3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

lamosas έγραψε:Συγνώμη που επεμβαίνω ως μέγας μπουρδολόγος που είμαι αλλά πες μας σε παρακαλώ πως προκύπτει αυτή η ανώτατη τιμή δλδ;

Είναι κάποια παγκόσμια ποδοσφαιρική σταθερά;
Αν ρωτάς ως μπουρδολόγος, δεν έχει καμία σημασία για σένα η απάντησή μου.

Αν ρωτάς ως κανονική απορία, τόση είναι η ρήτρα του. Είναι η ανώτατή τιμή του, αυτή τη στιγμή, 23-7-2012.
Φυσικά, η πραγματική τιμή του παίχτη με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και γι αυτόν αλλά και για τον ΠΑΟΚ που τον πουλάει, είναι κατώτερη του 1,5 μυρίου.

Και ξαναλέω, για να μην πέσουμε πάλι στη λούπα.
Ο παίχτης πουλήθηκε, τέλος. Πουλήθηκε στη ρήτρα του και τέλος. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ δεν έχει παραπάνω. Σε ένα χρόνο μπορεί να κοστίζει τα διπλά, μπορεί να έχει κι έναν 6μηνο τραυματισμό (χτύπα ξύλο) και να μην τον θέλει κανείς.
Το 2ο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει τον παίχτη για έναν ακόμη χρόνο, έναν παίχτη σούπερ καβλωμένο με την προοπτική που έχει πάρει η καριέρα του.

Το να γίνεται αυτός ο χαμός, κι ωχ αμάν αμάν, και αφορισμοι και θα πέσουμε να πεθάνουμε κλίμα, ε σόρρυ δεν το καταλαβαίνω. Είναι άλλο πράγμα να μην θεωρείς την πώλησή του συμφέρουσα (που είναι υποκειμενικό) κι άλλο να κάθεσαι να κλαίγεσαι ολημερίς και ολονυχτίς για την κατάντια του ΠΑΟΚ επειδή πούλησε έναν 18χρονο παίχτη του στη μάξιμουμ τιμή του.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μάλλον άλλα ελληνικά καταλαβαίνω εγω από τη συνεντευξη του Βρύζα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καταλαβαίνεις αυτό που θες να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

παντως για τον ιδιο τον παικτη η εξελιξη ειναι η καλυτερη...με λιγη προσοχη και πολλη δουλεια τον βλεπω και στο Μοναχο...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Sick Bastard έγραψε:
lamosas έγραψε:Συγνώμη που επεμβαίνω ως μέγας μπουρδολόγος που είμαι αλλά πες μας σε παρακαλώ πως προκύπτει αυτή η ανώτατη τιμή δλδ;

Είναι κάποια παγκόσμια ποδοσφαιρική σταθερά;
Αν ρωτάς ως μπουρδολόγος, δεν έχει καμία σημασία για σένα η απάντησή μου.

Αν ρωτάς ως κανονική απορία, τόση είναι η ρήτρα του. Είναι η ανώτατή τιμή του, αυτή τη στιγμή, 23-7-2012.
Φυσικά, η πραγματική τιμή του παίχτη με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και γι αυτόν αλλά και για τον ΠΑΟΚ που τον πουλάει, είναι κατώτερη του 1,5 μυρίου.

Και ξαναλέω, για να μην πέσουμε πάλι στη λούπα.
Ο παίχτης πουλήθηκε, τέλος. Πουλήθηκε στη ρήτρα του και τέλος. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ δεν έχει παραπάνω. Σε ένα χρόνο μπορεί να κοστίζει τα διπλά, μπορεί να έχει κι έναν 6μηνο τραυματισμό (χτύπα ξύλο) και να μην τον θέλει κανείς.
Το 2ο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει τον παίχτη για έναν ακόμη χρόνο, έναν παίχτη σούπερ καβλωμένο με την προοπτική που έχει πάρει η καριέρα του.

