Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα.
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

DigitalFan έγραψε:Η καλύτερη δυνατή διάταξη με το υπάρχον ρόστερ κατα την άποψή μου:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος:
---------------------------------------------------------------------------------------- / Γλύκος
----------------------Vivian----------------------Κατσικάς--------------------------/ Khumalo
---Etto---------------------------------------------------------------Σταφυλίδης---/ Κωνσταντινίδης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Lino
------------------------------------Garcia(C)-----------------------------------------/ Kace
---------------Φωτάκης----------------------------------Lazar----------------------/ Πέλκας
------------------------------------Lawrence-----------------------------------------/ Γεωργιάδης ή Γιάννου
-----------------------------------------------------------------------------------------/
----------------------Σαλπιγγίδης----------------------------------------------------/
-----------------------------------------------Αθανασιάδης--------------------------/

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Και κατα δεύτερο λόγο θα ήταν και αυτή η διάταξη καλή:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γλύκος
----------------- ---Vivian------------------------Κατσικάς- -----------------------/ Khumalo
---Etto---------------------------------------------------------------Σταφυλίδης---/ Κωνσταντινίδης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Lino
------------------------------------Garcia(C)----------------------------------------/ Kace
--------------Lawrence-----------------------------------Lazar--------------------/ Φωτάκης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γιάννου
---Σαλπιγγίδης-----------------------------------------------------Γεωργιάδης---/
----------------------------------Aθανασιάδης--------------------------------------/

Το 1ο με αρέσει πάρα πολύ, βγάλε όμως τον ξάδερφο του Παιτέρη και βάλε Κωνσταντινίδη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Argonaut4 έγραψε:Εμένα με κάλυψε ο Ιβαν.......Και πιστεύω όλο το ΠΑΟΚτσήδικο λαό.

Σε στηρίζω αλλά φέρε αποτελέσματα.....οτι λέει ένας επιχειρηματίας ή προιστάμενος που σεβετε τον εαυτο του...στο προσωπικό.

Συμφωνώ απόλυτα με Ιβαν.........

Είναι αυτό που είπα πιο πάνω σε προηγούμενο ποστ μου.....αν μετά τη διακοπή η ομάδα συνεχίσει να σέρνετε...θα περάσεις απο το λογιστήριο.

Απλά τα πράγματα.

+ Και εγώ συμφωνώ .
Γι αυτό άλλωστε έγραψα ότι η ομάδα πρέπει να πάρει γρήγορες και ουσιαστικές αποφάσεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:Μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα.

Συμφωνώ μαζί σου και διαφωνώ κάθετα με Αργοναύτη.

Τι πάει να πει αν μετά τη διακοπή χάσεις 2-3 ματς έφυγες? Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες? Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα?

Αν η διοίκηση θέλει , μπορεί να αλλάξει το προπονητή όποτε θέλει. Μη λέμε όμως ότι να'ναι...τάχα μου σε αφήνω 2-3 ματς και αν δε τα κερδίσεις έφυγες.

Μπερδεύουμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις με την έννοια "ορθή ποδοσφαιρική απόφαση".Σε καμία χώρα , σε καμία ομάδα δε μπορεί να περιμένεις έργο από κάποιο προπονητή σε 2 μήνες. Αν ήταν κανά μεγάλο όνομα (η ο Μπόλονι πχ που κ εγώ γούσταρα με 1000 ) , θα έβγαινες Ιάσωνα να λες τέτοια πράγματα? Η τότε θα έλεγαν όλοι "να τον αφήσουμε ένα χρόνο να δούμε το έργο του συνολικά"?

Γενικά ας μη μπερδεύουμε τις προσωπικές μας κρίσεις για το αν κάνει ή όχι ένας προπονητής με το ποδοσφαιρικά σωστό για μια οποιαδήποτε ομάδα.

Χίλιες φορές να κάνουμε τη συζήτηση σχετικά αν μας αρέσει ο Δώνης και αν έχει να δώσει κάτι στο ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΟΚ. Αλλά το να διώξεις ένα προπονητή τη 3η-4η αγωνιστική κατά τη γνώμη μου είναι 90% των περιπτώσεων έγκλημα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

giapas,
σωστά τα λές για το πότε ΔΕΝ πρέπει να φύγει ένας προπονητής, κατά την γνώμη σου όμως πότε πρέπει να φύγει;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Στη χειρότερή των περιπτώσεων μετά από ένά χρόνο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εξαρταται αν ο προπονητης θα αντεξει την "πιεση".... :mrgreen:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

nico4 έγραψε:Στη χειρότερή των περιπτώσεων μετά από ένά χρόνο.

