Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Το Συνέδριο Νυμφομανών

Ένας άντρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και τη
στιγμή που καθόταν στη θέση του πρόσεξε μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα να
μπαίνει επίσης στο αεροσκάφος. Η γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μέρος του και
κάθισε στη διπλανή του θέση. Ενθουσιασμένος εκείνος για την καλή του τύχη,
αποφάσισε να της πιάσει αμέσως την κουβέντα:
- Καλησπέρα! Επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές; Η γυναίκα γύρισε προς το μέρος
του και αποκρίθηκε χαμογελώντας:
- Πηγαίνω στο ετήσιο συνέδριο νυμφομανών της Νέας Υόρκης.
O άντρας ξεροκατάπιε. Η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου καθόταν δίπλα του και
πήγαινε σε συνέδριο νυμφομανών! Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του,
συνέχισε όσο πιο ήρεμα μπορούσε:
- Χμμμ... Θαυμάσια. Ως ακροάτρια ή έχετε κάποιο ενεργό ρόλο;
- Είμαι μία από τους ομιλητές.. Χρησιμοποιώ την εμπειρία μου για να καταρρίψω
ορισμένους μύθους γύρω από τη σεξουαλικότητα.
- Ενδιαφέρον! Και ποιοι μύθοι είναι αυτοί;
- Ένας μύθος είναι ότι οι Αφροαμερικανοί είναι οι πιο «προικισμένοι» από τη
φύση άντρες, ενώ στην πραγματικότητα αυτό το χάρισμα το έχουν οι Ινδιάνοι.
Επίσης, οι Γάλλοι θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές, ενώ στην πραγματικότητα
αυτή η ιδιότητα ανήκει σε όσους έχουν ελληνική καταγωγή. Διαπίστωσα επίσης
ότι οι καλύτεροι, σε όλες γενικά τις κατηγορίες, είναι οι Ιρλανδοί.
Στο σημείο αυτό η γυναίκα σταμάτησε, κοκκίνισε και φαινόταν να νιώθει άσχημα.
- Συγγνώμη. Σας μιλάω για πολύ ιδιαίτερα θέματα χωρίς να ξέρω καν το όνομά
σας....
- Μαύρο Φτερό το μικρό μου, επίθετο Μακναμάρα, το γένος Παπαδόπουλου! :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

