Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
namisenoiazei
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έκανα λάθος στην αρχή για τον Ζντοβτς. Έχετε δίκιο οι περισσότεροι , αξίζει μία ευκαιρία. Αν είχα δυνατότητα , εγώ θα έπαιρνα ένα θηρίο κάτω από τη μπασκέτ. Και έναν γκαρντ για να φορτώνει τα καλάθια
Ο Χουγκαζ δεν ανήκει πλεον στον παο. Είναι παικτης της Τσεντεβίτα. Ο Τσαλμπουρης μπορεί να σου δώσει πολλα, ειδικά στην περιφερειακή άμυνα με το υψος του. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:38 Εγώ κρίνω από ότι βλέπω μέσα στις τέσσερις γραμμές.
Και ο Κασελακης και ο Αγραβανης πρόπερσι μας παιζαν εδώ μέσα μόνοι τους...
ΥΓ με ξεπερνάει αυτός ο συναισθηματισμος στην ομάδα. Έχει λέει ξαφνικά ρευστότητα από κ. Άριστο για μεταγραφές και σκεφτόμαστε την ψυχολογία των υφιστάμενων παικτών και του προπονητικού τιμ...
Και να χουν μια δίκαιη ευκαιρία.
Ρε αυτά τα κάναμε τόσα χρόνια που δεν είχαμε λεφτά για αλλαγές και τρώγαμε στη μάπα κάθε καρπούζι.
Τι λέτε ρε...
Αλλά ΟΚ ας συμβιβαστουμε:
Εγω λέω απόκτηση 3 ακριβών Αμερικανών, έναν θηριώδη ριμπαουντερ, έναν σκόρερ στα φτερά 2 προς 3, κι άλλον έναν όπου να ναι, και να έχεις 8 ξένους διώχνοντας Μελβιν.
Στο Europe cup Μέχρι 7 παιζουνε;
ΥΓ 2 από Έλληνες Λουντζη ναι οπωσδήποτε. Τσαλμπουρη πολύ δύσκολα. 2.16 που σουτάρει τρίποντα μέτρια, τι να σου δώσει... Ίσως για 13ος σε καλή δωδεκάδα, να παίζει όταν υπάρχει απουσία...
Ο Χουγκαζ δε ξέρω πολύ νερόβραστο, δε μ αρέσουν οι φλώροι, εσείς τι λέτε; δεν τον έχω δει και πολύ. Δεν είναι του βαζελου ομως;
ΥΓ2 ας κλείσω από τώρα Σφαιρο για το καλοκαίρι, ότι κι αν κάνει φέτος η ομάδα με Γιούρι. Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι για επίπεδο Γιούρο λίγκας / ΝΒΑ Europe
Ναι, για φέτος μιλάμε αν δεν γίνει καμιά τρελή πατάτα.namisenoiazei έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:29 Έκανα λάθος στην αρχή για τον Ζντοβτς. Έχετε δίκιο οι περισσότεροι , αξίζει μία ευκαιρία. Αν είχα δυνατότητα , εγώ θα έπαιρνα ένα θηρίο κάτω από τη μπασκέτ. Και έναν γκαρντ για να φορτώνει τα καλάθια
Αν του έχει δώσει από τώρα το ΟΚ για τρεις βαρβάτους παίκτες δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε για το πώς θα τους διαλέξει ούτε τι θα κάνει μ'αυτούς.
Πρέπει να πάρουμε το ευρωπαϊκό, στην Ελλάδα εντάξει κράτησέ μας ζεστούς κοντά στη τετράδα και βλέπουμε.
Φυσικά αν είναι να κλείσεις Σφαιρόπουλο για του χρόνου, να κάτσει να οργανώσει από τώρα στο μυαλό του ξένους, Έλληνες κλπ πρέπει να γίνει τί να κάνουμε πρέπει ν'ανέβει επίπεδο η ομάδα.