Δεν περιμενα κατι καλυτεροrainmaker έγραψε:Dim το τι έχουμε αφήσει εσένα να λες εδώ και χρόνια δεν περιγράφεται.
Αν δεν απατωμαι κανείς δεν σου επιτέθηκε επί προσωπικού σήμερα (αν κάνω λάθος διόρθωσε με)
Συνεπώς το να χαρακτηρίζεις κάποιον γελοίο στα καλά καθούμενα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χειρότερο απ' το να λέει εκείνος ότι το φόρουμ θέλει ψυχολόγο, έτσι;
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Τι ψαχνεις τωρα και εσυ...Ειπαμε εδω μεσα αν μιλαμε στο πληθυντικο, η και καλα αοριστα,γιατι ειμαστε κοτουλες κοκοκο, δεν θεωρειται επιθεση επι προσωπικου,λες και δεν καταλαβαμε σε ποιον απευθυνοταν...Dimg4 έγραψε:Δεν περιμενα κατι καλυτεροrainmaker έγραψε:Dim το τι έχουμε αφήσει εσένα να λες εδώ και χρόνια δεν περιγράφεται.
Αν δεν απατωμαι κανείς δεν σου επιτέθηκε επί προσωπικού σήμερα (αν κάνω λάθος διόρθωσε με)
Συνεπώς το να χαρακτηρίζεις κάποιον γελοίο στα καλά καθούμενα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χειρότερο απ' το να λέει εκείνος ότι το φόρουμ θέλει ψυχολόγο, έτσι;
Τι ασχολειστε μωρε με τον ανυπαρκτο. Κριμα ειναι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζόσουα μην προκαλείς χωρίς λόγο
Είπα αν κάνω λάθος ως προς την επι προσωπικού επίθεση, διορθωστε με
Απλά και όμορφα. Οι ειρωνίες και οι ανούσιες μπηχτες μόνο κακό κάνουν
Είπα αν κάνω λάθος ως προς την επι προσωπικού επίθεση, διορθωστε με
Απλά και όμορφα. Οι ειρωνίες και οι ανούσιες μπηχτες μόνο κακό κάνουν
- Montrealiotis
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Υποθέτω ότι αναφέρετε σε αυτόν που είχε φάει μόνιμο μπαν και επανήλθε μετά από καιρό με νέο nickname και συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο…
Σ αυτον που κυνηγαει τα ποστ μονο για να ειρωνευτει. Σ αυτον που μονιμα προκαλει. Σ αυτον που αναφερεται και ο ντιμ και ο Τζοσουα.
Θεωρω πως παρα τις διαφωνιες μας αντιλαμβανεσαι πως ποτε δεν θα αναφερομουν σε σενα μ αυτόν τον τροπο, αν περασε απο το μυαλο σου...
Θεωρω πως παρα τις διαφωνιες μας αντιλαμβανεσαι πως ποτε δεν θα αναφερομουν σε σενα μ αυτόν τον τροπο, αν περασε απο το μυαλο σου...
Όπως βλέπετε είμαι ανοικτός σε εξηγήσεις σχετικά με το αν κάποιο μέλος έχει συγκεκριμένη τακτική, δεν το απορρίπτω.
Όχι όμως μισολογα και χαρακτηρισμοι
Όχι όμως μισολογα και χαρακτηρισμοι
Δεν εχεις παρατηρησει τιποτα δηλαδη εσυ? Πεφτεις απο τα συνεφα...Γιατι το κανω στον εαυτο μου αυτο...
Τζόσουα ήδη δύο φορές σου μίλησα πολύ νορμάλ, συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και απορεις κιόλας που το τονίζω
Είπα εγώ ότι πέφτω από τα σύννεφα;
Σου έχει πει κανείς ότι έχω πάρει επ ώμου όλο το φόρουμ; Αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχω καταγράψει σωστά, είμαι εδώ για να το διορθώσω. Αυτό λέω.
Και ως απάντηση βλέπω τις ειρωνίες σου. Αυτό σε τι είδους κατάληξη βλέπεις να οδηγεί;
Είπα εγώ ότι πέφτω από τα σύννεφα;
Σου έχει πει κανείς ότι έχω πάρει επ ώμου όλο το φόρουμ; Αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχω καταγράψει σωστά, είμαι εδώ για να το διορθώσω. Αυτό λέω.
Και ως απάντηση βλέπω τις ειρωνίες σου. Αυτό σε τι είδους κατάληξη βλέπεις να οδηγεί;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οι Gospi, DimG4, Montrealliotis, Joshua αναφέρονται στον Κωστας2019. Ας βγει ο κύριος Κωστας2019 να αντικρούσει. Και οι μοντ εδώ είμαστε.
Μη μαλωνεται ρε σεις, τζάμπα χαλιεστε. Αν έχετε νεύρα χώστε τα στον καντουρι να έχει και μια χρησιμότητα το σαπακι.