Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
elvetos giatros

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Λυπάμαι που το λεω αλλα μερικοί συμφορουμίτες πιστεύω ότι κάνουν λάθος
Πρώτον πρέπει να γίνουμε ομαδα
Και εντός και εκτός του 90 λεπτού
Κι έπειτα με τόσους καλούς παίκτες γινονται ευθραστες οι ισορροπίες στα αποδυτηρια
Δεν είναι καθόλου εύκολο το πρωταθλημα
Αφήστε την πίεση του κόσμου
Και τη δυσπιστία στο πρόσωπο του Ρουμάνου - και εκ μέρους μου
Το μόνο καλό -πέρα από το εξωπραγματικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ ρόστερ -είναι ότι δεν έχεις Ευρώπη κι άρα δεν κουράζεσαι - αν μπορει πότε αυτό να ονομαστεί καλό

Τέλος πάντων, ξέρει ο Ρουμάνος το ελληνικό πρωτάθλημα
Ας ελπίσουμε ότι θα μας κάνει ομαδα
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Δωσε ρόλους, πωρωσε τους και καντους να αρρωσταινουν οταν χανουν ακομα και στο κορόιδο της προπόνησης....Καντους μια παρεα ολους με κοινο στοχο.... Κοψε τη γκρινια μαχαίρι με το να εισαι δικαιος.....α και κοιτα να βρεις τροπο να κερδισουμε στη Ριζουπολη με καθε κοστος
Tenten

Δημοσίευση από Tenten »

Διαβαζω και σε εμας οτι και σε χανουμια βαζελια και γαυρους.Τα ιδια και τα ιδια.Θα σας....θα τους ....πρωταθλημα ....κυπελο ....νταμπλ και δεν ξερω γω τι.Εως τωρα εχουμε μονο ελπιδοφορες μεταγραφες.Το επομενο βημα ειναι...να φτιαξουμε ομαδα.Αυτην την στιγμη δεν εχουμε ομαδα!Και αυτο δεν ειναι απλο.Μονο ο Αναστασιαδης και μονο με λιμα καταφερε να κανει ομαδα γρηγορα.Ο Σαντος χρειαστηκε 3 χρονια και αυτος αρχισε με σαρδελες.Στον βαζελο με τσιπουρες απετυχε!Εμεις ομως οι οπαδοι,εχουμε μετταλο μονο γκρινιας.Σε εμας κανεις δεν εκατσε απεναντι μας να φωναξει οποιος δεν μπορει να παει στα .........Δεν γινετε να παρεις πρωταθλημα και οι μισοι να συνεχιζουν να λεν Δεν πιστευω στον προπονητη.Αλλοι να λεν πουστη τον Τ Δ.Αλλοι να βρισκουν προβλημα τα ελληνακια (αλλοι οταν υπαρχουν και αλλοι οταν φευγουν).Αλλος να λεει παλαιμαχο τον Βιερινια αλλος ασφσιρο τον τζαλμα αλλος σερνεται ο πριγιο αλλος αχρειστος βαρελα και λεοβατς και στο τελος να λεμε ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΤΑΜΠΛ.Μεχρι τον Δεκεμβρη βγαλτε το σκασμο εχουμε τον καλητερο προεδρο, ΤΔ, προπονητη,γιατρο ,παιχτη φυσιοθεραπευτη και ball boy.Θα ερθουν στραβες.Θα στηριξουμε στο γηπεδο στα ραδιοφωνα στο δυκτιο.Γιατι ειναι μπαλα και γυριζει.Εκτος αν εισαι γαυρος αλλαζεις 15 παικτες καθε χρονο και παιρνεις βοηθεια στις στραβες σου.Δεν θες να γινεις ομως.Και οι αλλοι φτιαξαν ομαδες.Θελω σε 40 μερες να δω την προσδοκια του καλυτερου ΠΑΟΚ ολων των εποχων να βρισκει εδαφος στα πιστευω μου.Γιναμε μεγαλο καραβι,θα ρθουνε μεγαλες φουρτουνες θα ειναι μεγαλο ταξιδι,παρτε μαζι υπομονη και επιμονη ,θα περασουμε καλα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ε οχι και 3 χρονια ο Σαντος. Με το που εφυγε η χρονια των σαρδελων,καναμε 12 μεταγραφες σε ενα καλοκαιρι και βγηκαμε 2οι στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος πανω απο βαζελο και αεκ,με την ομαδα να φανταζει λες και επαιζε καιρο μαζι.Απλα την 2η χρονια μετα σαρδελων απογειωθηκαμε. Και ο Σαντος επαιζε και με δεξι μπακ σναουτσνερ,σορλεν εξτρεμ και βαθος παγκου απο ελαχιστο εως καθολου.
Tenten

Δημοσίευση από Tenten »

