Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Παιδιά το opera browser είναι το καλύτερο για μένα.
http://www.opera.com/browser/
Είναι απίστευτα γρήγορο, δεν σου δίνει πρόβλημα και κολλήματα πουθενά μα πουθενά.
Έχει λεξικά σε όποια γλώσσα γράφεις. μπορείς να βλέπεις τα email σου την ώρα που γράφεις στο φόρουμ... Ανακάλυψε το μόνοι σας... Για το ΠΑΟΚ-μάνια είναι μάνα!!! και όχι μόνο...
Εγώ το χρησιμοποιώ 1 χρόνο και είναι απίστευτα καλό.
Με Μοντζίλα είχα προβλήματα. Μιλάω για το site.

http://www.opera.com/browser/
Είναι απίστευτα γρήγορο, δεν σου δίνει πρόβλημα και κολλήματα πουθενά μα πουθενά.
Έχει λεξικά σε όποια γλώσσα γράφεις. μπορείς να βλέπεις τα email σου την ώρα που γράφεις στο φόρουμ... Ανακάλυψε το μόνοι σας... Για το ΠΑΟΚ-μάνια είναι μάνα!!! και όχι μόνο...
Εγώ το χρησιμοποιώ 1 χρόνο και είναι απίστευτα καλό.
Με Μοντζίλα είχα προβλήματα. Μιλάω για το site.
ρε ο γκικα μ λεει στο εμεσεν οτι δεν μπορει ν μπει γιατι ειχε φαει μπαν αλλα ηταν να τελειωσει σμρ στις 5 αλλα τωρα τ λεει οτι τελειωνει στις 9...αντε παλι αρχισαμε μ τα μπαν οπως τοτε με τον καντρερας...
Μία ερώτηση: την Κυριακή έχει προβλεφθεί τι θα γίνει με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό;
Να αλληλο-χαιρετιστούμε πριν τον αγώνα και να πούμε τα λέμε ξανά την Τρίτη-Τετάρτη όταν ξανανέβει το φόρουμ ή θα αντέξει;
Καμία πρόβλεψη επί τούτου;
Να αλληλο-χαιρετιστούμε πριν τον αγώνα και να πούμε τα λέμε ξανά την Τρίτη-Τετάρτη όταν ξανανέβει το φόρουμ ή θα αντέξει;
Καμία πρόβλεψη επί τούτου;
Ανάλογα με το αποτέλεσμα.
*Αν το φέρει Χ ο αλήτης θα έχουμε BAN και θα χαιρετήσουν αρκετοί χρήστες ανάλογα την συμπεριφορά τους μετά και θα ελαφρύνει ο σέρβερ αρκετά.
*Αν έρθει 1 τότε καλύτερα να πούμε απο τώρα αντίο για την επόμενη αγωνιστική.
*Αν το φέρει Χ ο αλήτης θα έχουμε BAN και θα χαιρετήσουν αρκετοί χρήστες ανάλογα την συμπεριφορά τους μετά και θα ελαφρύνει ο σέρβερ αρκετά.
Server, ακούς?
Σε περίπτωση νίκης, ετοιμάσου να αλλάξεις και πάλι!
Προτείνω να βρεις κι αδερφάκι για να μας αντέξεις!!

Σε περίπτωση νίκης, ετοιμάσου να αλλάξεις και πάλι!
Προτείνω να βρεις κι αδερφάκι για να μας αντέξεις!!
Καλου κακου ας ετοιμασω μια προσφατη φωτο μου να υπαρχει...!!!

