Χάντμπολ 2009-2010
Re: Χάντμπολ 2009-2010
Και η ΔΕΗ ειναι, και ο ΟΤΕ ειναι και η ΔΕΥΑΠ ειναι και ο ΟΛΠ ειναι κ.ο.κ.... Ο ΟΠΑΠ ειναι Ανωνυμη εταιρια οπως το λες που υπαγεται ομως στο Δημοσιο . Δεν ειναι ιδιωτικη εταιρια .
Απο τον ΟΠΑΠ παιρνουν χρηματα και κεφαλαια για κατασκευες γηπεδων , κολυμβητηριων , ΟΛΑ δημοσιου συμφεροντος.
Και καποια ποσα πανε σε ομαδες σαν επιχορηγηση . Ο ΟΠΑΠ ειναι μονοπωλιο του Δημοσιου και τα εσοδα του τα διαχειριζεται το δημοσιο μεσω της ΓΓΑ και του Υπουργειου Οικονομικων . Γι'αυτο και ο καβγας για τις ιδιωτικες εταιριες στοιχηματισμου .
Απο τον ΟΠΑΠ παιρνουν χρηματα και κεφαλαια για κατασκευες γηπεδων , κολυμβητηριων , ΟΛΑ δημοσιου συμφεροντος.
Και καποια ποσα πανε σε ομαδες σαν επιχορηγηση . Ο ΟΠΑΠ ειναι μονοπωλιο του Δημοσιου και τα εσοδα του τα διαχειριζεται το δημοσιο μεσω της ΓΓΑ και του Υπουργειου Οικονομικων . Γι'αυτο και ο καβγας για τις ιδιωτικες εταιριες στοιχηματισμου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 18 Ιουν 2010, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνώμη που επιμένω, το κράτος σαν μέτοχος του ΟΠΑΠ παίρνει τα κέρδη που του αναλογούν σύμφωνα με το ποσοστό του. Ο ΟΠΑΠ ειναι εισηγμένος στο χρηματηστήριο , δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις.Αν είναι όπως τα λές δεν θα κάναν το πρώτο βήμα της συμφωνίας.
Καλοπροαίρετα πάντα.
Καλοπροαίρετα πάντα.
Δεν διαφωνω μαζι σου βρε αδερφε
.τΟ Ιδιο πραγμα λεμε . Το κρατος , το αμαρτωλο δημοσιο με αλλα λογια ειναι και ο μεγαλομετοχος του ΟΠΑΠ. Και τα κερδη παιρνει οπως λες , και συμφωνιες κανει .
Απλως εχεις ελεγκτη τωρα . Δυστυχως ... Και ακομα και οι συμφωνιες παιρνανε απο κοσκινο .. Ειναι πολυ απλοικο να σκεφτομαστε οτι ο Μπιτσαξης και ο καθε Μπιτσαξης εκοψε την επιχορηγηση λογω των επεισοδιων η' γιατι ειναι εχθρος της ομαδας .
Οσο σχεση εχω εγω με την αστροφυσικη εχουν και αυτοι με τον αθλητισμο.

Απλως εχεις ελεγκτη τωρα . Δυστυχως ... Και ακομα και οι συμφωνιες παιρνανε απο κοσκινο .. Ειναι πολυ απλοικο να σκεφτομαστε οτι ο Μπιτσαξης και ο καθε Μπιτσαξης εκοψε την επιχορηγηση λογω των επεισοδιων η' γιατι ειναι εχθρος της ομαδας .
Οσο σχεση εχω εγω με την αστροφυσικη εχουν και αυτοι με τον αθλητισμο.

free4 έγραψε:Tελευταία προειδοποίηση!
Κατσαρή ξύπνααααααααααααααααααααα
Ποιος Κατσαρής free?
Και ήρωας θα γίνει ο Κατσαρής στο τέλος κάτσε και θα δεις.
