Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Olorin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιλαμε εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με αυτα που διαβασα σε αυτο το τοπικ. Δυο μερες διαβασα 100 σελιδες και το στομαχι μου εχει προβλημα απο τα γελια. Τελικα ειχα αδικο να εκνευριζομαι με 14χρονα. Εχετε πολυ γελιο λαιμαι.

Ηρθε ο Μαγκετι για ενα μηνα μαγκες, πηγαινετε αεροδρομιο να ξεχαρμανιασετε. Προσοχη στο δρομο. Να κοιτατε και απο τις δυο μεριες πριν περασετε. Και προσοχη με τον πυρσο να μην καειτε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

arisk έγραψε:
sixfinger έγραψε:Ελπίζω αυτοί που κράζουν κ φωνάζουν για τον Βρύζα και τον Παντελή (δεν είμαι προσωπολάτρης), εάν κάνουν μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τα κάκαλα και να γράψουν ένα συγνώμη σε αυτό το forum.
Κριτική πρέπει να κανουμε, κανένας δεν είναι στο απυροβλητο, αλλά να μην κάνουμε κριτική για την κριτική
Εγώ κάνω κριτική γιατί ο τεχνικός διευθυντής μου είπε σήμερα ότι ήθελε να πάρει παίκτες και έψαξε να πάρει παίκτες με το συγκεκριμένο μπάτζετ (παίκτες με κασέ έως 250-300.000) που είχε στη διάθεση του αλλα δε βρήκε... Είναι ένα χρόνο στην ομάδα, είχε 12 μήνες στη διάθεσή του για να μάθει την αγορά, απο το Μάιο ήξερε ότι δεν θα έχει πολλά λεφτά στη διάθεση του και τρείς μήνες μετά, στις 31 Αυγούστου βγήκε να πεί ότι δεν βρήκε καλούς παίκτες με αυτά τα λεφτά που μπορούσε να δώσει...
Και μην πει κάποιος περι εξυγίανσης και λούτσους μπλέ, είχαν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαθέσουν απλά όπως είπαν και οι ίδιοι δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά... Ο Ψωμιάδης βρήκε τον Αμπντούν και το Ντουγκλάο σε αυτά τα λεφτά όμως... Όπως και ο Μπέος βρήκε τον Σανκαρέ, τον Ούμπιντες, τον Γιακούποβιτς και οποιους άλλους βρήκε με λιγότερα λεφτά απο αυτά που είχαμε εμείς να δώσουμε...

Δεν λέω "που πήγαν τα λεφτά μας" και άλλες τέτοιες βλακείες, δεν λέω "γιατί δεν φέρατε το Ρικέλμε", δεν λέω "πόσο είναι το άνοιγμα Θοδωράκη", δεν αφήνω υπονοούμενα ότι η διοίκηση έφαγε λεφτά ή έκανε κακοδιαχείριση, δεν λέω ότι είχαν κακές προθέσεις, δεν λέω ότι είναι κακά παιδιά, δεν λέω ότι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ, δεν λέω οτι τα παίρνουν ή οτιδήποτε άλλο απο αυτά τα μηδενιστικά που ακούστηκαν...

