Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, οι άνθρωποι, ο άνθρωπος (Γιωργάκης) σ αυτό το ζήτημα τουλάχιστον είναι τριμαλάκας.Απλα το καλοκαιρι πιέστηκαν και αναγκαστηκαν να τον παρουν μονο και μονο για να μην πουν οτι δεν καναν κινηση.
44. Anderson Esiti
- Sick Bastard
Re: 24. Anderson Esiti
Αυτό, δεν βγάζει κανένα νόημα:
Το ξερω οτι δεν βγαζει,αλλα ετσι εγινε. Γ αυτο ειμαι στα καγκελα με τον σχεδιασμο και τους χειρισμους του Γιωργη
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Μα δεν βγάζει νόημα, όχι επειδή έφεραν τον Εσίτι (καλά κι αυτό) αλλά τι διάολο, ε μ@λ@κες πρέπει να φέρουμε κάποιον
ε ας φέρω τον Εσίτι
μα είναι καδρόνι λουστραρισμένο
ναι αλλά αυτόν είδα στο χαρτί μου τι να κάνω τώρα
κοίτα λιγο πιο κάτω μην έχει κανένα λιγότερο τσιμεντωμένο
τώρα δεν μπορώ, αυτόν είδα πρώτο
ε ας φέρω τον Εσίτι
μα είναι καδρόνι λουστραρισμένο
ναι αλλά αυτόν είδα στο χαρτί μου τι να κάνω τώρα
κοίτα λιγο πιο κάτω μην έχει κανένα λιγότερο τσιμεντωμένο
τώρα δεν μπορώ, αυτόν είδα πρώτο
Όσοι γράφετε ότι δεν βγάζει πάσες, σας απαντώ ότι ήδη σε έξι μήνες έχει βγάλει περισσότερες και ποιοτικότερες πάσες από τον Κανιας για να μην πω και τον σαχοφ μαζί ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Στο ότι είναι φοβερά ατσουμπαλος και μη ισορροπημένος συμφωνώ απόλυτα.
Στο ότι είναι φοβερά ατσουμπαλος και μη ισορροπημένος συμφωνώ απόλυτα.
Σόρρυ αλλά λες πράγματα που δεν ισχύουν.Gospi έγραψε:Ειδικα για τον Εσιτι ξερω με απολυτη σιγουρια πως ο Μπρανκο δεν τον ηθελε καθως προταθηκε και τον Γεναρη με 2μιση μυρια, και κοπηκε.
Απλα το καλοκαιρι πιέστηκαν και αναγκαστηκαν να τον παρουν μονο και μονο για να μην πουν οτι δεν καναν κινηση. Και παλι με τις διαφωνιες του Μπρανκο.
Γ αυτον τον λογο και θεωρω πως δεν εγινε δεκτη η παραιτηση Μπρανκο. Γτ ξερουν πολυ καλα πως ο Μπρανκο δεν συμμετειχε σε καμια κινηση.
Ο Μπράνκο ήθελε να τον φέρει κ πέρσι αλλά ο Λουτσεσκου έβαλε στοπ.
Τώρα όταν φέρνεις δικό σου προπονητή το κάνεις ( και) για αυτούς τους λόγους.
Φέρνεις παίκτες που έχουν καλό χαρτζιλίκι και ο προπονητής τσιμουδια.
Θα μπορούσε να το κάνει με τον Χ καρέρα ή τον Χ μιλογεβιτς?
Ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης που ήρθε στην ομάδα?
-
john4serres
Αρα εκαναν μαλακια.Gospi έγραψε:Ειδικα για τον Εσιτι ξερω με απολυτη σιγουρια πως ο Μπρανκο δεν τον ηθελε καθως προταθηκε και τον Γεναρη με 2μιση μυρια, και κοπηκε.
Απλα το καλοκαιρι πιέστηκαν και αναγκαστηκαν να τον παρουν μονο και μονο για να μην πουν οτι δεν καναν κινηση. Και παλι με τις διαφωνιες του Μπρανκο.
Γ αυτον τον λογο και θεωρω πως δεν εγινε δεκτη η παραιτηση Μπρανκο. Γτ ξερουν πολυ καλα πως ο Μπρανκο δεν συμμετειχε σε καμια κινηση.
Καλύτερα να είχε ρολο ο Τσιγγαρας στο ροστερ.
Γλυτωνες και 5 εκατομμύρια. (αγορά και μισθός)
Ειδικα για το ποιος δεν τον ηθελε το ξερω καλυτερα απο ολους. Ο μανατζερ που τον προτεινε ειναι φιλος μου.renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά λες πράγματα που δεν ισχύουν.Gospi έγραψε:Ειδικα για τον Εσιτι ξερω με απολυτη σιγουρια πως ο Μπρανκο δεν τον ηθελε καθως προταθηκε και τον Γεναρη με 2μιση μυρια, και κοπηκε.
