Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Η ρομα εκλεισε τον ιμπανιες της αταλαντα σημερα
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ilovegame27
Καλύτερα αν πουληθεί ο Γιανούλης πιο σωστό τάιμινγκ το καλοκαίρι!ace.79.gr έγραψε:Η ρομα εκλεισε τον ιμπανιες της αταλαντα σημερα
- PAOKevolution
Ο προπονητης ειπε (ξανα) οτι θελει 2 ισαξιους παικτες σε καθε θεση. Δε χρειαζεται να το κουραζουμε,ψαχτε σε ποιες κατα τη γνωμη σας λειπει αυτος ο +1 ή και οι 2...Επειτα εγω αυτα για ffp δεν τα ξερω.Εγω κοιταω τι λεει ο προπονητης υπενθυμιζοντας σε ολους οτι δεν εχει ακομα την ομαδα που θελει..Υπομονη λοιπον.
Υ.Γ. Macho που εισαι να μας σωσεις.
Υ.Γ. Macho που εισαι να μας σωσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αριστερό Μπακ
2ος επιθετικός
Αυτές είναι οι θέσεις που δεν έχουμε 2 ισάξιους παίχτες αν σκεφτούμε πως κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να παίζουμε με 4-4-2 που είναι και το αγαπημένο του προπονητή..
Υγ: Το promo της forza λέει για παίχτη προ των πυλών.
2ος επιθετικός
Αυτές είναι οι θέσεις που δεν έχουμε 2 ισάξιους παίχτες αν σκεφτούμε πως κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να παίζουμε με 4-4-2 που είναι και το αγαπημένο του προπονητή..
Υγ: Το promo της forza λέει για παίχτη προ των πυλών.
Αυτό το θέμα με το ffp. Αντί να πουλήσουμε γιαννουλη με πολλά δεν υπάρχει περίπτωση να ισοσκελιστεί αλλιώς;
Δλδ κάπου που να έχουμε παραπανίσιους παίχτες πχ ΣΤΟΧ ΠΕΛΚΑΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΕΣΙΤΙ δεν κερδίζεις χρήματα και από συμβόλαια κλπ και να πάρουμε 1 δεύτερο επιθετικό στυλ λιβαγια ξέρω γω ;και να γίνει κάπως έτσι το ρόστερ
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ - μέλισσας;;;
ΜΑΤΟΣ ΣΟΑΡΕΣ
Ιγκασον ΒΑΡΕΛΑ
ΚΡΕΣΠΟ ΜΙΧΑΙ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΜΙΣΙΤΣ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΖΑΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ μεταγραφή
ΑΚΠΟΜ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ
Δλδ κάπου που να έχουμε παραπανίσιους παίχτες πχ ΣΤΟΧ ΠΕΛΚΑΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΕΣΙΤΙ δεν κερδίζεις χρήματα και από συμβόλαια κλπ και να πάρουμε 1 δεύτερο επιθετικό στυλ λιβαγια ξέρω γω ;και να γίνει κάπως έτσι το ρόστερ
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ - μέλισσας;;;
ΜΑΤΟΣ ΣΟΑΡΕΣ
Ιγκασον ΒΑΡΕΛΑ
ΚΡΕΣΠΟ ΜΙΧΑΙ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΜΙΣΙΤΣ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΖΑΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ μεταγραφή
ΑΚΠΟΜ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ
18 ιανουαριου και ουτε 100 σέλιδες στο τοπικ,ιβαν παραιτησου ,καβουρομανα
- Mauricio-8-
Με το που πουληθεί ο Γιαννούλης στη τιμή που θέλουμε μέχρι την τελευτεα μέρα των μεταγραφών τότε έρχεται ο κλεισμένος αριστερος Μπακ.. Victor Alvarez.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Eγω πιο κοντά σε βασικό έναντι 1 εκ των 3 που εχουμε τώρα, βλεπω τον Μιχογιεβιτς. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσβάσταχτο το συμβόλαιο του.potamda έγραψε:Έχοντας Μιχάι, Διαμαντή, Μιχαηλίδη πίσω από Βαρέλα, Κρεσπο, Ίνγκασον, δε νομίζω ότι χωράει κάπου ο Μιχογιεβιτς.
Λογικό να πουληθεί με μια καλή πρόταση, ίσως κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Εναλλακτικά αν θέλουνε ντε κ καλα να τον δώσουνε, ας τον δώσουν του χρόνου που θα παιζει α κατηγορια, πιο ακριβά.
Κ ΑΝ δεν πωληθει τι θα κανει ο κλεισμενος αριστερος μπακ? που θα κλεισει?Mauricio-8- έγραψε:Με το που πουληθεί ο Γιαννούλης στη τιμή που θέλουμε μέχρι την τελευτεα μέρα των μεταγραφών τότε έρχεται ο κλεισμένος αριστερος Μπακ.. Victor Alvarez.
- PAOKevolution
Η φορτσα για αυριο μεταγραφικα λεει το εξης:
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – Ο παίκτης βρέθηκε και είναι προ των πυλών της Τούμπας – Όλο το ρεπορτάζ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – Ο παίκτης βρέθηκε και είναι προ των πυλών της Τούμπας – Όλο το ρεπορτάζ
Άμα δεν λέει τίποτα για πράσινο φως απ τον Ιβάν, πρέπει να περιμένουμε, πάνω από μία βδομάδα, standar...
-
- Επικοινωνία:
Ελπίζω να μην ισχύει για Γιαννούλη και να πωληθεί αν πωληθεί το καλοκαίρι και όχι τώρα (αφου σηκωσει ακομα ενα double)Έτσι κι αλλιώς αριστερό μπακ χρειαζόμαστε αλλά ο συγκεκριμένος τριτοτεταρτος ξάδελφος του Canas δεν με ψήνει προσωπικά.!Θα προτιμούσα είτε κάποιον νεότερο όπως ο Rafa Soares είτε κάποιον σαν τον Dodo που ανέφερε κάποιος συνοπαδος!Mauricio-8- έγραψε:Με το που πουληθεί ο Γιαννούλης στη τιμή που θέλουμε μέχρι την τελευτεα μέρα των μεταγραφών τότε έρχεται ο κλεισμένος αριστερος Μπακ.. Victor Alvarez.