Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
O παικτης Νο 14 ειναι που κρεμαει τα παπουτσια του και θα ακολουθησει καριερα προπονητη...
paokovios1974 έγραψε:Μηπως φορουσε το 7 οταν εριχνε φαπα σε εναν καραφλό ιτς?guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Σε περιπτωση που κλεισει ενα συγκεκριμενο ονομα εχω αρκετα καλα νεα να σας πω.
Μολις και αν κλεισει θα σας πω τον λογο.
Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Τέλος ο Σα Πίντο
inpaok - 13 Μαΐου 13:01
Για νέο προπονητή πρέπει να ψάξει ο ΟΦΗ, καθώς ο Σα Πίντο ενημέρωσε τον Μάνθο Πουλινάκη ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Κρητικής ομάδας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ απάντησε αρνητικά και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Πάντως, στον ΟΦΗ περίμεναν αυτή την εξέλιξη και είχαν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Μάλιστα, στο Δ.Σ. ο Μάνθος Πουλινάκης ζήτησε την εξουσιοδότηση του υπόλοιπου Δ.Σ. για να αναλάβει το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας.
inpaok - 13 Μαΐου 13:01
Για νέο προπονητή πρέπει να ψάξει ο ΟΦΗ, καθώς ο Σα Πίντο ενημέρωσε τον Μάνθο Πουλινάκη ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Κρητικής ομάδας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ απάντησε αρνητικά και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Πάντως, στον ΟΦΗ περίμεναν αυτή την εξέλιξη και είχαν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Μάλιστα, στο Δ.Σ. ο Μάνθος Πουλινάκης ζήτησε την εξουσιοδότηση του υπόλοιπου Δ.Σ. για να αναλάβει το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας.
Αποστολε εδω γραφουμε για πιθανους νεους προπονητες...οχι για τους απιθανους... 
- desperando
- Επικοινωνία:
γενικα εχω ενα θεματακι με αυτους που φερονται πουστικ@.δεν θα ειχα κανεναν προβλημα αν η ομαδα πηγαινε στον βλανταν και τον ελεγε να ερθει να βγαλει το καρο απο την λασπη.θα τον στηριζα μεχρι εκει που δεν παει,ακομα-ακομα θα στηριζα και το να γινει ο ΠΑΟΚ ο κασιδας κα να ειναι αυτος προπονητης της ομαδας για τα επομενα 3-5 χρονια.zizu10 έγραψε:Λαθος λέξη το "αγαπαει" εχεις δικιο το εγραψα ελαφρα καρδια.Εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ.Δεν λεω να μεινει προπονητης και την νεα σαιζον αλλα το να λεμε τοσα αισχρα πραγματα για ενα παιδι που εχει προσφερει και απο τα 2 ποστα και το εχει κανει καλα ειναι αδικο γι'αυτον και αχαριστο για μας.Κλισε του τυπου (κι εγω θα τα εκανα αυτα με τετοιους παιχτες,τα ειχε ετοιμα απο τον προηγουμενο κλπ) δεν πρεπει να τα πιστευουν ουτε αυτοι που το λενε.Αν τα πιστευουν τοτε ειναι σε συγχηση.Κανεις δε παει με αυτοματο πιλοτο.Και στο κατω κατω τι παραπανω εχει ο Αναστασιου ας πουμε;Τι εμπειρια πριν αναλαβει τον παο?Εγω βλεπω εναν προπονητη που μαθαινει και διορθωνει τα λαθη του αν κανει κατα τη διαρκεια του ματς και δειχνει οτι κοβει το ματι του.Και στο κατω κατω μαζι του καναμε και καλες νικες οχι μονο με τον Στεφενς + οτι ειναι οφθαλμοφανες οτι καποιοι παιχτες τον γουσταρουν.Εεεε κατι θα κανει καλα δε μπορει....desperando έγραψε: μπορείς να μου πεις και εμένα που και πότε απέδειξε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα πράματα?
ΥΓ. Πραγματικα το οτι καποιοι ξυνισαν με τον Ζαρντιμ δειχνει ποση λιγη μπαλα ξερουμε στην Ελλαδα.Ρητρα 15 εκ εβαλε η Σπορτινγκ η οποια φετος παιζει παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο παρεπιμπτοντως.Γενικα πρεπει να ψαξουμε προπονητη της πορτογαλικης σχολης η οποια εδω και καποια χρονια δειχνει πολλα σημαδια προοδου και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη.
δεν μπορω ομως να στηριξω καποιον που με την πρωτη ευκαιρια εβαζε τρικλοποδιες στον προπονητη και τον μαχαιρωνε πισωπλατα,τετοιους ανθρωπους δεν τους μπορω δεν τους αντεχω.
και επειδη καποιοι ισως αρχισουν παλι τα ΄΄ποιος στεφενς΄΄ και τα γνωστα,να πω οτι δεν με ενδιαφερει αν ο προπονητης ηταν ο στεφενς ,ο μπολονι ή ο φουφουτος, αυτοι δεν εχουν αναγκη τον δρομο τους τον βρισκουν και ειναι πολυ πιο ευκολοδιαβατος απ οταν ηταν εδω ,με ενδιαφερει ομως το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που επιλεχτηκε να ειναι σε μια θεση για να κανει εστω και λιγο καλυτερη την ζωη του προπονητη,αυτος οχι μονο δεν εκανε αυτο αλλα προσπαθησε (και τα καταφερε)να του την κανει οσο γινετε πιο δυσκολη.