Το να γίνεται αυτός ο χαμός, κι ωχ αμάν αμάν, και αφορισμοι και θα πέσουμε να πεθάνουμε κλίμα, ε σόρρυ δεν το καταλαβαίνω. Είναι άλλο πράγμα να μην θεωρείς την πώλησή του συμφέρουσα (που είναι υποκειμενικό) κι άλλο να κάθεσαι να κλαίγεσαι ολημερίς και ολονυχτίς για την κατάντια του ΠΑΟΚ επειδή πούλησε έναν 18χρονο παίχτη του στη μάξιμουμ τιμή του.
σορρυ αδερφε δυο αποριες
γιατι με τα δεδομενα που υπαρχουν η τιμη του σταφ ειναι κατωτερη του 1.5?
ποιος και γιατι το ισχυριζεται αυτο και για τι να το δεχτουμε?

πουληθηκε με τα λεφτα της ρητρας συν ποσοστο μεταπωλησης λες δηλαδη ειναι επιλογη του βρυζα η πωληση και εγινε διαπραγματευση η λαθος καταλαβα?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Γιατί δεν μπορεί να κάνει ένας παίχτης με 20 συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα και 3-4 στην Ευρώπη, έστω κι αν είναι διεθνής που πήγε τελικό, να κάνει πάνω απο 1,5 μύριο. Επίσης, βάλε και τις συνθήκες γενικότερης χρήσης και βάλε και το γεγονός ότι αυτός που τον πουλάει, έχει μηδενικό περιθώριο για ελιγμούς, μιας και είναι μια ΠΑΕ με οικονομικό έλεγχο υπό την UEFA και καταχρεωμένη.
Αν υποστηρίζεις ότι χωρίς ρήτρα θα έπαιρνες πάνω απο 1,5 μύριο για τον Στάφυ, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ειτε με ρητρα ειτε με χωρις , ποσο της ταξεως του 1.5 , για παιχτη 18 ετων , που μολις περυσι επαιξε για πρωτη φορα και εκανε καποια καλα παιχνιδια , ειναι παρα πολυ καλο...

Λαβετε υποψη οτι μιλαμε για παικτη του ελληνικου πρωταθληματος και την ποιοτητα του - με οτι συνεπαγεται αυτο- συν το γεγονος οτι στην παρουσα οικονομικη κατασταση δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε.....

Δεν ειδα και κανενα απο αυτους που σκιζονται και νοιαζονται για το καλο της ομαδας να εθεσε βετο ή να αντεδρασε στο σεναριο της πωλησης του.... Οσο δε για το σεναριο να παρεμεινε και να διπλασιαζοταν το κασε του , αυτο αγγιζει τα ορια της μαντικης ....Ουδεις γνωριζει τι θα μπορουσε να συμβει....Η λογικη λεει : Exeις λεφτα σαν ομαδα ? Αν ναι, τοτε δεν πουλας τιποτα....Αν οχι , τοτε εκμεταλλευσαι την πρωτη καλη ευκαιρια που θα σου παρουσιαστει....

Μακαρι καθε χρονο να εβγαιναν 3-4 παικτες στην πρωτη ομαδα και να βρισκοντουσαν καποιοι να αγοραζουν εστω τον ενα με 1.5 ευρω...Τα τμηματα υποδομης δεν ειναι μονο για να καμαρωνουμε τα βλασταρια που παιζουν στην πρωτη ομαδα αλλα ειναι και μια διαδικασια εσοδων ....Ειδικα ομαδες τυπου Πορτο ή Ουντινεζε το εχουν αναγαγει σε επισημη πολιτικη της ομαδας....

Οποιαδηποτε δε συγκριση με καταστασεις του παρελθοντος τυπου Μελισση , Οικοδομου , δεν αντεχουν σε συζητηση...
kos

Δημοσίευση από kos »

η πωληση του σταφυ ειναι η καλυτερη αθλητικη ειδηση του καλοκαιριου. χαρηκα αφανταστα για το παιδι οπως χαρηκα και για την απλοτητα των δηλωσεων που εκανε ο πατερας του. μεγαλο πραγμα η αναγνωριση απο πλευρας οικογενειας σταφυλιδη οτι ο κοσμος πραγματικα στηριξε το παιδι.

