László Bölöni
- Mario Jardel
Re: László Bölöni
Λιγο πιο ηρεμα κοουτς μην μας παθεις τιποτε...Κατσε κανα 10 χρονια και μετα γινε θρυλος αν θες τοσο πολυ... 

«Είστε δημοσιογράφος; Είστε η ωραιότερη που έχω δει ποτέ…» είπε ο Μπόλονι και ζήτησε από τον Κυριάκο Κυριάκο να το μεταφράσει…
«Δεν πιστεύω να με κοροϊδεύετε…» απάντησε η κυρία και όλοι γέλασαν…
Όλα βέβαια ξεκίνησαν με τον Ρουμάνο να παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω απουσιών… Μετά τον αγώνα το παραδέχθηκε, όπως αποκάλυψε ότι ο Λουτσέσκου του έδειξε τον δρόμο για την αντιμετώπιση της Καρπάτι…
[youtube]xW909cswUO8&feature=player_embedded[/youtube]
ΠΑΟΚ24

«Δεν πιστεύω να με κοροϊδεύετε…» απάντησε η κυρία και όλοι γέλασαν…
Όλα βέβαια ξεκίνησαν με τον Ρουμάνο να παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω απουσιών… Μετά τον αγώνα το παραδέχθηκε, όπως αποκάλυψε ότι ο Λουτσέσκου του έδειξε τον δρόμο για την αντιμετώπιση της Καρπάτι…
[youtube]xW909cswUO8&feature=player_embedded[/youtube]
ΠΑΟΚ24

- desperando
- Επικοινωνία:
οταν ο άνθρωπος δεν ειναι μουροχαβλος, σπαστικός, ξινός και ψευτο καθώς πρέπει.....
Μπραβο κυριε καθηγητά
Μπραβο κυριε καθηγητά
- navigator11
Mario Jardel έγραψε:Λιγο πιο ηρεμα κοουτς μην μας παθεις τιποτε...Κατσε κανα 10 χρονια και μετα γινε θρυλος αν θες τοσο πολυ...

πέστα χρυσόστομε.
Ο Λάσλο Μπόλονι λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της κληρωτίδας για τον όμιλο του Δικεφάλου.
Τι είπε ο Ρουμάνος:
Για την κλήρωση του Europa League, σχολίασε: "Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας προπονητής λέει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Έγώ, όμως θα μιλήσω διαφορετικά. Ο όμιλος μας έχει δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, την Τότεναμ και τη Ρουμπίν Καζάν. Για την τρίτη ομάδα δεν ξέρω κάτι, ωστόσο σε λίγο καιρό θα γνωρίζω πολλά γι' αυτήν. Πάντως, σε έναν τέτοιο όμιλο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η φυσική μας κατάσταση και η συγκέντρωση να είναι πάντοτε σε υψηλό επίπεδο, επομένως πρέπει να δουλέψουμε σ' αυτά".
Για το αν έχει και εκείνος προσωπικό κίνητρο μετά από αυτή την κλήρωση, τόνισε: "Νομίζω ότι έχω την ικανότητα να έχω την ίδια συγκέντρωση με κάθε αντίπαλο".
Για το αν μπορεί να υπάρξει πιθανότητα οι παίκτες να παρουσιαστούν διαφορετικοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δήλωσε: "Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με την Καρπάτι και το ίδιο συμβαίνει με κάθε αντίπαλο".
Για το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν επίπεδο για να σταθούν στον απαιτητικό όμιλο, είπε: "Έχουμε δρόμο μέχρι τα παιχνίδια των ομίλων. Για να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να κερδίζουμε τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια. Αυτό ισχύει για όποιον ποδοσφαιριστή θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο".
Για τα μεταγραφικά, ανέφερ: "Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητάω, μιλάνε οι καταστάσεις γι' αυτό. Μιλάω καθημερινά με τη διοίκηση και αν είναι να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε μαζί. Όχι μόνος μου".
Για την έναρξη του πρωταθλήματος με πιο λίγες ομάδες και την αβεβαιότητα που επικρατεί, υποστήριξε: "Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κατανοήσουμε τη Λίγκα, να ενισχύσουμε και να τους δώσουμε την δύναμη στους αρμόδιους φορείς για να φτιάξουν ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κάνουν το καλύτερο για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... eague.html
Τι είπε ο Ρουμάνος:
Για την κλήρωση του Europa League, σχολίασε: "Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας προπονητής λέει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Έγώ, όμως θα μιλήσω διαφορετικά. Ο όμιλος μας έχει δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, την Τότεναμ και τη Ρουμπίν Καζάν. Για την τρίτη ομάδα δεν ξέρω κάτι, ωστόσο σε λίγο καιρό θα γνωρίζω πολλά γι' αυτήν. Πάντως, σε έναν τέτοιο όμιλο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η φυσική μας κατάσταση και η συγκέντρωση να είναι πάντοτε σε υψηλό επίπεδο, επομένως πρέπει να δουλέψουμε σ' αυτά".
Για το αν έχει και εκείνος προσωπικό κίνητρο μετά από αυτή την κλήρωση, τόνισε: "Νομίζω ότι έχω την ικανότητα να έχω την ίδια συγκέντρωση με κάθε αντίπαλο".
Για το αν μπορεί να υπάρξει πιθανότητα οι παίκτες να παρουσιαστούν διαφορετικοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δήλωσε: "Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με την Καρπάτι και το ίδιο συμβαίνει με κάθε αντίπαλο".
Για το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν επίπεδο για να σταθούν στον απαιτητικό όμιλο, είπε: "Έχουμε δρόμο μέχρι τα παιχνίδια των ομίλων. Για να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να κερδίζουμε τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια. Αυτό ισχύει για όποιον ποδοσφαιριστή θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο".
Για τα μεταγραφικά, ανέφερ: "Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητάω, μιλάνε οι καταστάσεις γι' αυτό. Μιλάω καθημερινά με τη διοίκηση και αν είναι να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε μαζί. Όχι μόνος μου".
Για την έναρξη του πρωταθλήματος με πιο λίγες ομάδες και την αβεβαιότητα που επικρατεί, υποστήριξε: "Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κατανοήσουμε τη Λίγκα, να ενισχύσουμε και να τους δώσουμε την δύναμη στους αρμόδιους φορείς για να φτιάξουν ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κάνουν το καλύτερο για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... eague.html
Πριν λιγο ο μπολονι μιλησε με τα καλυτερα λογια για τον μακουν,μολις ο αρδ εξακολουθησε να τον ρωταει το ιδιο με αλλα λογια πηρε χαμπαρι τι μ4λακας ειναι και του ειπε θα τον παρω τηλ μηπως τον προλαβω και υπογραψει σε εμας.
Θεος ο λαζλο
Θεος ο λαζλο