Ο Κατσαρής φταίει για την ποινή ή έτσι ήρθε σε κάποιους να μας τιμωρήσουν?
gash04 έγραψε:gate4mitsos και axilleas4 μια ερώτηξη.
Σας ενδιαφέρει ποιος προκάλεσε τα επεισόδια τι έγινε πόσοι τραυματίστηκαν και αν έφταιγε η αστυνομία ή όχι και τι έγινε παλιότερα ή σας ενδιαφέρει να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε όπως έγινε και να σώσουμε το τμήμα χάντμπολ?
Ποια είναι η ουσία για εσάς?![]()
![]()
![]()
και τα δυο με ενδιαφέρουν. Αν σταματήσει να μας ενδιαφέρει το πρώτο θα φτάσουμε στο σημείο να μας τιμωρούν γιατι φεύγοντας από το γήπεδο δεν μαζέψαμε και τα τσόφλια από το πασατέμπο που φάγαμε.
Σημαντικότερο είναι να σώσουμε το τμήμα,αυτό εχει σημασία. Είναι ωραίες οι προτάσεις που ανέφερες αλλα στη πράξη φοβάμαι οτι δεν θα γίνουν,θα συμμετάσχουν πολυ λίγα ατομα. Και αυτό φάνηκε τα δυο τελευταία χρόνια που η ομάδα ηταν στη κορυφή,συνεχώς ζητούσε τη βοήθεια του κόσμου αλλα ελάχιστη ηταν η ανταπόκριση. Και στο μπάσκετ το ιδιο συμβαίνει που είναι το πιο πετυχημένο τμήμα του συλλόγου,κανεις δεν ενδιαφέρεται.Οσο για κάποιους που ονειρεύονται...ναι για το ποδόσφαιρο και μονο είμαστε για sold out στα διαρκείας και για 10.000 χτυπήματα του site στις νίκες με το γαύρο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ούτε φράγκο στα λαμόγια! να πάνε να τα βρούνε από τις μίζες της siemens.
τα εξοντωτικά αυτά μέτρα ξεπερασαν τα όρια.
μόνο παράφρονες επιβάλλουν τέτοιες ποινές.
Ρε σεις, μπας και τα λεφτά που σας λείπουν από τις μίζες και τις αρπαχτές θέλετε να τα μαζέψετε στην πλάτη
αθώων?
είναι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Η αφάνιση από προσώπου γης 2 ερασιτεχνικών σωματείων με ποινές που ούτε επαγγελματικές ομάδες δεν μπορούν να πληρώσουν.
Μιλάμε για αναλγησίά και άκρατο κρατικο-φασισμό.
Ούτε ένα σεντ στα λαμόγια. έχει ο καιρός γυρίσματα ψευτο-σοσιαλιστές.
τα εξοντωτικά αυτά μέτρα ξεπερασαν τα όρια.
μόνο παράφρονες επιβάλλουν τέτοιες ποινές.
Ρε σεις, μπας και τα λεφτά που σας λείπουν από τις μίζες και τις αρπαχτές θέλετε να τα μαζέψετε στην πλάτη
αθώων?
είναι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Η αφάνιση από προσώπου γης 2 ερασιτεχνικών σωματείων με ποινές που ούτε επαγγελματικές ομάδες δεν μπορούν να πληρώσουν.
Μιλάμε για αναλγησίά και άκρατο κρατικο-φασισμό.
Ούτε ένα σεντ στα λαμόγια. έχει ο καιρός γυρίσματα ψευτο-σοσιαλιστές.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΓΑΜΙ@ΛΗΔΕΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!!!
.....για να καταλαβαίνουνε ορισμένοι συν-οπαδοί μας τι παίζεται !!!!!!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=67399
Ποινή χάδι σε Παναθηναϊκό και Αρη
18/6/2010 1:33:06 μμ
Ιδιαίτερα επιεικής αποδείχθηκε η πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς περιορίστηκε στο να επιβάλλει ένα χρηματικό πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αρη, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Επεισόδια στον τελικό
Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο 66.000 ευρώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και 35.000 ευρώ τον Αρη.
