navigator11 έγραψε:Ας μην αυταπατώμαστε. Μπαίνουν μεθοδικά οι βάσεις για να επιχειρηθεί και φέτος νέο πραξικόπημα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Το αν πετύχει ή όχι μένει να φανεί.
Αυτο λέω και εγω ρε φίλε, οτι αν πας σβηστά, στο ρελαντί, παίζοντας για το μισό-μηδέν, θα εισαι σε θέση βολής για να σε καρφώσουν στο Τελος...
Γι’αυτο «γκρινιάζω» που δεν παίζουμε, Γιατι δεν πιστεύω οτι μπορεισ Να επαναπαυτείΣ στους 6 βαθμούς διαφορας. Αυτη ειναι η ανησυχία μου, οτι αν πας τσίμα-τσίμα, θα σου σκηνοθετήσει μια τιμωρία, θα σε σφάξει σε δυο-τρια κομβικά παιχνίδια (πχ μέσα στην Τρίπολη, μέσα στον Παναιτωλικό, μέσα στο Ελ Μαντριγκάλ), σε ενα κλειστό ματς, θα σου ακυρώσουν ενα γκολ, θα σου χρεώσουν ενα πέναλτι ή μια κοκκινη και μετα θα ψάχνουμε παλι να δούμε απο που μας ηρθε, οπως περισυ...
Παρόλα αυτά ομως, τη διαιτησία 100-0 που απολάμβαναν οι Αθηναίοι κατα το παρελθόν, Σορυ αλλα εγω εξακολουθώ να μην την εχω δει σε κανενα αγώνα μας, ουτε περισυ ουτε φέτος.
Πραγματικά αν κανω λαθος ή αν δεν θυμάμαι καλα, δεν εχω προβλημα να το δεχτώ, αλλα θυμάμαι αγώνες 100-0, με Σπάθα στο Χαριλάου,με Κασναφέρη και Παππετρου πιο παλιά στην τούμπα, με Κουκουλάκη στο τηγάνι (τότε που έφαγε την κοκκινη ο Ιβιτς) και πολλα αλλα...
Off topic βεβαια, Γιατι είμαστε στο Λουτσεσκου, αλλα οι μοντς έχουν κατανόηση και δεν θα μας σιχτιρισουν ελπιζω...