25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
ασε μας ρε φιλε που θαμας μαθεις απο μπαλα...πηγαινε παιξε τα ηλεκτρονικα σουCCCP έγραψε:Αντε να μαθεις τι εχει μεσα η μπαλα αγορι μου Athens
Athens έγραψε:αιντε αγορι μου στον παγκο, αρκετα πια με σενα και τις εξοδους σου..
Δε λες όμως ΤΊΠΟΤΑ απολύτως για τις αποκρούσεις σε όλο τον αγώνα
-
pgetsos έγραψε:Athens έγραψε:αιντε αγορι μου στον παγκο, αρκετα πια με σενα και τις εξοδους σου..
Δε λες όμως ΤΊΠΟΤΑ απολύτως για τις αποκρούσεις σε όλο τον αγώνα
εχω γραψει πολλες φορες οτι κατω απο την εστια του ειναι πολυ καλος, μολις ξεμυτισει ειναι το προβλημα
Ακομα περιμενω να εξηγησεις ποιο ειναι το λαθος του στη φαση του γκολ που ειναι τετ α τετ στην ουσια και τι επρεπε να κανει διαφορετικα.
Στο γκολ δεν φταίει ούτε ο Όλσεν ούτε ο Ροντρίγκεζ. Όταν λέμε η κακιά στιγμή αυτό εννοούμε.
τι να απαντησω ρε αγορι μου? τα αυτονοητα? ο γιος μου 10 ετων θα μπλοκαρε την μπαλα με τα χερακια του και δεν θα εκανε προσποιηση με το σωμα του ελεος πια με την προσπαθεια δικαιολογιας του!!!CCCP έγραψε:Ακομα περιμενω να εξηγησεις ποιο ειναι το λαθος του στη φαση του γκολ που ειναι τετ α τετ στην ουσια και τι επρεπε να κανει διαφορετικα.
Το οτι υπηρχε και επιθετικος εκει το ειδες? Μονος του ηταν?
500 εκατομυρια τετοιες φασεις γινοντε. περναει ο επιθετικος μπροστα απο τον τερματοφυλακα και τον "¨παγωνει"
Καποιος που βλεπει μπαλα δε γινεται να μη το εχει δει απειρες φορες.
500 εκατομυρια τετοιες φασεις γινοντε. περναει ο επιθετικος μπροστα απο τον τερματοφυλακα και τον "¨παγωνει"
Καποιος που βλεπει μπαλα δε γινεται να μη το εχει δει απειρες φορες.
Οποιος νομιζει οτι στη φαση του γκολ που φαγαμε φταιει ο Ολσεν,πλαναται...
Γενικα σιγουρα υπαρχει θεμα στις εξοδους,αλλα εγω το αποδιδω καθαρα στην ελλειψη επικοινωνιας μεταξυ των παικτων παρα στην ικανοτητα εξοδου...
Γενικα σιγουρα υπαρχει θεμα στις εξοδους,αλλα εγω το αποδιδω καθαρα στην ελλειψη επικοινωνιας μεταξυ των παικτων παρα στην ικανοτητα εξοδου...
Οποίος εχει παίξει τέρμα ξερει οτι αυτο που λένε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οτι κίνησε προς τη μπάλα , αλλα επίσης οποίος εχει παίξει τέρμα ξερει οτι τέτοιες φάσεις οτι αποφαςη και να πάρεις οι πιθανότητες σου είναι στο 50/50 ίσως και λιγότερες να το βγάλεις.. Απο τη στιγμή που βγήκε έτσι η φάση εγώ προσωπικά του δίνω ελάχιστη ευθύνη..
Κατα τα αλλα πολυ καλός σημερα
Κατα τα αλλα πολυ καλός σημερα