Λέω ότι οι υπεύθυνοι για τον καταρτισμό και την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου (ο Θεός να το κάνει... :lol: ) απέτυχαν να φέρουν εις πέρας το έργο με το οποίο ήταν επιφορτισμένοι, δηλαδή να βρούν και να φέρουν καλούς παίκτες μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει το διαθέσιμο μπάτζετ... Προκειμένου να φέρουν όποιον βρούν μπροστά τους προτίμησαν να μη φέρουν κανέναν... Αυτό το σέβομαι... Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως είναι δυνατόν μέσα σε τόσους μήνες που είχαν στη διάθεσή τους να μην καταφέρουν να βρούν και να φέρουν ούτε ένα παίκτη που να πληρεί τις προδιαγραφές που τους τέθηκαν σχετικά με το κόστος και την αξία του... Ούτε έναν, γιατί ο Λαζάρ είναι μεταγραφή Μπόλονι που και σε αυτή αρχικά ήταν αντίθετοι μιας και του είχαν θέσει βέτο "όχι Ρουμάνοι παίκτες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις" όπως παραδέχτηκε και ο Δούκας στη συνέντευξη στο PAOKMANIA... Όταν ένας τεχνικός διευθυντής δεν πετυχαίνει τους στόχους του, δεν βρίσκει παίκτες σύμφωνα με το διαθέσιμο μπάτζετ και οι παίκτες που βρίσκει δεν πιάνουν στην ομάδα, τότε τι πρέπει να γίνει με αυτόν? Εγώ λέω ότι πρέπει να αντικατασταθεί, εσείς τι νομίζετε? Επίσης, θεωρεί κάποιος ότι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν τη δουλειά του όπως έπρεπε και ήταν επιτυχημένοι στον τομέα τους? Εγώ λέω πως όχι... Ποιός απο αυτούς αντικαταστάθηκε στη δουλειά του επειδή δεν πέτυχε τους στόχους που του τέθηκαν? Ο ΠΑΟΚ είναι "κοινωφελές ίδρυμα φίλων προέδρου"? Εσείς που διαβάζετε αν αποτύχετε στη δουλειά που κάνετε ξέρετε που θα πάτε? Όπου και εγώ... Στα σπίτια μας... Τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποτυγχάνουν στους στόχους τους που πάνε? Θα μου πείς που να πάνε αν είναι ο συμπαίκτης του προέδρου (Κωνσταντινίδης - τεχνικός διευθυντής), ο φίλος του προέδρου (Πουρλιοτόπουλος - ακαδημίες), η κουνιάδα του προέδρου (αδελφή συζύγου - μπουτίκ)... Άντε ας αφήσω τους υπόλοιπους μιας και μιλάμε τώρα για μεταγραφές, ο Κωνσταντινίδης αντικειμενικά απέτυχε στο στόχο του που ανέφερα και παραπάνω... Αν ήταν να βρώ καλούς παίκτες με 1εκ. ευρώ τους έβρισκα και εγώ και χωρίς να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα... Τα λεφτά που είχε η ομάδα ήταν συγκεκριμένα, όπως συγκεκριμένες ήταν και οι απαιτήσεις, οι οποίες δεν καλύφθηκαν ώς γνωστόν... Για το ότι έδωσαν στα ΜΜΕ τρείς μεταγραφές ώς κλεισμένες μέσα σε ένα μήνα χωρίς να έχουν πάρει την υπογραφή κανενός, τι να πεί κανείς...?? Άλλη μια κωμικοτραγική παράμετρος... Οπότε...??

Απαντήστε παρακαλώ σε αυτά που γράφω και όχι σε κάτι άλλο παρακαλώ... Για την πρόοδο της συζήτησης δηλαδή... ;)

Ψηφιζω κεντρικη!!!
Η αληθεια ποναει και πρεπει ολοι να τη διαβασουν!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ειμαι περιεργος να δω ποιος θα πρωτο παρει τους ουμπιντοζαραδουκες...
εκτος κι αν τους κλωνοποιησουν και μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.
εχετε παρει χαμπαρι οτι ολη η ελλαδα τους εχει κλεισμενους?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Free αυτομπαναρίσου για τα πράσινα γράμματα.......κρυφοβάζελε :lol: :lol: :lol: :lol:

To παραπάνω κείμενο ειναι για γερά στομάχια είναι αληθεια.......!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όπως και να το δει κανείς η διοίκηση ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ στο μεταγραφικό σχεδιασμό!Τέλος!Συνεχίζουμε ρε...δε μασάμε.Απλά να ξέρουμε για τί παλεύουμε...Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ για πρωτάθλημα.Πάει μπας και βγεί Τσαμπί Λίγκ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

peris έγραψε:ειμαι περιεργος να δω ποιος θα πρωτο παρει τους ουμπιντοζαραδουκες...
εκτος κι αν τους κλωνοποιησουν και μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.
εχετε παρει χαμπαρι οτι ολη η ελλαδα τους εχει κλεισμενους?
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αν ειναι να παρουν ελευθερους γιατι ειπαν σημερα μεταγραφες τελος :?: :?: :?: :?:

απο κει και περα ετσι κι αλλιως μονο ελευθερους χτυπουσαμε πραγματικα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

arisk έγραψε:
sixfinger έγραψε:Ελπίζω αυτοί που κράζουν κ φωνάζουν για τον Βρύζα και τον Παντελή (δεν είμαι προσωπολάτρης), εάν κάνουν μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τα κάκαλα και να γράψουν ένα συγνώμη σε αυτό το forum.
Κριτική πρέπει να κανουμε, κανένας δεν είναι στο απυροβλητο, αλλά να μην κάνουμε κριτική για την κριτική
Εγώ κάνω κριτική γιατί ο τεχνικός διευθυντής μου είπε σήμερα ότι ήθελε να πάρει παίκτες και έψαξε να πάρει παίκτες με το συγκεκριμένο μπάτζετ (παίκτες με κασέ έως 250-300.000) που είχε στη διάθεση του αλλα δε βρήκε... Είναι ένα χρόνο στην ομάδα, είχε 12 μήνες στη διάθεσή του για να μάθει την αγορά, απο το Μάιο ήξερε ότι δεν θα έχει πολλά λεφτά στη διάθεση του και τρείς μήνες μετά, στις 31 Αυγούστου βγήκε να πεί ότι δεν βρήκε καλούς παίκτες με αυτά τα λεφτά που μπορούσε να δώσει...
Και μην πει κάποιος περι εξυγίανσης και λούτσους μπλέ, είχαν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαθέσουν απλά όπως είπαν και οι ίδιοι δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά... Ο Ψωμιάδης βρήκε τον Αμπντούν και το Ντουγκλάο σε αυτά τα λεφτά όμως... Όπως και ο Μπέος βρήκε τον Σανκαρέ, τον Ούμπιντες, τον Γιακούποβιτς και οποιους άλλους βρήκε με λιγότερα λεφτά απο αυτά που είχαμε εμείς να δώσουμε...