Σεβασμο σε Σναουτσερ και Σορλεν.Και οι δυο τιμιοι σιγουρα και στη σημερινη ομαδα θα ειχαν βασικο ρολο.Την δευτερη χρονια με τους μεγαλους ειχαμε 7 ηττες και 3 ισοπαλιες..ουτε μια νικη μεσα εξω με κανεναν.Δεν το λεω για να μειωσω κανεναν.Μεσα μας ολοι το πιστευουμε και καλα κανουμε,ας το φιλτραρουμε ομως στις στραβες.Χορηγος στοιχηματικη δινει μονο για πρωταθλημα ΟΣΦΠ 59.5%, ΠΑΟΚ 18%, ΑΕΚ 14.5%, ΠΑΟ 5.5%.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Το θέμα είναι απλό ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα! Αφήστε την γκρίνια και στηρίξτε όποιον φοράει τον δικέφαλο στο στήθος! Η τουλάχιστον δώστε λίγο χρόνο πριν αρχίσετε τους πυροβολισμούς!

ΥΓ παρόλα αυτά το 5/5 πριν το τηγάνι δεν ξέρω πως αλλά φρόντισε να το πετύχεις :) :)
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

+1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καποιοι εχουν για το ποδοσφαιρο την ιδια ιδεα που εχουν και για το ...κρασι.Αρκει να παρεις καλα σταφυλια,να τα στυψεις και την αλλη μερα εχεις στο μπουκαλι ενα ...Chateau Petrus.Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Τον αποκλεισμό στην Ευρώπη του τον χρεώνω. Όχι επειδή αποκλειστίκαμε από το καφενείο αλλά επειδή αποκλειστίκαμε ενώ είχαμε σκορ πρόκρισης 3-1. Και ενώ στο πρώτο ματς μου άρεσαν οι κινήσεις του γιατί όλο το πράγμα ήταν πολύ ορθολογικό, στον επαναληπτικό τα έκανε ταναπου ΚΑΙ αυτός από την αρχή ώς το τέλος. Ούτε οι δηλώσεις του στην ΣΤ μετά τον αγώνα δεν ήταν ΠΑΟΚ, ήταν πουτ@νίστικα πράγματα....

Μακάρι να μπορέσει να διαχειριστεί πλέων την φάση και να συνδέσει το όνομα του, όντως με το καλύτερο ρόστερ που είχαμε ever.... Είναι δύσκολο κακά τα ψέματα για έναν προπονητή που δεν είχε ποτέ να διαχειριστεί τόση ποικιλία ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Εύχομαι να μην το γυρίσει ντίβα όπως κάνουν αρκετοί σε τέτοια φάση για να φτιάξουν το ίδιο τους προφίλ. Με αυτό το ρόστερ ο Σάντος, με την ψυχραιμία και την εμπειρία του θα έκαμνε πλάκα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πάνω σε αυτό.
Μακάρι να τον φωτήσει ο Θεός να του βγούνε όλες ή περισσότερες οι κινήσεις, να ξεκινήσει με ένα ωραίο σερί που θα βοηθήσει σίγουρα και σε αυτόν να πάρει τα πάνω του.

Κάτι ενδιάμεσο παντώς δεν θα υπάρξει.... ή θα σηκώσουμε κούπα / κούπες ή θα φύγει βράδυ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

kataramenos5 έγραψε:Καποιοι εχουν για το ποδοσφαιρο την ιδια ιδεα που εχουν και για το ...κρασι.Αρκει να παρεις καλα σταφυλια,να τα στυψεις και την αλλη μερα εχεις στο μπουκαλι ενα ...Chateau Petrus.Τοσο απλα.
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ βρε παλικαρι μου δεν υποτιθεται οτι ησουν μετρ της αμυνας? Οκ καταλαβαινω να μην κενταμε μπροστα, να μην υπαρχουν ακομα αυτοματισμοι, αλλα γιατι τετοιο χαλι πισω?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όσο καλά υλικά και να έχεις, αν ο μάγειρας δεν ξέρει να μαγειρεύει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και που το εκρινες ρε συ ανταρκτικα ότι δε ξέρει να μαγειρεύει;

Έκανες τίποτα σκάουτινγκ στον λουτσεσκου επί μήνες ή το εκρινες απ τις τρεις βδομάδες που είναι στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Με τον ίδιο τρόπο που εγώ στέλνω το βιογραφικό μου σε έναν εργοδότη, αυτός το διαβάζει και κρίνει αν κάνω ή δεν κάνω για τη δουλειά.

Ο καθένας κουβαλάει το βιογραφικό του.
Και για τον Στανό είχα προβλέψει ότι δεν κάνει. Λογικά είμαι μέντιουμ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καλά τα βιογραφικά δεν λένε πάντα την αλήθεια, ούτε είναι εγγύηση επιτυχίας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”