Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kastrakis

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από kastrakis »

marley 4 έγραψε:μια ακομα φορα μηπως καταλαβει ο κοσμος
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

ειμαστε στο ελεος του θεου μας σφαζουν σε καθε αγωνα

ο μονος λογος που διεκδικεις ΑΚΟΜΑ πρωταθλημα λεγεται ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

πιθανη αποτυχια ΒΑΡΑΙΝΕΙ την παε που δεν μπορει να δωσει το 50/50 και εχουμε σφαγες καθε αγωνιστικη υπερ γαυρων και εναντιον μας

ολοι διπλα στην αρμαδα του ρουμανου....
Αυτό ακριβώς.
Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πες ταααααααααααααα!!!!!!!!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Η βόλτα στις πρώτες σελίδες αυτού του τοπικ είναι διδακτική και ενδεικτική του τι έπεται...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Rizla έγραψε:@αρισκ λυπάμε αλλά εκθειάζεις την μπάλα που πάιζει ο κοτογκέυ κι ας μην το θες.
Κοψε το όπεν δεν σου κάνει κάλο.
Ο κοτογκέυ χωρις τα σημαιάκια, τα ανθρώπινα λάθη και την εθελοτυφλούσα δικαιοσύνη
θα ήταν αυτή την στίγμή στο -15...
Με την διαφορά στο -15 θα σου έλεγα εγώ ποιος θα μπορουσε να συναγωνιστει τον ΠΑΟΚ.
Όλη λοιπόν η αμπελοφιλοσοφία σου είναι για τα σκουπίδια τουλάχιστον.
Καθισες και έγραψες τόση ώρα για να μην πεις τιποτα στην ουσία
και εγώ ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ σπαταλησα άλλη τόση ώρα να την διαβάσω.
Η ομάδα αυτην την στιγμή έχει κάνει εναν άθλο πραγματικά και βρίσκεται πρώτη με 8 πόντους
διαφορά απο τον 2ο χωρίς να έχει μάλιστα την απαραίτητη στήριξη απο την διοίκηση.
(Το τελευταίο δεν αποτελεί άποψη μου...αλλα αν έγραφα αυτό που ήθελα θα με έκοβαν
εκτός απο την υπογραφή και το νικνειμ, ναουμ)
Ο καθένας εκτός απο την αποψη του, εχει και την ιστορία του, εχει και το επίπεδο του. Δεν χαιρομαι και πολυ για τον τροπο με τον οποίο κανεις διάλογο, καθώς και για τον τροπο που επιχειρηματολογεις και τεκμηριώνεις την αποψη σου, αλλα οπως προτιμάει ο καθενας. Προφανώς και δεν θα απαντήσω με χαρακτηρισμούς, ουτε θα συνεχισω ενα διάλογο που δεν προσφέρει κατι. Οποιος ξερεις να διαβάζει, εύκολα καταλαβαίνει. Καλή συνεχεια ;)

Υ.Γ. Παρόλη την γελοία επίθεση χωρις λόγο, θα πω οτι συμφωνώ με το -15 που θα επρεπε να ειναι ο γαύρος, εχεις δίκιο. Αλλα δυστυχώς δεν ειναι Γιατι πηρε 4 ματς με τα κοντάρια. Και δεν θελω να στο χαλάσω, αλλα φαντάζομαι ξερεις οτι θα παρει και αλλα με τον ιδιο τροπο, όσο πλησιάζει το Τελος θα παίρνει όλο και περισσότερα.
Απο εκει και πέρα, αν θεωρει κάποιος οτι ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ παίζει μπάλα αντάξια του ροστερ του, του μπατζετ και των παικτών του, οκ δεκτό, απλα το βλέπουμε αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν παίζει. Τα γράψαμε. Εγώ να σε ρωτήσω κάτι; Ο ΠΑΟΚ με φυσιολογικές διαιτησίες τα περισσότερα από τα παιχνίδια, που κατηγορείται ότι τα κέρδισε με το ... ζόρι, θα μπορούσε να τα έχει τελειώσει στο πολύ σβηστό; Στο πολύ όμως. Κ να σπάει πλακίτσα στον υπόλοιπο χρόνο του εκάστου αγώνα, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων; Κ δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ψυχολογία των διωκτών του; Κ των εν δυνάμει κομμάντων τους;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

