7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
Ωραίες σακούλες άρχισε να μοιράζει...Πολύ κάλος σήμερα!!!
Δεν μου άρεσαν οι σέντρες του βέβαια, αλλά ήταν ομαδικός και έπαιζε και για το σύνολο.
Δεν μου άρεσαν οι σέντρες του βέβαια, αλλά ήταν ομαδικός και έπαιζε και για το σύνολο.
- nyxteridas
Βασικά είναι ο μόνος που σουτάρει, αντέ και καμιά φορά ο Φωτάκης, σήμερα πήγε να το κάνει σε μία φάση κι ο κοντός και πέσαν όλοι κάτω από τα γέλια
2 πράγματα έχω να πω για τον παίχτη
1ον άσε τον πρόλογο και μπες στην ουσία (θέλω ασσίστ)
2ον κάνε ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση (θέλω τα σουτ να πηγαίνουν στην εστία, ένα δεν έστειλες άουτ και βάλαμε γκολ)
1ον άσε τον πρόλογο και μπες στην ουσία (θέλω ασσίστ)
2ον κάνε ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση (θέλω τα σουτ να πηγαίνουν στην εστία, ένα δεν έστειλες άουτ και βάλαμε γκολ)
μβπ για μενα χθες...χωρις να ειναι ακομα στην κατασταση που θελει και ο ιδιος και μετα απο το κυπελλο που επαιξε χθες ηταν αυτος που μας κρατησε στο α ημιχρονο θεωρω...το καλο που βλεπω ειναι οτι εχει γινει πιο ομαδικος μαρκαρει και πρεσαρει κιολας φυσικα θελει λιγο βελτιωση σε καποιους τομεις αλλα δε νομιζω να μας εχει δειξει ακομα αυτο που πραγματικα μπορει...
Καλός χθές...αλλά πιστεύω ότι με πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο, μπορεί να προσφέρει περισσότερα...Μου δίνει την αίσθηση ότι προσπαθεί να κάνει περισσότερα απ' όσα πρέπει μέσα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα κάπου να "χάνεται" και να κουράζεται πιο γρήγορα...
δειχνει οτι εχει πολυ καλα στοιχεια αλλα περιμενουμε να γινει και ουσιαστικος για την ομαδα..
- Sick Bastard
Το κοντρόλ που κάνει σε κείνη την 40αρα εναέρια μπαλιά, ήταν τρομερό!
Είναι ωραίος ο Ζαρκάδης,ανεβαίνει, αν η ομάδα αποκτήσει και τακτικούς προσανατολισμούς (οψόμεθα) θα γίνει πάρτι από την πάρτη του!!

Είναι ωραίος ο Ζαρκάδης,ανεβαίνει, αν η ομάδα αποκτήσει και τακτικούς προσανατολισμούς (οψόμεθα) θα γίνει πάρτι από την πάρτη του!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: