Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών
Ο ζαιρο το μόνο που χρειαζόταν ήταν παιχνίδια και να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.
Μπορεί ακόμα να μην κάνει παπάδες στα Γιάννενα αλλά τουλάχιστον δεν έχει εκείνο το βλέμμα στα χαμένα που δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει.
Ταλέντο έχει να φάνε και οι κότες.
Αθλητικοτητα ακόμα παραπάνω
Αυτό που χρειάζεται είναι να κατανοήσει περισσότερο το ποδόσφαιρο
Μπορεί ακόμα να μην κάνει παπάδες στα Γιάννενα αλλά τουλάχιστον δεν έχει εκείνο το βλέμμα στα χαμένα που δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει.
Ταλέντο έχει να φάνε και οι κότες.
Αθλητικοτητα ακόμα παραπάνω
Αυτό που χρειάζεται είναι να κατανοήσει περισσότερο το ποδόσφαιρο
για παναγιωτοιυδη οποιον κ αν ρωτησα περσυ μου ελεγε τα χειροτερα για τον χαρακτηρα και συμπεριφορα.....
ο ζαιρο ακριβως αυτο...πλεον δεν εχει βλεμα χαμενου στην μεταφραση...χρειαζοταν παιχνιδια σε κανονικο πρωταθλημα και ρολο... μακαρι να κανει 30 ματς και να ερθει ετοιμος... ο τιαμ ειναι αστειο που του πηρε την θεση παντως...
ο ζαιρο ακριβως αυτο...πλεον δεν εχει βλεμα χαμενου στην μεταφραση...χρειαζοταν παιχνιδια σε κανονικο πρωταθλημα και ρολο... μακαρι να κανει 30 ματς και να ερθει ετοιμος... ο τιαμ ειναι αστειο που του πηρε την θεση παντως...
- ΑποστόληςΑ
Είναι πολύ καλό που ο Jairo παίζει βασικός, όπως και ο Κων/νιδης.
- pisakaipoupoula
Ο Ζάιρο σε μόλις 2 μήνες είναι σημείο αναφοράς για όλη την επιθετική λειτουργία του ΠΑΣ.
Οκ δόθηκε δανεικός και ο αντικαταστάτης είναι τουλάχιστον χειρότερος του δε πειράζει λάθη γίνονται, αλλά για μένα το Γενάρη πρέπει να γυρίσει με αλλαγή τον Μύστα και ο Τζάλμα να κάτσει κερκίδα.
Δείτε ακόμα και το χθεσινό Παναιτωλικός- ΠΑΣ, οι κινήσεις του και η αντίληψή του είναι αρκετά επίπεδα πάνω απ τον Τζάλμα, τεχνικά μην το αναλύσουμε δε νομίζω ότι συγκρίνονται καν
Οκ δόθηκε δανεικός και ο αντικαταστάτης είναι τουλάχιστον χειρότερος του δε πειράζει λάθη γίνονται, αλλά για μένα το Γενάρη πρέπει να γυρίσει με αλλαγή τον Μύστα και ο Τζάλμα να κάτσει κερκίδα.
Δείτε ακόμα και το χθεσινό Παναιτωλικός- ΠΑΣ, οι κινήσεις του και η αντίληψή του είναι αρκετά επίπεδα πάνω απ τον Τζάλμα, τεχνικά μην το αναλύσουμε δε νομίζω ότι συγκρίνονται καν
- Sick Bastard
Έχει αγωνιστεί 384 λεπτά κι 6 αγώνες.
Έχει δώσει 1 (μία) ασσίστ κι έχει πάρει μία κάρτα.
Μπορεί να παίζει καλά, σημείο αναφοράς όμως δεν τον λες με τίποτα και για κανένα λόγο.
Κανείς δεν έχει θέμα ούτε με την τεχνική ποιότητα ούτε με τις κινήσεις και του Τζάλμα, το πρόβλημά του δεν είναι εκεί
είναι στα γκολ/ασσίστ που δεν κάνει.
Έχει δώσει 1 (μία) ασσίστ κι έχει πάρει μία κάρτα.
Μπορεί να παίζει καλά, σημείο αναφοράς όμως δεν τον λες με τίποτα και για κανένα λόγο.
Κανείς δεν έχει θέμα ούτε με την τεχνική ποιότητα ούτε με τις κινήσεις και του Τζάλμα, το πρόβλημά του δεν είναι εκεί
είναι στα γκολ/ασσίστ που δεν κάνει.
Καμία σύγκριση δεν γίνεται ανάμεσα σε Τζάλμα και Ζάιρο...Άλλη ιδιοσυγκρασία και μάλιστα για άλλη θέση που παίζει ο καθένας τους, ανάλογα με όσα έχουμε δει ως τώρα και για τους δύο κατά την άποψη μου...pisakaipoupoula έγραψε:Ο Ζάιρο, ΟΚ δόθηκε δανεικός και ο αντικαταστάτης είναι τουλάχιστον χειρότερος του δε πειράζει λάθη γίνονται, αλλά για μένα το Γενάρη πρέπει να γυρίσει με αλλαγή τον Μύστα και ο Τζάλμα να κάτσει κερκίδα.

