Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μάγκες του Σορλέν του αρέσει να ΠΑΊΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΧΑΦ οπότε για΄τι είμαστε σίγουροι και τον μετράμε στα κεντρικά χαφ?Στα πλάγια έχουμε πρόβλημα και πιθανώς ο Σορλέν να υπολογίζεται για εκεί. (φυσικά δεν είναι εξτρέμ)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

1.Φορτουλα
2.Γουναρης
3Ιωσηφιδης
4.Φουντουκιδης
5.Πελιος
6.Τερζανιδης
7.Παριδης
8.Σαραφης
9.Γκουερινο
10.Κουδας
11.Αμαλια
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Photis έγραψε:Γιατί ρε φίλε αφού ο ΠΑΟΚ έτσι έπαιζε???Ποιοί διαφωνούν εκτός από τον PABLO GARCIA???
Συμφωνώ σε ότι έγραψες πάντως να το ξέρεις.Ο ΠΑΟΚ στο 4-2-3-1 που έπαιζε είχε τον βερόν λίγο πιο μπροστά από τον Γκαρσία αλλά επειδή και οι 2 δεν έχουν πατήματα στην περιοχή του αντιπάλου φαινόταν σαμπώς και παίζουν στην ίδια ευθεία.Κάποτε μπορεί να παίζουν αλλά συνήθως όχι..

:?
Aδερφέ ο ΠΑΟΚ έπαιζε καθαρό 4-2-3-1...
Αν ο Βερόν έπαιζε πιό μπροστά απ' τον Γκαρσία και με δεδομένο ότι ο Ιβιτς ήταν κοντά και πίσω απ'τον Μούσλι τότε το σύστημα θα ήταν 4-1-1-3-1....δλδ πάρε το αυγό και κούρεψτο...
Και βέβαια σε αρκετά ματς αυτός που έκλεψε το όνομα μου :lol: :lol: :lol:
απουσίαζε οπότε δεν πιστεύω να παίζαμε χωρίς αμυντικό χαφ....
Και βρίσκω λίγο αδόκιμους τους όρους "παλιό 8αρι και 6αρι".Αυτά για μένα πλέον δεν υπάρχουν....
Βέβαια εγώ θεωρώ ότι ο Βερόν λόγω σουλουπιού-ταχύτητας-και πάσας θα ήταν η ιδανική λύση για επιτελικό.....τώρα γιατί αυτό δεν συμβαίνει το ξέρουν μόνο ο Σάντος και ο Βερόν..και ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.
Υ.Γ. Αν ντε και καλά πρέπει να πάρουμε ένα παίκτη απ' τα ερπετά εγώ θα ήθελα πολύ τον Κάλβο...και φθηνός είναι και μικρός και πονάμε εκεί που παίζει...ας τον έχουμε υπ' όψην για του χρόνου γιατί νομίζω ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τα ασπόνδυλα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

