21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Χίλιες φορές θα το λέμε ότι ο παίκτης αυτός πρέπει να μπαίνει από την αρχή, όχι στο 65'.
Σου απάντησε ο Ιβιτς, άκουσέ τον γιατί!!!
όσο για σήμερα, όσο ήταν ο Σακχοβ, το κέντρο της κούλας, απλά δεν υπήρχε....
όσο για σήμερα, όσο ήταν ο Σακχοβ, το κέντρο της κούλας, απλά δεν υπήρχε....
- ΑποστόληςΑ
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο αγώνας σήμερα δικαίωσε τον Ίβιτς τι να πω. Άλλους 2 βαθμούς πεταμένους θα είχαμε όπως και με τη Βέροια.
Αυτο που θα θελα μα δοκιμαστεί ειναι ιςως να τον βαλει αριστερα κ δεξια γκαρι κ να ξεκινάει απο πλαγια κ μα οργανώνει κ να μη χανουμε το κεντρο
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν εσύ πιστεύεις ότι ο αγώνας σήμερα δικαίωσε τον Ίβιτς τι να πω. Άλλους 2 βαθμούς πεταμένους θα είχαμε όπως και με τη Βέροια.
ένα αποτέλεσμα, δεν δικαιώνει ΚΑΝΕΝΑΝ.
Σήμερα μας πόνεσαν τα μάτια, αλλά κερδίσαμε ένα ντέρμπυ. Δε θα κάτσω να στεναχωρεθώ, ούτε να βάλω το ΕΓΩ μου και τις ποδοσφαιρικές μου ασχετοσύνες-κρίσει, πάνω από τη νίκη!
κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.
Ύπουλε Μανιακέ θέλεις με τρόπο να πετάξεις έξω από την 11άδα τον Τζάλμα...........

++tsachou έγραψε:κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.
Δουλειά με προσωπικο γυμναστή για αύξηση αντοχής και τετατετ με Παμπλο για να γινει πιο μαχητικος-αλτρουιστης..
Αλλα δε γίνεται να παιζει λιγοτερο απο 45λεπτο, με τετοια κεντρικα χαφ...
Πρωτοβουλιες, θετικο ποδοσφαιρο κοιτωντας να μοιρασει και οχι απλα να ξεφορτωθεί τη μπάλα, επιθεση κατα μετωπο, αλλαγές κατευθυνσης..
Δε γινεται να λειπει..
Οπως ειπα στο θρεντ του αγωνα, πρέπει να βρεθει τροπος
Στην τελικη και τα 6αρια πρεπει να κανουν καλυτερη αμυνα (δουλεύοντας κ γι'αυτον, και οταν πεθαινει ο ενας να ξεκουραζεται απτον Χαριση πχ) εφοσον υπαρχει τοσο έλλειμμα δημιουργικοτητας (ειδικα απο κανιας)
αλλα και η αμυντικη γραμμη να ειναι ανεβασμενη πιο ψηλα..
- aspromaura ioannina
τακτικα συμφωνω με τον Ιβιτς. Ο Μπισε δεν ειναι ο παιχτης που θα βαλει τα ποδια του στη φωτια. Παρολα αυτα ειναι τοσο ποιοτικος που αν ημουν ο Ιβιτς θα προσαρμοζα ολοκληρο το συστημα πανω του προκειμενου να παιζει σε καθε ματς. Ο τυπος εχει τρομερη αντιληψη της θεσης 10, τρομερη τεχνικη και μυαλο.
Βεβαια τον πιστευω σε αυτο που λεει, διαφορετικα θα χρησιμοποιουσε τον Πελκα που ειναι ιδιας κοψιας και θα αφηνε τον Μπισε εκτος, επομενως δεν φαινεται να υπαρχει προσωπικο προβλημα και εμπαθεια.
Βεβαια τον πιστευω σε αυτο που λεει, διαφορετικα θα χρησιμοποιουσε τον Πελκα που ειναι ιδιας κοψιας και θα αφηνε τον Μπισε εκτος, επομενως δεν φαινεται να υπαρχει προσωπικο προβλημα και εμπαθεια.
Έγώ πάλι είδα ότι με το που μπηκε, αυτοί που ξεφορτώνονταν τη μπάλα στο Γλύκο κατευθείαν του την έδιναν ακόμα και όταν ήτανε κλεισμένος από 3
- desperando
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
+1tsachou έγραψε:κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.