Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
danirifle έγραψε:bill θεωρείς ότι ο γλύκος τελείωσε με αυτόν τον τραυματισμό, ή πιστεύεις ότι μπορεί να επανέλθει?
αν ισχύει το δεύτερο ίσως θα ήταν σοφότερο να πάμε σε τερματά καλό αλλά δανεικό, ώστε να δούμε πως θα επανέλθει και ο γλύκος γύρω στα χριστούγεννα
πολυ σωστο. δεν θεωρω οτι τελειωσε ο γλυκος και πλεον ειμαι σιγουρος οτι εδω θα μεινει μεχρι να κλεισει την καριερα του.
δεν το ειχα σκεφτει καν για δανεικο τερματοφυλακα αφου ακουω δανεικους και βγαζω φλυκταινα αλλα ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που αυτο που οντως χρειαζεται η ομαδα ειναι ενας δανεικος
KOSTAS54 έγραψε:Αναπροσαρμογή σε τραυματία παίχτη που πρόσφατα ανανέωσε ! Σωστά, ότι γουστάρουμε.
αν διαβαζες αυτα που εγραφα απο χθες θα εβλεπες οτι διαφωνω με αναπροσαρμογη του τερματοφυλακα που ειναι βασικος εδω και 5 χρονια και πλεον και αρχηγος της ομαδας. εγω ειπα να παμε σε λυση κυριακιδη.
αλλο εγω και αλλο ο μιχελ ομως. εγω τον πιστευω και η ερωτηση που εθεσα ειναι αν τον πιστευουν η οχι αυτοι που καταρτιζουν την ομαδα.
O τραυματισμός του Γλύκου απλά καταδεικνύει την ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα που θα είναι βασικός. Στις λοιπές κινήσεις θεωρώ ότι κινούμαστε προς την κατεύθυνση του εύκολου γκολ και ιδίως του εύκολου γκολ από τα στημένα. Φανταστείτε στην ίδια εντεκάδα Εντόι, Μάτος, Λεονάρντο, Πρίγιοβιτς.
Σε γενικές γραμμές αν πάμε σε προσθήκες Λεβέκ, Εντόι, Λεονάρντο νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά.
Ο Χατσερίντι θα ήταν ιδανική λύση στην άμυνα αλλά μονάχα αν έχει ελληνικό διαβατήριο αλλιώς νομίζω είμαστε γεμάτοι στις θέσεις των ξένων.
Ο Κάστρο οκτάρι με τα όλα του αλλά νομίζω πρέπει να στηριχτεί ένας εκ των Κάτσε ή Χαρίση.
Εκείνος ο Κανά Μπιγίκ που βρίσκεται οέο?
Βιειρίνια ως κερασάκι στην τούρτα!
μην κανετε νοητικα αλματα ρε παιδια. ο γλυκος δεν θεωρειται ο αδιαμφισβητητα βασικος σου τερματοφυλακας? ε πως θα ερθει αλλος για βασικος? το μπατζετ ειναι αυτο που ειναι και δεν αλλαζει καλως η κακως. εγω γι αυτο ειπα οτι αν αυτοι που εχουν το πεπονι και το μαχαιρι στην ομαδα δεν θεωρουσαν εν δυναμει βασικο τον γλυκο αλλα κατα συνθηκη, θα πρεπει να πανε σε αποκτηση βασικου αλλα θα αναγκαστουμε να του αναπροσαρμοσουμε το συμβολαιο προς τα κατω αφου πλεον η επιλογη της πωλησης εφυγε.
δηλαδη αν τραυματιστει ο ναβας της ρεαλ ο χαντανοβιτς της ιντερ και γενικα ο βασικος τερματοφυλακας καποιας ομαδας, αυτοματως η ομαδα παει να παρει αλλον βασικο?
Μην ξεχνάς ότι συζητούσαμε την προσθήκη τερματοφύλακα βασικού πριν τραυματιστεί ο Γλύκος. Απλά πλέον και με τη λογική ότι χάνει τη μισή τουλάχιστον χρονιά δεν υπάρχουν πλέον δεύτερες σκέψεις. Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα βασικό, εκτός κι αν θεωρηθεί τέτοιος ο Μπρίκιτς. Αναπροσαρμογή οτυ κάνεις αφού επιστρέψει στην ενεργό δράση και δεν μπορέσει να ξανα γίνει βασικός.
Aπ' αυτά που είδα σε 3-4 παιχνίδια (μαζί με το χθεσινό) ο παίκτης είναι ένας καθαρός box-to-box μέσος που αγωνίζεται στο 8 αλλά με βάση τα στατιστικά της καριέρας του μπορεί να αγωνιστεί και στο 6, αρκεί να έχει μπροστά του στο 8 δύο παίκτες σαν τους Τσίμιροτ ή Κάτσε/Χαρίση.
