Καλά ρε αθεοφοβε έγραψες ότι ο τσιμιροτ σου θυμίζει φωτακη?obanebane έγραψε:Την αληθεια παντως δεν θα την μαθεις απο αρενες και απο σπορια,εμφανεστατος πλεον ο ρολος τους.
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Γιώργης χαχαχα
Καλά ρε αθεοφοβε έγραψες ότι ο τσιμιροτ σου θυμίζει φωτακη?obanebane έγραψε:Την αληθεια παντως δεν θα την μαθεις απο αρενες και απο σπορια,εμφανεστατος πλεον ο ρολος τους.
TheCursed έγραψε:το ψευτοσπορτ π λετε κ εσεις μιλησε με τον υπευθυνο επικοινωνιας τς σαραγιεβο οποτε μπορει να ειχε κ εντολη να το αρνηθει το σδνα μιλησε με τον αθλητικο διευθ οποτε κ γω θα πιστεψω το σδνα
χαχα ναι. και γω δεν τον είχα δει τον παίκτη και στα βίντεο που τον έχουν κάνει δεν μου γέμισε το μάτι.obanebane έγραψε: Και εσυ δεν ειχες γραψει οτι δεν σε πολυψηνει;
Συμφωνώ εξάλλου το άφησαν να εννοηθεί λέγοντας ότι μόνο για τον επιθετικό μπορεί να γίνει αυτή η υπέρβαση, και είχαμε ως απόδειξη την περίπτωση Ρουντνεβς. Η λογική φέτος είναι να κάνουμε ΟΜΑΔΑ. Ένα δυνατό σύνολο που ο κάθε παίκτης θα σέβεται τον συμπαίκτη του, την ομάδα του, τον προπονητή του, τον εργοδότη του και φυσικά τον κόσμο της ομάδας. Όταν γίνει αυτό τη σεζόν που διανύουμε, θα είναι έτοιμη η ομάδα για το επόμενο βήμα την επόμενη σεζόν που λήγουν και σημαντικά συμβόλαια όπως του Κόστα. Υπολογίζω 3-4 ονόματα αεροδρομίου τότε. Θα έρθουν αυτοί οι παικταράδες σε μία ΟΜΑΔΑ και όχι σε μία ομάδα που την κάνεις για πλάκα μπορντελο, όπως έκαναν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα μπορεί να δείχνει ότι βαδίζει καλά, αλλά ακόμη αποδυτήρια δε δημιουργήθηκαν που να αντέξουν τις δυσκολίες. Για να βγάλει ο προπονητής το πλάνο και να μη ναυαγήσει, πρέπει οι παίκτες να πειθαρχούν. Αν πάρεις τώρα πχ τον Στοχ, άνετα σου χαλάει το κλίμα. Οι παίκτες ακόμη δε φτάσανε να εκτιμούν απεριόριστα τον προπονητή τους. Μόλις στραβώσει το κλίμα θα τον φάνε λάχανο. Για αυτό φέτος πρέπει να πάμε σε χτίσιμο με παίκτες με δίψα να μάθουν σε πιο μικρές ηλικίες. Όταν λοιπόν τα αποδυτήρια είναι έτοιμα να πάρουν το μέρους του κόουτς έναντι της κάθε "βεντέτας", τότε θα είμαστε έτοιμοι να τους αποκτήσουμε. Νομίζω ότι ο Τούντορας θα χρειαστεί μόνο μία σεζόν για να μας κάνει ομάδα και τη σεζόν 2016/17 θα πάρουμε τους παικταράδες που εν δυνάμει θα μας οδηγήσουν σε τίτλους (πάντα εν δυνάμει ελέω εγκληματικής οργάνωσης).DarkBishop έγραψε:Μάγκες εγώ προσωπικά δεν πιστεύω να έρθει μεγάλο όνομα (για κάποιον που έλεγε για δυο λίστες άρνεσεν) επειδή πέρα από δυσκολίες χώρας κλπ κλπ, νομίζω ο άρνεσεν θα θέλει να διατηρήσει τα αποδυτήρια και να ρισκάρει να χάσει αγώνες παρά να έχει μέσα μια ντίβα που να μπορεί να απαξιώσει τον προπονητή. Βέβαια αν βρεθεί κάποιο λαυράκι θα το τσιμπήσει, αλλά δε θα έρθει πάλι λόγω άλλων θεμάτων. Τέτοια ψιλοάγνωστα ταλεντάκια-παικτάκια θα χτυπάμε νομίζω, τουλάχιστον για φέτος