Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλησπέρα!
Εφ'όσον δεν υπάρχει το παραμικρό καν στο site του ΑΣ για να σε ψήσει να γίνεις μέλος, φαντάζομαι ότι η διαδικασία είναι ίδια όπως πριν 6-7 χρόνια που γράφτηκα εγώ.
Πας στα γραφεία του ΑΣ στην Τούμπα, τους τα δίνεις μετρητά και σε δίνουν ένα χαρτί ότι τώρα έγινες μέλος.
35€/χρόνο είναι, αλλά την πρώτη χρονιά δίνεις νομίζω άλλα 20€, σαν κόστος εγγραφής.
Για ανανέωση, πας στα γραφεία ή στη ΓΣ μελών και ανανεώνεις με 35€ μετρητά.
Λογικά και το 1980 κάπως έτσι θα ήταν.
Εδώ διαβάζω τα παρακάτω σε κλειδωμένο θέμα από το έτος 2010 .. Λογικά το ίδιο που περιγράφεις παραπάνω..
"1. Για να γραφτείς στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις συμπληρώσει τα 18 έτη.
2. Πρέπει να συμπληρώσεις μια αίτηση εγγραφής* και να την καταθέσεις στα γραφεία του ερασιτέχνη που βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας δίπλα από τα εκδοτήρια της θύρας 7 Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες 10.00-13.00 και 19.00-21.00. Το τηλέφωνο του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. είναι το 2310 988000
**ΠΡΟΣΟΧΗ : στην Αίτηση εγγραφής και κάτω από τα στοιχεία σου πρέπει να συνυπογράψουν 2 ήδη υπαρκτά μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί όπως εγώ και ο ...)
3. Πληρώνεις 30 ευρώ για την εγγραφή (αυτό το ποσό πληρώνεται μία μόνο φορά) και 42 ευρώ για συνδρομή εξαμήνου (7ευρώ x 6 μήνες), δηλαδή 72 ευρώ μαζί με την αίτηση εγγραφής.***
4. Κατα την εγγραφή πρέπει επίσης να παρουσιάσεις και μια φωτογραφία για την έκδοση ταυτότητας μέλους.
5. Τυπικά γίνεσαι επίσημο μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ δύο μήνες μετά την εγγραφή σου και εφόσον αυτή δεν έχει απορριφθεί από την διοίκηση του Α.Σ. Πρακτικά καλό είναι να ΜΗΝ περιμένεις την τελευταία στιγμή κάποιου σhμαντικού γεγονότος (πχ εκλογών νέου ΔΣ, απόφαση για τη Νέα Τούμπα, κτλ.) για να γραφτείς καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει καθυστέρηση στην διαδικασία καταγραφής των εγγραφών και να βρεθείς εκτός εξελίξεων.
Φυσικά για όποιον το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσει τη συνδρομή για ολόκληρο το έτος και το ποσό τότε που θα απαιτηθεί είναι 30+7*12=114 ευρώ.
Την αίτηση εγγραφής μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ (δεξί κλικ εάν το αρχείο pdf ανοίγει στον browser σας και επιλογή 'Αποθήκευση')"