Δωνης, Άγγελος, Τουντορ κακιστες επιλογές.
Άρα ίσως τελικά όλα αυτά να χρειάζονταν για να πάρει το μάθημα του ο Ιβάν, τώρα που το πήρε πάμε για μεγαλα πράγματα.

Κατ να σου πω την δικη μου αποψη. Ναι θα τον στηριξουμε γιατι κερδισε τον σεβασμο ολων.kataramenos5 έγραψε:Και μια τελευταια ερωτηση προς dim,odi,despe κλπ ,εσεις τον θελετε το βλαντο και για του χρονου? Θα τον στηριξετε αν αρχισουν οι στραβες και βρεθει 10 ποντους πισω?Τον πιστευτε τοσο?
Από το αν θα βλέπουμε μια σοβαρή ομάδα ρε κατ.Ομάδα σοβαρή,πειθαρχημένη,με ρόλους που ο καθένας θα ξέρει τι κάνει.Ποιος στα έδειξε αυτά δηλαδή και δεν τον στήριξες;kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη μπορει να ναι καλος και κανονικος προπονητης οπως λετε ο Ιβιτς αλλα θα εξαρτηθει(απο τι) αν θα τον στηριξουμε?
Εγώ καλαμπόκια δεν πετούσα,παρότι η μπάλα που έβλεπα δεν μου άρεσε.Η ομάδα κυνηγούσε τίτλο και το βούλωσα.Ήταν σοβαρή και ήξερε τι έκανε.Τώρα εντάξει συγκρίνεις περίπτωση Σάντος με τους απίθανους Τούντορ και Δώνηδες;Άστοχο.kataramenos5 έγραψε:Αυτα ρε Οντι ποτε θα τα καταλαβουμε?Γιατι 2 χρονια με Σαντος δε μπορεσαμε να το δουμε εμεις που κοβει το ματι μας,οι προπονηταραδες της κερκιδας.Επρεπε να φτασει Νοεμβρης τον τριτο χρονο για να καταλαβουμε οτι ο Δον τα ειχε κανει στην ομαδα.Μεχρι τοτε καλαμποκια πετουσαμε.
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, που λένε και στο Αμέρικα, μόνο που εδώ δεν είναι και τόσο λεπτομέρειες.PAOK_Antarctica έγραψε:Και ο ΓΧ πρώτους μας είχε βγάλει..
Ο Σάντος με το που βρέθηκε με αξιόλογο υλικό, έδειξε τρομερά δείγματα γραφής.kataramenos5 έγραψε:Αυτα ρε Οντι ποτε θα τα καταλαβουμε?Γιατι 2 χρονια με Σαντος δε μπορεσαμε να το δουμε εμεις που κοβει το ματι μας,οι προπονηταραδες της κερκιδας.Επρεπε να φτασει Νοεμβρης τον τριτο χρονο για να καταλαβουμε οτι ο Δον τα ειχε κανει στην ομαδα.Μεχρι τοτε καλαμποκια πετουσαμε.