After the Turkish Parliament voted to disallow American troops in Turkey for an Iraq war, former Turkish prime minister Bulent Ecevit phoned President George W Bush:
"I had a dream about the United States" he said. "I could see the whole country, and over every building and home was a banner," said Ecevit. "What was on the banner?" asked Mr. Bush. "Long live Turkish-American friendship." answered the Turkish prime minister.
"I'm so glad you called" said President Bush. "I, too, had a dream. In my dream, I saw Turkey and it was more beautiful than ever; totally rebuilt with many tall, gleaming office buildings, large residential subdivisions with swimming pools in every yard; and over every building and home was a big, beautiful banner." "What did the banner say?" Asked Mr. Ecevit.
"I don't know," answered the president, "I can't read Greek."
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει στο πάρκο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο κωλόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι. Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, μέχρις όπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση, κατά την γνώμη του, και εγκατέλειψε τον γάτο εκεί πέρα. Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του:
-Τζένη, ο γάτος είναι εκεί;
-Ναι, γιατί ρωτάς;
Έξω φρενών ο τύπος απαντά :
-Για φέρ’ τον στο τηλέφωνο τον πούστη, γιατί χάθηκα και θέλω οδηγίες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μια γυναίκα πηγαίνει στο φαρμακείο και ζητάει από τον φαρμακοποιό να αγοράσει δηλητήριο και συγκεκριμένα αρσενικό!
-Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό; ρωτάει ο φαρμακοποιός
-Να σκοτώσω τον άνδρα μου, απαντάει αποφασιστικά η γυναίκα
-Δεν μπορώ να σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο! δηλώνει, έκπληκτος, ο φαρμακοποιός.
Τότε η κυρία βγάζει από τη τσάντα της μια φωτογραφία όπου ο άνδρας της βρισκόταν σε μια «προχωρημένη» στάση του κάμα-σούτρα με τη γυναίκα του φαρμακοποιού. Ο φαρμακοποιός παίρνει την φωτογραφία στα χέρια του και απαντά :
-Δεν είχα καταλάβει ότι έχετε και συνταγή!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:
- Φίλε Γιάννη, έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;
- Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;
Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά της 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Γιάννη.
- Φιλε Σώτο, θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο; Ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω;
- Ασε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι.
Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει!!! Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα string!!!! Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία:
- Συγγνώμη εσύ ποια είσαι;
- Εγώ είμαι το μωρό, εσύ ποιος είσαι;
- Εγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς που ήρθε χθες.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Συζητάνε τρεις υπάλληλοι, ένας από Vodafone Γερμανίας, ένας από Vodafone Ιταλίας, και ένας από Vodafone Ελλάδας σχετικά με το τι θα κάνουν όταν βγουν στη σύνταξη με τα λεφτά που θα έχουν καταφέρει να βάλουν στην άκρη από τους μισθούς και τα bonus τόσων ετών προσφοράς στις εταιρείες τους.
-Εγώ, λέει ο Γερμανός, θα αγοράσω ένα πύργο στη Μάνη που τον έχω βάλει στο μάτι από το τελευταίο ταξιδάκι μου, και θα αποσυρθώ εκεί.
-Εγώ, λέει ο Ιταλός, θα αγοράσω ένα κτηματάκι στη νότια Ιταλία και θα βάλω αμπέλια. Πάντα μου άρεσε το κρασί.
-Εγώ, λέει ο Έλληνας, θα αγοράσω ένα Hyundai Atos.
-Καλά, λένε οι άλλοι δύο, και με τα υπόλοιπα λεφτά τι θα κάνεις;
-Εεε, τα υπόλοιπα θα τα βάλει η μάνα μου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο ένδοξος ιππότης Φερδινάρδος ο μέγας εξολοθρευτής δράκων είχε μια επικίνδυνη εμμονή: να χώσει το πρόσωπό του στα πλούσια στήθη της Βασιλίσσης, αλλά ήξερε ότι για κάτι τέτοιο η ποινή είναι θάνατος. Μια μέρα εξομολογήθηκε αυτό το μυστικό του στον σύντροφό του, τον Λεόντιο τον ιατρό, ο οποίος ήταν και ο αρχίατρος του Βασιλιά. Ο Λεόντιος ο ιατρός, αφού σκέφτηκε, του είπε ότι βρήκε ένα τρόπο για να του ικανοποιήσει την επιθυμία του, αλλά όλη η ιστορία θα του κόστιζε 1000 χρυσά νομίσματα. Χωρίς δισταγμό ο ιππότης Φερδινάρδος συμφώνησε με το ποσό.
Την επόμενη μέρα ο Λεόντιος ο ιατρός παρασκεύασε μια φαγουρόσκονη και έριξε λίγη στον στηθόδεσμο της Βασιλίσσης, όταν αυτή έκανε μπάνιο. Αμέσως μετά η Βασίλισσα ντύθηκε και η φαγουρόσκονη άρχισε να ενεργεί. Όταν τον εκάλεσαν στα ιδιαίτερα βασιλικά δωμάτια για να αντιμετωπίσει το περιστατικό, ο Λεόντιος ο ιατρός πληροφόρησε τον Βασιλιά και την Βασίλισσα ότι μόνο ένα ειδικό σάλιο, αν εφαρμοστεί για τέσσερες ώρες, θα μπορούσε να θεραπεύσει αυτή την φαγούρα. Και, σύμφωνα με τα τεστ, το μόνο κατάλληλο σάλιο, σαν αντίδοτο, ήταν αυτό του ιππότη Φερδινάρδου του μεγάλου εξολοθρευτή δράκων.
