21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από stelyk »

Δεν αλλαξε κατι με την εισοδο του και δεν εννοω οτι καλως δεν ξεκινησε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χίλιες φορές θα το λέμε ότι ο παίκτης αυτός πρέπει να μπαίνει από την αρχή, όχι στο 65'.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σου απάντησε ο Ιβιτς, άκουσέ τον γιατί!!!

όσο για σήμερα, όσο ήταν ο Σακχοβ, το κέντρο της κούλας, απλά δεν υπήρχε....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο αγώνας σήμερα δικαίωσε τον Ίβιτς τι να πω. Άλλους 2 βαθμούς πεταμένους θα είχαμε όπως και με τη Βέροια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο που θα θελα μα δοκιμαστεί ειναι ιςως να τον βαλει αριστερα κ δεξια γκαρι κ να ξεκινάει απο πλαγια κ μα οργανώνει κ να μη χανουμε το κεντρο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν εσύ πιστεύεις ότι ο αγώνας σήμερα δικαίωσε τον Ίβιτς τι να πω. Άλλους 2 βαθμούς πεταμένους θα είχαμε όπως και με τη Βέροια.

ένα αποτέλεσμα, δεν δικαιώνει ΚΑΝΕΝΑΝ.
Σήμερα μας πόνεσαν τα μάτια, αλλά κερδίσαμε ένα ντέρμπυ. Δε θα κάτσω να στεναχωρεθώ, ούτε να βάλω το ΕΓΩ μου και τις ποδοσφαιρικές μου ασχετοσύνες-κρίσει, πάνω από τη νίκη!
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ύπουλε Μανιακέ θέλεις με τρόπο να πετάξεις έξω από την 11άδα τον Τζάλμα........... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γιάν λιγο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

tsachou έγραψε:κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.
++

Δουλειά με προσωπικο γυμναστή για αύξηση αντοχής και τετατετ με Παμπλο για να γινει πιο μαχητικος-αλτρουιστης..

Αλλα δε γίνεται να παιζει λιγοτερο απο 45λεπτο, με τετοια κεντρικα χαφ...

Πρωτοβουλιες, θετικο ποδοσφαιρο κοιτωντας να μοιρασει και οχι απλα να ξεφορτωθεί τη μπάλα, επιθεση κατα μετωπο, αλλαγές κατευθυνσης..

Δε γινεται να λειπει..

Οπως ειπα στο θρεντ του αγωνα, πρέπει να βρεθει τροπος
Στην τελικη και τα 6αρια πρεπει να κανουν καλυτερη αμυνα (δουλεύοντας κ γι'αυτον, και οταν πεθαινει ο ενας να ξεκουραζεται απτον Χαριση πχ) εφοσον υπαρχει τοσο έλλειμμα δημιουργικοτητας (ειδικα απο κανιας)
αλλα και η αμυντικη γραμμη να ειναι ανεβασμενη πιο ψηλα..
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

τακτικα συμφωνω με τον Ιβιτς. Ο Μπισε δεν ειναι ο παιχτης που θα βαλει τα ποδια του στη φωτια. Παρολα αυτα ειναι τοσο ποιοτικος που αν ημουν ο Ιβιτς θα προσαρμοζα ολοκληρο το συστημα πανω του προκειμενου να παιζει σε καθε ματς. Ο τυπος εχει τρομερη αντιληψη της θεσης 10, τρομερη τεχνικη και μυαλο.

Βεβαια τον πιστευω σε αυτο που λεει, διαφορετικα θα χρησιμοποιουσε τον Πελκα που ειναι ιδιας κοψιας και θα αφηνε τον Μπισε εκτος, επομενως δεν φαινεται να υπαρχει προσωπικο προβλημα και εμπαθεια.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Έγώ πάλι είδα ότι με το που μπηκε, αυτοί που ξεφορτώνονταν τη μπάλα στο Γλύκο κατευθείαν του την έδιναν ακόμα και όταν ήτανε κλεισμένος από 3
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Σε μια φάση Μ έβγαλε εκτός εαυτού
Προκλητικά αδιάφορος στην αμυνα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ο μεσι (υπερβολη) να δειτε πως περπαταει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

tsachou έγραψε:κάτι που έχω παρατηρήσει που μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια είναι οτι όταν ξεκινάει σε ενα ματς πάει καλύτερα απ ότι όταν μπαίνει αλλαγή προς το τέλος.. αυτο σκέφτομαι οτι γίνετε επειδή στην αρχη η ομάδα είναι ξεκούραστη και υπάρχουν συνεχώς κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει τις πολύ καλές του μπαλιές..Όταν μπαίνει προς το τέλος λίγο η στατικότητα της ομάδας και λίγο η βιασύνη που υπάρχει για να μπεί με καποιο τρόπο γκολ τον κανουν να μην φαίνεται πολύ καλός και ας είναι ο πρώτος που ζητάει μπαλα για να αρχίσει η επιθεση.
+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”