UEFA Euro 2024
Re: UEFA Euro 2024
Διαχρονικα ενα συνοθυλωμα ξυλοκοπων που βαφτιζονταν παιχταραδες αλλα φετος μεσα στην γενικη μετριοτητα και λογω ευκολου μπρακετ μεχρι και εγω που τους σιχαινομαι, τους πιστευα.
-
Τεραστιο γκολ ενταξει. Οσο κι αν δεν τους γουσταρουμε, για τετοιες φασεις βλεπουμε euro-mundial.
-
Σε πολλα θεματα ειναι. Σε ολο το ματς ψιλοαφαντος ηταν βασικά. Αλλα εχει αστρο και σπανιο τσαμπουκα.
Θυμίζει Ζιντάν σε πολλά
Και όπως ο Ζιζου φαίνεται να είναι παίκτης μεγάλων στιγμών...
Και όπως ο Ζιζου φαίνεται να είναι παίκτης μεγάλων στιγμών...
Αυτος και ο Φοντεν ειναι οι μονοι παικτες που αξιζουν απο αυτη την εθνικη. Οι υπολοιποι ειναι για κατι Κρισταλ Παλας, Αστον Βιλα, Μπρεντφορντ κλπ. Και βασικα εκει παιζουν και οι περισσοτεροι.
- theodorsalonika
- Μπαρκαρούτσος
Όποιος δεν μπορεί να αναγνωρίσει πόσο παιχταράς είναι ο Declan Rice στο κέντρο μάλλον δεν πολυπαρακολουθεί το άθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Καλός. Καλός …wickerman έγραψε:Όποιος δεν μπορεί να αναγνωρίσει πόσο παιχταράς είναι ο Declan Rice στο κέντρο μάλλον δεν πολυπαρακολουθεί το άθλημα.
Για θυμισε μου ποιους ειχαμε το 22 που το σηκωσαμε. Μονο Μπονουτσι Κιελινι και Ντοναρουμα ηξερες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η Ιταλία (και κάθε εθνική ομάδα) θέλει Buffon, Bonucci, Pirlo, Chiellini, Del Piero... Αυτοί εδώ ποιοι είναι;Napoli4 έγραψε:Μα ήμασταν απαράδεκτοι ρε.hawklord έγραψε:Ειχαμε το μαλακα το Σπαλετι, μας ηρθανε και τα δοκαρια. Ελεγα μπας και περασουμε να τα δωσουμε ολα για ολα απεναντι στον Αρη των εθνικων ομαδων. Απεναντι σε τετοια ομαδα τα καταφεραμε να χασουμε χωρις ευκαιρια. Οταν δεν εχουμε ονοματα διαχρονικα τη φανελα βαραινει ο προπονητης, αλλα τα βοδια που τον επελεξαν δεν πηραν παραδειγμα απο το επος του 22 με τους περαστικους που γαμησανε κοσμο λογω Μαντσινι. Κι εχουμε τον καθενα να μας λεει και γελοιους απο τον χιλιοχρησιμοποιημενο καναπε...
Για μένα δεν παίζει θέμα Σπαλετι, με τέτοιους παίκτες δεν πας πουθενά. Προφανώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικές κινήσεις και επιλογές, αλλά μέχρι που να φτάσεις; Πρώτη φορά είδα να σκουντουφλανε οι παίκτες μεταξύ τους. Και δεν συνέβη μια φορά, μέτρησα τουλάχιστον 4-5 στα ματς. Ο ένας πήγαινε πάνω στον άλλον. Ακατάλληλοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.
Έχεις 2-3 παικταραδες να χτίσεις γύρω τους, αλλά μετά είναι το χάος. Ούτε φορ, ούτε εξτρέμ, ούτε δεκαρια, ούτε πλάγια μπακ. Ντοναρουμα, Μπαρελα και... Να πω ΝτιΜαρκο; Χάλια ήταν... Μπαστονι; Χωρίς κάποιον δυναμικό δίπλα του φαίνεται πολύ σοφτ.
Θέλεις παίχτες με @@, παίκτες ηγέτες, με χαρακτήρα (όχι ντίβες) και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, που να έχουν κατακτήσει και 2-3 τίτλους. Θέλεις και στην 11δα κάποιους που να είναι πρώτα βιολιά στις ομάδες που παίζουν.
Και φυσικά, όλοι αυτοί να μην βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι ο αγώνας Ισπανίας - Γεωργίας δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον, ως προς το ποιος θα κερδίσει.
Εντάξει δεν είναι λίγο το Μπονουτσι-Κιελινι.
Παρότι παικταραδες δεν με εψησε πολύ το Καλαφιορι-Μπαστονι και σίγουρα δεν είχε την ομοιογένεια που είχε το άλλο.
Είχες Ζορζινιο σε καλύτερη κατάσταση, είχες Βεράτι, είχες στα εξτρέμ Ινσινιε και Μπεραρντι. Είχες στην κορυφή Ιμομπιλε που αθροιστικά δεν θα φτάσουν τα γκολ καριέρας του όλοι οι σημερινοί.
Επίσης παίζει ρόλο και το timing. Λοκατελι, Πεσινα έδειχναν τρέλα prospects τότε και ήταν πολύ καλοί. Ειδικά ο Πεσινα αν θυμάμαι καλά έκανε τρομερό τουρνουά. Το ίδιο φυσικά και ο Κιεζα που πλέον είναι ένα επίπεδο κάτω.
Τι να πω. Φταιει ο Σπαλετι; Φταίει. Αλλά δεν έχεις το υλικό να πας παρακάτω. Νομίζω φαίνεται...
Παρότι παικταραδες δεν με εψησε πολύ το Καλαφιορι-Μπαστονι και σίγουρα δεν είχε την ομοιογένεια που είχε το άλλο.
Είχες Ζορζινιο σε καλύτερη κατάσταση, είχες Βεράτι, είχες στα εξτρέμ Ινσινιε και Μπεραρντι. Είχες στην κορυφή Ιμομπιλε που αθροιστικά δεν θα φτάσουν τα γκολ καριέρας του όλοι οι σημερινοί.
Επίσης παίζει ρόλο και το timing. Λοκατελι, Πεσινα έδειχναν τρέλα prospects τότε και ήταν πολύ καλοί. Ειδικά ο Πεσινα αν θυμάμαι καλά έκανε τρομερό τουρνουά. Το ίδιο φυσικά και ο Κιεζα που πλέον είναι ένα επίπεδο κάτω.
Τι να πω. Φταιει ο Σπαλετι; Φταίει. Αλλά δεν έχεις το υλικό να πας παρακάτω. Νομίζω φαίνεται...
Ο Ντελιας και ο Ιωαννίδης θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στην Ιταλία.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk