Amsterdamer_87 έγραψε:Grigorios_PAOK έγραψε:Θα σου απαντήσω έχοντας προσωπικη εικόνα του παιχτη τον οποίο είδα σε σειρά προπονήσεων, αφου για περιπου 20 μέρες είχα προαβαση σε αυτές.
Ο Ιάπωνας είναι σε πολυ καλη κατάσταση όπως ήταν και ο Μισιτς όπως ήταν και ο παγκιτης στον ΠΑΟΚ του Λου Ολιβέιρα απλα ο προπονητης πιστευει πως δεν μπορεί να τον μπολιασει στην ομάδα. Έχε στο μυαλό σου τον τρόπο που προαπαθουσε να επιβληθεί στον Μπερμπάτοφ ο Τουντορ απλά ο Λου εχει τακτ.
Φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες (εγω προσωπικα σε πιστευω) τοτε εχουμε οντως προβλημα με τις εμμονες..
Δεν εκπλησομαι παντως μ αυτες τις "βαλκανικες" κομπλεξικες νοοτροπιες..
Το κακο ειναι οτι τις πληρωνει η ομαδα..
Ενας καλος προπονητης οφειλει και πρεπει να συνεργαστει με τετοιους μεγαλους παιχτες..
Οποιος δεν μπορει για μενα ειναι λιγος..
Πως θα φερουμε παιχταραδες αν ο Ραζβαν η ο καθε Ραζβαν δεν τους αντεχει ας πουμε..
Ελάτε παιδιά....μην του φορτώσουμε και τον covid του Ραζβαν.
Για τον Ιάπωνα δεν ευθύνεται. Όσο για το παραπάνω μνμ θα πω το εξής. Σωματικά το πιστεύω....και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο μετά την πρόκριση μας αν δεν κάνω λάθος με την Ριέκα όταν στο τέλος του ματς είχε βγάλει την μπλούζα είχα παρατηρήσει και είχα πει ότι είναι πραγματικά κομμάτια!!! Και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπαμε στο χόρτο σε σχέση με το σώμα του.
Όμως μηδέν εκρηκτικότητα στο γήπεδο, φοβικές ενέργειες, καθόλου μα καθόλου ένταση και πολύ αργή σκεψη. Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα αφού σωματικά φαινόταν οκ αλλά όλες του οι κινήσεις στο παιχνίδι όσες φορές και αν έπαιξε ήταν πρώην ποδοσφαιριστή. Σε αυτό δεν ευθύνεται ο Ραζβαν..