Θυμίζουμε πως πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά και στην τάφρο του σταδίου.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή 66.000 ευρώ και στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 35.000 ευρώ για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου HOL στις 24/4/2010".
.....για να καταλαβαίνουνε ορισμένοι συν-οπαδοί μας τι παίζεται !!!!!!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=67399
Ποινή χάδι σε Παναθηναϊκό και Αρη
18/6/2010 1:33:06 μμ
Ιδιαίτερα επιεικής αποδείχθηκε η πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς περιορίστηκε στο να επιβάλλει ένα χρηματικό πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αρη, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Επεισόδια στον τελικό
Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο 66.000 ευρώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και 35.000 ευρώ τον Αρη.
Θυμίζουμε πως πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά και στην τάφρο του σταδίου.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή 66.000 ευρώ και στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 35.000 ευρώ για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου HOL στις 24/4/2010".
Καλησπέρα σας αρχικά..Έχω πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ, λόγω υποχρεώσεων,αλλά το παρακολουθώ ανελλιπώς..Ιδιαίτερα το μεταγραφικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο..
..Παρακολουθώ τα όσα εξελίσσονται στο τμήμα του χάντμπολ, και με μεγάλη απορία διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ παρατηρώ ότι το θέμα είναι γιατί σ εμάς, και είναι μεγάλο το ποσό, και πως θα το μαζέψουμε κ.τ.λ. με συνδέσμους και 1002..Πριν την τοποθέτηση μου θα ήθελα να αναφέρω, ότι παρακολουθώ και στηρίζω από κοντά συνεχώς την ποδοσφαιρική ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια, και όσες φορές μπορώ καθότι και εκτός Θεσσαλονίκης πηγαίνω και στα άλλα τμήματα στηρίζοντας την ομάδα μας..
Στο θέμα μας τώρα, παρακολούθησα με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στη Λαμία και μπορώ να πω ότι το πρόστιμο μου φαίνεται απολύτως δικαιολογημένο. Και ναι, επιτέλους κάτι σωστό σ αυτή χώρα και ας είμαι εγώ το πρώτο κορόιδο που την πατάει(συνεχίζω να ελπίζω ότι κάποια πράγματα μπορούν ν αλλάξουν). Κατά δεύτερον, προτίθεμαι να βοηθήσω δίνοντας και εγώ τον οβολό μου για να καλυφθεί το πρόστιμο αλλά μόνο με ένα όρο : Να γίνουν γνωστοί και να απομακρυνθούν από την οικογένεια του ΠΑΟΚ όλοι αυτοί που συμμετείχαν στα επεισόδια..Δε θέλω να τιμωρηθούν ποινικά και επίσης δε με ενδιαφέρει αν προκλήθηκαν ή όχι, το αν είχαν πιει ή το αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα..Και νομίζω ότι μπορούμε να τους εντοπίσουμε και να τους απομακρύνουμε από το σύλλογο μας αυτά τα καρκινώματα..Από τα γραφόμενα μου φαίνομαι οργισμένος, και ΕΙΜΑΙ..Ίσως και να φταίει η παθολογική αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ για αυτό.. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω αυτό το σύλλογο στον οποίο αποτελώ ενεργό μέλος με μετοχές, εισιτήρια, κ.α. αγορές τόσα χρόνια να υποδουλώνεται σ αυτά τα υποκείμενα..Για μένα αυτοί δεν είναι αδέρφια, είναι εχθροί και υποβαθμίζουν την προσπάθεια όλων μας..Θέλω να απλά να είμαι χορηγός στην ομάδα μου για το σωστό λόγο..Σήμερα το χάντμπολ, αύριο τι..;
Ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά ήθελα κάπου να τα βγάλω..

