Sera4 έγραψε:Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
δε με πολυαρεσει γενικα να μιλαω για μεταγραφες ποσο μαλλον για φημες αλλα αν ειναι να παρω παιχτη δανεικο απο την αραβια που για να παιξει θα κανει 1-2 μηνες σιγουρα κλαψε με μανα...![]()
θελουμε παιχτες που να ερθουν και να παιξουν αμεσως...ας ασχολουμαστε με τη μπαλιτσα τωρα σε 3 αγωνιστικες ας παρει φωτια το τοπικ..
![]()
το οτι προσανατολιζονται καποιες κινησεις προς το δανεισμο παικτη σε αυτη τη θεση μου βρωμοκοπαει οτι για καλοκαιρι εχει κλεισει αλλος παικτης εκει.γιαυτονανε μιλαω...με το πλασε μεγαλου παιχτου.
οσο για πωληση παικτων εγω ειμαι παντα υπερ.βεβαια με το αντιστοιχο αντιτιμο.και το να πουλας αμυντικο και μαλιστα ακριβα και μαλιστα σε μεγαλουτσικη ηλικια ειναι το μεγαλυτερο ντιλ που μπορεις να κανεις.τελος
και με τα λεφτα φερνεις εναν κολομπουρδα και στον κανει Πουγιολ ο Σαντος ναουμ (βλ μαλεζα-μελισση).και σου μενει και ενα καρο απο δαυτα να φερεις και ενα διαστημικο 10αρι.
τελος για την περιπτωση βερον θεωρω οτι ηταν το μοναδικο (μεγαλο) λαθος της διοικησης βρυζα-ζαγορακη.ο παικτης επρεπε να πουληθει οταν θεωρουνταν στα φορτε του.πριν μαθουν ολοι οτι καιγεται ευκολα και εχει μεγαλο ερωτα για τους γυρους του μακη.ελπιζω το καλοκαιρι να μη λεω τα ιδια και για τις περιπτωσεις σορλεν περισσοτερο και φιλομενο λιγοτερο.
Οσο για το ποτε θα κανει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμο η απαντηση ειναι οτι οταν η ομαδα παρει καποια παιχνιδια εναντια στο ΠΟΚ θα παρει το πρωταθλημα.καλο ε?υπομονη αδερφια και στηριξη στην ομαδα.