Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως η λυση σε αυτο που ονομαζουμε "προβλημα" ειναι να χαλασεις κατι που αποδεδειγμενα φερνει αποτελεσματα.
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου πειτε γιατι αντι για 3 πρωταθληματα τα τελευταια 7 χρονια να μην ειχε παρει 6; Η απλοικη απαντηση που θα μπορουσα να δωσω ειναι γιατι παιζουν και αλλες ομαδες που και αυτες εχουν στοχους.
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου πειτε γιατι αντι για 3 πρωταθληματα τα τελευταια 7 χρονια να μην ειχε παρει 6; Η απλοικη απαντηση που θα μπορουσα να δωσω ειναι γιατι παιζουν και αλλες ομαδες που και αυτες εχουν στοχους.
Μα δεν είπε κανείς "να παίρνεις κάθε χρόνο Πρωτάθλημα". Αυτό που τουλάχιστον εγώ λέω, είναι να έχεις ομάδα ώστε
- Κάθε χρόνο να το διεκδικείς ως το τέλος και ας το χάνεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, γιατί ήσουν άτυχος, γιατί είχες τραυματισμούς...
- Να μην σε κάνουν γιογιο αθλητικές ομάδες στην Ευρώπη γιατί δεν ακολουθείς την λογική τους (επενδύσεις σε νέους, πιο ταχυδυναμικούς παίχτες, με μεταπωλητική αξία κτλ.
Αντι για αυτό, κάθε χρόνο κοιτάζουμε τα νέα κενά που έχουμε και τρέχουμε να τα καλύψουμε με δανεικούς, βετεράνους, ανανεώσεις παιχτών που έχουν ξεζουμιστεί κτλ Λες και κάθε χρόνο θα βγάζουν οι Ακαδημίες παιχταράδες
- Κάθε χρόνο να το διεκδικείς ως το τέλος και ας το χάνεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, γιατί ήσουν άτυχος, γιατί είχες τραυματισμούς...
- Να μην σε κάνουν γιογιο αθλητικές ομάδες στην Ευρώπη γιατί δεν ακολουθείς την λογική τους (επενδύσεις σε νέους, πιο ταχυδυναμικούς παίχτες, με μεταπωλητική αξία κτλ.
Αντι για αυτό, κάθε χρόνο κοιτάζουμε τα νέα κενά που έχουμε και τρέχουμε να τα καλύψουμε με δανεικούς, βετεράνους, ανανεώσεις παιχτών που έχουν ξεζουμιστεί κτλ Λες και κάθε χρόνο θα βγάζουν οι Ακαδημίες παιχταράδες
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, smoothcriminal1926
Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου
Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα και όλοι μας μόνο την επιφάνεια βλέπουμε.omerta76 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:44 Μα δεν είπε κανείς "να παίρνεις κάθε χρόνο Πρωτάθλημα". Αυτό που τουλάχιστον εγώ λέω, είναι να έχεις ομάδα ώστε
Τραγικό λάθος να κρίνουμε για θέματα που δεν έχουμε καν στοιχεία και πέφτουμε σε ένα αέναο rabbit hole υποθέσεων.
Στα μάτια μου η ομάδα κάθε χρόνο είναι στο τοπ 3. Ταυτόχρονα παίζουνε και οι άλλοι (επενδύουν κλπ), έχεις παρασκηνιακά κλπ.
Η Ευρώπη δεν είναι 1ος στόχος και φαίνεται από τις επενδύσεις η πιθανές ψευδαισθήσεις «είμαστε οι καλύτερον προχωράμε έτσι». Από κει και πέρα για μένα ξεκινάνε τα «αν» και δεν έχει τελειωμό.
Κάνει αυτό το ρόστερ για να κοντράρει τον γαύρο κάθε χρόνο; Και ναι και όχι. Και μετά παίρνουμε πχ γερεμεγιεφ ενώ θα θέλαμε Μοπε και Ντεπαι. Χωρις να ξέρουμε αν εσωτερικά έχουν την ίδια άποψη και ούτε και θα μάθουμε. Πραγματικά είναι αδύνατον να καταλάβουμε και ούτε θα πρέπει να μπούμε σε υποθετικές συζητήσεις ο ιβαν ή ο Ραζβαν και και και.