@arisk ο τροπος εν εχει και τοσο σημασια.
Το θεμα ειναι οτι, ειτε λες μπουρδες ειτε οχι
Κι εσυ λες μπουρδες.
Αυτοαναιρεισε σε 2 σειρες και με τον νου σου
Νομιζεις οτι επιχειραματολογεις...για να μας πείσεις
οτι ο γκευ παιζει καλυτερα απο τον ΠΑΟΚ.
Ουτε τον εαυτο σου δεν πειθεις.
Δεν εκανα καμια επιθεση επι προσωπικου
Εκρινα απλα το λογιδριο που εγραψες το οποιο
Αν το υπεγραφε καποιος αρδ ανετα εμπαινε στο προπαγανδα και λαθη των μμε...
Μου αρεσε η ιδεα μου...θα το βαλω
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Navi αρχικα συμφωνούμε στο οτι δεν παίζουμε... Γιατί ένιωθα οτι βλέπω άλλους αγώνες :D
Ουτε είπα οτι κανένας άλλος παίζει μπαλαρα ή κατι σχετικό... Απλα οτι δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας... Οποιος δεν το βλέπει, ok, δεκτό...

Γι’αυτο που λες για τη διαιτησία, ναι σαφώς σε κάποια παιχνίδια θα κερδίζαμε πιο εύκολα, οπως τον ΟΦΗ, τον ατρόμητο... Και τον Πανιωνιο επισης, αλλα το γκολ ακυρώθηκε στο 89’ οπότε δεν το λες και ρελαντί, ουτε «σβηστά»...
Αντίθετα δεν νομιζω να κερδίζαμε σβηστά τη Λαμία, ουτε την Τρίπολη, πιθανότατα μπορει και να χάναμε βαθμούς...

Για να μην παρεξηγηθούμε, εγω δεν είπα ουτε οτι μας ευνοεί η διατησια, ουτε οτι δεν έχουμε αδικηθεί, καθε άλλο! Μας πανε γαμιοντας, τα λάθη εις βαρος μας ειναι εσκεμμένα, ενω τα λίγα λάθη υπέρ μας ειναι ανθρώπινα και οταν τα κάνουν μετα σκίζονται να τα ισοφαρίσουν και μας αδικούν όσο πιο πολυ μπορούν.
Είπα απλά οτι δεν συγκρίνεται η φετινή διαιτησία με την διαιτησία που αντιμετωπίζαμε τα χρόνια της παντοκρατορίας του γαύρου στην επο και το παρασκήνιο. Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι κατι αμφισβητήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κανε μας την χαρη και γραφε
Στο γαυρομανια....εδω μονο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Rizla θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να κρίνεις ποιος λέει μπούρδες και ποιος Οχι...; Αν θες Ρωτα και τους υπόλοιπους εδω γύρω, να σου πουν την αποψη τους, περί μπουρδας και επιχειρημάτων...
Επισης, θα πεις εσυ ποιος θα γράφει που και τι θα λέει...; Ως τι...; Ως ο γραφικός του φόρουμ...;

