Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Πιστεύω πατήρ&υιός θα κάνουν 2 μεταγραφές μπαμ-μπουμ 31/1.
Νομίζω δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος που να μην έχουμε κάνει μεταγραφή τελευταία μέρα, θα θέλουν να κάνουν 1-2 δώρα στον κόσμο, έχουμε πολλά λεφτά από πρίγιο-γκάρι και δε θα δώσουμε χρονικό περιθώριο στον ανταγωνιστή να "απαντήσει". Έτσι και αλλιώς τι 28 τι 31, οι παίκτες θα παίξουν μετά τα ντέρμπυ. Καλύτερα να έρθουν 31 ώστε και επικοινωνιακά να βγούμε κερδισμένοι. Επίσης, εγώ ακόμα πιστεύω τον macho και αν δεν περάσει το deadline δε με πείθει κανένας Μπράνκο πως τελειώσαμε.
Νομίζω δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος που να μην έχουμε κάνει μεταγραφή τελευταία μέρα, θα θέλουν να κάνουν 1-2 δώρα στον κόσμο, έχουμε πολλά λεφτά από πρίγιο-γκάρι και δε θα δώσουμε χρονικό περιθώριο στον ανταγωνιστή να "απαντήσει". Έτσι και αλλιώς τι 28 τι 31, οι παίκτες θα παίξουν μετά τα ντέρμπυ. Καλύτερα να έρθουν 31 ώστε και επικοινωνιακά να βγούμε κερδισμένοι. Επίσης, εγώ ακόμα πιστεύω τον macho και αν δεν περάσει το deadline δε με πείθει κανένας Μπράνκο πως τελειώσαμε.
- Mauricio-8-
Πάντως έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα με μια σούμα χοντρή για το καλοκαίρι θέλουμε 1 χαφ που θα πλαισιώσει Μαουριο Μισιτς λογικά Σακοφ* Βερνμπλουμ, 2 στόπερ το ένα Βασικό σίγουρα για να πλαισιώσει Κρεσπο, Βαρελα(Αν μείνει), Μεταγραφη, Μεταγραφη η Χατζηισαιας καθως Μαλεζας Χατσεριδης χεραιτανε το καλοκαίρι και ένα εξτρεμ ακόμη οπότε σίγουρα θέλουμε άλλες 3 με 4 μεταγραφές το καλοκαίρι!
Sportime γράφει ότι ο Χατσερίντι μένει. Τώρα από που το ξέρουν αυτό ο Θεός και η ψυχή τους.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως γίνετε μία διαπραγμάτευση μεταξύ παίκτη και διοίκησης. Ο παίκτης θέλει να πάρει όσο περισσότερα μπορεί και να διασφαλίσει και τα χρήματα των επόμενων ετών.
Πολλές φορές αυτές οι υποθέσεις λύνονται στις τελευταίες 1-2 μέρες των μεταγραφών και συνήθως η ομάδα είναι αυτή που κάνει πίσω και δίνει στον παίκτη τα λεφτά.
Ακόμη και να φύγει ο Χάτσε και να έρθει ο Ισλανδός, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Πάλι Κρέσπο - Βαρέλα θα είναι το αμυντικό μας δίδυμο.
Ελπίζω πλέον ο Ιβάν να μην έχει άλλα απωθημένα
Μπερμπάτωφ ήθελε, τον έφερε.
Χάτσε ήθελε, τον έφερε.
Ροναλντίνιο ήθελε, δεν πρόλαβε να τον φέρει.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως γίνετε μία διαπραγμάτευση μεταξύ παίκτη και διοίκησης. Ο παίκτης θέλει να πάρει όσο περισσότερα μπορεί και να διασφαλίσει και τα χρήματα των επόμενων ετών.
Πολλές φορές αυτές οι υποθέσεις λύνονται στις τελευταίες 1-2 μέρες των μεταγραφών και συνήθως η ομάδα είναι αυτή που κάνει πίσω και δίνει στον παίκτη τα λεφτά.
Ακόμη και να φύγει ο Χάτσε και να έρθει ο Ισλανδός, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Πάλι Κρέσπο - Βαρέλα θα είναι το αμυντικό μας δίδυμο.
Ελπίζω πλέον ο Ιβάν να μην έχει άλλα απωθημένα
Μπερμπάτωφ ήθελε, τον έφερε.
