Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
O Σάντος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από τα βασικά ενός σοβαρού προπονητή, δηλαδή ανάλυση αντιπάλου, προετοιμασία ομάδας και εμπέδωση ενός συμπαγούς αμυντικογενούς συστήματος. Όλη τη διαφορά στην ομάδα την έκανε ο τεράστιος Αντελίνο! Απλά ο Σάντος είχε βάλει την ομάδα σε ράγες μεθοδικά και κατάφερνε κάθε χρόνο και κάτι παραπάνω. Αν δεις τώρα κάθε προσπάθεια κόβεται πολύ πιο νωρίς με παρεμβάσεις από το γενικο περιβάλλον του Συλλόγου. Προσωπικά είδα δείγματα στα μάτς του Τούντορ ότι μπορεί να στήσει μια σύγχρονη ομάδα με χαρακτηριστικά που έλειπαν από την ομάδα. Βέβαια δε θα το μάθουμε ποτέ λογικά γιατί θα ναμένουμε την έλευση ενος νεου υπερπροπονητη όποτε η ζωη στο Παλέρμο συνεχίζεται...vs40 έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να επιστρέψει ο Σάντος. Εμένα ήταν καψούρα μου γιατί μετά από κάθε παιχνίδι είχε μια πλήρης ανάλυση του παιχνιδιού πριν τις ερωτήσεις. Καταλάβαινα τα πάντα για την ομάδα και ένιωθα μια σιγουριά - σταθερότητα. Τώρα με ΙΤ ξεκινάνε με ερωτήσεις, και όταν του ρωτούνε τι φταίει στον ΠΑΟΚ, αυτός απαντά ότι το ψάχνουν. Τον προπονητή τον θέλεις να σου πει τι φταιέι και όχι να το ψάχνει μετά από 6 μήνες. Ομοίως το γιατρό το θέλεις για να σε θεραπεύσει. Όχι να πεθάνεις πρώτα και μετά να καταλάβει τι έφταιξε με τη βοήθεια του ιατροδικαστή.
Όσο για τον Βρύζα γκόραν, αν με είχες διαβάσει, θα είχες δει το μένος που βγάζω για αυτό το άτομο. Τον θεωρώ προδότη, προπονητοφάγο, μας κατέστρεψε στο περυσινο +5 φτάνει να έφερνε παίκτες και να έπαιρνε μεσιτείες. Η μόνη χρονιά που ήμουν με το Ζβ ήταν το 2008/09 που μας έφερε το φιλαράκι του τον Κοντρέρας. Τις υπόλοιπες πετυχημένες μεταγραφές τις έκανε όλες ο Σάντος. Το 2009/10 μας έφερε ένα κάρο παλτά ο Ζβ που ούτε κνα ακουμπήσανε, όπως ο Αμπουμπακάρι. Τη χρονιά που έφυγε ο Σάντος, ήταν δυσαρεστημένος που δεν είχε το μπάτζετ και ενώ αυτός πάλευε να φέρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, ο Ζησάκος γέμισε το ρόστερ με βαρίδια που δεν ακουμπήσανε.
Για τον Ευρωβουλευτή Ζαγόρ τι να πω. Μόνο και μόνο που πήγε σε κόμμα που ψήφισε τα μνημόνια και την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ, εγώ είμαι εχθρός του. Το λέω ανοικτά από το 2008 ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε ν πληρώσει χρέη που δε σηκώνονται εξ ορισμού. Ως οικονομολόγος κάτι ξέρω από Μακροοικονομία, που είναι και το αγαπημένο μου αντικείμενο στην επιστήμη. Οπότε να ξεκαθαρίσουμε σκέψεις που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου Γκόραν για μένα. Ούτε τον Ζαγόρ θέλω, ούτε τον ΖΒ. Τώρα πια δε θέλω ούτε τον Σάντος. Η εμπειρία του διχασμού με Σάλπι, με έκανε να δω διαφορετικά τη ζωή. Πάνω απ'ολα η συσπείρωση. Αν εσύ και πολλοί δε θέλετε τον Σάντος, δεν το θέλω τότε και εγώ. Κάνω τη δική μου αξιολόγηση και γράφω την άποψή μου. Δεν την επιβάλλω. Αν λοιπόν δεν τον θέλετε, δεν τον θέλω ούτε εγώ.