Εγω σαφως και μπορει και να κανω λαθος και η αποψη μου να μην ειναι σωστή και τεκμηριωμένη ή τα επιχειρήματα μου να μην ειναι πειστικά ή να ειναι υποκειμενικά... Αλλα εχω μια αποψη, παραθέτω κάποια επιχειρήματα, σωστά ή λαθος και εχω το θάρρος και την ευθύνη της γνώμης μου, χωρις να προσβάλλω κανεναν, χωρις να αφορίζω όποιον διαφωνεί, χωρις να προσπαθώ να επιβάλλω κατι σε κανεναν...
Την δικη σου αποψη δεν ακούσαμε ομως, ψάχνω να βρω καποιο επιχείρημα, να διαβάσω να λες κατι, αλλα μάταια... Μιλας σαν φωτεινός παντογνώστης, που Αφου λες κατι, άρα ειναι ετσι, δεν χρειάζεται κατι άλλο, το ειπε ο «ριζλα» άρα ειναι ετσι... Καμια λογική, κανενα επιχείρημα, απόψεις τύπου «λες μπούρδες», «κανεις αμπελοφιλοσοφίες», «ο μ@λ@κ@ς και ο αρχιμαλακας»... Χωρις κανενα σκεπτικό, κανενα επιχείρημα, ετσι απλα Γιατι γουστάρεις...
Σορυ, αλλα... Δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

arisk έγραψε:Navi αρχικα συμφωνούμε στο οτι δεν παίζουμε... Γιατί ένιωθα οτι βλέπω άλλους αγώνες :D
Ουτε είπα οτι κανένας άλλος παίζει μπαλαρα ή κατι σχετικό... Απλα οτι δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας... Οποιος δεν το βλέπει, ok, δεκτό...

Γι’αυτο που λες για τη διαιτησία, ναι σαφώς σε κάποια παιχνίδια θα κερδίζαμε πιο εύκολα, οπως τον ΟΦΗ, τον ατρόμητο... Και τον Πανιωνιο επισης, αλλα το γκολ ακυρώθηκε στο 89’ οπότε δεν το λες και ρελαντί, ουτε «σβηστά»...
Αντίθετα δεν νομιζω να κερδίζαμε σβηστά τη Λαμία, ουτε την Τρίπολη, πιθανότατα μπορει και να χάναμε βαθμούς...

Για να μην παρεξηγηθούμε, εγω δεν είπα ουτε οτι μας ευνοεί η διατησια, ουτε οτι δεν έχουμε αδικηθεί, καθε άλλο! Μας πανε γαμιοντας, τα λάθη εις βαρος μας ειναι εσκεμμένα, ενω τα λίγα λάθη υπέρ μας ειναι ανθρώπινα και οταν τα κάνουν μετα σκίζονται να τα ισοφαρίσουν και μας αδικούν όσο πιο πολυ μπορούν.
Είπα απλά οτι δεν συγκρίνεται η φετινή διαιτησία με την διαιτησία που αντιμετωπίζαμε τα χρόνια της παντοκρατορίας του γαύρου στην επο και το παρασκήνιο. Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι κατι αμφισβητήσιμο.
Αυτό το τελευταίο που λες προτείνω να το αφήσουμε προς εξαγωγή ασφαλέστερης κρίσης προς το τέλος της φαρσοκωμωδίας. Διότι και την προηγούμενη σεζόν, μέχρις ενός σημείου η διαιτησία κυλούσε, με τα όποια λάθη της, σχετικά νορμάλ, με τα σφάλματα να κατανέμονται όχι τόσο ύποπτα όσο τα ... μεσαιωνικά χρόνια που προηγήθηκαν. Αλλά μόλις το αυγό έφτασε στον κώλο, η συμμαχία λαθροπρεζεμπόρων μια χαρά απέδωσε καρπούς. Διότι ξεκάθαρα αποδείχθηκε ότι ήταν σε συνεννόηση και συνεργασία. Κ δε νομίζω ότι αμφισβητείται ούτε το ότι το αντίστοιχο διάστημα της περυσινής σεζόν οι διαιτησίες των γελλοίνων κορακιών ήταν σαφέστατα λιγότερο χειραγωγούμενες εν σχέσει με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα φέτος. Ας μην αυταπατώμαστε. Μπαίνουν μεθοδικά οι βάσεις για να επιχειρηθεί και φέτος νέο πραξικόπημα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Το αν πετύχει ή όχι μένει να φανεί.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

