Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Σταμάτα τα κ. πριν τα ονόματα , χαλάς το φόρουμ......................
Καλώς ήρθες !!!!
Καλώς ήρθες !!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά ρε Φρανκ,γιατι μας την σπας ετσι?
Παρε και κανενα δανεικο,δεν βλεπεις τον "επενδυτη"?
Τι πραγμα ειναι αυτο?
Ακου εκει τρια χρονια,τεσσερα χρονια συμβολαιο.
Παρε και κανενα δανεικο,δεν βλεπεις τον "επενδυτη"?
Τι πραγμα ειναι αυτο?
Ακου εκει τρια χρονια,τεσσερα χρονια συμβολαιο.

Βλέπω να σε παρακαλάνε όλοι στο τέλος να παίξουν στον ΠΑΟΚ με τα μισά...Περειρα,Λουκας.Ρούντβεντς και άλλοι πολλοί...άμα υπάρχει παράς όλα αλλάζουν.Συνέχισε έτσι χόρεψε τους στο ταψί.........Διαπραγματευταρά μου

μου αρέσει.
σου λέει αργήσαμε, όχι γιατί όπως εμείς είχε το μυαλό του στα προκριματικά, αλλά στο τέλος Αυγούστου.
είμαστε 11/8 και έχει έρθει σχεδόν μια ενδεκάδα παίχτες... οι περισσότεροι μπαμ μπαμ σε μια εβδομάδα μέσα!!!
μήπως τελικά πρέπει να επανεξετάσουμε το παράπονο που είχαμε τον προηγούμενο καιρό;;; είμαστε 20 ημέρες σχεδόν πριν το κλείσιμο των μεταγραφών και μας λείπουν οι 2-3 ποιοτικές πινελιές...

σου λέει αργήσαμε, όχι γιατί όπως εμείς είχε το μυαλό του στα προκριματικά, αλλά στο τέλος Αυγούστου.
είμαστε 11/8 και έχει έρθει σχεδόν μια ενδεκάδα παίχτες... οι περισσότεροι μπαμ μπαμ σε μια εβδομάδα μέσα!!!

μήπως τελικά πρέπει να επανεξετάσουμε το παράπονο που είχαμε τον προηγούμενο καιρό;;; είμαστε 20 ημέρες σχεδόν πριν το κλείσιμο των μεταγραφών και μας λείπουν οι 2-3 ποιοτικές πινελιές...

Μαλλον είδε τα δυσκολα ο φρανκ και ειπε να εμπιστευτεί κπν που ξερει με άκρες παντου
Ευχαριστούμε τρεγια
Ευχαριστούμε τρεγια
MANIAKOS έγραψε:Μαλλον είδε τα δυσκολα ο φρανκ και ειπε να εμπιστευτεί κπν που ξερει με άκρες παντου
Ευχαριστούμε τρεγια

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε: Πέμ Ιουν 25, 2015 11:19 am
ΦΕΕΕΕΤΑ!
Μεχρι να κλεισει ο Τουντοριδης ειχα ενα ψιλοαγχος απο κει και μετα δε μου καιγεται καρφι.Ας ανησυχούν οι αλλοι,εγω εχω Φρανκ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 11 Αύγ 2015, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.