο τον περυσινο γεναρη

τωρα για τον κοντρερας μην περιμενετε να ερθει ξαφνικα και να μας σωσει
εχει 2 μηνες εκτος γηπεδων οποτε για να ξαναβρει φορμα υπολογιστε αλλους 2 μηνες

αν τον βαλει με 3-4 προπονησεις μετα απο 2 μηνες απουσια θα τον εκθεσει πιστευω
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Εχουμε ακομα μεταγραφικη περιοδο?

Μην εμφανιστει κανενας παιχταρας στον ΠΑΟΚ, αρχιζουν τα ατελειωτα σεναρια!

Ραπτοπουλε, καταλαβαινω το οτι εχεις γινει ρομπα αμετρητες φορες σου εχει δημιουργησει ενα ειδος ανοσιας-αναισθησιας, οποτε δε σε πειραζει να συνεχιζεις τις μ@λακιες για τον ΠΑΟΚ! Ο εκτεθειμενος δε φοβαται μην εκτεθει, λογικο ειναι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”