Τον δε έρμο τον Τζάλμα τον έχουμε βγάλει ήδη χειρότερο κι απ τον Λουκά τον Καραδήμο...

βασικος παιζει τα τελευταια 3 ματς και εινια παρα πολυ καλος.... κανει τα παντα...δες ματς ολοκληρο και ασε τα γκολ κ ασσιστς... μακαρι να ωριμασει το μυαλο του και να ερθει με αυτοπεποιθηση....αυτο του ελειπε.
- Sick Bastard
Εγώ τ αφήνω και τα γκολ και τις ασσίστ.
Το ίδιο όμως τ χουν αφήσει κι αυτοί (οι Τζάλμα/Ζαϊρο).
Και μην τη γυρνάτε τη δουλειά τώρα δεν είναι σωστό.
Δεν μπορεί να λέμε πόσο ξύλο τρώει ο Τζάλμα επειδή τον φοβούνται αλλά δεν τα βάζει και στον Ζαϊρο να λέμε,
δεν τα βάζει αλλά δες πως τον φοβούνται όλοι, κάνει όλο το παιχνίδι του ΠΑΣ.
Το ίδιο όμως τ χουν αφήσει κι αυτοί (οι Τζάλμα/Ζαϊρο).
Και μην τη γυρνάτε τη δουλειά τώρα δεν είναι σωστό.
Δεν μπορεί να λέμε πόσο ξύλο τρώει ο Τζάλμα επειδή τον φοβούνται αλλά δεν τα βάζει και στον Ζαϊρο να λέμε,
δεν τα βάζει αλλά δες πως τον φοβούνται όλοι, κάνει όλο το παιχνίδι του ΠΑΣ.

- pisakaipoupoula
Δες αγώνα του ΠΑΣ ολόκληρο goran και θα καταλάβεις τη διαφορά, απλά δεν συγκρίνονται!Γιατί και σ εμάς ο Ζάιρο δεξί εξτρέμ θα έπαιζε όπως πέρσι.Μάντεψε σε ποιανού τη θέση.goran 64 έγραψε:Καμία σύγκριση δεν γίνεται ανάμεσα σε Τζάλμα και Ζάιρο...Άλλη ιδιοσυγκρασία και μάλιστα για άλλη θέση που παίζει ο καθένας τους, ανάλογα με όσα έχουμε δει ως τώρα και για τους δύο κατά την άποψη μου...pisakaipoupoula έγραψε:Ο Ζάιρο, ΟΚ δόθηκε δανεικός και ο αντικαταστάτης είναι τουλάχιστον χειρότερος του δε πειράζει λάθη γίνονται, αλλά για μένα το Γενάρη πρέπει να γυρίσει με αλλαγή τον Μύστα και ο Τζάλμα να κάτσει κερκίδα.
Τον δε έρμο τον Τζάλμα τον έχουμε βγάλει ήδη χειρότερο κι απ τον Λουκά τον Καραδήμο...
Για Λουκά Καραδήμο δεν ξέρω αλλά σε σχέση με άλλους που θα μπορούσαμε να χουμε, πχ τον ίδιο τον Ζάιρο, ε ναι ο Τζάλμα είναι χειρότερος εως πολύ χειρότερος, πως να το κάνουμε
Δες κι εσύ φίλε μου όλα τα περυσινά ματς του Ζάιρο στον Π.Α.Ο.Κ. (και όλα τα φετεινά φιλικά μας μάλιστα) σαν εξτρέμ και ίσως καταλάβεις-μαντέψεις πλέον τι εννοώ...
Άλλο ΠΑΣ κι ένα γήπεδο ολόκληρο άδειο μπροστά σου κι άλλο Π.Α.Ο.Κ. με τα αντίπαλα τείχη απέναντι σου + κάνα δυο πούλμαν για ενίσχυση extra...