τον ΠΑΟΚ δεν θα τον εσωζε κανενας σταφυλιδης, οπως δεν θα τον σωσει το 1,5εκ που πηρε απο τους γερμαναραδες.
το παιχνιδι χαθηκε, ακομη ενα καστρο επεσε απο μεσα. τουλαχιστον σωθηκε το παιδι. μακαρι να τα καταφερει και εκει.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

για την οικονομικη κατασταση της παε συμφωνω τα λεφτα τα ηθελε

για τις 20 συμετοχες ομως οχι ειναι πολοι παιχτες με τις ιδιες η μικροτερες που κοστισαν πολλα μυρια θα μοθ πεις αλλα πρωταθληματα αλλες ομαδες αυτες που πουλησαν κτλ

αν θα επαιρνες 1.5 χωρις την ρητρα οχι δεν θα επαιρνες γιατι τοσο κοστολογουσες τον παιχτη
χωρις ρητρα η υψυλοτερη ομως ναι δεν λεω για δεκα μυρια αλλα κατι παραπανω η σε λεφτα η στο ποσοστο νομιζω οτι ηταν εφικτο

απο τον πατερα του σταφ βρισκετε στην κεντρικηhttp://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/31712-%C2%AB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BD-17-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%C2%BB
. Το 2004 με πήγαν συνδεσμίτες από το χωριό στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν ήθελαν να πάει στον Άρη ενώ και ο Κωστάκης δεν ήθελε να πάει στον Άρη

ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦ ΠΑΛΙ ....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ελα ρε κος, ''ακόμη ένα κόστρο έπεσε απο μέσα'' σιγά τα μαύρα πανιά που θ ανεβάσουμε.
Φαντάσουν να μην έπαιζε κι ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ.
Ελάτε ρε παιδιά, λίγη ψυχραιμία.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε παιδιά, έλεος.
Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πείσει ο καθένας τον άλλον για την άποψή του, τι το συνεχίζετε;
Το γεγονός είναι ότι ο Σταφ του χρόνου τέτοιο καιρό θα κάνει προετοιμασία με την Λεβερκούζεν.
Κάποιοι πιστεύουν ότι το ντιλ ήταν καλό και κάποιοι κακό, τέλος.
Πώληση, αναγκαστική πώληση, ξεπούλημα, παραχώρηση .... ας δώσει ο καθένας τον τίτλο του, ανάλογα με το μυαλό του, να ησυχάσουμε.
kos

Δημοσίευση από kos »

Sick Bastard έγραψε:Ελα ρε κος, ''ακόμη ένα κόστρο έπεσε απο μέσα'' σιγά τα μαύρα πανιά που θ ανεβάσουμε.
Φαντάσουν να μην έπαιζε κι ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ.
Ελάτε ρε παιδιά, λίγη ψυχραιμία.
με παρεξηγησες. το καστρο δεν επεσε επειδη πουληθηκε ο σταφυ. επεσε πολυ πριν....επι φιντελ....με αποτελεσμα οποιος μπορει να φυγει να φευγει και να μενει οποιος δεν μπορει να βρει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

«Είδαν 17 παιχνίδια πριν τον πάρουν...»

Ο πατέρας του Κώστα Σταφυλίδη, Σταύρος μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για την μεταγραφή του γιου του στην Μπαγερν Λεβερκούζεν και όχι μόνο.

Διαβάστε τα όσα είπε στον "Libero 107,4":

Αρχικά, μίλησε για το ξεκίνημα του Κώστα: «Όταν ξεκίνησε 6-7 χρονών, έδειχνε κάποια στοιχεία αλλά δε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει στον ΠΑΟΚ σε τέτοιο επίπεδο, πόσο μάλλον για τη Λεβερκούζεν. Όσο πήγαινε ανέβαινε, έπρεπε να φύγει από το χωριό, είχε κρούση από τον Άρη και κάποιες προτάσεις από Αθήνα αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ, γιατί όλοι εδώ είναι ΠΑΟΚτσήδες. Ξεχώριζε για το πείσμα και τον εγωισμό του και έτσι πήγε στον ΠΑΟΚ. Το 2004 με πήγαν συνδεσμίτες από το χωριό στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν ήθελαν να πάει στον Άρη ενώ και ο Κωστάκης δεν ήθελε να πάει στον Άρη, έκλαιγε. Υπήρχε πρόβλημα με τις μετακινήσεις, είχα ένα πρόβλημα με τη δουλειά δεν υπήρχε και αυτοκίνητο τότε. Τον επόμενο χρόνο τον πήρε ο κ. Μαλιούφας, μας βοήθησε πολύ. Εμείς δεν είχαμε τίποτα λυμένο για τον Κωστάκη. Επρεπε να φύγει να πάει κάτω, είχαμε τρία παιδιά πίσω στο χωριό, μία εδώ μία εκεί, είχαμε τρελαθεί εκείνη την εποχή»