Έχει παίξει 60 παιχνίδια σαν 6, έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο (Ligue 2), oπότε υποθέτω πως αν έρθει, θα κληθεί να είναι ένας παίκτης πασπαρτού, αντικαθιστώντας πότε τον Σάκχοφ και πότε τον Κάνιας.
Το ότι θέλουμε κι άλλο δημιουργικό 8άρι, είναι άλλο θέμα.Είτε φύγει ο Τσίμιροτ,είτε όχι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δημιουργικό μέσο.Προσωπικά έχω τον Τσίμιροτ για πουλενάρα, αλλά 8άρι με 0 γκολ-0 ασσίστ σε όλη τη σεζον....
Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είχε φέτος έλλειψη καταγεγραμμένων στατιστικών από τα χαφ του,καθώς εκτός του Σάκχοφ,τα υπόλοιπα βασικά σου χαφ (Κάνιας-Τσίμιροτ) είχαμε μόνο 1 γκολ. Πάνω σ'αυτή τη λογική θα αποκτηθεί(?) ο Ndoye, με τον X-Ψ Castro να αποτελεί μια ιδανική λύση για το δημιουργικό χαφ
@makis
εκει διαφωνω εγω. δεν πιστευω οτι ιβιτς και μιχελ θελανε αλλον για βασικο.
και στην τελικη. δινεις 6-7 κατοσταρικα στον γλυκο. δινεις 3-4 στον μπρκιτς με αλλα 2 χρονια συμβολαιο. θα πας να παρεις και βασικο τερματα που σημαινει θα πληρωσεις και για αγορα και πολλα για συμβολαιο. οταν γυρισει ο γλυκος θα πας να σπασεις το συμβολαιο του μπρκιτς αρα θα του δωσεις κι αλλα λεφτα. δε γινονται αυτα τα πραματα.
Θα δείξει. Μπορεί να κανει εμφανισάρες ο Μπρίκιτς και να του δοθεί μία ευκαιρία του χρόνου. Για να πω και την αλήθεια μόνο ο Μπόικο μου αρέσει από τα ονόματα που ακούγονται αλλά κι αυτός είναι μη κοινοτικός, οπότε δεν χωράει. Αν π.χ. υπήρχε περιπτωση να πάρουμε κάποιον σαν τον Λοντίγκιν ή τον Ρομπέρτο τότε θα ψηνόμουνα.
buffalobill4 έγραψε:οσο λιγο ειδα απο τον χθεσινο τελικο ειναι οτι ο παικτης δεν ειναι με τιποτα 6αρι. μου φανηκε οτι ειναι ο γιαγια τουρε της ανζε (τηρουμενων των αναλογιων παντοτε)
αργος στο αμυντικο τρανζισιον γρηγορος στο επιθετικο αφου δεν κραταει την μπαλα ασκοπα
κοντινες πασες κυριως στα εξτρεμ
τρομερος στις εναεριες μονομαχιες
πολυ δυνατος και κοντρολαρισμενος για το υψος του
τεχνικα δεν θα σε προδωσει με λαθος κοντρολ κλπ προφανως ομως δεν ειναι καποιο τερας τεχνικης
εφτανε να ειναι ο δευτερος παικτης στην περιοχη της πσζ μετα τον επιθετικο
αν οντως ειναι η πρωτη επιλογη στα χαφ μας, πιστευω πως θα παρουνε μισα μισα τα παιχνιδια με τον σαχοφ ωστε η ομαδα να μη χανει σε υψος οταν λειπει ο ουκρανος. οι διαφορες του με τον ουκρανο ειναι οτι ο σαχοφ μπορει να παιξει πιο καθετο ποδοσφαιρο απο το σενεγαλεζο, ο σενεγαλεζος ειναι πολυ πιο δυνατος. οι ομοιοτητες τους εχουν να κανουν στην ταχυτητα που και οι δυο ειναι αργοι, στο υψος που και οι δυο ειναι 1,90βαλε και στο οτι πατανε και οι δυο αντιπαλη περιοχη πραμα το οποιο πρεπει να κανει ενα 8αρι συγχρονο.
