Special 4 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Ανακοινώση άνευ ουσίας. Δεν γίναμε σοφοτεροι ίσως έγινε ο Ιβαν
Μόνο άνευ ουσίας δεν είναι η ανακοίνωση του ΑΣ.
Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ. Δικιά μου ερμηνεία, μπορεί να κάνω και λάθος.
Δεν είδα να γράφεται κάτι, θα χαρώ να διαβάσω και άλλες απόψεις, γιατί πιθανότατα κάνω λάθος.
1. Η ανακοίνωση του Α.Σ. λέει ότι δεν θα ανεγερθεί Νέο Γήπεδο στην Τούμπα γιατί αυτή είναι η τελευταία επιλογή που λήφθηκε από την ΠΑΕ, για τους λόγους που είπε χθες ο Κυρ Κυρ. Δηλαδή, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, επιβεβαιώνει ο Α.Σ. την γνώση του, επί της υπαναχώρησης της αρχικής υπόσχεσης του Ιβάν για ανέγερση νέου γηπέδου.
2. Στο σημείο που βάζει με κεφαλαία γράμματα ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ουσιαστικά φανερώνει και μια διαφωνία που ενδεχομένως υπήρξε με τον Ιβάν.
Σου λέει ο Ιβάν, εγώ δεν φτιάχνω νέο Γήπεδο, όταν φτιάχνουν στους άλλους με κρατική χρηματοδότηση και εμένα δεν μου δίνουν (δεν εξετάζω σε αυτό το σημείο αν είναι σωστό αυτό που λέει ο Ιβάν ή αν είναι υπεκφυγή, γιατί αυτό που υποσχέθηκε κάποτε ήταν χωρίς αστερίσκους).
Οπότε αν θέλετε νέο Γήπεδο, θα μου δώσετε την "ιδιοκτησία" του γηπέδου, μέσω της παραχώρησή της αποκλειστικής χρήσης του για 99 χρόνια, χωρίς να έχεις λόγο εσύ Α.Σ. σε οτιδήποτε.
Προφανώς ο Α.Σ. αρνήθηκε και γι' αυτό τονίζει ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Υγ. Εγώ αυτά κατάλαβα από την ανακοίνωση του Α.Σ., μακάρι να κάνω λάθος και ό,τι έγραψα να είναι ασυνάρτητες φανταστικές μπαρούφες.
Προσπαθώντας να συνδυάσω ότι είπες με αυτά τοηυ
κυρ κυρ και του ΑΣ, εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ιβάν
και η ΠΑΕ απευθύνεται σε όλους :
ΑΣ, κυβέρνηση, τοπικούς φορείς, κόσμο, κλπ. λέγοντας:
Α) Προς ΑΣ κυρίως, άμα θέλετε την Τούμπα όπου έχετε
και ποσοστά βοηθηστε. Βρείτε επιχορηγήσεις, χρήματα,κλπ
και εγώ θα βάλω αυτό που μου πρέπει και μου αναλογεί
Β) Προς πολιτεία. Εγώ δεν είμαι Μ.....ς.
Σε όλους δίνεται.νΔωστε και εδώ. Βρείτε τρόπους
3) Προς τοπικούς φορείς, κόσμο κλπ. Έχετε άλλες
προτάσεις που να ωφελούν την πόλη όπως λέτε,
πείτε τις και βοηθήστε(πχ άλλος χώρος, άλλη χρηματοδότηση,
ανταλλαγή χώρων και επιχορήγηση)
Αυτά με κάθε επιφύλαξη.