Ναι ωραία τα περιμένουμε. Ποιανού όμως;Dimitris_L4 έγραψε:Κουλιανος συνεχίζει λέγοντας ότι περιμένουμε τα έγγραφα...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Η καρτέλα του αλλα λεειcharisiad έγραψε:Rain ο Sansone ειναι δεκαρι που παιζει ανετα second striker ή αριστερα. Εξτρεμ ειδικα στα 31 του δεν τον λες με τιποτα. Πρεπει να παρουμε ενα κανονικο εξτρεμ, μεχρι και ο μουργκ 10αρι λογιζεται απο λουτσεσκου.rainmaker έγραψε:Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
Δύο ακριβά βασικά εξτρεμ όχι απλά δε γίνεται αλλά δεν ΚΑΝΕΙ να έρθουν
Αυτού που δεν είναι πατριάρχηςnunies4 έγραψε:Ναι ωραία τα περιμένουμε. Ποιανού όμως;Dimitris_L4 έγραψε:Κουλιανος συνεχίζει λέγοντας ότι περιμένουμε τα έγγραφα...
- Dimitris_L4
Ο συγκεκριμένος λογικά αναφερεται στν Βουλγαρο.. Πάντως εγώ δεν τν έχω για παπατζη όπως τους αλλους ΑΡΔ.
Πόσο ΠΑΟΚ στο τέλος να μείνουμε με μουργκ κ βράκα...
Πόσο ΠΑΟΚ στο τέλος να μείνουμε με μουργκ κ βράκα...
Πάλι με ΦΑΞ μπλέξαμε; Αυτό με το περιμένουμε έγγραφα με έχει στοιχειώσει στον ΠΑΟΚPatron έγραψε:Αυτού που δεν είναι πατριάρχηςnunies4 έγραψε:Ναι ωραία τα περιμένουμε. Ποιανού όμως;Dimitris_L4 έγραψε:Κουλιανος συνεχίζει λέγοντας ότι περιμένουμε τα έγγραφα...
Πάντως να περνούμε Δεσποτοφ και να μην έχει γράψει ο prist δεν είναι καλό σημάδι
Τώρα σοβαρά εκτός από ένα τουιτερ προκύπτει από διαρροή της ΠΑΕ ο δεσποτοφ; Ή απλα πάμε να αυτοκτονήσουνε επικοινωνιακά ;
Δεν ξερω αν θα τον φερουμε τελικα, αλλα πρεπει να σε βαλουμε ποστο στην ΠΑΕ στις παρουσιασεις παικτων.Napoli4 έγραψε:Ιταλός, κοντός, βιρτουόζος.Baldur έγραψε:Ώπα, πείτε ρε, να πανηγυρίζω;;; Τι εστί Σανσόνες;
Γεννήθηκε Μόναχο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπάγερν, μετά Ιταλία.
Καλές χρονιές με Σασουόλο, μετά Βιγιαρεάλ και τα τελευταία χρόνια Μπολόνια.
Όπου πήγε άφησε καλές εντυπώσεις. Αριστερό εξτρεμάκι που σκοράρει και δημιουργεί, πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα, πατάει περιοχή.
Fun fact, παίζει κι ένας άλλος Ιταλογερμανός, ο Σοριάνο, παικτάρα, που ξεκίνησαν μαζί στην Μπάγερν, πήγαν μαζί Βιγιαρεάλ, και μαζί Μπολόνια. Φέτος έμειναν και οι 2 ελεύθεροι. Νομίζω είναι κολλητάρια...
Αυτός παίζει στο 10... Αν τους φέρουμε πακέτο, θα βγάλουμε γούστα
Εμενα μια φορα με επεισες.
Από πού και ως που;Taseos έγραψε:Τώρα σοβαρά εκτός από ένα τουιτερ προκύπτει από διαρροή της ΠΑΕ ο δεσποτοφ; Ή απλα πάμε να αυτοκτονήσουνε επικοινωνιακά ;
Πάντως πάνω σε αυτό που είπε ο ρειν είμαι κάθετα αντίθετος.
Σε μία σεζόν με τουλάχιστον 55 παιχνίδια, αν δεν θέλεις να μπεις στα play-off κρεμασμένος από δυνάμεις χρειάζεσαι έξι παίκτες rotation.
Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε τέσσερις, με τον έναν να είναι ο mark put σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 1000 1500 λεπτά
Κ ο άλλος είναι ο tyson που λόγω ηλικίας θα πρέπει να γίνει συνετή διαχείριση.
Για μένα στο τέλος της σεζόν κανένας μεσοεπιθετικός δεν θα πρέπει να έχει πάνω από 3.500 λεπτά
Σε μία σεζόν με τουλάχιστον 55 παιχνίδια, αν δεν θέλεις να μπεις στα play-off κρεμασμένος από δυνάμεις χρειάζεσαι έξι παίκτες rotation.
Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε τέσσερις, με τον έναν να είναι ο mark put σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 1000 1500 λεπτά
Κ ο άλλος είναι ο tyson που λόγω ηλικίας θα πρέπει να γίνει συνετή διαχείριση.
Για μένα στο τέλος της σεζόν κανένας μεσοεπιθετικός δεν θα πρέπει να έχει πάνω από 3.500 λεπτά
-
panpangr77
Βασικά θέλουμε έναν να παίζει και δεκαρι, εμένα ο Ιταλός μου αρέσει ,όπως και ο Κομαν και Ντεσποντοφ αλλά και της Μπεσίκτας . Αύριο θα έχουμε καταλήξει την Δευτέρα θα έχουμε κλείσει .
Υπομονη, θα ερθει παικτης ειμαι σιγουρος. Λογικα αυριο θα σκασει μπαμ
-
giliopoulos
Aυτο γιατι το λες?rainmaker έγραψε:
Δύο ακριβά βασικά εξτρεμ όχι απλά δε γίνεται αλλά δεν ΚΑΝΕΙ να έρθουν