Άλλο ΠΑΣ κι ένα γήπεδο ολόκληρο άδειο μπροστά σου κι άλλο Π.Α.Ο.Κ. με τα αντίπαλα τείχη απέναντι σου + κάνα δυο πούλμαν για ενίσχυση extra...

- pisakaipoupoula
φίλε goran απέναντι σε λεωφορεία αυτό ακριβώς θες, την ατομική ενέργεια που ο Ζάιρο την έχει, δεν λέω ότι είναι Αλέξις Σάντσες αλλά απ τον Τζάλμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ καθόλου ατομική ενέργεια, ε 1000 φορές ο Ζάιρο.
Πέρσι ποτέ δεν απέκτησε ρυθμό, σχεδόν μονίμως με Μακ και Γκάρυ είμασταν, αλλά όταν έμπαινε ο Ζάιρο ειδικά απέναντι σε λεωφορεία, μια χαρά ρήγματα δημιουργούσε, δεν ήταν και Τζάλμα που απλά είναι τακτικά άρτιος και τίποτ άλλο
Πέρσι ποτέ δεν απέκτησε ρυθμό, σχεδόν μονίμως με Μακ και Γκάρυ είμασταν, αλλά όταν έμπαινε ο Ζάιρο ειδικά απέναντι σε λεωφορεία, μια χαρά ρήγματα δημιουργούσε, δεν ήταν και Τζάλμα που απλά είναι τακτικά άρτιος και τίποτ άλλο
Λευθεριά στον Αντώνη τον Λευθέρη!!!!!Σ.Φ ΠΑΟΚ Terry Antonis...
Ποιος Σακχοφ????
Ποιος Σακχοφ????
Τότε γιατί δόθηκε δανεικός βρε φίλε μου? Έδειξε τίποτα καλό στα φετινά φιλικά και το ξεχνάω?pisakaipoupoula έγραψε:φίλε goran απέναντι σε λεωφορεία αυτό ακριβώς θες, την ατομική ενέργεια που ο Ζάιρο την έχει, δεν λέω ότι είναι Αλέξις Σάντσες αλλά απ τον Τζάλμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ καθόλου ατομική ενέργεια, ε 1000 φορές ο Ζάιρο.
Επίσης πέρυσι στους 12 συνεχόμενους αγώνες μας χωρίς νίκη που σήμαναν την αρχή του τέλους για τον τότε προπονητή μας δεν έπαιξε καθόλου? Ποια ήταν τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα τότε και δεν θυμάμαι?
Έχω υποστηρίξει και υποστηρίζω ακόμα τα πλούσια ποδοσφαιρικά προσόντα του Ζάιρο, σ αυτά φυσικά επιμένω, δίχως όμως και να τον βγάζω "μέρα με νύχτα" συγκρίνοντας τον με τον Τζάλμα...
Έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά οι δυο τους, άλλα πλεονεκτήματα κι άλλα μειονεκτήματα ο καθένας τους, αλλά συνάμα και οι δύο τα συν και τα πλην τους και ο πλέον χρήσιμος για τον σημερινό προπονητή μας παίζει στην ομάδα, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα αυτό που υποστηρίζεις εσύ περί λάθους απόφασης δανεισμού του άλλου, οπότε και άμεσης επιστροφής του...