Δεν λέω "που πήγαν τα λεφτά μας" και άλλες τέτοιες βλακείες, δεν λέω "γιατί δεν φέρατε το Ρικέλμε", δεν λέω "πόσο είναι το άνοιγμα Θοδωράκη", δεν αφήνω υπονοούμενα ότι η διοίκηση έφαγε λεφτά ή έκανε κακοδιαχείριση, δεν λέω ότι είχαν κακές προθέσεις, δεν λέω ότι είναι κακά παιδιά, δεν λέω ότι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ, δεν λέω οτι τα παίρνουν ή οτιδήποτε άλλο απο αυτά τα μηδενιστικά που ακούστηκαν...

Λέω ότι οι υπεύθυνοι για τον καταρτισμό και την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου (ο Θεός να το κάνει... :lol: ) απέτυχαν να φέρουν εις πέρας το έργο με το οποίο ήταν επιφορτισμένοι, δηλαδή να βρούν και να φέρουν καλούς παίκτες μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει το διαθέσιμο μπάτζετ... Προκειμένου να φέρουν όποιον βρούν μπροστά τους προτίμησαν να μη φέρουν κανέναν... Αυτό το σέβομαι... Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως είναι δυνατόν μέσα σε τόσους μήνες που είχαν στη διάθεσή τους να μην καταφέρουν να βρούν και να φέρουν ούτε ένα παίκτη που να πληρεί τις προδιαγραφές που τους τέθηκαν σχετικά με το κόστος και την αξία του... Ούτε έναν, γιατί ο Λαζάρ είναι μεταγραφή Μπόλονι που και σε αυτή αρχικά ήταν αντίθετοι μιας και του είχαν θέσει βέτο "όχι Ρουμάνοι παίκτες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις" όπως παραδέχτηκε και ο Δούκας στη συνέντευξη στο PAOKMANIA... Όταν ένας τεχνικός διευθυντής δεν πετυχαίνει τους στόχους του, δεν βρίσκει παίκτες σύμφωνα με το διαθέσιμο μπάτζετ και οι παίκτες που βρίσκει δεν πιάνουν στην ομάδα, τότε τι πρέπει να γίνει με αυτόν? Εγώ λέω ότι πρέπει να αντικατασταθεί, εσείς τι νομίζετε? Επίσης, θεωρεί κάποιος ότι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν τη δουλειά του όπως έπρεπε και ήταν επιτυχημένοι στον τομέα τους? Εγώ λέω πως όχι... Ποιός απο αυτούς αντικαταστάθηκε στη δουλειά του επειδή δεν πέτυχε τους στόχους που του τέθηκαν? Ο ΠΑΟΚ είναι "κοινωφελές ίδρυμα φίλων προέδρου"? Εσείς που διαβάζετε αν αποτύχετε στη δουλειά που κάνετε ξέρετε που θα πάτε? Όπου και εγώ... Στα σπίτια μας... Τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποτυγχάνουν στους στόχους τους που πάνε? Θα μου πείς που να πάνε αν είναι ο συμπαίκτης του προέδρου (Κωνσταντινίδης - τεχνικός διευθυντής), ο φίλος του προέδρου (Πουρλιοτόπουλος - ακαδημίες), η κουνιάδα του προέδρου (αδελφή συζύγου - μπουτίκ)... Άντε ας αφήσω τους υπόλοιπους μιας και μιλάμε τώρα για μεταγραφές, ο Κωνσταντινίδης αντικειμενικά απέτυχε στο στόχο του που ανέφερα και παραπάνω... Αν ήταν να βρώ καλούς παίκτες με 1εκ. ευρώ τους έβρισκα και εγώ και χωρίς να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα... Τα λεφτά που είχε η ομάδα ήταν συγκεκριμένα, όπως συγκεκριμένες ήταν και οι απαιτήσεις, οι οποίες δεν καλύφθηκαν ώς γνωστόν... Για το ότι έδωσαν στα ΜΜΕ τρείς μεταγραφές ώς κλεισμένες μέσα σε ένα μήνα χωρίς να έχουν πάρει την υπογραφή κανενός, τι να πεί κανείς...?? Άλλη μια κωμικοτραγική παράμετρος... Οπότε...??