Ο Βασιλιάς αμέσως προσκάλεσε τον ιππότη Φερδινάνδο στο παλάτι. Ο Λεόντιος ο ιατρός έδωσε στον ιππότη το αντίδοτο της φαγουρόσκονης, το οποίο γρήγορα έβαλε στο στόμα του, και έτσι για τις επόμενες τέσσερις ώρες ο ιππότης εργαζόταν, με ζήλο, πάνω στα πλούσια και υπέροχα στήθη της Βασιλίσσης. Η φαγούρα πράγματι πέρασε, η Βασίλισσα ανακουφίστηκε και ο ιππότης έφυγε ικανοποιημένος και τιμημένος σαν ήρωας.
Όταν ο ιππότης Φερδινάρδος επέστρεψε στο σπίτι του, βρήκε τον ιατρό Λεόντιο, ο οποίος απαίτησε την πληρωμή των 1000 χρυσών νομισμάτων. Αλλά τώρα που η επιθυμία του είχε εκπληρωθεί, ο ιππότης Φερδινάρδος, επειδή γνώριζε ότι ο Λεόντιος ο ιατρός δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει την απάτη που κατασκεύασαν στον Βασιλιά, τον έδιωξε χωρίς να του πληρώσει τίποτα.
Την άλλη μέρα ο Λεόντιος ο ιατρός έχυσε μια πολύ μεγάλη δόση φαγουρόσκονης στο εσώβρακον του Βασιλιά. Ο Βασιλιάς αμέσως εκάλεσε τον ιππότη Φερδινάρδο...
Ηθικόν διδαγμα; Να πληρώνεις τα χρέη σου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΤΑΜΠΕΛΕΣ
1. Ταμπέλα σε σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο: "HERE WE SELL GOOD TOUR" (εδώ πουλάμε καλό γύρο!)
2. Σε πινακίδα κρεοπωλείου στην Ξάνθη: "ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"
3. Σε πινακίδα εστιατορίου στην παραλία της Κινέττας: «FAST FOOT»
4. Προειδοποιητική πινακίδα σε ορεινό δρόμο του Καρπενησίου: "ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΤΩΣΗ ΒΛΑΧΩΝ"
5. Ταμπέλα δίπλα στο δρόμο προς Χανιά: «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ»
6. Πινακίδα σε parking: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚ/ΡΙΣΜΑ»
7. Πινακίδα σε είσοδο της παραλίας: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤAI Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ»
8. Πινακίδα σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών: «DUCKS FOR RENT» (παπάκια για νοίκιασμα!)
9. Πινακίδα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα: «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ»
10. Σε καρτοτηλέφωνο με ηλιακό συλλέκτη: «ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ»
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του.
-Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά , που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και σου έριξα έναν από τον κώλο;
-Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά.
-Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας , λέω να το ξανακάνουμε και απόψε!
-Βεβαίως! λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.
Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε : "γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε. Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα, να κατεβάζει το βρακί να τουρλώνει τον κώλο της και να πιάνει τον φράχτη του εργοστασίου για να στηριχτεί. Από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια, της τον ακουμπάει. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά χωρίς διακοπή , το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει , ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ, πόσο μάλλον από δυο γερόντια.
"Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.
-Παππού , χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου ; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια;
-Λοιπόν παιδί μου, απαντά ο γέρος, υπάρχει μια διαφορά από τότε. Ο γαμημένος ο φράχτης δεν ήταν ηλεκτροφόρος!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μια μέρα ένα δύτης απολάμβανε τον υδάτινο κόσμο, 6-7 μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια της θάλασσας. Παρατήρησε έναν τύπο, που ήταν στον ίδιο βάθος με αυτόν, αλλά χωρίς συσκευή κατάδυσης. Ο δύτης κατεβαίνει στα 15 μέτρα και, λίγο αργότερα, τον ακολούθησε κι ο τύπος. Ο δύτης κατεβαίνει καμιά 10αριά μέτρα ακόμη, από κοντά κι ο τύπος. Τον πλησιάζει ο δύτης, βγάζει την ειδική πλάκα με τη ειδική, αδιάβροχη κιμωλία και γράφει : «Πώς καταφέρνεις και κατεβαίνεις σε τέτοιο βάθος, χωρίς συσκευή;» Και ο τύπος συμπλήρωσε από κάτω : «Πνίγομαι, μαλάκα!»
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος, και μεταξύ άλλων λέει τα εξής: Σε πολλές γλώσσες δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση. Σε άλλες γλώσσες δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση. Δεν υπάρχουν όμως γλώσσες που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση. Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο μια φωνή: «Ναι, καλά...»
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

