Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
- magiktigra
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
Τώρα είναι η μεγαλύτερή μας ευκαιρία...Σοβαρό παιχνίδι και η νίκη είναι σίγουρη..
ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
[youtube]PgYc_d__gJc&feature=related[/youtube]
[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
[youtube]PgYc_d__gJc&feature=related[/youtube]
- paok kerkyra
Πάμε γερά αύριο ρεεεεεεε γ@μήστε τους το όνειρο κοντά ειναι πλησιάζει σιγά σιγά θα τρελαθώ ρε γαμώτο ενα βήμα πριν το τρελοκομείο είμαι οσο χαμηλά και να θέλω να κρατήσω την μπάλα δεν μπορώ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ

Αυριο τον πόλεμο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜ.
Αν οι παικτες καταλάβουν τη παει να γινει φετος με τον ΠΑΟΚ ..............
Αν ο ΠΑΟΚ παρει πρωτάθλημα θα μείνουν στην ιστορια ολοι απο τν χαλκια μεχρι τον σαβινι.
Αυριο η τουμπα θα ειναι οτι πιο απίστευτο τα τελευταία 20 χρονια.....το πιστευω αυτο απο τον λαο.
Αν ο ΠΑΟΚ παρει πρωτάθλημα θα μείνουν στην ιστορια ολοι απο τν χαλκια μεχρι τον σαβινι.
Αυριο η τουμπα θα ειναι οτι πιο απίστευτο τα τελευταία 20 χρονια.....το πιστευω αυτο απο τον λαο.
Με νικη αυριο ειμαστε πλεον κοντα στον τιτλο μετα το σημερινο στραπατσο του Ολυμπιακου........Μπραβο στον Μπαλαφα.....Ακομη δεν μπορω να πιστεψω οτι εβγαλε ασσιστ..... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Σάβ 20 Φεβ 2010, 21:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ioanmits έγραψε:Αύριο οι δικοί μας πρέπει να μπουν στο χόρτο και να πουν: "Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν τους πατήσουμε"
100%!!!
Ειδικα τωρα με την ισοπαλια του γαυρου.. Τον ξαναπιανουμε στη βαθμολογια, και ειμαστε και στο -2 απο το βαζελο και κανουμε το πρωταθλημα πουτ@ν@. Ασ'τους να σφαζονται αυτοι..
Ρε λετε τελικα να το παρουμε και να επιβεβαιωθει ο Ζαγορ που ειπε τον τριτο χρονο πρωταθλημα? Αλλα και να μην το παρουμε το γεγονος και μονο οτι παμε Πασχα και ακομα ελπιζουμε για πρωταθλημα ειναι κατι! Συνηθως στα Χριστουγεννα ειμασταν εκτος στοχων
Ρε λετε τελικα να το παρουμε και να επιβεβαιωθει ο Ζαγορ που ειπε τον τριτο χρονο πρωταθλημα? Αλλα και να μην το παρουμε το γεγονος και μονο οτι παμε Πασχα και ακομα ελπιζουμε για πρωταθλημα ειναι κατι! Συνηθως στα Χριστουγεννα ειμασταν εκτος στοχων
Και εγω θα χασω το μεγαλυτερη γιορτη,γαμω την καταδικη μου και την ατυχια μου...Falegkos έγραψε:Αυριο τον πόλεμο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜ.
Σημερα βρηκες πουστοπυρετε,γαμημενε να με βαρεσεις?Σημερα βρηκαν τα λαιμα μου να ειναι σαν πεπονια?
Γιατι?Ματς δεν εχω χασει φετος και θα χασω το αυριανο?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΤΩ ΤΩΝ 9,15 ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lixoudis4 την Σάβ 20 Φεβ 2010, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με ενα ονειρο θα ζω
το ειπα στον τρελογιατρο
να σε δω ξανα εκει εκει πρωταθλητη......

το ειπα στον τρελογιατρο
να σε δω ξανα εκει εκει πρωταθλητη......
[youtube]lr7R3C66Wgg[/youtube]
Play off δεν ξανα παίζω.... Σαντος
Play off δεν ξανα παίζω.... Σαντος
- Pegasus1589
Οι πρασινοφυλλάδες που έκλαιγαν για το "φιλικό σωματείο" Εργοτέλη με τι μούτρα θα βγουν αύριο; Ε; Με τι μούτρα; Πάμε να τους φάμε ρε, άι στο διάολο πια...
- paok nafplio
Αδερφε πηγαινε νοσοκομειο βαρα μια ενεση γινε τουμπανοσ κ ελα Τουμπα κ με 42 πυρετο δεν χανεται αυτο...