Χάτσε ήθελε, τον έφερε.
Ροναλντίνιο ήθελε, δεν πρόλαβε να τον φέρει.
Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη στην θέση του τερματοφυλακα. Οι μανατζαραιοι διοικουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι στο πρώτο μας φιλικό που βριζαν όλοι τον Βιτορ, επειδή του γύρισε την μπάλα συρτα από το κέντρο και ο Ολσεν έφαγε αυτογκολ. Μετά έκανε δήλωση ότι επνιξε το γκολ επειδή στην Σουηδία ποτέ δεν γυριζαν την μπάλα στον τερματοφυλακα.Demir έγραψε:ασχετο αλλα δειτα τα γκολ που τρωει ο ολσεν ... απο 0-3 ..3-3... https://www.youtube.com/watch?v=N0o-aJQ3NhY
- ΑποστόληςΑ
Ο Χατσερίδης μένει, ο Μαροκινός μένει, χάλια η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Ειδικά τον Ουκρανό δεν τον ήθελα από τότε που ήρθε.
Για μένα είναι λάθος που δεν πήραμε χαφ και στόπερ. Το ότι θα έρθουν καλοκαίρι δεν με ησυχάζει. Τώρα υποκύπτουμε στα τερτίπια του κάθε Canas. Προσευχή κάθε μέρα να μην τραυματιστούν (ή τιμωρηθούν) οι Crespo, Varela.
Για μένα είναι λάθος που δεν πήραμε χαφ και στόπερ. Το ότι θα έρθουν καλοκαίρι δεν με ησυχάζει. Τώρα υποκύπτουμε στα τερτίπια του κάθε Canas. Προσευχή κάθε μέρα να μην τραυματιστούν (ή τιμωρηθούν) οι Crespo, Varela.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 28 Ιαν 2019, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Mauricio-8-
Εγώ πάντως δεν απόκλειω να χεραιτησουνε και άλλοι μέχρι την Πέμπτη που δεν υπολογίζονται.Οπως πχ πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ εκτεθημενοι στους κεντρικούς αμυντικούς καθώς εκτός από Βαρελα Κρεσπο κάντε το σταυρό σας από δω και πέρα να μην τραυματιστεί η φάει κάρτες κανένας δεν έχουμε άλλους στόπερ ο Χατσερίδης δεν έχει ρυθμό πάει η σεζόν ο Μαλεζας στα 34 φενεται ότι μετράει μέρες ακόμη στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστης οπότε έχει μείνει ένας Τοσκα ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Πυροσβέστη μέχρι τον Μάιο!Για μένα απαραίτητη τώρα η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.
ΑποστόληςΑ έγραψε:O Λεβέκ τελείωσε είπαμε.

https://www.transfermarkt.com/dorian-le ... ler/122835
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 28 Ιαν 2019, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα οικογενιακα διπλά πως την παλευουν στα στοπερ αν κάποιος απουσιάζει;
Mauricio-8- έγραψε:Εγώ πάντως δεν απόκλειω να χεραιτησουνε και άλλοι μέχρι την Πέμπτη που δεν υπολογίζονται.Οπως πχ πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ εκτεθημενοι στους κεντρικούς αμυντικούς καθώς εκτός από Βαρελα Κρεσπο κάντε το σταυρό σας από δω και πέρα να μην τραυματιστεί η φάει κάρτες κανένας δεν έχουμε άλλους στόπερ ο Χατσερίδης δεν έχει ρυθμό πάει η σεζόν ο Μαλεζας στα 34 φενεται ότι μετράει μέρες ακόμη στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστης οπότε έχει μείνει ένας Τοσκα ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Πυροσβέστη μέχρι τον Μάιο!Για μένα απαραίτητη τώρα η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Τώρα θα κάνει δηλώσεις σαν του Πριγιοβιτς, φεύγω αλλά αφησα την ομάδα πρώτη με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο!ShadowM4N έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:O Λεβέκ τελείωσε είπαμε.ΤΕΛΟΣ καλά.. όλα καλά.. τον ξεφορτωθήκαμε..!
![]()
https://www.transfermarkt.com/dorian-le ... ler/122835
Nikos 74 έγραψε:Στα οικογενιακα διπλά πως την παλευουν στα στοπερ αν κάποιος απουσιάζει;