21. Baba Rahman
-
- Επικοινωνία:
Re: 21. Baba Rahman
Ενώ είναι πεσμένος αγωνιστικά ( στα δικά μου μάτια πάντα) σε σχέση με πέρσι, πάντα βρίσκει τον τρόπο να είναι στην κατάλληλη θέση και να ξεμπλοκαρει την ομάδα. Θεωρώ πως αν είχαμε έναν ποιοτικό παίκτη να μοιράζονται τα παιχνίδια και να παίρνει ανάσες όπως πχ οι Γιαννούλης, Κυριακόπουλος θα βλέπαμε ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτόν.
Παικταρα
Στη φωτο εδω ειναι λες και εχει γυρισει απο ΣΠΕΝ στον Εβρο 1 ωρα πριν τον αγωνα

Στη φωτο εδω ειναι λες και εχει γυρισει απο ΣΠΕΝ στον Εβρο 1 ωρα πριν τον αγωνα
- Μπαρκαρούτσος
Εμένα με θυμίζει Έλληνα δημόσιο υπάλληλο σε υπηρεσία, που 11:58 (2 λεπτά πριν το δίωρο διάλειμμα για φαΐ) βλέπει πολίτη να πλησιάζει τον γκισέ του.
- ΑποστόληςΑ
Αυτα τα συρτα βρωμοσουτα που κανει καθε φορα ειναι σαν να φωναζουν: "αντε και γ@μηθειτε ρε μλκς που σουταρετε τοσες ωρες πανω στα σωματα των αντιπαλων. Να δειτε, ετσι μπαινουν τα γκολ". 

- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ 24
Όπως ήταν φυσικό ο Γκανέζος μπακ ρωτήθηκε για το αν στοχεύει στο να βγει πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, με τον ίδιο να απαντά:
«Δεν είναι στόχος μου να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά φυσικά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, πρώτα στην άμυνα και μετά και στην επίθεση και σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται.
Αυτή είναι η δουλειά του Ντεσπόντοφ. Συγχαρητήρια για το πανέμορφο γκολ που σκόραρε.
Ο Μπαλωμένος είναι καλός φίλος μου και μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω να σουτάρω με το δεξί γιατί μου δίνουν χώρο και παίζουν πολύ πίσω στην άμυνα. Εγώ του είπα ότι πρέπει να βρω χώρο και να παίξω το ένα-δύο για να σουτάρω με το δεξί.
Τελικά σούταρα με το αριστερό σκόραρα και μετά πήγα να του κάνω πλάκα».
Όπως ήταν φυσικό ο Γκανέζος μπακ ρωτήθηκε για το αν στοχεύει στο να βγει πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, με τον ίδιο να απαντά:
«Δεν είναι στόχος μου να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά φυσικά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, πρώτα στην άμυνα και μετά και στην επίθεση και σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται.
Αυτή είναι η δουλειά του Ντεσπόντοφ. Συγχαρητήρια για το πανέμορφο γκολ που σκόραρε.
Ο Μπαλωμένος είναι καλός φίλος μου και μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω να σουτάρω με το δεξί γιατί μου δίνουν χώρο και παίζουν πολύ πίσω στην άμυνα. Εγώ του είπα ότι πρέπει να βρω χώρο και να παίξω το ένα-δύο για να σουτάρω με το δεξί.
Τελικά σούταρα με το αριστερό σκόραρα και μετά πήγα να του κάνω πλάκα».
- Σουριναμέζος
Ξεκάθαρα αυτό φωνάζειDaskalos_4 έγραψε:Αυτα τα συρτα βρωμοσουτα που κανει καθε φορα ειναι σαν να φωναζουν: "αντε και γ@μηθειτε ρε μλκς που σουταρετε τοσες ωρες πανω στα σωματα των αντιπαλων. Να δειτε, ετσι μπαινουν τα γκολ".
- Bobby Sands -4-
- ΑποστόληςΑ
Άμα είσαι Killer...
Και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι κάτι που μαθαίνεται, ή κάτι με το οποίο γεννιέσαι.
Και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι κάτι που μαθαίνεται, ή κάτι με το οποίο γεννιέσαι.
Άστρο είναι . Πρέπει να είσαι και λίγο στο σωστό μέρος της σωστή στιγμή . Εντωμεταξύ στην εξέλιξη της φάσης φαίνεται ότι ξενερώνει και πάει να φύγει προς τα πίσω και του στρώνεται η μπάλα
- figurehead4
Συγχαρητήρια παιχταρά μου. Άντε του χρονου θα πάρεις και το βραβείο καλύτερου επιθετικού, αφού θα βγεις πρώτος σκόρερ έτσι που το πας