Απαντήστε παρακαλώ σε αυτά που γράφω και όχι σε κάτι άλλο παρακαλώ... Για την πρόοδο της συζήτησης δηλαδή... ;)
σωστο σε βρισκω...αν και τους ''χαιδευεις με το γαντι'''...γιατι αυτα που κανουν ειναι ''χοντραδες''........τελος παντων .....και να φανταστεις αδελφε οτι πριν απο μερες ειχαμε κοντραριστει για την αξια του Ιακουιντα.... :lol: :lol: τρομαρα μας....
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Αrisk συμφωνω σε πολλα που λες για το σχεδιασμο ομως δεν συμφωνω να λες οτι υπαρχουν στην ελλαδα ομαδες που με τετοια μπατζετ εχουν κανει καλες κινησεις!!!!Και θα σου πω τι εννοω.....η καβαλα του ψωμιαδη εχει κανει πανω απο 50 μεταγραφες τα τελευταια 2-3 χρονια λογικα και στατιστικα θα πετυχαινε και ενα-δυο λαβρακια!!Πραγματικα παιζει μονο περισυ να πηρε 10 παιχτες που ουτε καν μπηκαν στην εντεκαδα...πανω κατω το ιδιο και ο βολος που για να μεινει με αυτους του παιχτες πηρε εξισου πολλους αλλα οι καλοι εμειναν(π.χ. ο αλβαρες παιζει απο γ εθνικη στο βολο)!!Να μην πω οτι σαν ομαδες ειναι συμφωνα και με την ουεφα οι πιο βρομικες στην ελλαδα αρα βοηθηθηκαν για να κανουν καλη πορεια!!Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα για πειραματισμους....Ειμαι σιγουρος οτι αν επαιρναν καμια 10 αρια θα βγαζαμε 2-3 πολλοι καλους!!!

Οσο αφορα αλλες ομαδες στην ελλαδα με παρομοιο και μεγαλυτερο μπατζετ δοξα τω θεω να λεμε αφου παο και αεκ ηταν η εννοια της αποτυχιας και αρης πηρε γιακομπ για να καλυψει τα κενα του...τι να λεμε τωρα!!!

Οντως ηταν μια τραγικη μεταγραφικη σεζον αλλα οταν 1) δεν ξερεις τι μπατζετ εχεις και λες οτι αυριο μπορουν να μπουν λεφτα αλλα μπορει και οχι και 2) εισαι σαν χωρα στην δινη ενος μεγαλου σκανδαλου με συνδυασμο τα τεραστια οικονομικα προβληματα χανεις και να μην το θες πολλες ευκαιριες και το οτι 3) η ομαδα εχει 4 νικες σε 5 αγωνες κανουν τους παντες να χαλαρωσουν....ασε που αν δεν ειχαμε 6-7 τραυματιες δεν θα φαινοταν τοσο πολυ τα κενα μας!!! Αυτα βεβαια δεν αποτελουν δικαιολογιες για το κακο σχεδιασμο αλλα υπαρχουν σαν παραμετροι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Argonaut4 έγραψε:Free αυτομπαναρίσου για τα πράσινα γράμματα.......κρυφοβάζελε :lol: :lol: :lol: :lol:

To παραπάνω κείμενο ειναι για γερά στομάχια είναι αληθεια.......!
Σκεφτηκα να βαλω κιτρινακι, αλλα δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου για να το κανω τωρα! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αυτούς τους 2-3 μήνες που είναι ελεύθερος ο Μούσλι, δεν έχει πάθει καμία θλάση ε; Μάλλον πρόκειται για προσωπικό ρεκόρ. Λεω να τον κλείσουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

arisk έγραψε:
μιας και του είχαν θέσει βέτο "όχι Ρουμάνοι παίκτες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις" όπως παραδέχτηκε και ο Δούκας στη συνέντευξη στο PAOKMANIA.

η κουνιάδα του προέδρου (αδελφή συζύγου - μπουτίκ)
!!!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

GI4NNEN4 έγραψε:Αυτούς τους 2-3 μήνες που είναι ελεύθερος ο Μούσλι, δεν έχει πάθει καμία θλάση ε; Μάλλον πρόκειται για προσωπικό ρεκόρ. Λεω να τον κλείσουμε ;)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

1 μηνα εκτος ο αθανασιαδης
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά τώρα το πήρες είδηση ρε συ παρασάνταλε???:))))))Διπλή θλάση έχει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”