- buffalobill4
Κι ετσι ρε γκεο. Κι ετσι. Αν και σκεψου σεναριο να παμε χωρις προπονητη,να κερδισουμε και να πει ο ιβαν "αυτο ειναι. Καλυτερα χωρις προπονητη."
Δεν θα μας στειλει ο ιβαν σε ψυχαναλυτη.
Το λεω απο τωρα ο επομενος που θα κανει λογο για πλανα τριετιας κ λοιπα φαιδρα στον ΠΑΟΚ θα φαει γιαουρτι και ντοματα απο μενα.
Προσωπικα στην πεμπτη γκελα θα απαιτησω να παρει το μπουλο. Αν δεν του το χει δωσει ο βανιας απο την τέταρτη.
Δεν θα μας στειλει ο ιβαν σε ψυχαναλυτη.
Το λεω απο τωρα ο επομενος που θα κανει λογο για πλανα τριετιας κ λοιπα φαιδρα στον ΠΑΟΚ θα φαει γιαουρτι και ντοματα απο μενα.
Προσωπικα στην πεμπτη γκελα θα απαιτησω να παρει το μπουλο. Αν δεν του το χει δωσει ο βανιας απο την τέταρτη.
Τώρα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που είπες προς εμένα, τα είπες εν θερμώ γιατί ζούμε ζόρικες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Πραγματικά βαριέμαι να ποστάρω ακριβώς το κείμενό σου με τις προσβολές. Κάντο εσύ. Το μας τα Ζάλισες τα @@, με το μας ζαλίσατε πια με τον Σάντος στο δικό μου μυαλό έχει ακριβώς το ίδιο νόημα. Αυτό δε με κάνει ψεύτη. Εγώ έτσι το εξέλαβα αυτό που είπες. Γενικά είδα επιθετικό τόνο στο κείμενό σου και μπορεί να κατάλαβα λάθος πολλά από αυτά που είπες. Προσωπικά ποτέ μου δε λέω ψέμματα για κάτι, γιατί αυτό μειώνει εμένα πάνω απ' όλα. Λάθη κάνω, όπως και μπορεί να μην κατάλαβα κάποια πράγματα που είπες. Έχω γράψει όμως ότι δεν γίνεται να καταλαβαίνουμε όλους τους ανθρώπους και ούτε να συνομιλούμε μαζί τους. Αυτό λοιπόν κάνω και εγώ. Σπάνια κάνω παραθέσεις άλλων ειδικά για να τους κράξω ή να τους προσβάλλω. Ο καθένας μας έχει ένα επίπεδο. Το δικό μου μπορεί να είναι χαμηλό - δεν ξέρω. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεται σωστά αυτά που λες εσύ οι και άλλοι εδώ μέσα. Μπορεί να είμαι παρεξηγιάρης. Ισχυρογνώμων.
Αν σε προσέλαβα πάντως ζητάω από την πλευρά μου συγνώμη πάντως.
Αν σε προσέλαβα πάντως ζητάω από την πλευρά μου συγνώμη πάντως.
Δεκτή η συγγνώμη σου παλικάρι, αυτήν την αναγνωρίζω σαν αντρίκεια συμπεριφορά...
Δεν υπάρχει κανένα ποστ μου με χαρακτηρισμούς μου προς εσένα για να το ψάξω και να το παραθέσω, ξέρω πολύ καλά τι και ειδικότερα πως το γράφω...
Εμένα πάλι,σε αντίθεση με σένα βέβαια, μου αρέσει πολύ να συζητάω με ανθρώπους του επιπέδου σου, το οποίο δεν βλέπω να είναι καθόλου χαμηλό...Αν δεν συμφωνούμε φυσικά και δεν πειράζει...
είμαστε όμως... 