Για τη δική του συμβουλή πριν τη μεταγραφή: «Εγώ τον είπα θα σε δω όταν τελειώσεις και πως θα τελειώσεις. Τώρα ξεκίνησε. Δεν έχει σημασία πως ξεκινάς αλλά πως τελειώνεις. Η μεγάλη επιτυχία δεν είναι πως θα φύγεις από τον ΠΑΟΚ και όταν φύγεις να σε λένε Κωστάκη, όπως σε έλεγαν. Εμείς από το χωριό είμαστε λίγο διαφορετικοί. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Με πήραν τηλέφωνο Τετάρτη και την επόμενη μέρα το πρωί να είμαι στην Ολλανδία. Ηξερα για κάποιες ομάδες αλλά όχι για τη συγκεκριμένη. Εμένα δε μου έπεφτε λόγος. Συζήτησα με τη γυναίκα μου, της είπα δεν ξέρω, γιατί είναι πολύ μικρός και εμείς δε μπορούμε να τον ακολουθήσουμε. Εγιναν και άλλες συζητήσεις, κρίναμε έτσι, πιστεύω κάναμε το σωστό για το παιδί»

Για τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν: «Απλοί άνθρωποι. Μίλησαν με τον κ. Φέλερ και τον προπονητή. Ποιος θα μου το έλεγε όταν ξεκινούσε το παιδί, ότι θα μιλούσα με αυτούς τους ανθρώπους. Ενιωσε όμως τέτοια ζεστασιά και φαινόντουσαν ότι το ήθελαν πολύ το παιδί. Από ότι μου είπαν τον έχουν παρακολουθήσει σε τουλάχιστον 17 παιχνίδια. Εδώ και ενάμιση-δύο χρόνια τον παρακολουθούν και την εξέλιξή του. Ξενάγησαν τον Κωστάκη στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τι να πω; Χίλια χρόνια πίσω; Εκεί στα προσφέρουν όλα, εσένα το μυαλό σου πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα είναι λυμένα».

Για το γεγονός ότι θα μείνει ένα χρόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ: «Αυτή ήταν και η συμφωνία με τον κ. Βρύζα. Να μείνει ένα χρόνο, να μη φύγει με 20 παιχνίδια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ του συμπεριφέρθηκε πολύ καλύτερα από πολλούς ακριβοπληρωμένους. Εγώ άκουγα να τον φωνάζουν Κωστάκη και με είχαν σκλαβώσει. Δε θυμάμαι εγώ το ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό που τον χειροκροτούσαν; Δύο ώρες έκλαιγα».

Για το πώς το πήρε ο Κώστας: «Όπως λέει και η γυναίκα μου τα δικά σου τα μυαλά πήραν αέρα όχι του παιδιού. Είναι ήσυχο παιδί. Όταν είσαι λίγο οικονομικά στριμωγμένος και ψάχνεις για καλύτερες επιλογές, πέφτει και σε λάθη. Πάντα όμως ρωτάει τι θα κάνουμε, είναι πολύ καλό παιδί»

Τέλος, για την στάση του κόσμου, είπε: «Διαφορετικά το βλέπει ο κόσμος. Και εγώ στη θέση τους μπορεί να σκεφτόμουν το ίδιο. Το θέμα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν χρηματικό. Όταν μίλησα με τον κ. Βρύζα, ο οποίος ήταν πάντα κοντά μου, δεν ήταν το χρηματικό. Από την αρχή κάναμε αυτόν τον αγώνα και δεν ήταν εύκολο, είναι ο γιος σου, θέλεις να πάει και πιο ψηλά. Αφού μπορεί, γιατί να μην πάει στη Λεβερκούζεν; Γιατί να μη γίνει παγκοσμίως γνωστός;
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... %BD-%C2%BB
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ανακοινωθηκε απο τους γερμαναραδες.....

ΥΓ Μηπως να δωσουμε σακ παλι δανεικο..μηπως του χρονου αν δε βρουμε-βγαλουμε κτ καλυτερο να τον επαναενεργοποιησουμε..?
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

σε επηρεασε ο τραυματισμος η απλα βαριοσουν σημερα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”