Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hayate

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Hayate »

Blackgr4 έγραψε:
Special 4 έγραψε:Για να μιλαμε για απο-Μποτοποιηση του ερχομενου καλοκαιριου θα επρεπε να συμπεριλαβουμε η να συμπεριλαβουμε κ τους Κοταρσκι - Μπραντον - Σαστρε - Ραφα Σοαρες
Ο Κοτάρσκι επιλέχθηκε από μία λίστα τερματοφυλάκων από τον προπονητή τερματοφυλάκων μας. Όχι από τον ίδιο τον Μπότο. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Ο Μπράντον τιμιότατος αλλά όλοι μας ξέρουμε πως αν ο Σαμάττα είχε καλύτερα νούμερα, ο Μπράντον θα ήταν αναπληρωματικός.
Οι Σάστρε και Ράφα, είναι ίδιου επιπέδου. Τιμιότατοι για αναπληρωματικοί, λίγοι - μέτριοι για βασικοί, ειδικά στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου που τα μπακ έχουν αυξημένες αρμοδιότητες (βλ. Μπάμπα).

Οι μεταγραφές Μπότο, προσμετρώντας τα κόστη τους, από εμένα τουλάχιστον κρίνονται πλήρως αποτυχημένες.
Στον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να ξοδεύονται 10 εκατομμύρια και να σου βγαίνουν ένας, άντε δυο παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Σαχτάρ, ούτε Μπενφικα

Λίγο άστοχη η σύγκριση, αλλά για να εξηγήσω αυτό που λέω, βάζω ως παράδειγμα τον Βρύζα. Αν ο Βρύζας είχε 10 εκατομμύρια διαθέσιμο κεφάλαιο μεταγραφών τη τριετία 2008-2011, θα είχε σηκώσει πρωτάθλημα. Ειλικρινά το πιστεύω αυτό.

Δεν μπορείς να δίνεις 2 εκατομμύρια για τον Κουαλιάτα, ενώ για τη θέση αυτή έχεις έναν Ντέλια και τελικά ο Κουαλιάτα να μην αποδίδει ούτε στη τελευταία ομάδα της Βραζιλίας.
Δεν μπορείς να δίνεις κοντά 3.5 εκατομμύρια για τον Φιλίπε Σοάρες και ο Τσιγγάρας να φαίνεται Καντέ μπροστά του.

Αν ερχόντουσαν ελεύθεροι, δεν θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με τέτοιο κόστος όμως, δεν γίνεται να μην κριθεί ως αποτυχημένος ο Μπότο.
Άποψη μου.
Δεν είναι μόνο δικιά σου άποψη...Συνολική είναι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

astral έγραψε:Συμφωνώ και μεγάλη υπόθεση να συζητάμε ότι πάμε για πολλά μονο με 2 κινήσεις. Ειδικά το δεξί μπακ ελπίζω να γίνει και να πετύχει γιατί είναι η πιο κρίσιμη.

Εντωμεταξύ στους ανταγωνιστές γίνονται όλα άνω κάτω λες και είναι καλοκαίρι ...
Το ότι πάμε στοχευμένα για μια δυο θέσεις εν αντιθέση με τον ανταγωνισμό που εχουν βγεί σχεδόν όλοι εκτος προγραμματισμού δινει άλλο ένα ατού για την ομάδα μασ τον Π.Α.Ο.Κ. ως προς την υλοποιηση στόχων. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Napoli4 έγραψε:Πάντως ο γαύρος φέρνει καλά ονόματα και σχετικά νωρίς, ενώ ο βαζελος κινείται επίσης για κάποιους καλούς παίκτες.

Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξεις τον σχεδιασμό σου με βάση τις μεταγραφές των άλλων, αλλά σίγουρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αν γίνουν σε αυτούς οι προσθήκες που ακούγονται.
Ο γαύρος είναι ομάδα του/των μάνατζερ .Πάντα θα φέρνει καλά ονόματα όσο αυτό διαρκεί , αλίμονο . Ομάδα πότε θα κάνει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο .
Εμείς θέλουμε ελάχιστες αλλαγές αλλά θέλουμε .
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Patricio_4 έγραψε:Το τρανσφερμαρκτ λέει ότι υπάρχουν φήμες για Πρίγιοβιτς. Ότι θυμούνται χαίρονται

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πρίγιο πρέπει να είναι σε τραγική κατάσταση. Παίκτης που τον ξέρουν καλά σε Ελλάδα,Ελβετία,Σερβία,Πολωνία
βάλε και Κύπρο που παρακολουθούν Σούπερλίγδα και δεν βρέθηκε μια ομάδα να του δώσει ένα έστω εξάμηνο συμβόλαιο....
Мир

Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Мир »

Μπορει να θελει να ερθει για να κλεισει την καριερα του με ενα τρεμπλ, χωρις να έχει ενεργη συμμετοχή.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μα το θέμα δεν είναι αν θέλει να έρθει αυτός. Είναι το γιατί να θέλουμε να τον φέρουμε εμείς.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με 2-3 προσεκτικές κινήσεις γινόμαστε γκράν φαβορί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με δεξί Μπακ καλό και Maksimovic θα κάνουμε party!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με δεξί Μπακ καλό και Maksimovic θα κάνουμε party!
Συμφωνω αλλα και τον πρίγιο εστω και ως Μαλεζά στην περιοδο του Νταμπλ να γραφτει στην Ιστορια το θέλω και αυτο... :opaokara:
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Έχει κανείς εικόνα για τον Baldock ? Αν θα ήταν αναβάθμιση για την θέση και αν θα μας έλυνε τα χέρια για την ευρωπαική λίστα ταυτόχρονα?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Eagle1980 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Με δεξί Μπακ καλό και Maksimovic θα κάνουμε party!
Συμφωνω αλλα και τον πρίγιο εστω και ως Μαλεζά στην περιοδο του Νταμπλ να γραφτει στην Ιστορια το θέλω και αυτο... :opaokara:
Ετσι κλεινεις τα παντα. Εναν δεξι. Μπακ τον Μαξ και εναν σεντερφορ της προκοπης νταμαρι να παιρνει κεφαλιες.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Μετά το σημερινό ματς θα ακουστεί το όνομα του Baumann για δεύτερο μπακ απ του Κοταρσκι ;)
Αιντε Παοκαρα
Καλή χρόνια να έχουμε αδέρφια με υγεία και τριπλ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

blackchaos έγραψε:Έχει κανείς εικόνα για τον Baldock ? Αν θα ήταν αναβάθμιση για την θέση και αν θα μας έλυνε τα χέρια για την ευρωπαική λίστα ταυτόχρονα?
Καλός ήταν αλλά νομιζω ψάχνουμε κάτι αλλο... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

10 παίκτες χρειαζόμαστε μπας και χαλασει η χημεία της ομάδας και ξανά έχει λίγο σασπένς το πράγμα. Τι είναι αυτά τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν βγαίνει όνομα για το δεξί μπακ και ανησυχώ. Στο τέλος θα πάρουμε τον Κίτσιου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”