Μετα το value-for-money, ερχεται και το goal-for-money...

σημερα μετα απο αυτη την προκριση με αυτο σου το σχολιο δειχνεις ποσο μικρος εισαι. τιποτα αλλο. και εσυ και μερικοι αλλοι.agave έγραψε:Να δω πόσοι θα κράξουν τον πούστη με τα 800 χιλιάρικα, ενώ κράζανε το παιδάκι με τα 140.
εδώ ο κοσμος χαίρεται και το ............agave έγραψε:Να δω πόσοι θα κράξουν τον πούστη με τα 800 χιλιάρικα, ενώ κράζανε το παιδάκι με τα 140.
+1joshua έγραψε:Να μην ξεχνανε καποιοι οτι με μοναδικη προσθηκη τον Σαλπι η ομαδα απο εκει που εκανε ευκαιριες με το σταγονομετρο και κυνηγαγαμε το 1-0 με λεβαδειακους και πανιωνιους ξαφνικα μονο αυτος εκανε καπου στις 6 με ajax και φενερ.Ναι ηταν πολυ αστοχος αλλα ηταν και απο τους βασικους υπευθηνους για την ταλαιπωρια της αντιπαλης αμηνας.
Είσαι σωστός. Τα παρατήρησα και εγώ αυτά που γράφεις. Έλλειψη καθαρού μυαλού, το βασικό προσόν ενός επιθετικού. Κατώτερος των περιστάσεων, αν και έβγαλε πάθος και έτρεξε πολύ. Για την αξία του όμως δεν φτάνουν αυτά (για τον Μπαλάφα ας πούμε θα ήταν αρκετά).Bono έγραψε:Ο κοντός δεν είναι καλά.
Και αφήνω έξω αυτά που έχασε,δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται και από άλλα πράγματα.
Πολλές φορές βγήκε οφσάιντ,αρκετές φορές εκτός θέσης και δεν μπόρεσε να βγάλει μπάλες και για τους άλλους.
Θα συνέρθει,πρέπει να συνέρθει....
Φίλε fuzztone και εγώ λέω "πρέπει να παίζει κορυφή", χωρίς να είμαι ούτε αρδ, ούτε κολλητός, ούτε θέλω να διώξω το Μούσλι. Στα 4 παιχνίδια που είδαμε την ομάδα, νομίζω ότι και αποδίδει και αξιοποιείται καλύτερα στην κορυφή, χωρίς να σημαίνει ότι ο προπονητής δεν αποφασίζει, ή ότι ο παίκτης αρνείται να παίξει όπου του πει. Οι υποχρεώσεις είναι ούτως ή άλλως πολλές, το 4-4-2 μπορεί να "παίξει" περισσότερο φέτος, κανείς δεν περισσεύει και γενικά δε πρέπει να είσαι σώνει και καλά "βαλτός" για να εκφράσεις μια άποψη για το αγωνιστικό...fuzztone έγραψε:...Ελπίζω να αφυπνιστεί και ίσως ο πάγκος να του κάνει καλό. Και επιτέλους να σταματήσουν τα κολλητηλίκια με τους "δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ" και τα μότο "πρέπει να παίζει στην κορυφή". Κοντέψανε να στείλουνε με το στανιό τον βόσνιο στα βάθη της Μικράς Ασίας για να παίζει στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης. Πρέπει να κατανοήσει ότι η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο στα πλάγια όπου μπορεί γίνεται εύκολα δεύτερος επιθετικός, παρά στο κέντρο, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον. Κι ας είναι ατομικά καλύτερος σαν φουνταριστός.