Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

spyretto έγραψε:Ρε παιδιά τώρα τα λετε αυτά; εμείς που τα λεγαμε αυτά πέρσι τρώγαμε το κράξιμο της αρκούδας :lol:
Ο Λούκας είχε κάκιστο δεύτερο γύρο, η LC κατρακύλησε από τις θέσεις της Ευρώπης στις θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο άνθρωπος είχε να σκοράρει καπου 20 αγωνιστικές...αυτά δηλαδή δεν τα βλέπουν οι ομάδες που θα έδιναν 20 μύρια να τον πάρουν;

αδερφε ειδικα εγω πρωτη φορα κανω κριτικη στο λουκας σορρυ που δεν ειπα οτι ο σπυρετο τα ελεγε πριν απο μενα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελπιζω να καταλαβαινεις το χιουμορ ... οσον αφορα τους αλλους συμφορουμιτες θα νομιζουν οτι μπηκαν σε παοκμανια παραλληλου συμπαντος οπου ο τσε ειναι φανατικ με λουκας περεθ τιτικινιο
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Μακάρι ο Μίχελ να πήγε για να κλείσει τον Βαρέλα και όχι τον Κρέσπο...δεν τον θέλω με τίποτα αντιθέτως ο Βαρέλα ειναι παρα πολυ καλος αμυντικος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Gospi έγραψε:
che4 έγραψε:
Gospi έγραψε:το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου...
αν καταφερουμε να χασουμε και τον Μακ οπως και τον Λουκας κοψοχρονια ειμαστε απαραδεκτοι σε επιπεδο στρατηγικης ανανεωσεων και πωλησεων...
ο Μακ φιλε Μανιακε επρεπε να ειχε ανανεωσει απο περσι και τωρα να ειμαστε ανετοι και να κανουμε παιχνιδι με στοχο το μεγιστο κερδος!
Οταν καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο τοτε θα ειμαστε ετοιμοι για τα σαλονια του τσου λου...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποιο λουκας εχασες κοψοχρονια 1,5 χαρτι για παιχτη που επαιζε στην προτελευταια ομαδα της ισπανιας πηρες και εκει ετρωγε και καμια σφαλιαρα απο οπαδους ...κοψοχρονια .... και εβαλες και μεταπωληση 30 τοις εκατο αφου τον εστειλες για πασαρελα στη λα λιγκα....πιστευετε αληθεια μερικοι οτι ο τιτικινιο αξιζει κατι παραπανω απ ολα αυτα
αν τελικα δεν πουληθει φετος θα αποδεχθω πως εχεις δικιο...
αν ομως τελικα κανει καμια μεταγραφη 15 μυρια τοτε αγαπητε Τσε το 1,5 που πηραμε ειναι κοψοχρονια...
Και για να ειμαι ακριβης το κοψοχροβια περιλαμβανει και τον τροπο με τον οποιο εφυγε (εκβιαστικα και χωρις να μπορεις να εχεις εσυ σαν ΠΑΟΚ τον πρωτο λογο και τον απολυτο ελεγχο της καταστασης...

στο εκβιαστηκα μαζι σου ... απλα εγω το περιμενα αλλωστε και σε μας ετσι ηρθε εκβιαζοντας την καρπατι απλα τοτε μας συμφερε και μονο εγω τα ελεγα με κανα δυο αλλους

οσον αφορα την πωληση αλλη πασαρελα η πριμερα αλλη η σουπερλιγδα ... αν και δεν περιμενω τετοιο ποσο 15 και 20 χαρτια ... εγω τον εχω για κοντα στα 5 με 7 και αν πουληθει βεβαια απο μας ουτε με 5 δε γινοταν
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Simba respect ρε φιλε για την δουλεια που εκανες! Πολυ ωραιο βιντεο, μπραβο!

Με εψησε πολυ ο Σκαριονε απο αυτα που ειδα!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Che εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι να αιμοραγει η ομαδα σε επιπεδο παιχτων κλπ λογω ερασιτεχνισμου...
κατα τα αλλα ουτε εγω ειμαι φαν του λουκας και ουτε τον θεωρω παιχταρα...

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

+10 στον Simba.
καλος παικτης ο Scarione , ειχα παρακολουθησει και εγω videos.
την μιλαει ωραια την μπαλα

δεν θελω να γινομαι κουραστικος ενω εχει γραφτει για τα οικονομικα , πιστευω δεν αξιζει πανω απο 800.000 μισθο.
800.000 + μπονου ειναι καλα.
αυτο που γραφτηκε για 1.800.000 ειναι απαγορευτικο ποσο ή αν πεσει στα 1.300.000
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναστε καλα ρον κ τζον..