Χωρίς να συναρτάται από την επίτευξη των στόχων φαντάζομαι δηλ αν στόχος είναι 2-5η θέση και η ομάδα στην 10η, no problem!
Και επειδή ο giapas , μίλησε γενικά, τον κρατάς ακόμα κι αν η ομάδα πάει καρφί για υποβιβασμό;
Και γιατί μόνο 1 χρόνο, δώστου άνεση χρόνου κάντο 2!
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

moican4 έγραψε:
stami paoktsis έγραψε:; Οι περισσότεροι παίκτες κράζουνε τον Μπόλονι και "υμνούν" τον Δώνη

Είπα να μην γράφω πλέον αλλά είδα αυτό και δεν μπορώ..
Να σε ρωτήσω ρε φίλε, αυτό το λες επειδή το ξέρεις, μίλησες με κάποιον παίκτη-παίκτες προσωπικά και στο είπε?
Αν όχι, άστο σε παρακαλώ και μην γράφεις ότι να ναι...

Το ξέρω...μίλησα και με παίκτες (μην περιμένεις να σου πω ποιοι είναι) ΑΛΛΑ διαβάζω και δηλώσεις.
Αν δεν σας (βλέπεις μιλάω από σεβασμό στον πληθυντικό και όχι με ..."ρε φίλε") αρέσει... μπορώ να μην τα γράφω.

Υ.Γ. Κατά καιρούς έχω γράψει μηνύματα που μετά επαληθεύτηκαν (π.χ. για το περιστατικό Γκαρσία-Μπόλονι στην προετοιμασία). Κάνε το κόπο να τα τσεκάρεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

dimbar έγραψε:giapas,
σωστά τα λές για το πότε ΔΕΝ πρέπει να φύγει ένας προπονητής, κατά την γνώμη σου όμως πότε πρέπει να φύγει;

Υπο νορμάλ συνθήκες θα έλεγα ένα χρόνο .Όμως αυτόν τον έναν χρόνο να τον στηρίξεις όσο μπορείς.

Δε ξέρω αν φαντάζει μεγάλο αυτό το διάστημα , αλλά αυτό πιστεύω.

EDIT: Τώρα είδα και το άλλο μήνυμα σου για υποβιβασμό. Οι στόχοι που γράφεις είναι κάτι σχετικό. Εγώ κρίνω ότι λογικά θα είμαι στις θέσεις 2-5 , επομένως ως giapas το θεωρώ εφικτό στόχο. Αλλά για να χαθεί ένας στόχος δεν είναι μόνο υπεύθυνος ο προπονητής. Πχ πέρυσι χάθηκε ο στόχος των play off επειδή ο Μπόλονι είχε τελειώσει και το ξέρανε και οι πέτρες με αποτέλεσμα οι παίκτες προς το τέλος γενικά να τον παίζουνε ( δική μου εκτίμηση). Εκεί ποιος φταίει? Ο Μπόλονι? Οι παίκτες? Η διοίκηση ? Γιαυτό και τόνισα "1 χρόνος με ΠΛΗΡΗ στήριξη".........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 07 Σεπ 2012, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα.

Συμφωνώ μαζί σου και διαφωνώ κάθετα με Αργοναύτη.

Τι πάει να πει αν μετά τη διακοπή χάσεις 2-3 ματς έφυγες? Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες? Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα?

Αν η διοίκηση θέλει , μπορεί να αλλάξει το προπονητή όποτε θέλει. Μη λέμε όμως ότι να'ναι...τάχα μου σε αφήνω 2-3 ματς και αν δε τα κερδίσεις έφυγες.

Μπερδεύουμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις με την έννοια "ορθή ποδοσφαιρική απόφαση".Σε καμία χώρα , σε καμία ομάδα δε μπορεί να περιμένεις έργο από κάποιο προπονητή σε 2 μήνες. Αν ήταν κανά μεγάλο όνομα (η ο Μπόλονι πχ που κ εγώ γούσταρα με 1000 ) , θα έβγαινες Ιάσωνα να λες τέτοια πράγματα? Η τότε θα έλεγαν όλοι "να τον αφήσουμε ένα χρόνο να δούμε το έργο του συνολικά"?

Γενικά ας μη μπερδεύουμε τις προσωπικές μας κρίσεις για το αν κάνει ή όχι ένας προπονητής με το ποδοσφαιρικά σωστό για μια οποιαδήποτε ομάδα.