κατα τ αλλα τωρα. θα συμφωνησω με τον ντεσπε οτι δεν θα χαλαστω αν πωληθει ο τσιμιροτ (με τα χρηματα της ρητρας του) με την προυποθεση ομως να παρουμε μηχανακι στο κεντρο με καλυτερα επιθετικα στοιχεια. ειναι λιγο γριφος το κεντρο γιατι περαν του τσιμι δεν υπαρχει καποιος να παιξει στο 6 αξιοπιστα. επισης δεν ειμαι σιγουρος αν πιεστουμε τι θα μπορουμε να κανουμε και του χρονου με βαζελο φτωχοτερο και κουλα μια απο τα ιδια να ειστε σιγουροι οτι σε τετοιου ειδους ομαδες θα πανε αυτοι. φυζικαλ ομαδες με συνεχες τρεξιμο-πιεση και οτι βγει μπροστα. πιστευω δηλαδη οτι και περαν του ντου και ακομα και με παραμονη του τσιμι χρειαζομαστε και αλλον στο κεντρο με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους υπαρχοντες εκτος και αν πιστευουν τον χαριση (δυσκολα)
για χατσεριδη, αν τον εχουν ως πρωτη επιλογη ο μιχελ και ο ιβιτς με το σκαουτινγκ τημ και μπορουμε να τον προσεγγισουμε καλως να ορισει. αν οχι, στο καλο στο ντρημ κλαμπ. δεν πρεπει να γινουν παρεμβασεις εξωθεν και δε θα γινουν. ο ιβαν καταλαβε πιστευω τα λαθη του. ενα σεντερ μπακ το θελουμε παντως.
το αρ μπακ που ερχεται, θα πλαισιωνει τον λεοβατς. δεν νοειται να διωξεις παικτη που πληρωσες 1.3 και να παρεις ελευθερο. δηλαδη για μαλακες τους εχετε?
και τι μενει? ενας ακραιος-δευτερος επιθετικος να μπορει να παιξει και εξτρεμ με καποια επιτυχια, να μπορει να παιξει παρτενερ του πριγιο οπωσδηποτε και αν χρειαστει και μονος του μπροστα σε ματς ειδικων συνθηκων
και κλεισαμε
Συμφωνώ 100% με αυτη εδώ την ματιά του φίλου μπιλ.
Απ' όσα διαβάζω για το χρόνο αποθεραπείας του Γλύκου, ακόμα κι όλα να πάνε καλά για τον Παναγιώτη νομίζω ότι πρέπει να μην τον υπολογίζουμε καθόλου για όλη την επόμενη χρονιά. 6-8 μήνες αποθεραπεία, μέχρι να βρει ρυθμό και πατήματα, μιλάμε για Μάρτη μίνιμουμ. Άρα πρέπει να αποκτηθεί βασικός τερματάς και λογικά θα παραμείνει ο Μπρκτς για δεύτερος, με τρίτο τον μικρό.
Για τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι κλείνουν, να σας πω την αλήθεια, μουδιασμένος είμαι. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει από τώρα αν θα πιάσουν ή όχι. Ή, μάλλον, να το πω διαφορετικά. Παίχτες από τη Γαλλία δε μπορεί να είναι κακοί παίχτες. Το θέμα είναι πόσο καλύτεροι είναι και πόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα. Προσωπικά είμαι απ αυτούς που δεν είναι ευχαριστημένοι από την ποιότητα της φετινής ομάδας, κυρίως μεσοεπιθετικά, κι από αυτούς που πιστεύουν ότι η φετινή χρονιά, με τους υπόλοιπους τόσο πεθαμένους, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε κυρίως από 2-3 αστοχίες του περσινού καλοκαιριού. Με αυτή τη λογική λοιπόν, κι εφόσον ισχύουν τα ονόματα, περίμενα το φετινό πρότζεκτ πιο φιλόδοξο, με πιο νέους και πιο πληθωρικούς ποδοσφαιριστές, κι όχι ρολίστες στα 30. Γιατί τέτοιους έχουμε, οι πολύ ποιοτικοί που θα κάνουν διαφορά μας λείπουν. Αλλά περιμένω κι εγώ να δω τι τελικά ισχύει και ποιες κινήσεις θα γίνουν μεσοεπιθετικά για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα.
στη θεση του Ντου χτες αν επαιζε ο Κανιας η ο Σακχοβ, θα εκαναν τιποτα παραπανω κοντρα στην Παρι?
στην τελικη ενα παιχνιδι ειναι
προφανως αν ειναι στοχος τον εχουν καρατσεκαρει και εχουν δει πολλα στοιχεια πανω του
απο ενα παιχνιδι ο καθενας δε μπορει να βγαλει συμπερασματα
νουμερα παντως εχει πολυ καλα, σε ενα πολυ καλυτερο πρωταθλημα
εχει και πολλα αλλα, αφου παντα ελεγχουν και χαρακτηρα, τον χαρακτηριζουν και οι υπολοιποι σαν ηγετικη φυσιογνωμια
ειναι και ελευθερος, προφανως αν ερθει θα βοηθησει πολυ
το αργος στη Γαλλια, σημαινει κανονικη ταχυτητα στην Ελλαδα..
Το οτι απο ενα ματς, τελικο κιολας, βγαζουμε συμπερασματα να το θεωρησω το λιγοτερο ατυχες, για να μην πω τιποτα αλλο.
Προφανως ο παικτης παρακολουθειται καιρο και υπαρχει πληρη αποψη.
Τα υπολοιπα στο γηπεδο.