DC έγραψε:
Για σήμερα: προφανώς ευθύνεται 100% που η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν ούτε με κούριερ συστημένο.
Προφανέστατα. Αλλιώς το κλασσικό ντορτι θα ρίχναμε. Σόρι ρε Κλάους σε κρέμασε η ομάδα πάλι
DC έγραψε:
Για σήμερα: προφανώς ευθύνεται 100% που η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν ούτε με κούριερ συστημένο.
εγω που ειδα οτι πηρε δηλαδη 3-4 κεφαλιες απο δυο στοπερ του 1,93 μαλλον κονσερβα εβλεπαDimitrisS έγραψε:Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
Έλα ρε μαζέψου που θα σου αδειάσουμε και την γωνια.Perestroika_G4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:κλαους εισαι ο φιλοτιμος ν2 η επιστροφη.Εγω αν επαιζα φορ σημερα ποσο χειροτερα θα πηγαινα απο εσενα ρε κλαους?βαλε κανα κολκα να σε αβανταρει τωρα οπως τον εβαλες περσυ για να παρεις 700000 συμβολαιο.Tolaros έγραψε:VAGGT έγραψε: Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου![]()
![]()
![]()
efthimis_paok έγραψε:Αν κανόνιζα για 5x5 πάντως ρε φίλε, δεν θα σ'επαιρνα τηλέφωνο...
Ταλαιπώρια σκέτη.Οχι απλα αλλο παιχνίδι, άλλο άθλημα βλέπετε συγνώμη κιόλας πάτε για κανα 5χ5 και αδειάστε μας τη γωνιά..DimitrisS έγραψε:Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
Διαφωνώ στο "σέρνεται".Odi έγραψε:Έλα ρε DC τώρα..Καλός,χρυσός,ΠΑΟΚτσάκι,μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές,αλλά σέρνεται.Δεν είναι καλά.
Πάλι κακεντρεχείς είμαστε;Πάλι;Έχουμε πει χίλια δυο,έχουμε πει πως έχει δώσει πολλά,μας έχει δώσει πολλές χαρές.Αλλά να χαιδεύουμε αυτιά μπροστά σε ολα,αυτός είναι ο ορισμός της προσωπολατρείας.simba έγραψε:Για το σημερινο ειναι κακεντρεχες να πει καποιος οτι σερνοταν πχ
Αλλα βεβαια εμεις θελουμε το στραικερ να ναι και δεκαρι και να μπουκαρει αλα σισε, και να χει τη συμμετοχικοτητα του σουαρεζ και χιλια δυο..
Και αν το παραπανω ειναι λιγο υπερβολη γιατι θα πεις μεση κατασταση δεν υπαρχει, δε λεω και γω μπορει να θελω παικτη οπως τον περσινο μπεργκ πχ ή κανα Μιετσελ, αλλα δε μπορεις να ταχεις ολα..
Οποτε κυριοι τα παραπονα σας στον Ιβαν..
Ρε την τρελα μου, ειπε κανεις να μη γινεται κριτικη επειδη ειναι ΠΑΟΚτσακι?
Οι χαρακτηρισμοι κ το να λες συνεχεια αχρηστος, τιποτα κ οι ειρωνιες δν ειναι μηδενισμός ομως?
Αυτο λεμε τοσες μαμημενες φορες..