Δεν υπάρχει κανένα ποστ μου με χαρακτηρισμούς μου προς εσένα για να το ψάξω και να το παραθέσω, ξέρω πολύ καλά τι και ειδικότερα πως το γράφω...

Εμένα πάλι,σε αντίθεση με σένα βέβαια, μου αρέσει πολύ να συζητάω με ανθρώπους του επιπέδου σου, το οποίο δεν βλέπω να είναι καθόλου χαμηλό...Αν δεν συμφωνούμε φυσικά και δεν πειράζει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 14:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό που ο καθένας θέλει η εκάστοτε συμπάθεια του είτε είναι προπονητής είτε παίχτης είτε παράγοντας να ξεφτιλίσει τον ΠΑΟΚ για να δικαιωθεί ποτε δε το κατάλαβα.
Τα χρώματα της ομάδας είναι πλήρως αντιπροσωπευτικα για τον τρόπο που ασκούμε κριτική σε όλους του τομείς. Άσπρο η μαύρο. Η είναι ο καλύτερος παίχτης/προπονητής/παράγοντας του κόσμου και πρέπει να φύγει να γλιτώσει από τον μίζερο ΠΑΟΚ που δεν εκτιμά τις ικανότητες του και μάλιστα με τρόπο που θα ξεφτιλίσει τον ΠΑΟΚ έτσι για να μάθουμε ή είναι εντελώς άχρηστος και πρέπει να φύγει σήμερα κι όλας. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει εδώ μέσα...
Τα χρώματα της ομάδας είναι πλήρως αντιπροσωπευτικα για τον τρόπο που ασκούμε κριτική σε όλους του τομείς. Άσπρο η μαύρο. Η είναι ο καλύτερος παίχτης/προπονητής/παράγοντας του κόσμου και πρέπει να φύγει να γλιτώσει από τον μίζερο ΠΑΟΚ που δεν εκτιμά τις ικανότητες του και μάλιστα με τρόπο που θα ξεφτιλίσει τον ΠΑΟΚ έτσι για να μάθουμε ή είναι εντελώς άχρηστος και πρέπει να φύγει σήμερα κι όλας. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει εδώ μέσα...
H aek έστρωσε μέσα σε λίγους μήνες με τον καινούργιο προπονητή. Μία ομάδα για να δείξει κάτι δε χρειάζεται χρόνια. Ο Φρανκ είπε το καλοκαίρι, ότι η ομάδα να είστε σίγουροι ότι θα δείξει πράγματα μετά από ένα τρίμηνο. Η επόμενη αξιολόγηση θα γίνει στο εξάμηνο. Στην πορεία λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να γίνει η ασπίδα στο πρότζεκτ του και είναι λογικό.
Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και δεν μπορεί να περιμένει 2-3 χρόνια για να δει πρόοδο. Η πρόοδος πρέπει να έχει έρθει μέσα σε ένα εξάμηνο. Οι τίτλοι ας αργήσουν -- ειδικά το πρωτάθλημα και εκεί θέλει υπομονή. Ε δε νομίζω κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ να λέει στον Ιβάν πρωτάθλημα εδώ και τώρα. Για μένα και το να λες θέλω το κύπελλο δεν είναι σοβαρό. Οκ να προσπαθήσεις να το πάρεις, είναι εφικτό, αλλά ακόμη και να έχεις τις ίδιες πιθανότητες με τους ανταγωνιστές σου, μαθηματικά δεν είναι στόχος με πολλές πιθανότητες. Από τους ομίλους έχεις 90% να περάσεις (λόγω ροτέισον), από την επόμενη φάση πες 75%, στον ημιτελικό 50% και στον τελικό 50%. Άρα συνολικά 0,9*0,75*0,5*0,5 = 16,8% πιθανότητες να κατακτήσεις το κύπελλο, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρχει παράγοντας διαιτησία. Άρα με τόσο χαμηλές πιθανότητες κατάκτησης, πως μπορεί να κρίνεται μια χρονιά από το κύπελλο?
