Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Αν αρχίσει μέσα στν χρονιά τα γκολ κ τις ασίστ έλα να μ πεις αν είναι επιδραστικος.
Προσωπικα τον μαουρισιο δεν αντεχα να τον βλεπω.Απο τους πιο κουραστικους μεσους που θυμαμαι.
Αναψοκοκκινισμενο απο το 30 κ με λιγη ενεργεια κ ελαχιστο νευρο.
Αν το συμβολαιο του ηταν 450 χιλιαρικα θα τον ειχαμε λιθοβολισει προ πολλου.
Αναψοκοκκινισμενο απο το 30 κ με λιγη ενεργεια κ ελαχιστο νευρο.
Αν το συμβολαιο του ηταν 450 χιλιαρικα θα τον ειχαμε λιθοβολισει προ πολλου.
Εμενα με χαροποιει να βλεπω οτι εστω και σε εναν αγωνα ειδα απο τον Σβαμπ να εχει δυο πραγματα που δεν ειχε ο καλοπληρωμενος βραζιλιανος που ειχε μονο φλας και οπισθεν.
- bersekeros
Λοιπόν ανακεφαλαίωση:
Στις 30/6/2021 λήγουν τα κάτωθι συμβόλαια σύμφωνα με transfermarkt
Μάτος
Κρέσπο
Καντουρί
Ρέι
Άκπομ
Πέλκας
Μίσιτς (δανεισμός)
Ουάρντα
Λημνιός
Μπαλογιάννης
Τσιγγάρας
Σύνολο: 11 ποδοσφαιριστές
Επίσης 31/12/20 λήγει το συμβόλαιο του Μιχόγεβιτς και ήδη ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει.
Εδώ σε θέλω μάστορα (ΤΔ) να περπατάς στα κάρβουνα. Ποιούς κρατάς και ποιούς πουλάς;
Στις 30/6/2021 λήγουν τα κάτωθι συμβόλαια σύμφωνα με transfermarkt
Μάτος
Κρέσπο
Καντουρί
Ρέι
Άκπομ
Πέλκας
Μίσιτς (δανεισμός)
Ουάρντα
Λημνιός
Μπαλογιάννης
Τσιγγάρας
Σύνολο: 11 ποδοσφαιριστές
Επίσης 31/12/20 λήγει το συμβόλαιο του Μιχόγεβιτς και ήδη ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει.
Εδώ σε θέλω μάστορα (ΤΔ) να περπατάς στα κάρβουνα. Ποιούς κρατάς και ποιούς πουλάς;
Να παρακαλάς να έχει τα γκολ να έχει τις ασίστ αλλά να μην είναι από τους πλέον επιδραστικους της ομάδας, γιατί τότε πολύ πιθανό να γίνεις η ραπίντ της σούπερ ΛίγκTheCursed έγραψε:Αν αρχίσει μέσα στν χρονιά τα γκολ κ τις ασίστ έλα να μ πεις αν είναι επιδραστικος.
Εγω παντως εχω εντονη την αισθηση οτι θα αποκτηθει φορ αμεσα πριν παρθει αποφαση για τους υπαρχοντες.
Τον Σβάμπ θα τον δούμε σε βάθος χρόνου και θα σχηματίσουμε εικόνα.
Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα έχουν φανεί δυο πράγματα :
α) ΕΙΝΑΙ πράγματι εφικό να φέρεις φυσιολογικούς παίκτες, επαγγελματίες αθλητές, που να ξέρουν μια χαρά ποδόσφαιρο, χωρίς να δίνεις δισεκατομμύρια.
β) Είναι βαρύ σκαρί.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Ένα ερώτημα θέλω να θέσω :
Αυτός ο Καντουρί που τον συζητάμε και τον ξανασυζητάμε, εκτός από την αδιαμφισβήτητα καλή τεχνική του, τι σκατά έχει δώσει ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ στην ομάδα τρία χρόνια τώρα;
Ασίστ;
Γκολ;
Τρίπλες;
Ξεκλείδωσε παιχνίδια;
Έκλεισε τρύπες στην άμυνα;
Όρισε το τέμπο αγώνων;
Εντάξει καλή η ποιότητα και κανείς δεν αντιλέγει, αλλά -για να μην είμαι και εντελώς οφ τόπικ- θεωρώ μέγα λάθος να σχηματίζουμε εικόνα για την ανάγκη μεταγραφών στην ομάδα βάσει του τι δίνει ο Καντουρί.
Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα έχουν φανεί δυο πράγματα :
α) ΕΙΝΑΙ πράγματι εφικό να φέρεις φυσιολογικούς παίκτες, επαγγελματίες αθλητές, που να ξέρουν μια χαρά ποδόσφαιρο, χωρίς να δίνεις δισεκατομμύρια.
β) Είναι βαρύ σκαρί.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Ένα ερώτημα θέλω να θέσω :
Αυτός ο Καντουρί που τον συζητάμε και τον ξανασυζητάμε, εκτός από την αδιαμφισβήτητα καλή τεχνική του, τι σκατά έχει δώσει ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ στην ομάδα τρία χρόνια τώρα;
Ασίστ;
Γκολ;
Τρίπλες;
Ξεκλείδωσε παιχνίδια;
Έκλεισε τρύπες στην άμυνα;
Όρισε το τέμπο αγώνων;
Εντάξει καλή η ποιότητα και κανείς δεν αντιλέγει, αλλά -για να μην είμαι και εντελώς οφ τόπικ- θεωρώ μέγα λάθος να σχηματίζουμε εικόνα για την ανάγκη μεταγραφών στην ομάδα βάσει του τι δίνει ο Καντουρί.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Ο Σβαμπ σίγουρα είναι χρήσιμος παίχτης. Γρήγορος όμως δεν είναι και defacto δεν είναι σε θέση να παίξει σε δυάδα χαφ με παρτενέρ τον El kadduri.