το οτι δε σχολιασε γιατι δεν εκανε νωριτερα αλλαγες ...που επικριθηκε απο το αφεντικο του λιμπερο....λες και τοσο δυσκολο ειναι να κτλαβεις οτι αυτοι που εχει στο παγκο δε μπορουσαν να αλλαξουν κτ...να το πω κομψα/..
obanebane έγραψε:Πριν λιγο ο μπολονι μιλησε με τα καλυτερα λογια για τον μακουν,μολις ο αρδ εξακολουθησε να τον ρωταει το ιδιο με αλλα λογια πηρε χαμπαρι τι μ4λακας ειναι και του ειπε θα τον παρω τηλ μηπως τον προλαβω και υπογραψει σε εμας.
Θεος ο λαζλο

αμα κανει πως φευγει θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
ΜΟΝΟ εσωδα βλεπω στην ΠΑΕ και τελικα παλι δεν εχουμε λεφτα για μεταγραφες.
Τη να πω πια ο κοσμος βλεπει.
Οσο και να θελουμε να γελασουμε τους εαυτους μας οτι δεν εχουμε λεφτα... μολις τα βαζουμε κατω δεν μας βγενουν.
Εχουμε τον πιο σοβαρο ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια και παρακαλαει για ΜΙΑ μεταγραφη.
Ελεος.
ΜΟΝΟ εσωδα βλεπω στην ΠΑΕ και τελικα παλι δεν εχουμε λεφτα για μεταγραφες.
Τη να πω πια ο κοσμος βλεπει.
Οσο και να θελουμε να γελασουμε τους εαυτους μας οτι δεν εχουμε λεφτα... μολις τα βαζουμε κατω δεν μας βγενουν.
Εχουμε τον πιο σοβαρο ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια και παρακαλαει για ΜΙΑ μεταγραφη.
Ελεος.
Μπόλονι.....είσαι μεγάλη γάτα ρε!
Απλά και όμορφα.......μιλάμε ότι απόψε είχες μείνει με τους έφεδρους και κατι Ξωτικά χαμηλού lvl όταν σου κάνανε raid την ώρα που έκανες rest..... οι Orc......... και εσυ τους έσκισες απλά χύνοντας κανα δυο σταγόνες ιδρώτα!
Ρε εσύ εισαι Guild Master όχι προπονητής....

Απλά και όμορφα.......μιλάμε ότι απόψε είχες μείνει με τους έφεδρους και κατι Ξωτικά χαμηλού lvl όταν σου κάνανε raid την ώρα που έκανες rest..... οι Orc......... και εσυ τους έσκισες απλά χύνοντας κανα δυο σταγόνες ιδρώτα!
Ρε εσύ εισαι Guild Master όχι προπονητής....

εγω πιστευω μολις κτλαβει την ποιοητα
των αρδ η ειρωνια-δουλεμα θα παει συννεφο ..

Το πρόβλημα είναι πως δε θα καταλαβουν ποτέ πως τους δουλεύει ψιλό γαζί
και κάθε εξυπνάδα που θα τους ταίζει θα μας τη κάνουν ρεπορτάζ οι λαλάκες....
και κάθε εξυπνάδα που θα τους ταίζει θα μας τη κάνουν ρεπορτάζ οι λαλάκες....