arisk έγραψε:sixfinger έγραψε:Ελπίζω αυτοί που κράζουν κ φωνάζουν για τον Βρύζα και τον Παντελή (δεν είμαι προσωπολάτρης), εάν κάνουν μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τα κάκαλα και να γράψουν ένα συγνώμη σε αυτό το forum.
Κριτική πρέπει να κανουμε, κανένας δεν είναι στο απυροβλητο, αλλά να μην κάνουμε κριτική για την κριτική
Εγώ κάνω κριτική γιατί ο τεχνικός διευθυντής μου είπε σήμερα ότι ήθελε να πάρει παίκτες και έψαξε να πάρει παίκτες με το συγκεκριμένο μπάτζετ (παίκτες με κασέ έως 250-300.000) που είχε στη διάθεση του αλλα δε βρήκε... Είναι ένα χρόνο στην ομάδα, είχε 12 μήνες στη διάθεσή του για να μάθει την αγορά, απο το Μάιο ήξερε ότι δεν θα έχει πολλά λεφτά στη διάθεση του και τρείς μήνες μετά, στις 31 Αυγούστου βγήκε να πεί ότι δεν βρήκε καλούς παίκτες με αυτά τα λεφτά που μπορούσε να δώσει...
Και μην πει κάποιος περι εξυγίανσης και λούτσους μπλέ,
είχαν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαθέσουν απλά όπως είπαν και οι ίδιοι
δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά... Ο Ψωμιάδης βρήκε τον Αμπντούν και το Ντουγκλάο σε αυτά τα λεφτά όμως... Όπως και ο Μπέος βρήκε τον Σανκαρέ, τον Ούμπιντες, τον Γιακούποβιτς και οποιους άλλους βρήκε με λιγότερα λεφτά απο αυτά που είχαμε εμείς να δώσουμε...
Δεν λέω "που πήγαν τα λεφτά μας" και άλλες τέτοιες βλακείες, δεν λέω "γιατί δεν φέρατε το Ρικέλμε", δεν λέω "πόσο είναι το άνοιγμα Θοδωράκη", δεν αφήνω υπονοούμενα ότι η διοίκηση έφαγε λεφτά ή έκανε κακοδιαχείριση, δεν λέω ότι είχαν κακές προθέσεις, δεν λέω ότι είναι κακά παιδιά, δεν λέω ότι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ, δεν λέω οτι τα παίρνουν ή οτιδήποτε άλλο απο αυτά τα μηδενιστικά που ακούστηκαν...
Λέω ότι οι υπεύθυνοι για τον καταρτισμό και την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου (ο Θεός να το κάνει...

) απέτυχαν να φέρουν εις πέρας το έργο με το οποίο ήταν επιφορτισμένοι, δηλαδή να βρούν και να φέρουν καλούς παίκτες μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει το διαθέσιμο μπάτζετ... Προκειμένου να φέρουν όποιον βρούν μπροστά τους προτίμησαν να μη φέρουν κανέναν... Αυτό το σέβομαι... Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως είναι δυνατόν μέσα σε τόσους μήνες που είχαν στη διάθεσή τους να μην καταφέρουν να βρούν και να φέρουν ούτε ένα παίκτη που να πληρεί τις προδιαγραφές που τους τέθηκαν σχετικά με το κόστος και την αξία του... Ούτε έναν, γιατί ο Λαζάρ είναι μεταγραφή Μπόλονι που και σε αυτή αρχικά ήταν αντίθετοι μιας και του είχαν θέσει βέτο "
όχι Ρουμάνοι παίκτες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις" όπως παραδέχτηκε και ο Δούκας στη συνέντευξη στο PAOKMANIA... Όταν ένας τεχνικός διευθυντής δεν πετυχαίνει τους στόχους του, δεν βρίσκει παίκτες σύμφωνα με το διαθέσιμο μπάτζετ και οι παίκτες που βρίσκει δεν πιάνουν στην ομάδα, τότε τι πρέπει να γίνει με αυτόν? Εγώ λέω ότι πρέπει να αντικατασταθεί, εσείς τι νομίζετε? Επίσης, θεωρεί κάποιος ότι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν τη δουλειά του όπως έπρεπε και ήταν επιτυχημένοι στον τομέα τους? Εγώ λέω πως όχι... Ποιός απο αυτούς αντικαταστάθηκε στη δουλειά του επειδή δεν πέτυχε τους στόχους που του τέθηκαν? Ο ΠΑΟΚ είναι "κοινωφελές ίδρυμα φίλων προέδρου"? Εσείς που διαβάζετε αν αποτύχετε στη δουλειά που κάνετε ξέρετε που θα πάτε? Όπου και εγώ... Στα σπίτια μας... Τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποτυγχάνουν στους στόχους τους που πάνε? Θα μου πείς που να πάνε αν είναι ο συμπαίκτης του προέδρου (Κωνσταντινίδης - τεχνικός διευθυντής), ο φίλος του προέδρου (Πουρλιοτόπουλος - ακαδημίες), η κουνιάδα του προέδρου (αδελφή συζύγου - μπουτίκ)... Άντε ας αφήσω τους υπόλοιπους μιας και μιλάμε τώρα για μεταγραφές, ο Κωνσταντινίδης αντικειμενικά απέτυχε στο στόχο του που ανέφερα και παραπάνω... Αν ήταν να βρώ καλούς παίκτες με 1εκ. ευρώ τους έβρισκα και εγώ και χωρίς να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα... Τα λεφτά που είχε η ομάδα ήταν συγκεκριμένα, όπως συγκεκριμένες ήταν και οι απαιτήσεις, οι οποίες δεν καλύφθηκαν ώς γνωστόν... Για το ότι έδωσαν στα ΜΜΕ τρείς μεταγραφές ώς κλεισμένες μέσα σε ένα μήνα χωρίς να έχουν πάρει την υπογραφή κανενός, τι να πεί κανείς...?? Άλλη μια κωμικοτραγική παράμετρος... Οπότε...??
Απαντήστε παρακαλώ σε αυτά που γράφω και όχι σε κάτι άλλο παρακαλώ... Για την πρόοδο της συζήτησης δηλαδή...