Ίδωμεν λοιπόν τον Γενάρη μήνα και ακόμα καλύτερα πιθανά, τον Μάιο στα τέλη του...

- pisakaipoupoula
Μάλλον γιατί ψάχνανε κάτι καλύτερο ή πιο ολοκληρωμένο ρε συ goran, ξέρω γω, και πείστηκαν ότι το βρήκαν στον Τζάλμα, ειδικά μετά το γκολ στον Άγιαξ θα πρεπε να περάσει ένα τάδε διάστημα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα να καταλάβεις ότι εκείνο το γκολ ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Τώρα που τον είδαμε όμως τον Τζάλμα, εγώ προτιμώ με τα μπόυνια Ζάιρο, εσύ Τζάλμα, ντάξει δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε...πρόσεξε εγώ συγκρίνω αυτούς τους δύο, δν είπα ότι ο Ζάιρο είναι σουπερ ουαου και θα μας λύσει μόνος του το επιθετικό πρόβλημα
Τώρα που τον είδαμε όμως τον Τζάλμα, εγώ προτιμώ με τα μπόυνια Ζάιρο, εσύ Τζάλμα, ντάξει δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε...πρόσεξε εγώ συγκρίνω αυτούς τους δύο, δν είπα ότι ο Ζάιρο είναι σουπερ ουαου και θα μας λύσει μόνος του το επιθετικό πρόβλημα
Δεν κατάλαβες κάτι πολύ σημαντικό με φαίνεται αδερφέ μου...
Ούτε εγώ, αλλά κυρίως ούτε ο Ίβιτς δεν συγκρίνει τον Ζάιρο με τον Τζάλμα!!!! Απόδειξη?
Όταν ήρθε ο Τζάλμα, ο Ζάιρο ήταν στην ομάδα και μάλιστα πήρε άπειρες ευκαιρίες στα φιλικά για να δείξει και να παραμείνει, έστω και σαν αντικαταστάτης του Γκάρυ...Δεν τα κατάφερε λοιπόν να "δικαιώσει" τις προσδοκίες του Ίβιτς κι έτσι και δόθηκε δανεικός, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ στην θέση του τον Τιάμ!!!!
Άλλη χρησιμότητα έχει ο ένας κι άλλη πιθανά προσδοκούνταν απ τον άλλον, γιατί δεν παίζουν τον ίδιο ρόλο τακτικά στην ομάδα που θέλει να παρουσιάσει ο Ίβιτς, οπότε δεν είναι αναγκαίο ο ένας να είναι στην ομάδα, μάλιστα στην θέση του άλλου κι ο άλλος οπωσδήποτε όχι!!!!
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ τους λοιπόν!!!! Ελπίζω να μην γράφω τζάμπα και να έγινα κατανοητός πλέον...
Ούτε εγώ, αλλά κυρίως ούτε ο Ίβιτς δεν συγκρίνει τον Ζάιρο με τον Τζάλμα!!!! Απόδειξη?
Όταν ήρθε ο Τζάλμα, ο Ζάιρο ήταν στην ομάδα και μάλιστα πήρε άπειρες ευκαιρίες στα φιλικά για να δείξει και να παραμείνει, έστω και σαν αντικαταστάτης του Γκάρυ...Δεν τα κατάφερε λοιπόν να "δικαιώσει" τις προσδοκίες του Ίβιτς κι έτσι και δόθηκε δανεικός, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ στην θέση του τον Τιάμ!!!!

Άλλη χρησιμότητα έχει ο ένας κι άλλη πιθανά προσδοκούνταν απ τον άλλον, γιατί δεν παίζουν τον ίδιο ρόλο τακτικά στην ομάδα που θέλει να παρουσιάσει ο Ίβιτς, οπότε δεν είναι αναγκαίο ο ένας να είναι στην ομάδα, μάλιστα στην θέση του άλλου κι ο άλλος οπωσδήποτε όχι!!!!
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ τους λοιπόν!!!! Ελπίζω να μην γράφω τζάμπα και να έγινα κατανοητός πλέον...