Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Επισης, ο Ραγκατσης ειπε στην εκπομπη του στο youtube οτι η Οικογενεια Σαββιδη εχει βγαλει μια δυσαρεσκια στο προσωπο του Λουτσεσκα λογω τσαμπιοσλι και την επιμονη που ειχε γυρω απο τον Μειτε για τον μεταγραφικο σχεδιασμο. Δε ξερω βεβαια ποσο εμπιστος ειναι ο ραγκα.
Απλα ειπα να το αναφερω σε συνδιασμο με το περιεργο που ειχε ανεβασει και ο καρποφ και ειχε σχολιαστει.

Απλα ειπα να το αναφερω σε συνδιασμο με το περιεργο που ειχε ανεβασει και ο καρποφ και ειχε σχολιαστει.
Ευχαριστουμε φιλε για τις πληροφοριεςtsaousila1234 έγραψε:στην 40 σελιδα υπαρχει μια συλλογη απο scouting reports tou Coley που λενε καλα πραγματα σε κλεψιματα blocks tacklins progression passes kai αλλες κατηγοριες ,
pame bove edw : https://totalfootballanalysis.com/playe ... is-tactics
παμε tahirovic https://fbref.com/en/players/eb3022c3/B ... -Tahirovic
pass types να δουμε εδω , πασες δημιουργιας φασεων που καταληγουν σε σουτ , υψηλα ποσοστα σε πετυχημενες πασες 88% , τακλιν που οδηγουν σε κατοχη μπαλλας του αγιαξ , ενδιαφερον εχουν τα touches επαφες που οδηγουν σε ντριπλα και πασα σε συμπαικτη , εχει 780 πασσες ακριβως στο κεντρο του γηπεδου , φαινεται σαν 8 ρι περισσοτερο κατι σαν πλαυμακερ απο πισω
Hes a tall, fairly strong player with solid passing versatility and good ball control, he likes to get forward with the ball when he sees the opportunity and isnt afraid of 50/50 duels and putting in a tackle. He's a real workhorse and runs almost nonstop and is very combative, plays with passion and has a very solid weak foot, solid header of the ball aswell and can jump fairly high and knows how to use his body well to shield the ball or push players off him. also very good in breaking up attacks. He has played as a CM/CDM so i dont know what he is like as a wingback where he played under Mourinho.
His main weakness is the fact that at times he will try to do too much and will sometimes dive into a tackle or be overly aggressive which can in turn lead to him getting booked.
He definitely can play high tempo, he excels in quick short passes but can also slow the tempo if needed (although he doesnt really do this all the time and can be flimsy at times but it'll be polished as he ages and gains more experience) he has played as a number 6 for us against Iceland and Slovakia and was our finest player in our 3-0 win against Iceland, he was a vital cog in that game for us as he broke up the play well and absolutely pocketed Gudmundsson. Overall he has been our best midfielder during the qualifiers imo. He is better used as a box to box midfielder but is definitely solid as a number 6.
- 
				makispaspartou
Το παλεύουν ..Με την υπόθεση του Bove ασχολουνται.. Λένε οι inside .. Δύσκολη περίπτωση αλλά έχουν πέσει όλοι από πάνω και υπάρχουν ελπίδες. Προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω .. 
Συνεχίζω να θέλω την ποιότητα του Ζιγκο και του Μειτε.

την ποιοτητα του Ζιγκο και του Μειτε την προτιμας εσυ προσωπικα 'η συνεχίζεται και η προσπαθεια για αυτους τους 2?makispaspartou έγραψε:Το παλεύουν ..Με την υπόθεση του Bove ασχολουνται.. Λένε οι inside .. Δύσκολη περίπτωση αλλά έχουν πέσει όλοι από πάνω και υπάρχουν ελπίδες. Προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω ..
- 
				arrwstos
Ωραίο report, έχει πολύ ενδιαφέρον. Σε ευχαριστώ. Όντως βοηθάει. Με αυτά που διάβασα δεν καταλαβαίνω γιατί η Ρόμα να θέλει να τον δώσει ή πως δεν την εξυπηρετεί στο πλάνο της. Τόσο καλύτερους έχει και θέλει απλώς να τον πουλήσει;JohnDag έγραψε:Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται.
Ο Bove κάνει αυτά που κάνει και ο Μειτε αμυντικά και μπορεί να κάνει και πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Μειτε επιθετικά.
Κανε τον κόπο να διαβάσεις το scouting report που ανέβασα πιο πάνω, αναφέρει και συγκεκριμένα στατιστικά μέσα και θα σου λυθούν αρκετές απορίες.
Μακάρι να έρθει θα πω, αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα καλύψουμε ρήτρα.
Δεν έχω κόλλημα με τον Μεϊτέ, με τα χαρακτηριστικά του έχω. Ας μην έρθει ποτέ, αυτό που θέλω να δω είναι το κέντρο που έβλεπα πέρσι.
Ότι και να γίνει με τον Bove, εγώ γενικά τους Ιταλούς δεν τους πολύ εμπιστεύομαι εκτός Ιταλίας. Μετά από λίγο καιρό τους λείπουν οι μαμάδες τους και τα μαγαζιά με καλά ιταλικά παπούτσια και αντρικές τσάντες

- WeWillRockYou
Πάντως στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε κάθε μέρα μετράει.
Μέχρι στιγμής ο μόνος που φαίνεται κοντά σε συμφωνία και ολοκλήρωση μεταγραφής είναι ο Κόλει.
Ελπίζω αύριο να έχουμε αφίξεις, ώστε να κλείσει τουλάχιστον 1 από τα 2 βασικά κενά.