George W. Bush and Tony Blair are at a White House dinner. One of the guests walks over to them and asks what they're discussing.
-We are making up the plans for World War III, says Bush.
-Wow, says the guest. And what are the plans?
-We're gonna kill 14 million Arabs and one dentist, answers Bush.
The guest looks to be a bit confused.
-One...dentist? He says. Why will you kill one dentist?
Blair pats Bush on the shoulder and says:
-What did I tell you? Nobody is gonna ask about the Arabs.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένας ταγματάρχης αναλαμβάνει διοικητής ενός στρατοπέδου. Ο απερχόμενος διοικητής τον ξεναγεί στο στρατόπεδο. Του δείχνει π.χ το διοικητήριο, τους θαλάμους οπλιτών, τις τουαλέτες, τα λουτρά, τα μαγειρεία, τις αποθήκες οπλισμού, τον όρχο κοκ. Στο τέλος του δείχνει και το σύστημα ασφαλείας. Τη σκοπιά της πύλης, την κρυφή σκοπιά, τη σκοπιά στα πυρομαχικά, τη σκοπιά στον όρχο και στο τέλος τη σκοπιά στο παγκάκι.
Νέος διοικητής: -σκοπιά στο παγκάκι;
Παλαιός διοικητής: -ναι σκοπιά στο παγκάκι.
Νέος διοικητής: -δηλαδή; Τι ακριβώς φυλάει εδώ ο σκοπός.
Παλαιός διοικητής: -το παγκάκι.
Νέος διοικητής: -και τι έχει δηλαδή το τόσο πολύτιμο αυτό παγκάκι και χρειάζεται σκοπός για να το φυλάει.
Παλαιός διοικητής: -δεν έχω την παραμικρή ιδεά αγαπητέ συνάδελφε. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι σου τα παραδίδω.
Νέος διοικητής: -εγώ όμως θέλω να μάθω. Δε μπορεί να έχει τοποθετηθεί μια σκοπιά έτσι γιατί του κάπνισε κάποιου διοικητή. Πού είναι τώρα ο προηγούμενος διοικητής;
Παλαιός διοικητής: -είναι αντισυνταγματάρχης και βρίσκεται στο λόχο στρατηγείου.
Νέος διοικητής: -ωραία. Θα τον πάρω αμέσως τηλέφωνο να τον ρωτήσω.
Παίρνει τηλέφωνο.
Νέος διοικητής: -Λόχος στρατηγείου; Καλημέρα σας θα ήθελα να μιλήσω στον Αντισυνταγματάρχη κύριο τάδε.
Κεπικάριος: -μισό λεπτό παρακαλώ.
Αντισυνταγματάρχης: -ορίστε.
Νέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε αντισυνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε και θέλω μια πληροφορία επειδή έμαθα ότι έχετε διατελέσει κι εσείς διοικητής στο εν λόγω στρατόπεδο.
Αντισυνταγματάρχης: -παρακαλώ κύριε ταγματάρχα.
Νέος διοικητής: -ξέρετε, ο απερχόμενος διοικητής: -μου έδειξε τα μέτρα ασφαλείας. Θα τα θυμάστε κι εσείς φαντάζομαι.
Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως
Νέος διοικητής: -θα θυμάστε ασφαλώς και τη σκοπιά στο παγκάκι.
Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως.
Νέος διοικητής: -ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η σκοπιά.
Αντισυνταγματάρχης: -δεν γνωρίζω δυστυχώς. Δεν υπηρέτησα πολύ σε αυτό το στρατόπεδο. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι τ' άφησα.
Νέος διοικητής: -μήπως γνωρίζετε ποιος ήταν ο προηγούμενο διοικητής;
Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως. Είναι βέβαια Συνταγματάρχης τώρα αλλά είναι εξαίρετος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος πώς θα γνωρίζει. Μισό λεπτό να βρω το τηλέφωνό του.
Παίρνει τον Συνταγματάρχη στο τηλέφωνο
Νέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε Συνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε, όπου είχατε υπηρετήσει κι εσείς πριν μερικά χρόνια.
Συνταγματάρχης: -ναι θυμάμαι. Ωραίοι καιροί τότε.
Νέος διοικητής: -ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υποθέτω ότι θα θυμάστε τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά τη σκοπιά στο παγκάκι.
Συνταγματάρχης: -κατάλαβα. Θέλετε να με ρωτήσετε για τη σκοπιά στο παγκάκι. Ξέρετε κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν βρήκα εξήγηση.
Νέος διοικητής: -και γιατί δεν την καταργήσατε;
Συνταγματάρχης: -ξέρετε τώρα, δεν καταργείται έτσι μια σκοπιά. Για να αλλάξεις τα μέτρα ασφαλείας χρειάζεται να κάνεις αίτηση στη μεραρχία, αυτή να τη μεταβιβάσει στο ΓΕΕΘΑ, αυτό να τη στείλει στο ΓΕΣ, να φτάσει μέχρι το υπουργείο αμυνης, να γίνει μελέτη να την εγκρίνει ο Ταξίαρχος, να τη στείλει στο Στρατηγό, να την εγκρίνει ο Στρατηγός, να έλθει να επιθεωρήσει ο Στρατηγός κι εδώ που τα λέμε έχουμε που έχουμε τουλάχιστον μια στρατηγική το χρόνο, άλλη όρεξη δεν είχαμε να προσθέσουμε μια ακόμα και να τρέχουμε.
Νέος διοικητής: -μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω τον προηγούμενο διοικητή;
Συνταγματάρχης: -έχει πεθάνει. Δεν ήξερε όμως. Τον ρώτησα κι εγώ. Όμως ο προπροηγούμενος διοικητής, είναι τώρα απόστρατος βέβαια και θα'ναι καμιά 90αριά χρονών, ζει. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αντιστράτηγου πριν κάμποσα χρόνια και κάθε Κυριακή πηγαίνει στον εθνικό κήπο και κάνει τη βολτίτσα του, συζητάει με άλλους απόστρατους, παίζουν τάβλι, χαρτιά κοκ. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα ξέρει. Και του αρέσει πολύ να μιλάει για τις αναμνήσεις του από το Στρατό.
Να μη σας τα πολυλογώ, πάει και βρίσκει τον παππού.
Νέος διοικητής: -καλημέρα σας Στρατηγέ.
Στρατηγός: -καλημέρα.
Νέος διοικητής: -ξέρετε είμαι Ταγματάρχης και ανέλαβα τη διοίκηση του τάδε στρατοπέδου.
Στρατηγός: -αααα, είχα υπηρετήσει κι εγώ εκεί. Ωραία χρόνια. Καταπληκτικά στελέχη και τέλειοι στρατιώτες. Μας βρήκε άψογους τότε ο Στρατηγός κι έδωσε 10 μέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους και λίγο αργότερο πήρα βαθμό και ανέβηκα στην ιεραρχία.
Νέος διοικητής: -θα θυμάστε βέβαια ότι στο στρατόπεδο υπάρχει μια σκοπιά δίπλα σ' ένα παγκάκι. Μήπως ξέρετε γιατί την έχουν βάλει αυτή τη σκοπιά;
Στρατηγός: -Τιιιιιιιιιιιιιιι!! Ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μπογιά στο παγκάκι??
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ανέκδοτο με... χρυσόψαρα, ξέρει κανείς σας;