gika έγραψε:Ναγκμπε, εντελώς φιλικά, μπορείς κάθε φορά που βάζεις αυτά τα τεράστια λινκ από το σπορτόνιο, να λες ξερώ γω, για το λινκ πατήστε εδώ, και η λέξη "εδώ" να αντικαθηστά το λινκ???
Το έχω δει να το κάνουν πολλοί αδερφοί και αν σου είναι εύκολο μπορείς να το κανεις και συ για να μην γεμίζουν οι σελίδες με αλαμπουρνέζικα?
Προσωπικά δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όλο και κάποιος μοντ μπορεί να μας διαφωτίσει...
Έλα κι έχουμε μάθημα σήμερα...
Όταν γράφουμε ένα ποστ, στις επιλογές πάνω απ το χώρο του κειμένου υπάρχει ένα κουμπακι "URL". Το επιλέγουμε και μας βγαίνει το ακόλουθο:
[url][/url]
Ανάμεσα σ αυτα τα δυο γράφουμε το κείμενο μας, ενώ στην πρώτη αγκύλη, πριν κλείσει αυτή βάζουμε ένα = και το link. Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι δηλαδή:
[url=λινκ]μπλα μπλα[/url]
υ.γ. στην προκειμενη βεβαια μπλοκαριστηκε, γιατι κουραστηκαμε με το nagbe.gr ....
Ώρες ώρες τα στρουμφ είναι χρήσιμα...
Θενκς, αγαπητέ σε όλους τεμπέλη και φοβιτσιάρη που μονο να κάθεσε έξω από την περίφραξη στα 5χ5 γηπεδάκια ξέρεις......
Βεβαια δεν έχεις άδικο που φοβόσουν... Τέτοια σουτ που έκανα, μέχρι και γω φοβήθηκα...
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι οπότε...

Θενκς, αγαπητέ σε όλους τεμπέλη και φοβιτσιάρη που μονο να κάθεσε έξω από την περίφραξη στα 5χ5 γηπεδάκια ξέρεις......
Βεβαια δεν έχεις άδικο που φοβόσουν... Τέτοια σουτ που έκανα, μέχρι και γω φοβήθηκα...
χαχαgash04 έγραψε:Ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Ας απολαυσουμε τις τελευταιες ώρες!!
- ContrerasPablo
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.........αστα μας κανουν και μπαν και μας κλειδωνουν απεξωevans4 έγραψε:ρε ο γκικα μ λεει στο εμεσεν οτι δεν μπορει ν μπει γιατι ειχε φαει μπαν αλλα ηταν να τελειωσει σμρ στις 5 αλλα τωρα τ λεει οτι τελειωνει στις 9...αντε παλι αρχισαμε μ τα μπαν οπως τοτε με τον καντρερας...
Ασε Παβλιτο... Οι 10 εντολές (ναι αυτές με το Μωυσή) είναι ευρέως γνωστές...
Η ενδέκατη όμως, ήταν προφορική και έτσι χάθηκε μέσα στους αιώνες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αυτή έλεγε: "Ου μπλέξεις".
Έτσι λοιπόν αδελφέ μου Θοδωρή, πρέπει να ξέρεις, ότι δεν πρέπει να μπλέκεις. Μην μπλέξεις ποτέ ξανά με moderators, για να μην ξανακινδυνέψεις. Ο λαός μας πάλι το λέει κι αλλιώς: "Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες".
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι με το "ου μπλέξεις" δεν εννοώ το "ου καυγαδίσεις" αλλά το "ου μπλέξεις" γενικότερα, γιατί το μπαν έχει γίνει χιουμοριστικό τρικ πέραν της τιμωρίας. Απλά θυμήσου πως έφαγες εσύ το δικό σου...
ΦΥΣΙΚΑ δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένω moderator και τα γραφόμμενα μου μπορούν να γενικευθούν και σε αυτά που επικρατούν στην κοινωνία μας.
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ λοιπόν....
Η ενδέκατη όμως, ήταν προφορική και έτσι χάθηκε μέσα στους αιώνες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αυτή έλεγε: "Ου μπλέξεις".
Έτσι λοιπόν αδελφέ μου Θοδωρή, πρέπει να ξέρεις, ότι δεν πρέπει να μπλέκεις. Μην μπλέξεις ποτέ ξανά με moderators, για να μην ξανακινδυνέψεις. Ο λαός μας πάλι το λέει κι αλλιώς: "Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες".
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι με το "ου μπλέξεις" δεν εννοώ το "ου καυγαδίσεις" αλλά το "ου μπλέξεις" γενικότερα, γιατί το μπαν έχει γίνει χιουμοριστικό τρικ πέραν της τιμωρίας. Απλά θυμήσου πως έφαγες εσύ το δικό σου...
ΦΥΣΙΚΑ δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένω moderator και τα γραφόμμενα μου μπορούν να γενικευθούν και σε αυτά που επικρατούν στην κοινωνία μας.
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ λοιπόν....