Χίλιες φορές να κάνουμε τη συζήτηση σχετικά αν μας αρέσει ο Δώνης και αν έχει να δώσει κάτι στο ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΟΚ. Αλλά το να διώξεις ένα προπονητή τη 3η-4η αγωνιστική κατά τη γνώμη μου είναι 90% των περιπτώσεων έγκλημα

Έτσι ακριβώς είναι και το ποσοστό 90% είναι και μικρό να μη σου πω.
Αν και νομίζω, πως αυτοί που θέλουν να φύγει ο Δώνης άμεσα δεν χρειάζεται να σκάνε και ιδιαίτερα. Μετά τις δηλώσεις Σαββίδη, οι μέρες του είναι μετρημένες. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Με το που κάνει μια γκέλα, μια ήττα δηλαδή ανεξαρτήτως παραγόντων που θα την προκαλέσουν, θα μου κάνει πολύ (ευχάριστη) εντύπωση αν παραμείνει.
Βασικά και μόνο που έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία (κάνει-δεν κάνει, να μείνει να φύγει), ο Δώνης είναι καμμένο χαρτί.
Να χαρώ εγώ την υπομονή μας στα ''νέα παιδιά'' και στο ''νέο ξεκίνημα''. Λόγια του αέρα που με τη πρώτη στραβή ξεχνιούνται. Να χέσω τις εξαγγελίες μας και τους όρκους πίστης.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

stami paoktsis έγραψε:
moican4 έγραψε:
stami paoktsis έγραψε:; Οι περισσότεροι παίκτες κράζουνε τον Μπόλονι και "υμνούν" τον Δώνη

Είπα να μην γράφω πλέον αλλά είδα αυτό και δεν μπορώ..
Να σε ρωτήσω ρε φίλε, αυτό το λες επειδή το ξέρεις, μίλησες με κάποιον παίκτη-παίκτες προσωπικά και στο είπε?
Αν όχι, άστο σε παρακαλώ και μην γράφεις ότι να ναι...

Το ξέρω...μίλησα και με παίκτες (μην περιμένεις να σου πω ποιοι είναι) ΑΛΛΑ διαβάζω και δηλώσεις.
Αν δεν σας (βλέπεις μιλάω από σεβασμό στον πληθυντικό και όχι με ..."ρε φίλε") αρέσει... μπορώ να μην τα γράφω.

Υ.Γ. Κατά καιρούς έχω γράψει μηνύματα που μετά επαληθεύτηκαν (π.χ. για το περιστατικό Γκαρσία-Μπόλονι στην προετοιμασία). Κάνε το κόπο να τα τσεκάρεις.

Δεν θέλω να μου πεις, αλλά επέτρεψε μου να αμφιβάλλω αν έχεις μιλήσει.
Εσύ στηρίζεσαι καθαρά στο τι έχει δηλώσει ο Γιάννου και ο Ρομπερ, και κανά 2 ακόμα στην προετοιμασία!
Και για να γίνω ξεκάθαρος, μίλησες μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με κάποιον από τους παραπάνω?

Όσο για το περιστατικό Γκαρσία Μπόλονι στην προετοιμασία, ξέρω ακόμα περισσότερα για όσα έγιναν μέσα στην χρονιά..
Αν εξαιρέσεις 2-3 παίκτες κανένας δεν είχε πρόβλημα με τον Μπόλονι..
Τις πίπες των ΑΡΔ όταν ήταν αν φύγει να τις πουν σε άλλους που δεν ξέρουν..

ΥΓ. Το "ρε" μπήκε ερήμην του λόγου..
Σόρρυ αν παρεξηγήθηκες ..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Από το δεν μου αρέσει μέχρι στο να φύγει η απόσταση είναι τεράστια.
Διευκρίνιση κάνω για να μην προτρέχουμε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Στο χερι του ειναι να αλλαξει το κλιμα , να κοψει τις μ@λακισμενες δηλωσεις και να παραμεινει.... Το ρεκορ του ειναι μεχρι το Νοεμβριο με την κουλα....

Ο δε Σαββιδης ειναι πλεον το αφεντικο ....Οποτε λογοδοτεις και στο αφεντικο τωρα.... Αν τωρα ο ρωσος τον διωξει , δεν θα ειναι και καταστροφη , οπως λεει και μια ψυχη.... 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sick Bastard έγραψε:Να χαρώ εγώ την υπομονή μας στα ''νέα παιδιά'' και στο ''νέο ξεκίνημα''. Λόγια του αέρα που με τη πρώτη στραβή ξεχνιούνται. Να χέσω τις εξαγγελίες μας και τους όρκους πίστης.

Ποια υπομονή? Ζήτησε ο Δώνης υπομονή? Τι λέτε τώρα?
Αν είναι τα νέα τα παιδιά να με κάνουν να κινδυνεύω στην τελική να βγω 5ος, άστο καλύτερα..
Ο ρούλης είναι για τέτοιες καταστάσεις όχι ο ΠΑΟΚ...
Δεν είμαστε στο 2009, αλλά στο 2012 προς 2013 και όσα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη (κυρίως) πάνε να ισοπεδωθούν..
Έλεος δηλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”