Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
- Duke_Rolson
Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
καταπληκτικό μέχρι τώρα.. εύχομαι για τα 100 να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο...
αν θέλουν και οι οργανωμένοι, ας κάνουν σε συννενόηση με την παε μια εκδήλωση στο γήπεδο της τούμπας.. στο ημικύκλιο οι παρουσιαστές και πάει λέγοντας...
υγ. σε όλη μου την ζωή έχω δακρύσει ελάχιστες φορές.. το λεπτό για τους νεκρούς ήταν μια από αυτές..
αν θέλουν και οι οργανωμένοι, ας κάνουν σε συννενόηση με την παε μια εκδήλωση στο γήπεδο της τούμπας.. στο ημικύκλιο οι παρουσιαστές και πάει λέγοντας...
υγ. σε όλη μου την ζωή έχω δακρύσει ελάχιστες φορές.. το λεπτό για τους νεκρούς ήταν μια από αυτές..
Όταν γίνεσαι μια φορά ΠΑΟΚ πεθαίνεις ΠΑΟΚ....Μεγάλε Φερναντο...
μεγαλη ανατριχιλα το λεπτο δεν εισαι ο μονος φιλεDuke_Rolson έγραψε:καταπληκτικό μέχρι τώρα.. εύχομαι για τα 100 να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο...
- Kostas_Peraia4
Μιλουσα για τα βιολια και την απουσια του λαου του ΠΑΟΚ.Αυτη η εικονα με στεναχωρει.Κατα τα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη η εκδηλωση
- Duke_Rolson
γιατί χρειάζεσαι εκδήλωση στο μέγαρο για να το χαρείς?Kostas_Peraia4 έγραψε:Μιλουσα για τα βιολια και την απουσια του λαου του ΠΑΟΚ.Αυτη η εικονα με στεναχωρει.Κατα τα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη η εκδηλωση
Πόσο σε αγαπώ ρε παπά Χρήστο...
Είσαι πολύ τρελός, στο χω πει κιόλας
SM-G920F
Είσαι πολύ τρελός, στο χω πει κιόλας
SM-G920F
Το βίντεο του Τριανταφυλλίδη εξαιρετικό, μπράβο. Όλο το υπόλοιπο είναι για τα σκυλιά δυστυχώς, ξεκινώντας από τους παρουσιαστές που είναι άλλου για αλλού. Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο Black Adder σε μια αποστροφή του "it started off badly, it tailed heavilly in the middle and the less said about the rest, the better"
Ο Σαββίδης, που στο βίντεο με τον τρόπο που είπε όσα είπε και όπως τα είπε έδειξε πως είναι σοβαρός άνθρωπος και έχει δει και έχει πληρώσει για καμιά 100στη τέτοια events, δεν έχω καμία αμφιβολία πως μέσα του σκυλοβρίζει.
Υ.Σ. Μόλις τώρα Μαυρίδης μίλησε για το γκολ του Πάπρικα.......και εγώ αντανακλαστικά άνοιξα μια σακούλια πατατάκια.

Ο Σαββίδης, που στο βίντεο με τον τρόπο που είπε όσα είπε και όπως τα είπε έδειξε πως είναι σοβαρός άνθρωπος και έχει δει και έχει πληρώσει για καμιά 100στη τέτοια events, δεν έχω καμία αμφιβολία πως μέσα του σκυλοβρίζει.
Υ.Σ. Μόλις τώρα Μαυρίδης μίλησε για το γκολ του Πάπρικα.......και εγώ αντανακλαστικά άνοιξα μια σακούλια πατατάκια.

- painkiller4
+1926gpaok έγραψε:Κι εγώ..για αυτό και τον θέλω πίσω....ΚΑΙ για αυτό.jibbie έγραψε:100 ατομα μιλησαν, με φερναντο δακρυσα..
Γνώμη μου... δικαιούνταν λίγο περισσότερο χειροκρότημα ο Βρυζας και ο Ζαγορακης...
Υπερβολή τα όσα λες κατα τη γνώμη μου... σίγουρα όχι για τα σκυλιά. Που ακουσες πάπρικα;; μπας κ πειναγες κ εψαχνες αφορμή;;cellophan έγραψε:Το βίντεο του Τριανταφυλλίδη εξαιρετικό, μπράβο. Όλο το υπόλοιπο είναι για τα σκυλιά δυστυχώς, ξεκινώντας από τους παρουσιαστές που είναι άλλου για αλλού. Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο Black Adder σε μια αποστροφή του "it started off badly, it tailed heavilly in the middle and the less said about the rest, the better"
Το γράφω. Θα το ξαναδώ και θα σου πω. Από ότι καταλαβαίνω από αυτό που λες, ούτε Πάπριτσα είπε. Έχω μια ευαισθησία στον Ράντε, καθώς εκείνη την κεφαλιά ψαράκι μέσα στον ΟΑΚΑ την είχα πληρώσει με ένα σπασμένο πλευρό και μια ουλή που ακόμα κουβαλάω στο μάγουλο.pgetsos έγραψε:Παπρικα ΔΕΝ ειπε...

- Duke_Rolson
- efthimis_paok
Έχετε δει πολλές τέτοιες εκδηλώσεις κ όλο αυτό σας φαίνεται χάλια Ε;