Αν με ρωτάς τι θα ήθελα προφανώς και θα ήθελα να γίνει ξανά ο πρόεδρος όπως το 2019 που έριχνε φουλ χρήμα. Δυστυχώς δύο φορές δεν ενισχυθήκαμε όσο θα έπρεπε και χάσαμε το back2back που θα ανέβαζε τον οργανισμό ένα κλικ πιο πάνω συνολικά.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν πιστευω πως ενας ΠΑΟΚ με διαφορετικο τροπο λειτουργιας δεν θα ειχε τα ιδια η και καλυτερα αποτελεσματα απο αυτα που εχουμε τα τελευταια χρονια,ασε που μεταξυ ενος τιτλου και ενος διοικητικου μοντελου με συγκεκριμενο πλανο και αρμοδιοτητες εγω μπορει να επελεγα το δευτερο.nunies4 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:50 Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
- These users thanked the author joshua for the post (total 4):
- geobila, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Logistis, smoothcriminal1926
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ηλεκτροσοκ γιατί δεν είμαστε σε θέση πλέον να πάει μία χρονιά χειρότερα. ο Josh εννοεί ηλεκτροσοκ τύπου Αταλάντα όπου άφησε τον Γκασπερίνι μετά από χρόνια, προπονητής επιτυχιών για αυτήν, και τώρα σιγά σιγά συνέρχεταιnunies4 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:50 Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς τι θέλουμε, έχουμε παρεξηγήσει τον ρόλο μας απέναντι στην ομάδα και τον ρόλο της ομάδας απέναντι μας.
Επειδή δεν σαρώνει τους τίτλους έχουμε πειστεί ότι καταστρέφεται, ότι καταρρέει, ότι είναι περιγελως
Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα σχόλια και ο χαλασμός κάθε τρεις και λίγο.
Άχρηστοι όλοι, σκουπίδια, το μπουλο, τάδε κύριε Χ σώσε μας κλπ.
Κουκουρούκου μανταλάκια.
Κούραση κι απ' τη μια κι απ' την άλλη. Ασθένεια.
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς τι θέλουμε, έχουμε παρεξηγήσει τον ρόλο μας απέναντι στην ομάδα και τον ρόλο της ομάδας απέναντι μας.
Επειδή δεν σαρώνει τους τίτλους έχουμε πειστεί ότι καταστρέφεται, ότι καταρρέει, ότι είναι περιγελως
Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα σχόλια και ο χαλασμός κάθε τρεις και λίγο.
Άχρηστοι όλοι, σκουπίδια, το μπουλο, τάδε κύριε Χ σώσε μας κλπ.
Κουκουρούκου μανταλάκια.
Κούραση κι απ' τη μια κι απ' την άλλη. Ασθένεια.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- geobila, marsantos, omerta76, Polichni1926, giaxxo, sakis_the_fraud, astral, leomatos88
Τα λεφτα απο μονα τους δεν φαιρνουν τιτλους, αν ηταν ετσι θα το κερδιζε καθε χρονο η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ, ουτε ειναι λυση το να βαλεις τον χ σπαθα μπροσταρη να στηνει οτι κινηται και σαν παχθυδερμο να λες 30 χρονια πρωκταθλητης.
Το θεμα ειναι οτι ο Ιβαν εχει ενα τροπο συνεννοησης με τον Ρασβαν που αποδεδιγμενα μας φερνουν διακρισεις, τιτλους ή στη κακιστη σεζον γινεται πρωταθλητισμος μεχρι ενως σημειου.
Ο μονος τροπος να αλλαξει κατι προς το καλυτερο ειναι να βρεθεουν πιο εμπειστα και ικανα στελεχη στη αθλητικη διοικιση και επικοινωνιακο.
Το θεμα ειναι οτι ο Ιβαν εχει ενα τροπο συνεννοησης με τον Ρασβαν που αποδεδιγμενα μας φερνουν διακρισεις, τιτλους ή στη κακιστη σεζον γινεται πρωταθλητισμος μεχρι ενως σημειου.