Για αυτό εγώ επιμένω στην πορεία του πρωταθλήματος, που μέσα από 30 αγώνες ο παράγοντας τύχη αντισταθμίζεται και γενικά παίρνεις αυτό που αξίζεις με μικρή απόκλιση, εκτός όταν μιλάμε για επικές κατασυρροή σφαγές.
Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και δεν μπορεί να περιμένει 2-3 χρόνια για να δει πρόοδο. Η πρόοδος πρέπει να έχει έρθει μέσα σε ένα εξάμηνο. Οι τίτλοι ας αργήσουν -- ειδικά το πρωτάθλημα και εκεί θέλει υπομονή. Ε δε νομίζω κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ να λέει στον Ιβάν πρωτάθλημα εδώ και τώρα. Για μένα και το να λες θέλω το κύπελλο δεν είναι σοβαρό. Οκ να προσπαθήσεις να το πάρεις, είναι εφικτό, αλλά ακόμη και να έχεις τις ίδιες πιθανότητες με τους ανταγωνιστές σου, μαθηματικά δεν είναι στόχος με πολλές πιθανότητες. Από τους ομίλους έχεις 90% να περάσεις (λόγω ροτέισον), από την επόμενη φάση πες 75%, στον ημιτελικό 50% και στον τελικό 50%. Άρα συνολικά 0,9*0,75*0,5*0,5 = 16,8% πιθανότητες να κατακτήσεις το κύπελλο, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρχει παράγοντας διαιτησία. Άρα με τόσο χαμηλές πιθανότητες κατάκτησης, πως μπορεί να κρίνεται μια χρονιά από το κύπελλο?
Για αυτό εγώ επιμένω στην πορεία του πρωταθλήματος, που μέσα από 30 αγώνες ο παράγοντας τύχη αντισταθμίζεται και γενικά παίρνεις αυτό που αξίζεις με μικρή απόκλιση, εκτός όταν μιλάμε για επικές κατασυρροή σφαγές.
Δε το λες και στρώσιμο... Ταμπουρι, φάσεις με το σταγονόμετρο και στην μοναδική ευκαιρία ίσως βάλουμε γκολ... Εγω φέτος τον ΠΑΟΚ στο πραγματικό crash test με τον θρήνο τον είδα να κάνει πολλά περισσότερα από το να αμυνθει... Συμφωνώ στα υπόλοιπα.vs40 έγραψε:H aek έστρωσε μέσα σε λίγους μήνες με τον καινούργιο προπονητή. Μία ομάδα για να δείξει κάτι δε χρειάζεται χρόνια. Ο Φρανκ είπε το καλοκαίρι, ότι η ομάδα να είστε σίγουροι ότι θα δείξει πράγματα μετά από ένα τρίμηνο. Η επόμενη αξιολόγηση θα γίνει στο εξάμηνο. Στην πορεία λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να γίνει η ασπίδα στο πρότζεκτ του και είναι λογικό.
αδελφέ vs ας σταματήσουμε επιτέλους την αποτυχημένη σύγκριση με την κούλα.....
Η κούλα πριν έρθει ο νυν προπονητής της είχε τον ίδιο για 3 χρόνια,είχε κορμό-ομαδα η μήπως όχι? Εμεις δομούμε και αποδομουμε κάθε 4 με 6 μήνες.....Αν προσθέσω και το πως σφυρίζουν εμας και πως την κούλα άστο καλύτερα......
Η κούλα πριν έρθει ο νυν προπονητής της είχε τον ίδιο για 3 χρόνια,είχε κορμό-ομαδα η μήπως όχι? Εμεις δομούμε και αποδομουμε κάθε 4 με 6 μήνες.....Αν προσθέσω και το πως σφυρίζουν εμας και πως την κούλα άστο καλύτερα......
Ακριβώς αυτό.fidel έγραψε:αδελφέ vs ας σταματήσουμε επιτέλους την αποτυχημένη σύγκριση με την κούλα.....