Μέχρι στιγμής ο μόνος που φαίνεται κοντά σε συμφωνία και ολοκλήρωση μεταγραφής είναι ο Κόλει.
Ελπίζω αύριο να έχουμε αφίξεις, ώστε να κλείσει τουλάχιστον 1 από τα 2 βασικά κενά.
Σωστό ρε Τόλη χα χα! Βέβαια μια χαρά παπούτσια και τσάντες έχουμε και μαμάδες λολ

Ε ας παει στον Bitsianj! [FACE WITH TEARS OF JOY]tolis14 έγραψε:Ότι και να γίνει με τον Bove, εγώ γενικά τους Ιταλούς δεν τους πολύ εμπιστεύομαι εκτός Ιταλίας. Μετά από λίγο καιρό τους λείπουν οι μαμάδες τους και τα μαγαζιά με καλά ιταλικά παπούτσια και αντρικές τσάντες
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ είσαι που μιλάς πάντα με σεβασμό;;Gospi έγραψε:Το λαθος ξεκινησε οταν ακουσαν τον Λουτσεσκου και τον ανανεωσαν. Τωρα διγα μην ξεκουνηθει ο Μουργκ για τα επομενα 3 χρονια από τον ΠΑΟΚ. Δημοσιοobanebane έγραψε:Ο φούντας είναι επιθετικός, τι να τον κάνεις;
Ο Πελκας έπρεπε να έρθει, θα πήγαινε ο Μουργκαρος από εκεί που ήρθε και θα είχαμε μια πολύ καλή λύση και καλύτερη διαχείριση της λίστας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι μαλακια του κατέβει του κάθε παπάρα. Το παπάρα χωρίς εισαγωγικάembuji έγραψε:Επισης, ο Ραγκατσης ειπε στην εκπομπη του στο youtube οτι η Οικογενεια Σαββιδη εχει βγαλει μια δυσαρεσκια στο προσωπο του Λουτσεσκα λογω τσαμπιοσλι και την επιμονη που ειχε γυρω απο τον Μειτε για τον μεταγραφικο σχεδιασμο. Δε ξερω βεβαια ποσο εμπιστος ειναι ο ραγκα.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 26 Αύγ 2024, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Kabamaru11
Ο Ραγκατσης εδω κ χρονια εχει καταντησει δεινοσαυρος,παντελως ασχετος.

- serafeimgr
Colley και ένας ακόμα καλύτερος δεξιoπόδαρος
Meite και ένας ακόμα μικρότερος και εξελίξιμος χάφ (πχ. Michut)
Αξία…. ανεκτίμητη!!

Meite και ένας ακόμα μικρότερος και εξελίξιμος χάφ (πχ. Michut)
Αξία…. ανεκτίμητη!!
Τον εβρισα? Μια χαρα με σεβασμο μιλαω. Ο συγκεκριμενος παιχτης ηταν επι εναμιση χρονο εκτος ομαδος και δεν ξεκουνιοταν παρά το ενδιαφερον απο Κυπρο κλπ. Οσο για το "δημοσιο", οπως εξηγησα αναφερομαι στις καλες αμοιβες που δινει παραδοσιακα ο ΠΑΟΚ, πανω απο την αξια των παιχτων. Πιστεύεις οτι ο Μουργκ βρισκει και αλλου τα λεφτα π παιρνει απο εμας, και δεν φευγει επειδη μας αγαπαει? Ειπαν οτι παιρνει 450.000. Δεν ξερω αν ισχύει αλλα να δουμε ποσα επαιρνε στην προηγουμενη ομαδα του. Δικαιωμα μου ειναι να τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ και ανεπιθυμητο. Παρα τα καλα του ματς θεωρω πως οταν παιζει εγκλωβιζει επιθετικα την ομαδα και την κανει προβλεψιμη. Τι να την κανω την μαχητικοτητα και την αμυνα αν επιθετικα δεν μ δινει κατι ιδιαιτερο? Δες τωρα πως θα πιασει και θεση στην λιστα της ευρωπης εις βαρος καποιου αλλου. Αυτη ειναι η αποψη μου και την διατυπωνω πολυ προσεχτικα. Τωρα αν δεν σ αρεσει δικαιωμα σου. Οσο για τον σεβασμο, να τον βρασω αν τον δειχνεις στους παιχτες της ομαδας που φυσικα δεν συμμετεχουν στο φορουμ και ξεχνας να τον δειξεις στον συνομιλητη σου. Η πραγματική παιδεια και το ηθος εκει φαινεται, στο πως αντιδρας στην αποψη που σε ενοχλει. Εσυ λοιπον εισαι στην κατηγορια αυτων π δειχνουν σεβασμο επιλεκτικα οταν προκειται για συμφορουμητη. Εγω προσπαθω να μιλαω με σεβασμό γενικα.sourmenetes έγραψε:Εσύ είσαι που μιλάς πάντα με σεβασμό;;Gospi έγραψε:Το λαθος ξεκινησε οταν ακουσαν τον Λουτσεσκου και τον ανανεωσαν. Τωρα διγα μην ξεκουνηθει ο Μουργκ για τα επομενα 3 χρονια από τον ΠΑΟΚ. Δημοσιοobanebane έγραψε:Ο φούντας είναι επιθετικός, τι να τον κάνεις;
Ο Πελκας έπρεπε να έρθει, θα πήγαινε ο Μουργκαρος από εκεί που ήρθε και θα είχαμε μια πολύ καλή λύση και καλύτερη διαχείριση της λίστας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντε πάρτε τον Diba απ την Καλλιθέα με τα ρέστα που μας έμειναν και αφήστε τον εκεί. Καλό ταλεντάκι.