Ο μονος τροπος να αλλαξει κατι προς το καλυτερο ειναι να βρεθεουν πιο εμπειστα και ικανα στελεχη στη αθλητικη διοικιση και επικοινωνιακο.
Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο τον οποιο επιβιωνουν μετρημενοι στα δαχτυλα παιχτες με το αποτελεσμα αυτου να ειναι φανερο μεσα στο γηπεδο.
- These users thanked the author joshua for the post (total 7):
- omerta76, Polichni1926, paokspren, sakis_the_fraud, Jim_Chatz, Logistis, Montrealiotis
Δεν καταρρέουμε φυσικά αλλά ουτε έχουμε την βελτίωση που θα έπρεπε: για μένα το παράδειγμα είναι η Κλαμπ Μπριζ που τόσο εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη μας μετά τον αποκλεισμό μας όπου έλεγαν "τώρα ξέρουμε τι θέλουμε". Αντι για αυτό η Μπριζ έχει εκτοξευτεί και εμείς ακολουθούμε το ίδιο αναχρονιστικό μοντέλο με ελάχιστες αλλά καλές εξαιρέσεις. Για αυτό ίσως λείπει και ένας Τ.Δ καλύτερος και με αυστηρή άποψη για το υλικό που έχουμε
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 3):
- geobila, sakis_the_fraud, Jim_Chatz
Αν μου επιτρέπεις να προσθέσω ότι σε ελληνική επιχείρηση, πόσο μάλλον βαλκανική, ένα τέτοιο μοντέλο για μένα είναι καταδικασμένο να αποτύχει διότι Γιωργος-Νίκος-Μαρία-Ιβαν θέλουν να έχουν έλεγχο και τελική απόφαση. Ένα στέλεχος στη Μπριζ κρίνεται από το έργο του μετά από μια ποδοσφαιρική χρονιά διότι σε λιγότερο χρόνο είναι αδύνατον να φέρεις αποτελέσματα, η Μπριζ πάντα δούλευε για υπεραξία και μέλλον όχι ότι πιούμε ότι φάμε κι ότι αρπάξει ο κωλος μας που είναι η ελληνική πραγματικότητα.omerta76 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08 Δεν καταρρέουμε φυσικά αλλά ουτε έχουμε την βελτίωση που θα έπρεπε: για μένα το παράδειγμα είναι η Κλαμπ Μπριζ που τόσο εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη μας μετά τον αποκλεισμό μας όπου έλεγαν "τώρα ξέρουμε τι θέλουμε". Αντι για αυτό η Μπριζ έχει εκτοξευτεί και εμείς ακολουθούμε το ίδιο αναχρονιστικό μοντέλο με ελάχιστες αλλά καλές εξαιρέσεις. Για αυτό ίσως λείπει και ένας Τ.Δ καλύτερος και με αυστηρή άποψη για το υλικό που έχουμε
Μου θυμίζει 1-2 ελληνικές εταιρίες που είχα δουλέψει και πάντα μια γραμματέας είχε άποψη για θέματα που δεν κατείχε αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερνε να επιβάλει την άποψη της. Ο ΠΑΟΚ αυτό μου θυμίζει
Ευχαριστώ joshua.joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28 ...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ανάγκη αυτής της αλλαγής.
Σαφής η άποψή σου.
Διαφωνώ καθώς από τη μια δε βλέπω κάποιο τεραστίου μεγέθους πρόβλημα που χρειάζεται τόσο δραστική λύση που έχει τη μορφή αυτομαστιγώματος, από την άλλη στη δομή του ΠΑΟΚ δε νομίζω πως θα άλλαζε τίποτα με αλλαγή προπονητή, όσοι προπονητές κι αν ερχόντουσαν, ότι είδους αποτελέσματα κι αν υπήρχαν (θετικά ή αρνητικά). Αν κάτι πρέπει να αλλάξει (γιατί δεν ξέρω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι), θα αλλάξει μέσα από την ίδια τη φυσική ροή των γεγονότων και όχι με τη λογική φτάνω στον πάτο και πρέπει να αλλάξω για να ανέβω.
