Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Στο γρίφο του παπά νομίζω την πιο αληθοφανή λυση την δίνει ο "αδελφός εν ΠΑΟΚ" maxpaok
Αουγκούστο Παλμέιρας αντί Σκάρπα θα ήταν ονειρεμένο με ταυτόχρονη προσθήκη Νταντας (Μπενφίκα)
Όσο για Κορίνθιανς για αυτό η εξτρα άδεια του Ζαμπα ισως
Μόνο το "Άγιαξ" δεν κουμπώνει κάπου για την ώρα
Εβδομάδα κοσμογονίας έρχεται μου φαίνεται.
Αουγκούστο Παλμέιρας αντί Σκάρπα θα ήταν ονειρεμένο με ταυτόχρονη προσθήκη Νταντας (Μπενφίκα)
Όσο για Κορίνθιανς για αυτό η εξτρα άδεια του Ζαμπα ισως
Μόνο το "Άγιαξ" δεν κουμπώνει κάπου για την ώρα
Εβδομάδα κοσμογονίας έρχεται μου φαίνεται.
- pirate_salonica
Κι αν τόσες ώρες λέμε ξερωγώ ότι μας κατέβει; Το πιθανότερο, νομίζω 

- PAOKevolution
Και άλλον "γάβρο" θα πάρουμε;;;;psiras67 έγραψε:πάντως αν συνεχίσουμε έτσι , με τα πιτσιρίκια ,
βλέπω τον καημένο τον βιερίνια να παίζει το ρόλο του καθηγητή στις πενταήμερες![]()
Κουαλιάτα ,ντάντας και τσανδάρης στα κρεβάτια σας ΤΏΡΑ , και αύριο με τον κηδεμόνα σας !
-
ολες ου φυλλαδες του γαυρου σημερα γραφουν για σκαρπα...για εμας προκυπτει απο καπου η απλα απο αυτο που ειπε ο prist ?
Φαίνεται ότι ανοίγει και θέση σέντερ φορ, η ρέιντζερς κατέθεσε πρόταση αγοράς του Τσόλακ, εύχομαι να την κάνει αποδεκτή η διοίκηση .
https://www.ibroxnews.com/2022/06/21/ra ... nio-colak/van rooy έγραψε:Φαίνεται ότι ανοίγει και θέση σέντερ φορ, η ρέιντζερς κατέθεσε πρόταση αγοράς του Τσόλακ, εύχομαι να την κάνει αποδεκτή η διοίκηση .
Έχει δρόμο ακόμη η υπόθεση!
Αν δεν δεχτει η ΠΑΕ νομιζω εμεις οι αγνοι Παοκτζηδες να μαζεψουμε ενα ποσο να το δωσουμε στη ρειντζερς να τα δωσει στον ΠΑΟΚ μας να φευγει ο γκολτζης απο το Ζαγκρεπ. Βοηθαμε και αγωνιστικα και οικονομικα την ΠΑΕ.
- pirate_salonica
Να τους πούμε πως με κάτι παραπάνω παίρνουν και τον Τέιλορ πακέτο. Θα αυξήσουν την προσφορά αμέσως! Το θέμα είναι ο Ιβάν θα δεχτεί να τα δώσει;
εμεις ας δωσουμε στην ΚΑΕ που το εχει αναγκη και ας αφησουμε τις ειρωνιες για παικτες μας ,για παικτεσ που ανηκουν στο ροστερ της ομαδας μεχρι και σημερα....
-
Έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Μπότο επιμένει σε κάποιους παίκτες τους οποίους και γνωρίζει και έχει κάνει εκτεταμένο scouting (βλέπε Ντάντας) θα επιμείνει και στην περίπτωση Βιτάο. Αυτός νομίζω είναι ο στόπερ που θα ήθελε να φέρει. Όπως και του Αντρέ Φράνκο. Εν τω μεταξύ έχω φάει κόλλημα με την περίπτωση Μποτέιμ στα φορ.. Μακάρι να ισχύει και για τον Μπότο το κόλλημα αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τετ 22 Ιουν 2022, 07:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μετά το γκολ στην προπόνηση τι θα έκανε ρε??van rooy έγραψε:Φαίνεται ότι ανοίγει και θέση σέντερ φορ, η ρέιντζερς κατέθεσε πρόταση αγοράς του Τσόλακ, εύχομαι να την κάνει αποδεκτή η διοίκηση .
Είδες παστέλι που έριξε το παληκαρι??
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη τα διάβαζα στα πεταχτά στο δρομο...
Πέρα του νταντας τι άλλο ακούστηκε;;
Πέρα του νταντας τι άλλο ακούστηκε;;
To θεμα ειναι σιγα σιγα να ερχεται και κανεις ,οχι να ακουγεται,γιατι σε 5 μερες φευγει η ομαδα και αυτη τη στιγμη μονο Κουαλιατα και Σοαρες εχουν ανακοινωθει επισημα,ειναι εδω και ξεκινησαν προπονησεις.