Η Κούλα ήταν σε πολύ χειρότερη θέση από εμάς. Το δίκαιο θα ήταν να είχε περισσότερη πίστωση χρόνου αυτή παρά εμείς. Το ότι είχε κάποιους παίκτες από τη Β' εθνική δεν είναι καλό για ομάδα που πάει για να πρωταγωνιστήσει. Για να σωθεί, θα έλεγα οκ. Υπάρχει ξεκάθαρη βελτίωση από τον μέτριο Δέλλα. Δεν είναι σωστή η αποδόμηση της ομάδας που γίνεται τα τελευταία χρόνια και σε κανέναν δεν αρέσει. Προσωπικά θέλω να κλείσουμε με Τούντορ και ας τα χάσουμε όλα. Η περίπτωση Φρανκ όμως είναι διαφορετική και το συμβόλαιό του έχει ρήτρα που σπάει μέχρι το Μάρτιο. Αν ο Ιβάν δεν τον εμπιστεύεται, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για αυτό όσον και να τον θέλουμε. Οι φετινές του μεταγραφές, αν αφήσουμε έξω τα ποσά, που ούτως οι άλλως δε γνωρίζουμε, ήταν καλές. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι Γκάρι, Ζάιρο, Τσίμιροτ. Ο Λέοβατς είναι μονάδα αξιόπιστη και ο τραυματισμός τον έκοψε πάνω που ανέβηκε αισθητά. Όλοι αυτοί είναι παίκτες με τρεξίματα. Οι μόνοι που αποτύχανε είναι οι Σάμπο και Άντονις που δεν είδαμε καθόλου. Τα υπόλοιπα βαρίδια ανήκαν στις προηγούμενες σεζόν. Είναι λογικό σε μια χρονιά να μην επιλέξουν να διώξουν 25 παίκτες, αλλά να γίνει σταδιακά η ανανέωση. Αυτό που βαραίνει ως αποτυχία (τη μεαγαλύτερη) τον Φρανκ ήταν η επιλογή προπονητή. Δε φταίει ο ΙΤ που έχει το επίπεδο και εμπειρία που έχει, αλλά αυτός που τον επέλεξε.fidel έγραψε:αδελφέ vs ας σταματήσουμε επιτέλους την αποτυχημένη σύγκριση με την κούλα.....
Για τα σφυρίγματα βλέπω τεράστια βελτίωση σε σχέση με πέρυσι ή τις χρονιές Σάντος, και αυτό γιατί φέτος είμαστε πολύ χαμηλά. Αν απειλούσαμε το σύστημα, τότε δεν έχω αμφιβολίες για το τι περίμενε τον ΠΑΟΚ και φέτος. Οι τραυματισμοί σε παίκτες κλειδιά ήταν όντως σοβαρός λόγος έλλειψης προόδου. Αυτό αφορά όλη την περίοδο που είμαστε στο προπονητικό του διαβόλου. Ατομική βελτίωση δε θυμάμαι παίκτης του ΠΑΟΚ να είχε ποτέ αυτή την περίοδο, αλλά έχουμε γίνει νεκροταφείο. Βελτίωση εννοώ σημαντική και όχι παροδική. Όπως είχαν πχ οι Καφές, Κωσταντινίδης, Οκκάς, ΓΧ επί Μπάγιεβιτς, όπως είχε ο Αντελίνο, Βιτόλο, Λίνο, Μαλεζάς, Σνάουτσερ, Ίβιτς, μέχρι και Κονσεϊσαο που ήρθε τελειωμένος επί Σάντος, όπως τόσα άλλα παραδείγματα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και κάθε συλλόγου.