Οκ, όμως καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες άσχετα αν είμαι στην αντίπερα όχθη.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- leomatos88, lkosmid
- NikLiverpool
trouman έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:04 Πολλά δίκια, πολλοί έχουν να λένε και να πιστεύουν όλα αυτά.
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη γκρίνια, η απαξίωση, η ξερολίαση, η απαίτηση για το τέλειο στον άλλο, η μη ανοχή σε κανένα λάθος για τον άλλον, η τοξικότητα, το βρίσιμο και διάφορα άλλα που κανείς τόσο εύκολα βλέπει εδώ μέσα..
Ναι αλλά εδώ είναι μπάλα θα σε πει ο άλλος , ποια οικογένεια και φίλοι μας λες;
Κι όμως , επειδή ακριβώς είναι μπάλα και αίρονται οι αναστολές εύκολα, είναι να αναρωτιέται κανείς..
Για την ουσία του θέματος, ακούω με προσοχή τις προσγειωμένες και τεκμηριωμένες φωνές όπως mersantos και λοιπών παιδιών, με παρόμοιες προσεγγίσεις..
Και φυσικά θα δείξει, όπως 'έδειξε τόσες φορές άλλο από αυτό που κανείς περιμένει
Σ αυτό που γράφεις φίλε μου έχεις δίκιο αλλά θα μου επιτρέψεις ένα αλλά. Όταν ένα μέλος της οικογένειας, φίλος ή ότι θες κάνει ένα λάθος θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις, να εξηγήσεις, να συγχωρήσεις.
Άμα το κάνει ξανά και ξανά και ξανά ε κάπου θα πεις και ένα δε γαμιέσαι κάνε ότι καταλαβαινεις...Ανθρώπινο είναι.
Όσον αφορά τον παίκτη ας μην κοροιδευόμαστε. Μια μετριάντζα είναι και σιγά μην τον διάλεξε ο Λούτσε. Που μπορει και να το έκανε δηλαδή αν οι επιλογές ήταν Γερεμέγεφ, Σάλμον ή Αμαφούλε.
Ας κάνει ότι μπορεί και βλέπουμε. Εγώ έχω και μια υποψία ότι δεν έρχεται για να φύγει ο Τσάλωφ.
Αυτο που λειπει περισσοτερο απο την ΠΑΕ εδω και χρονια και ειναι στα ματια μου το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουμε ΟΡΑΜΑ.
Ποιο ειναι το οραμα; Το να μιλαμε για θαυματα; Το να ελπιζουμε σε ενα πρωταθλημα σαν του 24 που ηταν εναντια σε θεους και δαιμονες και γινεται μια φορα στα 100; Γιατι το να παρεις στην τελικη ευθεια 4 ντερμπι σερι με συνδιασμο με αλλα αποτελεσματα και διπλο μεσα στο ληκι ολα μαζι γινεται μια στα 100. Γιαυτο και ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ιστορια. Επειδη ηταν εναντια στην λογικη.
Ποιο ειναι το οραμα; ΤΣΟΥΛΟΥ και νεο γηπεδο. ΑΥΤΑ ειναι το επομενο βημα. Γηπεδο παγωμενο μια 4ετια και ξεπαγωσε ξερουμε ολοι γιατι μην τα ξαναλεμε και τσουλου.... με ποιον; Με τον Γερεμεγιεφ; Με δανεικοελευθερους; Με το να πουλαμε και να σκοτωνουμε οτι εχουμε καλο για να φερνουμε κατι στοιχηματα;
Φανταστειτε τον ΠΑΟΚ χωρις τον Ντελια με τον Ιβανουσεκ στο 10. Για να μπουμε πλεϊ οφ στα 100 θα παλευαμε. ΠΟΙΟ ειναι το οραμα που δινει η οικογενεια Σαββιδη εδω και μια 5ετια; Τι αλλο να κανει ο Λουτσεσκου; Περσι ειχαμε πραγματικα εικονα παρατημενης και ακεφαλης ομαδας με τον Λουτσεσκου να εχει γινει 1000 κομματια για την ομαδα. Γιαυτο και ο Τζοσουα λεει οτι πρεπει να γινει αλλαγη. Για να απογαλακτιστει η οικογενεια και ο οργανισμος ΠΑΟΚ απο τον τα κανω ολα και συμφερω. Ο Λουτσεσκου στον γαυρο με το πως προστατευουν την ομαδα τους και το τι χρημα ριχνουν θα επαιρνε πρωταθληματα μεχρι να βαρεθει.
