33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Tolaros »

DC έγραψε:
Για σήμερα: προφανώς ευθύνεται 100% που η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν ούτε με κούριερ συστημένο.

Προφανέστατα. Αλλιώς το κλασσικό ντορτι θα ρίχναμε. Σόρι ρε Κλάους σε κρέμασε η ομάδα πάλι
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πολύ σωστή παρατήρηση. ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έλα ρε DC τώρα..Καλός,χρυσός,ΠΑΟΚτσάκι,μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές,αλλά σέρνεται.Δεν είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

DimitrisS έγραψε:Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
εγω που ειδα οτι πηρε δηλαδη 3-4 κεφαλιες απο δυο στοπερ του 1,93 μαλλον κονσερβα εβλεπα
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Perestroika_G4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:κλαους εισαι ο φιλοτιμος ν2 η επιστροφη.Εγω αν επαιζα φορ σημερα ποσο χειροτερα θα πηγαινα απο εσενα ρε κλαους?βαλε κανα κολκα να σε αβανταρει τωρα οπως τον εβαλες περσυ για να παρεις 700000 συμβολαιο. :evil:
Tolaros έγραψε:
VAGGT έγραψε: Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου
:lol: ;) :lol: :lol: :lol:
efthimis_paok έγραψε:Αν κανόνιζα για 5x5 πάντως ρε φίλε, δεν θα σ'επαιρνα τηλέφωνο...
Ταλαιπώρια σκέτη.
DimitrisS έγραψε:Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
Οχι απλα αλλο παιχνίδι, άλλο άθλημα βλέπετε συγνώμη κιόλας πάτε για κανα 5χ5 και αδειάστε μας τη γωνιά..
Έλα ρε μαζέψου που θα σου αδειάσουμε και την γωνια.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ηρεμία..
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Όχι εγώ κύριε. Ο Αλέφαντος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Odi έγραψε:Έλα ρε DC τώρα..Καλός,χρυσός,ΠΑΟΚτσάκι,μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές,αλλά σέρνεται.Δεν είναι καλά.
Διαφωνώ στο "σέρνεται".
Υπάρχουν άλλοι παίκτες που όντως σέρνονται τον τελευταίο μήνα αλλά τυγχάνουν "ελαφρύτερης κριτικής". (Μακ πχ)
Την απόδοση του Κλάους δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση "σύρσιμο".
Για το αν είναι καλά ή όχι και το γιατί, έχω γράψει και δεν χρειάζεται να ξαναγράψω. :)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μια φορά δεν πατήσαμε περιοχή σήμερα. Ο Κλάους σε σχέση με αρκετούς, υποφερτός ήταν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ίδια απογοητευτική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για το σημερινο ειναι κακεντρεχες να πει καποιος οτι σερνοταν πχ
Αλλα βεβαια εμεις θελουμε το στραικερ να ναι και δεκαρι και να μπουκαρει αλα σισε, και να χει τη συμμετοχικοτητα του σουαρεζ και χιλια δυο..
Και αν το παραπανω ειναι λιγο υπερβολη γιατι θα πεις μεση κατασταση δεν υπαρχει?, οκ και γω μπορει να θελω παικτη οπως τον περσινο μπεργκ πχ ή κανα Μιετσελ, αλλα δε μπορεις να ταχεις ολα..
Οποτε κυριοι τα παραπονα σας στον Ιβαν..
Εκτος και αν πιστευετε οτι τα παραπανω θα τα κανει ο Μπερμπα..
Και αυτος φορ να επαιζε σημερα, με την κατασταση των υπολοιπων, παρομοια εικονα θα εδειχνε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 20:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Κ Εγώ απορώ γιατί δεν παίζει ο Βούλγαρος. .αφού εσύ πετάς, λογικά και στις προπονήσεις σκιζεσαι, άξιος, ελπίζω να μην φύγεις από την ομάδα ποτέ και να κλείσεις την καριερα σου εδώ, βασικός κ αναντικαταστατος. Αφού είσαι κ δικό μας παιδί :pano:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