Το ότι ήρθε από την β σημαίνει ότι είχε και παίκτες β εθνικής?και blackburn και η Kaiserslautern με παίκτες β πήραν πρωταθλήματα?Ως αναφορά την διαιτησία δεν μου απαντάς τι σχέση έχουν τα δικά μας σφυρίγματα με αυτά τις κούλας?vs40 έγραψε:Η Κούλα ήταν σε πολύ χειρότερη θέση από εμάς. Το δίκαιο θα ήταν να είχε περισσότερη πίστωση χρόνου αυτή παρά εμείς. Το ότι είχε κάποιους παίκτες από τη Β' εθνική δεν είναι καλό για ομάδα που πάει για να πρωταγωνιστήσει. Για να σωθεί, θα έλεγα οκ. Υπάρχει ξεκάθαρη βελτίωση από τον μέτριο Δέλλα. Δεν είναι σωστή η αποδόμηση της ομάδας που γίνεται τα τελευταία χρόνια και σε κανέναν δεν αρέσει. Προσωπικά θέλω να κλείσουμε με Τούντορ και ας τα χάσουμε όλα. Η περίπτωση Φρανκ όμως είναι διαφορετική και το συμβόλαιό του έχει ρήτρα που σπάει μέχρι το Μάρτιο. Αν ο Ιβάν δεν τον εμπιστεύεται, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για αυτό όσον και να τον θέλουμε. Οι φετινές του μεταγραφές, αν αφήσουμε έξω τα ποσά, που ούτως οι άλλως δε γνωρίζουμε, ήταν καλές. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι Γκάρι, Ζάιρο, Τσίμιροτ. Ο Λέοβατς είναι μονάδα αξιόπιστη και ο τραυματισμός τον έκοψε πάνω που ανέβηκε αισθητά. Όλοι αυτοί είναι παίκτες με τρεξίματα. Οι μόνοι που αποτύχανε είναι οι Σάμπο και Άντονις που δεν είδαμε καθόλου. Τα υπόλοιπα βαρίδια ανήκαν στις προηγούμενες σεζόν. Είναι λογικό σε μια χρονιά να μην επιλέξουν να διώξουν 25 παίκτες, αλλά να γίνει σταδιακά η ανανέωση. Αυτό που βαραίνει ως αποτυχία (τη μεαγαλύτερη) τον Φρανκ ήταν η επιλογή προπονητή. Δε φταίει ο ΙΤ που έχει το επίπεδο και εμπειρία που έχει, αλλά αυτός που τον επέλεξε.fidel έγραψε:αδελφέ vs ας σταματήσουμε επιτέλους την αποτυχημένη σύγκριση με την κούλα.....
Για τα σφυρίγματα βλέπω τεράστια βελτίωση σε σχέση με πέρυσι ή τις χρονιές Σάντος, και αυτό γιατί φέτος είμαστε πολύ χαμηλά. Αν απειλούσαμε το σύστημα, τότε δεν έχω αμφιβολίες για το τι περίμενε τον ΠΑΟΚ και φέτος. Οι τραυματισμοί σε παίκτες κλειδιά ήταν όντως σοβαρός λόγος έλλειψης προόδου. Αυτό αφορά όλη την περίοδο που είμαστε στο προπονητικό του διαβόλου. Ατομική βελτίωση δε θυμάμαι παίκτης του ΠΑΟΚ να είχε ποτέ αυτή την περίοδο, αλλά έχουμε γίνει νεκροταφείο. Βελτίωση εννοώ σημαντική και όχι παροδική. Όπως είχαν πχ οι Καφές, Κωσταντινίδης, Οκκάς, ΓΧ επί Μπάγιεβιτς, όπως είχε ο Αντελίνο, Βιτόλο, Λίνο, Μαλεζάς, Σνάουτσερ, Ίβιτς, μέχρι και Κονσεϊσαο που ήρθε τελειωμένος επί Σάντος, όπως τόσα άλλα παραδείγματα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και κάθε συλλόγου.
Σοβαρά τώρα, όποιος βλέπει τα κοράκια βελτιωμένα φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές σε σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ., συγγνώμη κιόλας για την προσωπική μου άποψη, αλλά ή δεν νιώθει από ποδόσφαιρο, ή πρέπει να πάει άμεσα σε οφθαλμίατρο γιατί του είναι απαραίτητο !!! Το τρίτο ή, είναι εμπρηστικό και δεν το αναφέρω φυσικά...

Αν έχεις συνηθίσει να σε πηδάνε συνέχεια και μια φορά, σε αφήσουν αγαμη... Νομίζεις ότι σε αγαπάνε κιόλας.
Κατάλαβες;
SM-G920F
Κατάλαβες;
SM-G920F