Λίγα λόγια για το έργο
(ή αλλιώς: κοίτα τι βρίσκεις ξεφυλλίζοντας ένα match programme).

Πριν 4 (μόλις) χρόνια,
Οκτώβριος τού 2005
και η Διοικητική Μέριμνα τού Τζον-Γου
αποφασίζει να χαρίσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα
το ηλεκτροσόκ που της αξίζει.

Αποφασίζει την αποπομπή τού προπονητή Νίκου Καραγεωργίου
και συμφωνεί (με το νου του)
με τον γερμανό Λόταρ Ματέους (!)
μια ομολο-γουμένως παγκόσμια προσωπικότητα τού ποδοσφαίρου.

Ποιος Λόραντ τώρα, και ποιος Αγγελος, και ποιος Ντούσανε ;

Μάλιστα, διατυμπανίζει την οριστική συμφωνία
μέσα από το επίσημο πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
που κυκλοφόρησε και μοιράστηκε στην Τούμπα
λίγες μέρες πριν, σε αγώνα εναντίον τού Αιγάλεω
για την 4η αγωνιστική.

Σύμφωνα με το έγκυρο δημοσίευμα της ΠΑΕ,
ο Ματέους θα έπεφτε κατ'ευθείαν στα βαθιά
κοουτσάροντας το Δικέφαλο στο καραϊσκάκη.
Φυσικά, όσο τον είδατε εσείς το γερμανό
άλλο τόσο τον είδε και ο Γούμενος.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 στον πειραιά
με one-man-show τού Σικαμπάλα
υπό τις τεχνικές οδηγίες τού Γιώργου Κωστίκου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχαχα αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”