Στο θέμα μας τώρα, παρακολούθησα με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στη Λαμία και μπορώ να πω ότι το πρόστιμο μου φαίνεται απολύτως δικαιολογημένο. Και ναι, επιτέλους κάτι σωστό σ αυτή χώρα και ας είμαι εγώ το πρώτο κορόιδο που την πατάει(συνεχίζω να ελπίζω ότι κάποια πράγματα μπορούν ν αλλάξουν). Κατά δεύτερον, προτίθεμαι να βοηθήσω δίνοντας και εγώ τον οβολό μου για να καλυφθεί το πρόστιμο αλλά μόνο με ένα όρο : Να γίνουν γνωστοί και να απομακρυνθούν από την οικογένεια του ΠΑΟΚ όλοι αυτοί που συμμετείχαν στα επεισόδια..Δε θέλω να τιμωρηθούν ποινικά και επίσης δε με ενδιαφέρει αν προκλήθηκαν ή όχι, το αν είχαν πιει ή το αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα..Και νομίζω ότι μπορούμε να τους εντοπίσουμε και να τους απομακρύνουμε από το σύλλογο μας αυτά τα καρκινώματα..Από τα γραφόμενα μου φαίνομαι οργισμένος, και ΕΙΜΑΙ..Ίσως και να φταίει η παθολογική αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ για αυτό.. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω αυτό το σύλλογο στον οποίο αποτελώ ενεργό μέλος με μετοχές, εισιτήρια, κ.α. αγορές τόσα χρόνια να υποδουλώνεται σ αυτά τα υποκείμενα..Για μένα αυτοί δεν είναι αδέρφια, είναι εχθροί και υποβαθμίζουν την προσπάθεια όλων μας..Θέλω να απλά να είμαι χορηγός στην ομάδα μου για το σωστό λόγο..Σήμερα το χάντμπολ, αύριο τι..;
Ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά ήθελα κάπου να τα βγάλω..
Ότι, καλώς ή κακώς ΑΥΤΟΙ κατεβηκαν Λαμία, οπότε ΑΥΤΟΙ μας αξίζουν... Όλα τα άλλα είναι για να χαμε να λέγαμε...
Δηλαδή κάνουμε σαν να μην έγινε τίποτα και πορευόμαστε χωρίς να βρούμε τι και ποιος..Αυτοί δηλαδή μας αξίζουν; Αυτοί είναι ο ΠΑΟΚ..; Και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται..;Διαφωνώ..
Άκη καλώς ή κακώς το θέμα της βίας δε λύνεται... Απο κει και πέρα βαρέθηκα να ακούω κατηγορίες για όσους μπήκαν στον κόπο να ταξιδέψουν ως τη Λαμία. Ας είχαμε τη μαγκιά ως λαός να είμαστε τόσοι πολλοί στη Λαμία, ώστε να μη γίνει τίποτα...
Στο συγκεκριμένο έχεις δίκιο..Ας είχαμε τη μαγκιά..Απ τη στιγμή που έγινε όμως, τουλάχιστον ας τους βάλουμε στο περιθώριο και να προστατέψουμε την ομάδα..Γιατί και η συγκάλυψη είναι συνενοχή, αφού ξέρουμε ότι θα γίνει και πάλι στο μέλλον..
Είναι αλήθεια ότι το έχουμε αποδεχτεί πως το θέμα ΒΙΑ, δε λύνεται, το χειρότερο όμως κατ εμέ είναι ότι δεν κάνουμε κάτι για να το περιορίσουμε..αυτό με πληγώνει περισσότερο απ όλα..Θέλω να βλέπω προτάσεις..
Είναι αλήθεια ότι το έχουμε αποδεχτεί πως το θέμα ΒΙΑ, δε λύνεται, το χειρότερο όμως κατ εμέ είναι ότι δεν κάνουμε κάτι για να το περιορίσουμε..αυτό με πληγώνει περισσότερο απ όλα..Θέλω να βλέπω προτάσεις..