Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
εδω ειμαι κ στρειτ!!!αλλα μην το φωναξεις κ πλακωσουν ολες οι γυναικες κ γινει χαμος εδω...βαριεμαι τωρα!!!
γκικα νομιζω ο πανος κ το γατι θελουν να σε βαλουν να τσακωθεις με τον πρωθυπουργο!!μην τους ακους η Α/μ τους εβαλε ειναι ρουφιανοι της!!
γκικα νομιζω ο πανος κ το γατι θελουν να σε βαλουν να τσακωθεις με τον πρωθυπουργο!!μην τους ακους η Α/μ τους εβαλε ειναι ρουφιανοι της!!
- Paokintepo
paok nafplio έγραψε:
Απ'οτι βλεπω εμονη ιδεα σου χω γινει ολο με μενα ασχολεισαι...
για δες καλυτερα....αλλος ρωτουσε για εσενα !!
και μην βαζειςλογια στον γκικακο για θα σε πλακωσω!!

Ο ένας πέθανε όταν ήμουν 2 και ο άλλος πρην γεννηθώ...Paokintepo έγραψε:μιλα ρε και για τον δικο μου που πεθανε λιγα χρονια αφου γεννηθηκα και δεν τον προλαβα....
γκικα τα μισα να με ελεγε!!!τα μισα ψηλε μου!sidpanos έγραψε:ωωωωωωωωωωω τι σι ειπεεεεεεεεεε......
σποοοοοοοροοοοο....

Όσο για το σπόρο... Χμμ.. Τι να του πω; Χρειάζεται απάντηση; Κόμπλεξ, ζήλια; Ένας σπόρος να είναι καλύτερος από αυτόν;
(καλά τα είπα;;;;

- dreamwarrior
Πεστα ρε μαν και με είχε πιάσει το άγχος....
Αλέξη εσύ μαζί μου είσαι έτσι;;;
Όχι με την καμηλοπάρδαλη.......
Αλέξη εσύ μαζί μου είσαι έτσι;;;
Όχι με την καμηλοπάρδαλη.......
- dreamwarrior
Προβλέπω πόλεμο εδώ μέσα.....
Σιδηρόπανε μην τολμήσεις να αγγίξεις τον Αλέξανδρο θα έχεις να κάνεις με όλο το ότι να ναι!!!!!
Σιδηρόπανε μην τολμήσεις να αγγίξεις τον Αλέξανδρο θα έχεις να κάνεις με όλο το ότι να ναι!!!!!
Εγώ έκανα κόμμα με το γατί.paok nafplio έγραψε:εδω ειμαι κ στρειτ!!!αλλα μην το φωναξεις κ πλακωσουν ολες οι γυναικες κ γινει χαμος εδω...βαριεμαι τωρα!!!
Ο Σιντ με τον πρωθυπουργό.
Ο Αλέξανδρος την πέφτει στην Α/Μ...
Ο παρτενέρ σου λέιπει...
Χμμ... Που είναι ο Φρι να σου κρατήσει λίγη συντροφιά;;;
- dreamwarrior
Παρτενέρ;;;
Να κάνει η μάνα προτείνω!!!!!
Να κάνει η μάνα προτείνω!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Τετ 26 Μάιος 2010, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΙΚΑ ΕΣΥ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
- paok nafplio
αρχηγε μας προσεχε τους ρουφιανους πρακτορες της Α/μ που προσπαθουν να μας δυχασουν βαζοντας λογια στον γκικα για σενα!!κ αυτος αντι να τους κραξει ψαρωσε...
- Paokintepo
χαχαχαχαχαχαχα τι λεει?????!!!!!!!!τοΝ εχει αφΗσει σπιτι και ξεκουραζεται ισως?????
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Τετ 26 Μάιος 2010, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dreamwarrior
Εγώ σας είπα ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπόχα από τις άπλυτες κάλτσες του Σωτομητσίδη!!!!!!
- sidpanos
εσύ ρε αντάρτη τύπε απο την έδεσσα δεν μπορείς να διοικήσεις ένα οτι να ναι...και θες να τους μαζέψεις κιόλας?
απλά γελώ...

απλά γελώ...

alexh έγραψε:ΓΚΙΚΑ ΕΣΥ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Την άκουσες τι έιπε...Paokintepo έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....