simba έγραψε:Για το σημερινο ειναι κακεντρεχες να πει καποιος οτι σερνοταν πχ
Αλλα βεβαια εμεις θελουμε το στραικερ να ναι και δεκαρι και να μπουκαρει αλα σισε, και να χει τη συμμετοχικοτητα του σουαρεζ και χιλια δυο..
Και αν το παραπανω ειναι λιγο υπερβολη γιατι θα πεις μεση κατασταση δεν υπαρχει, δε λεω και γω μπορει να θελω παικτη οπως τον περσινο μπεργκ πχ ή κανα Μιετσελ, αλλα δε μπορεις να ταχεις ολα..
Οποτε κυριοι τα παραπονα σας στον Ιβαν..
Πάλι κακεντρεχείς είμαστε;Πάλι;Έχουμε πει χίλια δυο,έχουμε πει πως έχει δώσει πολλά,μας έχει δώσει πολλές χαρές.Αλλά να χαιδεύουμε αυτιά μπροστά σε ολα,αυτός είναι ο ορισμός της προσωπολατρείας.

Ο μόνος λόγος που κρίνεται αυστηρά είναι γιατί από αυτόν έχουμε αυξημένες απαιτήσεις και τίποτα άλλο.Δηλαδή δεν μπορούμε να γράψουμε χωρίς να είμαστε στημένοι,κακεντρεχείς και ντε και καλά πρέπει να θέλουμε να φάμε τον παίκτη;

Αν είναι δυνατόν..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ειλικρινα δεν πιαστηκα απ'το δικο σου, κυριως απ'τα υπολοιπα σχολια που ακομα κ σημερα, μ'αυτη την εικονα των υπολοιπων, τον ξεφτυλιζουν, εστω και ως ενδομυχη αντιδραση για μπερμπα...

Σημερα ηταν μια χαρα τηρουμενων των αναλογιων..
Τωρα που βλεπεις το χαιδεμα αυτιων ή την προσωπολατρεια δεν ξερω..
Γιατι εγω ο ιδιος ειπα οτι ηταν πολυ κακος στα προηγουμενα και ειδικα με κουλα θεωρουσα λαθος που δεν αρχισε ο μπερμπα στη θεση του..

Απλα δε γινεται με το στανιο καθε φορα να βγαινει αχρηστος και να επαναλαμβανονται απο καποιους τοσες ειρωνιες, αυτο ειναι το κακεντρεχες κατ'εμε..

Μαλλον καποιοι εχετε μαθει να παγιωνετε την αποψη σας για οποιοδηποτε παικτη και να λετε συνεχως τα ιδια ειτε καλα ειτε κακα..Σε μενα τουλαχιστον δεν ισχυει αυτο..Ο,τι βλεπω, το λεω!
Αυτη ειναι η εννοια της δικαιοσυνης που εχω αναφερει και οπως εχω παρατηρησει εδω κ καιρο με τοσες περιπτωσεις παικτων, καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν τη σημασια της..

Υ.Γ. οπως ειπα κ στη διαρκεια του αγωνα
Ρε την τρελα μου, ειπε κανεις να μη γινεται κριτικη επειδη ειναι ΠΑΟΚτσακι?
Οι χαρακτηρισμοι κ το να λες συνεχεια αχρηστος, τιποτα κ οι ειρωνιες δν ειναι μηδενισμός ομως?
Αυτο λεμε τοσες μαμημενες φορες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 20:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Δεν τη παλευετε καστανο πραγματικά μερικοί..
Ξαναδείτε το γ@μημενο ματς, που υποτιθεται ότι είδατε, και:
--ΜΕΤΡΗΣΤΕ ποσες μονομαχιες εχασε και ποσες κερδισε
--Ποσες φορες εσπασε τη μπάλα ΑΨΟΓΑ στο συμπαικτη του ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ απο βολέ/βαθιά μπαλιά (μεταξύ των οποίων και το γκολ)
--ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΞΑΝΑ τις φορες που η μπάλα έφτασε σ αυτόν με φάτσα στην εστία ή με προοπτικές γενικά για κάτι στη μεγάλη περιοχή --> 0, μηδεν, ζιρο, ζερο...

Ειπαμε σε αρκετα παιχνίδια δεν είναι καλός, σε σχέση με την αεκ/ξάνθη ήταν κατα ΠΟΛΥ ανώτερος, με πειράζει και μενα που ο μπέρμπα δε παίζει/προσφέρει, ΤΟ ΝΑ ΤΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΟΥΣ δε καταλαβαίνω που αποσκοπεί ακριβώς..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”