D.A.A.T. έγραψε:Aδερφε μου ασε με να εχω τη αποψη μου..στο ποδοσφαιρο υπαρχει ο κλασσικος κοφτης,το χαφ και το δεκαρι..Κλασσικος κοφτης ειναι ο Γκαρσια...Ο Βερον ειναι χαφ..Ο Σορλεν ειναι χαφ...Ο Ιβιτσ ψιλοδεκαριζει χωρις να ειναι κλασικο δεκαρι..Στο συγχρονο ποδοαφαιρο οι ομαδες παιζουν με ενα κοφτη και 2 χαφ στο 4-3-3..Τωρα αν κατα συνθηκη και ελλειψης υλικου ο Βερον κολλουσε διπλα στο Γκαρσια αυτο δεν τον κανει κοφτη...Αν λοιπον ο κοουτσ θελει να το παει συντηρητικα θα παιζει με κοφτες Γκαρσια και Βιτολο..Φυσικα για να παιξει ετσι πρεπει καποιος μπροστα τους να κανει το κλασσικο δεκαρι..Δυσκολο για τους παικτες που εχουμε να το κανει καποιος με μεγαλη επιτυχια..Δεκαρι π.χ. για να καταλαβεις πως σκεφτομαι ειναι ο Κλειτον..Αλλα εμεις θεωρω πως στη πλειοψηφια θα παιζουμε με κοφτη ,εναν εσωτερικο αριστερο χαφ και εναν εσωτερικο δεξιο χαφ.
Διαφωνιες δεκτες αλλα εγω αυτο πιστευω.. :D :D :D :D
Θα συμφωνίσω και εγώ μαζί σου D.A.A.T και πολύ καλή ανάλυση. Πάντως το 4-3-3 παίζεται με πολλές παραλλαγές και δεν είναι κάποιο σύγχρονο. Ανάλογα με το υλικό σου διαμορφώνεις το σύστημα και έτσι δουλεύει και ο Σάντος. Μεγάλη σημασία έχει οι χώροι που καλύπτονται από συγκεκριμένους παίκτες καθώς και οι οδηγίες που τους δίνονται οσον αφορά τον ρόλο τους σε επιμέρους θέματα. Φέτος παίξαμε περισσότερο το 4-4-1 και το 4-2-3-1 παρά το 4-3-3 με έναν κόφτη και 2 χαφ. Το τελευταίο σύστημα που εσύ ανάλυσες μου αρέσει πολύ περισσότερο στον φετινό ΠΑΟΚ και όποτε το παίξαμε είδαμε και καλή μπάλα. Γκαρσία αμυντικό χαφ και τα 2 χαφ ο Ivic και ο Veron ή Σορλέν (οι 3 αυτοί rotation). Εδώ όμως το κλειδί είναι τα wingers που πρέπει να είναι ποιοτικά. Με Παντελή πχ. κλαύτα. Με τον Vieirinhia στο παιχνίδι με τον πανσεραϊκό είδαμε παπάδες. Αν δεν έχουμε τέτοιους παίκτες έτοιμους σε αυτες τις θέσεις προτιμώ 4-4-2
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως με 4-4-2 φέτος δεν είδαμε προκοπη από ότι θυμάμαι,δε ξέρω εάν φτάει το υλικό η απλά δουλεύτηκε περισσότερο το 4-2-3-1 , πάντως με αυτό είδαμε καλύτερη μπάλα.Εκτος και εάν τα θυμάμαι τόσο λάθος...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καθόλου λάθος.Είναι εξάλλου και το πιο μοντέρνο σύστημα που χρησιμοποιείται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο....

:?
Άβαταρ μέλους
DonConstantino

Δημοσίευση από DonConstantino »

o veron...να φυγει?

ΜΠΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ

να σαι καλα αδερφε γελασαμε λιγακι :P
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Έκλεισε λοιπόν και ο μαυρούκος από ΠορτοΓαλία μεριά

Και συνεχίζουμε ετοιμαζόμαστε για τα μεγάλα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Transfer, τα μεγάλα χτυπήματα θα είναι στο δεκάρι και σε δύο μεσοεπιθετικούς ακραίους ;
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Τράνσφερ, με τον Λεονάρντο τί γίνεται? Παίζει ακόμα ή θα πάει στα τυριά?
Για τα μεγάλα που λες εξακολουθούμε να κοιτάμε στη μπότα?
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Τι έγινε ρε τρανσφερ και άλλο Γαλάκι θα πάρουμε; Θα μας τρελάνεις.... :?: :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επιβεβαιώθηκε για τον τρίποδα μαυρούκο ο ΤράνσφερΜάνιακ.
Μένει τώρα την μεταγραφή που θα προκαλέσει σεισμό στις τάξεις μας όπως έγινε στην γειτονική Ιταλία πρόσφατα. :)
FORZA PAOKARA! :)
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Ε.... έχω και φέισμπουκ μην ξεχνιόμαστε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ρε τράνσφερ ρίξε κάνα γρίφο να γίνει της τρελής σε όλο το φόρουμ!!
Σίγουρα κάτι θα έχεις για να σβήσεις τη δίψα του λαού του ΠΑΟΚ για μεταγραφές!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

TransferManiac έγραψε:Έκλεισε λοιπόν και ο μαυρούκος από ΠορτοΓαλία μεριά

Και συνεχίζουμε ετοιμαζόμαστε για τα μεγάλα πράγματα...

μιλάμε για τον αντράντε έτσι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”