Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fossa »

Κρέσπο για Ιβάν:

"Είχα μια πολύ καλή σχέση, μπορώ να πω. Μέχρι την πανδημία του Covid-19 ήταν όλα πολύ καλά ήταν συνεχώς δίπλα μας με φυσική παρουσία, ωστόσο από την πανδημία και έπειτα δεν εμφανιζόταν δια ζώσης, ίσως φοβόταν, δεν ξέρω.
Δεν τον είδα ξανά από τότε από κοντά. Μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων. Αυτό η ομάδα το ένιωσε, να ξέρεις. Ήταν λίγο περίεργο για εμάς το γεγονός πως ήταν μακριά και όχι συνεχώς μαζί μας.
Προφανώς υπήρχαν άτομα στο κλαμπ που εμπι στευόταν και έκαναν τα πάντα, αλλά δεν ήταν το ίδιο με το να είναι αυτός εκεί. Τον αγαπούσαμε και τον αγαπάμε όλοι. Είδες όμως τι κάναμε όσο ήταν εκεί, ε; Πήραμε δύο πρωταθλήματα στο χορτάρι, λέω δύο, διότι ένα μας το έκλεψαν. Ξέρω πως θα γυρίσει ξανά στη Θεσσα λονίκη και θα είναι δίπλα στην ομάδα με φυσική παρουσία. Όταν ο Ιβάν είναι κοντά δημιουργείται ένας άλλος ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ πιο δυνατός".
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

fossa έγραψε:Κρέσπο για Ιβάν:

"Είχα μια πολύ καλή σχέση, μπορώ να πω. Μέχρι την πανδημία του Covid-19 ήταν όλα πολύ καλά ήταν συνεχώς δίπλα μας με φυσική παρουσία, ωστόσο από την πανδημία και έπειτα δεν εμφανιζόταν δια ζώσης, ίσως φοβόταν, δεν ξέρω.
Δεν τον είδα ξανά από τότε από κοντά. Μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων. Αυτό η ομάδα το ένιωσε, να ξέρεις. Ήταν λίγο περίεργο για εμάς το γεγονός πως ήταν μακριά και όχι συνεχώς μαζί μας.
Προφανώς υπήρχαν άτομα στο κλαμπ που εμπι στευόταν και έκαναν τα πάντα, αλλά δεν ήταν το ίδιο με το να είναι αυτός εκεί. Τον αγαπούσαμε και τον αγαπάμε όλοι. Είδες όμως τι κάναμε όσο ήταν εκεί, ε; Πήραμε δύο πρωταθλήματα στο χορτάρι, λέω δύο, διότι ένα μας το έκλεψαν. Ξέρω πως θα γυρίσει ξανά στη Θεσσα λονίκη και θα είναι δίπλα στην ομάδα με φυσική παρουσία. Όταν ο Ιβάν είναι κοντά δημιουργείται ένας άλλος ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ πιο δυνατός".
Ετσι είναι .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχασε η Augsburg από την Bayern M. αλλά προηγήθηκε και μάλιστα με γκολάρα του δικού μας Γιαννούλη, όπως φαίνεται στα highlights:

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ανακοινωθηκε και επισημα απο το ΑΠΟΕΛ ο Παμπλο Γκαρσια.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κάνει κανένας ένα ποστ για τα ξυλίκια του Πασχαλάκη. Ούτε κράξιμο ούτε συμπαράσταση....Κατάφερε να μας είναι απόλυτα αδιάφορος!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εφαγε ή έδωσε;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

[youtube]uf0kohg9Pm4[/youtube]
Το VAR λέι πως τον...varεσαν!
Patron