Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Δεν μπορεί renegade να βγαίνουν τώρα και να συζητάνε τα πλάνα για του χρόνου. Είναι πολύ αργά.
paokspren έγραψε:blackchaos έγραψε:Ψάχνετε ήδη καινούργιο προπονητή δηλαδή τώρα? Ωραίοι
Ναι εγώ επικοινώνησα με τον Φαν Μπομελ, το διέρρευσα στο sport24 και μετά ήρθα εδώ να σε αναστατωσω.

Σουριναμέζος έγραψε:renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο
Το ερώτημα είναι ποιά είναι τα θέλω του συλλόγου, ποιός τα έχει θέσει, και αν όλοι στην διοίκηση έχουν τα ίδια θέλω.
Ξέρουμε επακριβώς ποιά είναι τα θέλω του προπονητή, ας πέσουν οι μάσκες και στην άλλη πλευρά
Έλα ρε μπισε.
Για μένα είναι προφανές ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός με την ταυτόχρονη αξιοποίηση των νέων.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η αντιμετώπιση προς τον Τζιμα κ τον σορετιρε σε συνδυασμό με το ότι ο Γαβρος έκανε περίπατο φέτος με τους Κωστούλα κ Μουζακίτη ως βασικά γρανάζια ήταν αιτία να δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών
Αν έρθει ο Στέλιος ο Μαλεζάς ή ο Πάμπλο Γκαρσία θα δουμε παίκτες από την ακαδημία να προωθούνται και να παίρνουν ρόλο, θα δούμε παίκτες όπως ο Σοορετίρε να παίζουν βασικοί και θα παλέψουμε για την 4η θέση αλλά και η 5η οδηγεί στο conference ...θα απολαμβάνουμε τα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο άγχος
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ε γιατι τους πουλησαν τον Τζιμα; Ο Λουτσεσκου τον πουλησε; Γιατι πουλησαν τον Κουλιερακη το βασικο γραναζι (οπως λες) του πρωταθληματος; Δεν ειναι νεος; Δηλαδη ηθελαν αξιοποιηση μικρών και εφεραν Κολει Τισουνταλι Μπακαγιοκο; Καπου δεν κολλανε αυτα. Τελος, γιατι δεν εγινε αποδεκτη η παραιτηση τον Γεναρη; Θα ειχαν χρονο να τα αλλαξουν ολα αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 20 Μάιος 2025, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Montrealiotis έγραψε:Δεν μπορεί renegade να βγαίνουν τώρα και να συζητάνε τα πλάνα για του χρόνου. Είναι πολύ αργά.
Μα δεν τα συζητάνε τώρα. Η πρώτη επαφή έγινε με την λήξη του πρωταθλήματος. Απλά τώρα ίσως φτάνουμε σε ένα unofficial deadline στο οποίο θα πρέπει να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Καμιά φορά μπερδευόμαστε και επειδή δεν διαρρέει τίποτα και δεν έχουμε πληροφόρηση, νομίζουμε ότι δεν συμβαίνει και τίποτα
-
Εχει κλείσει ο κύκλος !!
Για μένα είναι η καλύτερη περίοδος για αλλαγή
Φέρτε έναν καλό προπονητή με νέες ιδέες και αξιοποίηση νέων παιχτών
PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Εχει κλείσει ο κύκλος !!
Κι άμα δεις τίτλο στα 100, σφύρα μου κλέφτικα
Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε 1 ή 2 τίτλους και μετά να κάνουμε αυτό που λες
- Montrealiotis
Δεν θα έπρεπε μετά από 6 χρόνια να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη για τον Λουτσεσκου; Δεν θα έπρεπε να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν; Αν η φιλοσοφία τους είναι διαφορετική με τον Λουτσεσκου τώρα το κατάλαβαν; Και αν όχι, γιατί το πλάνο δεν εκτελέστηκε νωρίτερα; Τι άλλο υπάρχει να συζητηθεί μεταξύ προπονητή και ιδιοκτήτη; Παπαριες και καραγκιοζιλίκια. Να σοβαρευτούν και να διοικήσουν την ομάδα σοβαρά. Και να μην αγοράζουν μέτριαντζες από τις Σέρρες αν έχουν τρύπες.
Το ότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερη δεξαμενή προπονητών μου φαίνεται σαν το καλοί παίκτες δεν έρχονται στην Ελλάδα.
Το ότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερη δεξαμενή προπονητών μου φαίνεται σαν το καλοί παίκτες δεν έρχονται στην Ελλάδα.
-
Patron έγραψε:Ποιών νέων, πουλήθηκαν μόνο ένας έχει μείνει.
Έρχονται και άλλοι από πίσω υπάρχει και ταλέντο και ποιότητα στους νέους μας
Patron έγραψε:Ποιών νέων, πουλήθηκαν μόνο ένας έχει μείνει.
Και αυτόν πακέτο τον έδιναν πέρσι αλλά ζήτησε να μείνει ο ίδιος