O Omar θέλει έναν παίκτη δίπλα του με την δύναμη και την επιθετικότητα του Σβαμπ, αλλά πολύ πιο ταχυδυναμικό. Θεωρώ ότι ο Σβαμπ ήρθε σαν εναλλακτική του El kadduri και όχι σαν παρτενέρ του στο κέντρο. Σύμφωνα με το roster που διαθέτουμε και το σύστημα που φαίνεται να ακολουθεί ο προπονητής, ο αδύναμος κρίκος είναι ο Esiti. Επομένως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κινηθούμε για χαφ όσο ο Νηγιριανός είναι μέλος της ομάδας.
O Omar θέλει έναν παίκτη δίπλα του με την δύναμη και την επιθετικότητα του Σβαμπ, αλλά πολύ πιο ταχυδυναμικό. Θεωρώ ότι ο Σβαμπ ήρθε σαν εναλλακτική του El kadduri και όχι σαν παρτενέρ του στο κέντρο. Σύμφωνα με το roster που διαθέτουμε και το σύστημα που φαίνεται να ακολουθεί ο προπονητής, ο αδύναμος κρίκος είναι ο Esiti. Επομένως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κινηθούμε για χαφ όσο ο Νηγιριανός είναι μέλος της ομάδας.
Ε δω μέσα νομίζεται μερικοί ότι είμαστε η μπαρτσελονα, διάβασα και το κορυφαίο πριν ότι ο εσιτι π ήταν κάλος δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν όντως κάλος γιατί έπαιζε απενταντι στους πιτσιρικαδες του βαζελου αρα δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα άλλα ο σβαμπ ήταν κακός π έπαιζε κ αυτός με τους πιτσιρικάδες του βαζελου, μονο τα κακα τα καλα όχι μακριά μάλιστα άλλα τι λέω εδώ μέσα έχει γραφτεί ποιος πουκι μωρέ κάνει για Π.Α.Ο.Κ αυτός ποιος μισιτς μωρέ ποιο αργός πεθάνεις και κάτι τελευταίο για να κλείσω γιατί είμαστε οφ τοπικ η ραμπιντ είναι πολύ καλή ομάδα αν γνωρίζεις πέρα από Ελλάδα τι γίνεται.
Aν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα του να εισαι καλος απεναντι σε πιτσιρικια με το να εισαι κακος απεναντι σε πιτσιρικια μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα και προφανως κανεις δεν βγαζει ασφαλη συμπερασματα απο τετοιου ειδους παιχνιδια.
- PAOKevolution
Rain η ερώτηση σου έπρεπε να είναι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εμπιστευτεί τον Καντουρι λόγω τραυματισμών. Αυτό το λέω διότι στο δικό σου ερώτημα η απάντηση είναι εύκολη: δεν έπαιζε στη θέση του. Τώρα που παίζει εκεί που ξέρει να παίζει, κάνουμεσχεδόν όλοι κωλοτουμπα για τον αν τελικά είναι τόσο κακός όσο νομίζαμε.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι εσύ ειδικά κρίνεις παίχτες χωρίς να τους δεις και πάντα πέφτεις έξω με πολλά παραδείγματα που είναι γραμμένα εδώ μέσα επίσης είναι δικό σου πρόβλημα. Και όταν λες τρόμαξα σήμερα με τον σβαμπ και τώρα μου λες ότι δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πάλι δικό σου πρόβλημα.joshua έγραψε:Aν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα του να εισαι καλος απεναντι σε πιτσιρικια με το να εισαι κακος απεναντι σε πιτσιρικια μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα και προφανως κανεις δεν βγαζει ασφαλη συμπερασματα απο τετοιου ειδους παιχνιδια.
Πολυ θα ηθελα να μου πεις παραδειγματα παικτων που εχω πεσει εξω.Μια μεγαλειωδη κωλοτουμπα εχω κανει αυτη για τον Κρεσπο,περιμενω να μου θυμισεις αλλα.
Επειδή γνωρίζεις πόσο καλή είναι η ραπίντ,άρα γνωρίζεις και την θέση της στο αυστριακό πρωτάθλημα...δεν χρειάζεται να σου την πω εγωTheCursed έγραψε: για να κλείσω γιατί είμαστε οφ τοπικ η ραμπιντ είναι πολύ καλή ομάδα αν γνωρίζεις πέρα από Ελλάδα τι γίνεται.
-
Εντάξει δεν ενθουσίασε κιόλας ο Σβαμπ με την απόδοσή του...Και σίγουρα και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει ότι ο Μάου και ο Ελ είναι πιο ποιοτικοί παίκτες από αυτόν. Βέβαια με τη λογική ότι έχει πάθος και καλά στημένα ίσως μας δώσει νούμερα. Εγώ πάνω κάτω στο επίπεδο του Σάκχοφ τον τοποθετώ.