9. Fedor Chalov
-
Re: 9. Fedor Chalov
Πλέον νομίζω οτι ούτε ο ίδιος πιστεύει οτι θα σκοράρει. Πολύ θετικό ωστόσο οτι είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας. Αυτό ίσως τον κρατήσει ψυχολογικά όρθιο λίγο ακόμα.
- sourmenetes
- Moderator
Σημαντική συνεισφορά στα δύο γκολ αλλά τραγικό τελείωμα στο τετατετ
Και αργός στα πόδια πολύ αργός
Τον περιμένω βασικό την Πέμπτη
Και αργός στα πόδια πολύ αργός
Τον περιμένω βασικό την Πέμπτη
Τον εχει παρει απο κατω η ελλειψη γκολ. Κατα τα αλλα μια χαρα κανονικος παιχτης ειναι και αρκετα κοντρολαρισμενος. Εχω κουραστει να το γραφω και να κουραζω, αλλα αν δεν παρει μαζεμενα σερι παιχνιδια ως βασικος, δυσκολα θα παρει αυτοπεποιθηση στο σκοραρισμα.
Από σέντερ φορ που παίρνει 1,2 εκατομμύρια περιμένω πολλά περισσότερα από μια ασσίστ, και φυσικά γκολ. Πολύ soft μου φαίνεται, μετά το δεύτερο γκολ σε διεκδίκηση έξω από την περιοχή μας και ενώ φαίνεται ότι θα κερδίσει την μπάλα, πάει σαν χ@σμένος και δημιουργείται πρόβλημα στην άμυνά μας.
Γενικά μου φαίνεται ότι παίζουμε χωρίς σέντερ φορ.
Γενικά μου φαίνεται ότι παίζουμε χωρίς σέντερ φορ.
- ΑποστόληςΑ
Τον είπα άχρηστο την ώρα του αγώνα, όταν έχασε το τετ-α-τετ, αλλά οι πάσες του ήταν πολύ καλές και στα δύο γκολ. Έφτασε τις 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του κερδισμένου πέναλτυ στον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός και είναι 2ος πίσω από τον Despodov, που έχει 6.
- kataramenos5
Αυτό που δεν μου αρέσει και εμένα είναι ότι είναι πολύ σοφτ
Τον ήθελα πιο δυνατό, πιο αλάνι, πιο αληταρά
Αλλά αυτός είναι παραείναι καλό παιδί
Πρέπει να αγριέψει λίγο
Να γυαλίσει το μάτι του
Τον ήθελα πιο δυνατό, πιο αλάνι, πιο αληταρά
Αλλά αυτός είναι παραείναι καλό παιδί
Πρέπει να αγριέψει λίγο
Να γυαλίσει το μάτι του
- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω το έγραψα ξανά. Συνεχίζει να πληρώνει το πέναλτυ που δεν άφησε τον Κουλιεράκη να εκτελέσει.
Θα φύγει από εδώ ως αποτυχημένος και στην επόμενη ομάδα θα βάλει 20 γκολ την πρώτη χρονιά.
Θα φύγει από εδώ ως αποτυχημένος και στην επόμενη ομάδα θα βάλει 20 γκολ την πρώτη χρονιά.
- George Best
Δεν
απλα δεν...
Δεν ειναι το φορ που ειχαμε αναγκη.
Οσο και αν βελτιωθει, δεν ειναι το φορ που θα σου βρει γκολ στις 2-3 φασεις του.
Συμμετοχη στα γκολ χθες, ειναι λιγο να χαμε να λεγαμε.Σα να χρυσωνουμε λιγο το χαπι.
Στο 1ο γκολ την κομβικη πασα την κανει ο Ντελιας, στο 2ο ειναι προσωπικη ενεργεια Μπαμπα.
Το οτι πανηγυριζουμε για το φορ μας, για τις 2 πασες που θα εκανε και ο Αναστασακος, δειχνει απλα το προβλημα.
Εχασε αλλη μια φορα μια τεραστια ευκαιρια.
Το χειροτερο ομως ειναι στο τελος που κραταει την μπαλα και δεν δινει πασα γρηγορα, τη χανει και κανει ευκαιρια στο 90 ο Αστερας.
Ασχετα με οτι δεν σκοραρει δεν εχει δικαιολογησει και την οποια ποιοτητα του που πιστευαμε οτι ειχε(περα απο 1 ημιχρονο με Φενερ).
ο ΠΑΟΚ χρειαζεται φορ... Οχι "εναν παιχτη στην επιθεση"
απλα δεν...
Δεν ειναι το φορ που ειχαμε αναγκη.
Οσο και αν βελτιωθει, δεν ειναι το φορ που θα σου βρει γκολ στις 2-3 φασεις του.
Συμμετοχη στα γκολ χθες, ειναι λιγο να χαμε να λεγαμε.Σα να χρυσωνουμε λιγο το χαπι.
Στο 1ο γκολ την κομβικη πασα την κανει ο Ντελιας, στο 2ο ειναι προσωπικη ενεργεια Μπαμπα.
Το οτι πανηγυριζουμε για το φορ μας, για τις 2 πασες που θα εκανε και ο Αναστασακος, δειχνει απλα το προβλημα.
Εχασε αλλη μια φορα μια τεραστια ευκαιρια.
Το χειροτερο ομως ειναι στο τελος που κραταει την μπαλα και δεν δινει πασα γρηγορα, τη χανει και κανει ευκαιρια στο 90 ο Αστερας.
Ασχετα με οτι δεν σκοραρει δεν εχει δικαιολογησει και την οποια ποιοτητα του που πιστευαμε οτι ειχε(περα απο 1 ημιχρονο με Φενερ).
ο ΠΑΟΚ χρειαζεται φορ... Οχι "εναν παιχτη στην επιθεση"
- ΑποστόληςΑ
Εχασε το τετ α τετ ναι αλλα ειναι μεσα και στα 2 γκολ και εγραψε ασσιστ. ΔΕΝ ειναι κακος παικτης. Εγω τον περιμενω.
- abc_o_ karpouzas
-
Η.κινητικότητα του σήμερα μετουσιώθηκε σε γκολ. Μακάρι να αρχίσει βασικός στο επόμενο παιχνίδι και να το επαναλάβει μπας και αρχίσει να πατάει γερά.