Ο Μπράνκο ήθελε να τον φέρει κ πέρσι αλλά ο Λουτσεσκου έβαλε στοπ.
Τώρα όταν φέρνεις δικό σου προπονητή το κάνεις ( και) για αυτούς τους λόγους.
Φέρνεις παίκτες που έχουν καλό χαρτζιλίκι και ο προπονητής τσιμουδια.
Θα μπορούσε να το κάνει με τον Χ καρέρα ή τον Χ μιλογεβιτς?
Ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης που ήρθε στην ομάδα?
Σε καθε περιπτωση παντως, ο,τι κι αν δεχθουμε οτι εγινε σε σχεση με την αποκτηση του, ο ανθρωπος δεν κανει και νομιζω αυτο φαινοταν πριν καν ερθει.
Οταν το καλοκαιρι ρωτησα τον μανατζερ τι στυλ εχει μ ειπε επι λεξη. Κοβει και την δινει στον διπλανο του. Μην περιμενεις τπτ περισσοτερο.
Τον έχουμε δει να κόβει;
Εγώ μόνο φάουλ έχω δει σε φάση άμυνας.
Εκτός αν κατάλαβες λάθος το μήνυμα του μάνατζερ και στην πραγματικότητα είπε : κόβει τον διπλανό του. No matter who no matter what.
Εκτός αν κατάλαβες λάθος το μήνυμα του μάνατζερ και στην πραγματικότητα είπε : κόβει τον διπλανό του. No matter who no matter what.
Αν τον βαλεις σε ομαδα π αμυνεται στην περιοχη της, θα τον δεις να κοβει και να την δινει διπλα.
Σε μας που τον βαζουμε να παιζει ψηλα και οταν ερχεται η ωρα να αμυνθει κυνηγαει τον επιθετικο, λογικό και αναμενομενο να κανει μονο φαουλ.
Ο ανθρωπος κοβει οταν πας να τον περασεις ατα μετωπο.
Σε μας που τον βαζουμε να παιζει ψηλα και οταν ερχεται η ωρα να αμυνθει κυνηγαει τον επιθετικο, λογικό και αναμενομενο να κανει μονο φαουλ.
Ο ανθρωπος κοβει οταν πας να τον περασεις ατα μετωπο.
Σόρρυ φίλε αλλά ο φίλος σου σε λέει παραμύθια.
Κανένας Έλληνας δεν τον προτεινε στην ομαδα
Κανένας Έλληνας δεν τον προτεινε στην ομαδα
Ξανα ψαξε την ενημερωση σου. Εχω και αποδειξεις.
Αλλα οκ καλη καρδια!
Δεν θα τα χαλασουμε γ αυτο.
Πάντως ο φιλος μου είναι σοβαρος μανατζερ και εχει κανει καλες δουλειες κ με ΠΑΟΚ και με λοιπες ομαδες σουπερλιγκ.
Αλλα οκ καλη καρδια!
Δεν θα τα χαλασουμε γ αυτο.
Πάντως ο φιλος μου είναι σοβαρος μανατζερ και εχει κανει καλες δουλειες κ με ΠΑΟΚ και με λοιπες ομαδες σουπερλιγκ.
- invincible
4 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ
3,5 εκατομμύρια. Η Gent ωστόσο σε περίπτωση μεταπώλησης κράτησε το 30%
2.800.000 τα 4 χρόνια μέχρι τα 29 του θα έχει στην τσέπη εξασφαλισμένα
3,5 εκατομμύρια. Η Gent ωστόσο σε περίπτωση μεταπώλησης κράτησε το 30%
2.800.000 τα 4 χρόνια μέχρι τα 29 του θα έχει στην τσέπη εξασφαλισμένα
- anekfrastos
Αυτό ακριβώς. Και τα φάουλ είναι η καλή περίπτωση γιατί σημαίνει ότι πρόλαβε τον αντίπαλο.rainmaker έγραψε:Τον έχουμε δει να κόβει;
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο ΠΑΟΚ του 2019 να ακριβοπληρωνει για χαφ που ξέρει λιγότερη μπάλα και από τον (τίμιο) Ζαφειρίου. Μου θυμίζει τη μεταγραφή Τσέκου τη χρονιά που είχαμε ντριμ τιμ κ χτυπούσαμε το πρωταθλητριών.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Τον πηραμε για τα ματς τα δυσκολα της Ευρωπης και καποια της Λιγδας,οποτε δεν εμειναν και πολλα να παιξει.
- ΑποστόληςΑ
Αφού τον πήραμε και μάλιστα τον ακριβοπληρώσαμε, θα πρέπει τουλάχιστον να τον αξιοποιήσουμε. Εμένα δεν μου φαίνεται για κακός παίκτης. Τον θεωρώ λιγότερο ζημιάρη από τον Αουγκούστο πχ. αλλά δεν γίνεται να ξεκινάμε το καλοκαίρι με αυτόν βασικό και μετά ο παίκτης να εξαφανίζεται για ένα 5μηνο.