Νταξει, ειναι ποτ πουρι (1 βερσιον π σωθηκε, γτ είχα κ αλλα) απολες τις χρονιες του, οχι μονο απτις προσφατες..
Επιασε τα 31, αλλα πιστευω για το ταβανι π εχουμε (ακομα) οικονομικα ειναι ταμαμ..
Το 1.1 με μπόνους για υψηλους στοχους ειναι ρεαλιστικο πιστεύω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 24 Ιουν 2016, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Simba που μπορουμε να δουμε το video??
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οταν το κλικαρεις, δε σου βγαζει textfield να εισαγεις τον κωδικο π εδωσα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 24 Ιουν 2016, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τσε ας αφησουμε την πλακιτσα,αληθεια πιστευεις οτι ο Λουκας ειναι αστειος ποδοσφαιριστης;
Προσεξε δε μιλαω για τον χαρακτηρα του η για το τι εκανε σε εμας,μιλαω καθαρα για την ποδοσφαιρικη του αξια.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Το iPhone μου κανει ναζακια και δεν μου εμφανιζει καν το πλαισιο για το video αλλα ενα κενο αναμεσο στο κειμενο σου..θα το τσεκαρω απο το pc ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

http://www.transfermarkt.com/lucas/leis ... n/2015#ES1

Εδω και τα φετινα του κατορθωματα με στοιχεια οχι με λογια.
Συγνωμη για το υφος μου αλλα και για το οτι ουσιαστικα ειμαι εκτος θεματος,αλλα το οτι δεν μπορεσαμε να εκμεταλευτουμε αυτον τον παιχταρα μου ειχε δωσει στα νευρα.
Διαβαζοντας ποστ με ανακριβειες αλλα και βλεποντας την επιμονη του Τσε ψιλοφουντωσα.
Ειναι δυνατον ρε μαλακες να αμφισβητουμε μετα απο τετοια χρονια την αξια του παιχτη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 24 Ιουν 2016, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αα ναι, μλκιζεται σ'αυτα το dailymotion.
Δοκιμασε direct link http://www.dailymotion.com/video/x4i7cw6 με τον κωδικο..Αλλιως pc για καλυτερη εμπερια :lol:

Τι να πεις ρε μπανε, αποψεις/κολλημματα..
Παντως, η μεγαλη του αξια θα επιβεβαιωθει/εδραιωθει σε ομαδα στυλ σεβιλλης/βαλενθια που πιεζουν τον αντιπαλο και δεν παιζουν κυριως στην κοντρα οπως η Κορουνια..
Αρκετα γκολ και καλες προσπαθειες βεβαια, ηρθαν και σε κλειστες αμυνες οταν η Κορουνια ηταν πισω στο σκορ κ πιεζε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 24 Ιουν 2016, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

simba έγραψε:Σερα, βρηκα μια βερσιον π ειχα ανεβασει για να δω αν θα μου την αποκλεισουν τα "κυκλωματα" (παρα κατι modifications π εκανα σε speed k pitch για να τη σκαπουλαρω), το κατεβασα (με watermark δυστυχως, γτ δε μαφηνε το youtubedownloader) κ βουαλα..

[dailymotion]x4i7cw6[/dailymotion]
Βάλτε κωδικο paokmania

Μανιακε αφιερωμενο ρε :mrgreen: :opaokara:
[youtube]ta2tPbDW99k[/youtube]

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Τσε ας αφησουμε την πλακιτσα,αληθεια πιστευεις οτι ο Λουκας ειναι αστειος ποδοσφαιριστης;
Προσεξε δε μιλαω για τον χαρακτηρα του η για το τι εκανε σε εμας,μιλαω καθαρα για την ποδοσφαιρικη του αξια.

ξερει 100 κιλα μπαλα αλλα για μας δεν γνωμη μου

ποτε δεν καταλαβε που ηρθε και τι γινεται στην ελλαδα και στον ΠΑΟΚ και ειχχε διπλα του στοχ νατχο λινο βουκιτς .... παιχταραδες δηλ

ασε μπροστα στο μιρο και το μπιμπρας φαινοταν αμπαλος η απλα δεν ηθελε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”