Η οικογενεια μας εβγαλε απο την λασπη και μας γιγαντωσε, πλεον δε δειχνει ομως οτι μπορει ή θελει να κανει το επομενο βημα εδω και χρονια.
Ποιο ειναι το οραμα; Το να μιλαμε για θαυματα; Το να ελπιζουμε σε ενα πρωταθλημα σαν του 24 που ηταν εναντια σε θεους και δαιμονες και γινεται μια φορα στα 100; Γιατι το να παρεις στην τελικη ευθεια 4 ντερμπι σερι με συνδιασμο με αλλα αποτελεσματα και διπλο μεσα στο ληκι ολα μαζι γινεται μια στα 100. Γιαυτο και ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ιστορια. Επειδη ηταν εναντια στην λογικη.
Ποιο ειναι το οραμα; ΤΣΟΥΛΟΥ και νεο γηπεδο. ΑΥΤΑ ειναι το επομενο βημα. Γηπεδο παγωμενο μια 4ετια και ξεπαγωσε ξερουμε ολοι γιατι μην τα ξαναλεμε και τσουλου.... με ποιον; Με τον Γερεμεγιεφ; Με δανεικοελευθερους; Με το να πουλαμε και να σκοτωνουμε οτι εχουμε καλο για να φερνουμε κατι στοιχηματα;
Φανταστειτε τον ΠΑΟΚ χωρις τον Ντελια με τον Ιβανουσεκ στο 10. Για να μπουμε πλεϊ οφ στα 100 θα παλευαμε. ΠΟΙΟ ειναι το οραμα που δινει η οικογενεια Σαββιδη εδω και μια 5ετια; Τι αλλο να κανει ο Λουτσεσκου; Περσι ειχαμε πραγματικα εικονα παρατημενης και ακεφαλης ομαδας με τον Λουτσεσκου να εχει γινει 1000 κομματια για την ομαδα. Γιαυτο και ο Τζοσουα λεει οτι πρεπει να γινει αλλαγη. Για να απογαλακτιστει η οικογενεια και ο οργανισμος ΠΑΟΚ απο τον τα κανω ολα και συμφερω. Ο Λουτσεσκου στον γαυρο με το πως προστατευουν την ομαδα τους και το τι χρημα ριχνουν θα επαιρνε πρωταθληματα μεχρι να βαρεθει.
Η οικογενεια μας εβγαλε απο την λασπη και μας γιγαντωσε, πλεον δε δειχνει ομως οτι μπορει ή θελει να κανει το επομενο βημα εδω και χρονια.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Magdi Tolba 4
Ωραίο το παραμυθάκι για τον κλεισμένο παίκτη της μπραγκα. Η μόνη λογική να πάρεις γερεμεγιεφ είναι να πεις πιστεύω πολύ τον el quazzani, θα τον αγοράσω τραυματία με χαμηλότερη τιμή και για τους 3-4 μήνες πού δεν θα παίξει θα πάρω γερεμεγιεφ. Τα άλλα παραμυθακια ότι τάχα μού είχαμε κλείσει δυσαρεστημενους παίχτες πού άλλαξαν προπονητή οι ομάδες τους και τελικά δεν θα έρθουν, ή ότι τον ήθελε πολύ ο λουτσεσκου δεν τα σχολιάζω καν. Φταίει και ο λουτσεσκου βέβαια πού τούς ανέχεται και τούς καλύπτει τόσα χρόνια
- These users thanked the author bill-ar4 for the post (total 2):
- blackchaos, Montrealiotis