οχι αλλοι δολοπλοκοι στην ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 13 Μάιος 2014, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ συζητιεται ακόμη και το να παραμείνει ο ΓΧ...Rizla έγραψε:Αποστολε εδω γραφουμε για πιθανους νεους προπονητες...οχι για τους απιθανους...
- GiorgosAtha
guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Σε περιπτωση που κλεισει ενα συγκεκριμενο ονομα εχω αρκετα καλα νεα να σας πω.
Μολις και αν κλεισει θα σας πω τον λογο.
Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
Μη μας λές...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού ο guardian είπε ξεκάθαρα ότι θα το κοινοποιήσει μόνον αν συμφωνήσει.
Απλά επειδή είμαστε προπονητο-μεταγραφολάγνοι κάντο σαν quiz που να έχει 4-5 απαντήσεις...
Ώστε να έχουμε να ασχολούμαστε και να αναλύουμε...
Αλλο θεμα αυτο...Μιλαω καθαρα τεχνοκρατικα και ψυχρα.Και το ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παραμεινει ο ΓΧ σαν πρωτος προπονητης στον ΠΑΟΚ και του χρονου αλλα δε μπορω να τον εκμηδενισω και να τον βγαλω παντελως αχρηστο ενω προσπαθει και εχει δειξει δειγματα γραφηςdesperando έγραψε: γενικα εχω ενα θεματακι με αυτους που φερονται πουστικ@.δεν θα ειχα κανεναν προβλημα αν η ομαδα πηγαινε στον βλανταν και τον ελεγε να ερθει να βγαλει το καρο απο την λασπη.θα τον στηριζα μεχρι εκει που δεν παει,ακομα-ακομα θα στηριζα και το να γινει ο ΠΑΟΚ ο κασιδας κα να ειναι αυτος προπονητης της ομαδας για τα επομενα 3-5 χρονια.
δεν μπορω ομως να στηριξω καποιον που με την πρωτη ευκαιρια εβαζε τρικλοποδιες στον προπονητη και τον μαχαιρωνε πισωπλατα,τετοιους ανθρωπους δεν τους μπορω δεν τους αντεχω.
και επειδη καποιοι ισως αρχισουν παλι τα ΄΄ποιος στεφενς΄΄ και τα γνωστα,να πω οτι δεν με ενδιαφερει αν ο προπονητης ηταν ο στεφενς ,ο μπολονι ή ο φουφουτος, αυτοι δεν εχουν αναγκη τον δρομο τους τον βρισκουν και ειναι πολυ πιο ευκολοδιαβατος απ οταν ηταν εδω ,με ενδιαφερει ομως το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που επιλεχτηκε να ειναι σε μια θεση για να κανει εστω και λιγο καλυτερη την ζωη του προπονητη,αυτος οχι μονο δεν εκανε αυτο αλλα προσπαθησε (και τα καταφερε)να του την κανει οσο γινετε πιο δυσκολη.
Desperando , νομίζω πως έχεις ξαναναφέρει αυτό που λες . Θα μπορούσες σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το σημείο που έβαζε τρικλοποδιές και προσπάθησε και του έκανε τη ζωή πιο δύσκολη?desperando έγραψε:γενικα εχω ενα θεματακι με αυτους που φερονται πουστικ@...
...με ενδιαφερει ομως το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που επιλεχτηκε να ειναι σε μια θεση για να κανει εστω και λιγο καλυτερη την ζωη του προπονητη,αυτος οχι μονο δεν εκανε αυτο αλλα προσπαθησε (και τα καταφερε)να του την κανει οσο γινετε πιο δυσκολη.
- paokovios1974
O γιατρος εχει αναφερθει σε αρθρο του ψαξτο λιγο αδερφε απο μονος σου για να μην σκαλιζουμε παλιες πληγεςgiapas έγραψε:Desperando , νομίζω πως έχεις ξαναναφέρει αυτό που λες . Θα μπορούσες σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το σημείο που έβαζε τρικλοποδιές και προσπάθησε και του έκανε τη ζωή πιο δύσκολη?desperando έγραψε:γενικα εχω ενα θεματακι με αυτους που φερονται πουστικ@...
...με ενδιαφερει ομως το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που επιλεχτηκε να ειναι σε μια θεση για να κανει εστω και λιγο καλυτερη την ζωη του προπονητη,αυτος οχι μονο δεν εκανε αυτο αλλα προσπαθησε (και τα καταφερε)να του την κανει οσο γινετε πιο δυσκολη.
- paokovios1974
Σημασια εχει η ομαδα να γεμισει ξανα με προσωπικοτητες που δεν γουσταρουν να χανουν που τρελαινονται οταν ο αντιπαλος τους προκαλει και κανουν τα παντα για να τον κερδισουν.Τετοιες προσωπικοτητες στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου νομιζω οτι ολοι μας λιγο πολυ ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι...Και ο sergio ηταν ενας απο αυτουςGoMaRoS έγραψε:sergio conceicao
ως παικτης ναι....ως κοουτς? και ο γεωργιαδης ητν μεγαλος ηγέτης σαν παικτης..