navigator11 έγραψε:Ας μην αυταπατώμαστε. Μπαίνουν μεθοδικά οι βάσεις για να επιχειρηθεί και φέτος νέο πραξικόπημα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Το αν πετύχει ή όχι μένει να φανεί.
Αυτο λέω και εγω ρε φίλε, οτι αν πας σβηστά, στο ρελαντί, παίζοντας για το μισό-μηδέν, θα εισαι σε θέση βολής για να σε καρφώσουν στο Τελος...
Γι’αυτο «γκρινιάζω» που δεν παίζουμε, Γιατι δεν πιστεύω οτι μπορεισ Να επαναπαυτείΣ στους 6 βαθμούς διαφορας. Αυτη ειναι η ανησυχία μου, οτι αν πας τσίμα-τσίμα, θα σου σκηνοθετήσει μια τιμωρία, θα σε σφάξει σε δυο-τρια κομβικά παιχνίδια (πχ μέσα στην Τρίπολη, μέσα στον Παναιτωλικό, μέσα στο Ελ Μαντριγκάλ), σε ενα κλειστό ματς, θα σου ακυρώσουν ενα γκολ, θα σου χρεώσουν ενα πέναλτι ή μια κοκκινη και μετα θα ψάχνουμε παλι να δούμε απο που μας ηρθε, οπως περισυ...

Παρόλα αυτά ομως, τη διαιτησία 100-0 που απολάμβαναν οι Αθηναίοι κατα το παρελθόν, Σορυ αλλα εγω εξακολουθώ να μην την εχω δει σε κανενα αγώνα μας, ουτε περισυ ουτε φέτος.
Πραγματικά αν κανω λαθος ή αν δεν θυμάμαι καλα, δεν εχω προβλημα να το δεχτώ, αλλα θυμάμαι αγώνες 100-0, με Σπάθα στο Χαριλάου,με Κασναφέρη και Παππετρου πιο παλιά στην τούμπα, με Κουκουλάκη στο τηγάνι (τότε που έφαγε την κοκκινη ο Ιβιτς) και πολλα αλλα...

Off topic βεβαια, Γιατι είμαστε στο Λουτσεσκου, αλλα οι μοντς έχουν κατανόηση και δεν θα μας σιχτιρισουν ελπιζω... :D
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μια μικρη κοινωνια το paokmania,και μικρογραφια της χωρας μας και της σημερινης καταστασης.

arisk διαφωνω σε καποια απο αυτα που λες, αλλα δεν με νοιαζει κιολας.
Το μονο που θελω να πω ειναι ΜΠΡΑΒΟ

1) Που εχεις αποψη οποια και αν ειναι και επιχειρηματα, σπανιζει στις μερες μας
2) Υποδειγμα ηθους.

Χαρακτηριστκα που επειδη σπανιζουν στην εποχη μας, κανουν ατομα σαν εσενα να φαινονται περιεργα και να λοιδωρουνται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rizla έγραψε:Ασε ρε Ναβι να σκίζουμε τον Ρουμάνο,τον Πέλκα, τον Ματος κτλ...
rizla οκ ναι σε εχουν αδικησει καταφορα, οποτε να εθελοτυφλουμε και να μην βλεπουμε οτι η ομαδα εχει προβλημα και εχει χτυπησει καμπανακι εδω και καιρο??
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παιξουμε επιτελους λιγη επιβλητικη μπαλα και να τους χαλασουμε την ψυχολογια. Οσο παιζουμε με τη φωτια, ειμαστε πιο ευάλωτοι στην πουστια.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

[quote="tzoker"][/quote]
Τζόκερ σ’ευχαριστω ρε φίλε... ;)

Εντάξει ας δούμε την καλή πλευρά, το paokmania ειναι πολυ ΠΑΟΚ, τη μια στιγμή μπορει να σφαζόμαστε και να «δερνόμαστε» μεταξύ μας και την αλλη στιγμή να πανηγυρίζουμε αγκαλιά σαν μικρά παιδιά... :D
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

rizla μετά και τα σημερινά τα λέμε σε 2 βδομάδες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”