8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Daskalos_4

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Μισιτς - Μειτε
Ζιφκο - Ντελιας - Ντεσποντοφ
Σαματα

Οργασμός :opaokara:
:lol:
ήταν καλο :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Θα μείνει ο Μειτε. Τα έχουν βρει σε όλα με τον παίχτη, απλά ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις στο 1,5 αλλά βλέπω να καταλήγουν στα 2,5 και μπορεί να κρατήσει ποσοστό και η Μπενφίκα. Αυτό λένε στα ράδιο Ρουφιάνο FM. Μπορεί να πάρουν και κανέναν ακόμη δανεικό από την Μπενφίκα το καλοκαίρι που δεν τον θέλουν . Μπορεί να σου ξανά στeiλουν κανέναν Dadas στην Ολλανδία δεν έπιασε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εννοείται ότι με λιγότερα από 2,5, λέω εγώ, χλωμό να σου δώσουν οι συγκεκριμένοι ακόμα και παίχτη, που δεδομένα δεν υπολογίζουν. Αναφορικά με τον παίχτη, αν δεν έχει λογική καμιάς υπεραρπαχτής σε τίποτα ερημιές, δε νομίζω ότι δε θα σκέφτεται σοβαρά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας αξιοπρεπέστατος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα του. Και θέλω να και πιστεύω ότι θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αν δεν κανω λαθος, ο παικτης εχει δηλωσει 2 φορες οτι θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ
Τη μια δηλωση τη θυμαμαι σιγουρα
Νομιζω εκανε κ δευτερη
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το οτι δεν τον θέλει η Benfica δε λέει απαραιτήτως τίποτα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο με την καλή χρονιά που κάνει σε εμάς να ενδιαφερθούν άλλα club.

Μόνο αν έχουμε τον Meite μαζί μας μπορούμε να κάνουμε παζάρι για να πάει η τιμή του στο 1,5-2Μ. Να τους πει πάω ΠΑΟΚ ή πουθενά. Αλλιώς θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να σημειώσω ότι η ρήτρα ισχύει όσο διαρκεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή μέχρι το τέλος του ιουνίου

εάν δεν καταφέρουμε να κλείσουμε την παραμονή του μέχρι τότε, άνετα μπαίνει σφήνα κανα χανούμι ή κανας γαύρος και συμφωνούνε με τη μπενφίκα (ο γαύρος σίγουρα με λιγότερα απ'ό,τι εμείς)

προσοχή εκεί στη διοίκηση
dev

Δημοσίευση από dev »

ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οτι αν πας να τον παρεις με 2 εκ η μπενφικα θα αρνηθει, αν ληξει η προθεσμια της ρητρας θα ερθουν γαυρος βαζελος χανουμι με 6 και με 7 εκ προτασεις

τοτε εκει η θα πληρωσεις τα ιδια για να τον παρεις η ξεφτυλιστεις απο το ποκ

γκοτσαρεβα ξυπνα και ασε τα γελοια παζαρια

Ιβαν Σαββιδη δεν λυπασαι τα λεφτα σου? δεν λυπασαι τον κοπο σου?

ξεχασατε οτι πληρωσατε 3,5 για εσιτι? 3,5 για φελιπε σοαρες και η ομαδα παλι εμενε χωρις το κομβικο χαφ?

ναι δεν θα εχει μεταπωλητικη αξια αλλα τωρα εχεις μπροστα σου στα χερια στη ρητρα σου εναν παικτη μεγαλυτεης αξιας απο τα 4 εκ που θα μεγαλωνει τις πιθανοτητες επιτυχιων τα επομενα χρονια και οχι ψευτιες και κοροιδιλικια μανατζαρεων που θα σου ρουφανε τα ταμεια για ρισκα και πυροτεχνηματα αφηνοντας τρυπες αγωνιστικες στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Εφοσον δεν τον κρατησουμε, θεωρω κατι παραπανω απο σιγουρο δημοσιευματα απο εγκυρους ΑΡΔ, οτι δεν τον θελαμε εμεις τελικα ή δεν μας ηθελε αυτος

Η Record της Πορτογαλιας ουσιαστικα εκανε διαρροη, οτι με 2,5 - 3 εκατομμυρια, η Benfica δεν θα ελεγε οχι

Αν πιστευουμε ομως, οτι θα τον παρουμε με 1,5 εκ π η ιδια εφημεριδα ελεγε οτι καναμε αρχικη προταση, δεν πιστευω οτι παιζει ουτε καν σαν πιθανοτητα να παει καλα αυτο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Βέβαια όταν θες, λογικά, να τον πάρεις με 2, βαριά 2,5 εκατομμύρια, δε θα κάνεις αρχική προσέγγιση στα 2 εκατομμύρια.
Αυτό πάντως που τρώει πυρά η Γκοντσάρεβα για τη διαχείριση των οικονομικών, λες και κινείται πίσω από την πλάτη ή εκτός γραμμής του μεγάλου αφεντικού, έχει την πλάκα του.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Τοτε, γιατι περσι εβαλες ρητρα αγορας στα 4 εκ?
Ετσι απλα για να υπαρχουν ειναι οι ρητρες π βαζουμε ?

Στα Ευρωπαϊκα ποδοσφαιρικα κλαμπ δεν περνανε παντα καποιες μπακαλιστικες τακτικες ή ανατολιτικα παζαρια
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει σχεση με τετοια νοοτροπια ή πρακτικες

Εμεις γελαμε οταν βλεπουμε να γραφονται αστεια ποσα ως προσφορες για τους παικτες μας κ τις απορριπτουμε κατευθειαν

Ποια βαση συζητησης?
Ο αλλος θα γελαει κ δεν θα σε παρει σοβαρα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

navigator11 έγραψε:Βέβαια όταν θες, λογικά, να τον πάρεις με 2, βαριά 2,5 εκατομμύρια, δε θα κάνεις αρχική προσέγγιση στα 2 εκατομμύρια.
Αυτό πάντως που τρώει πυρά η Γκοντσάρεβα για τη διαχείριση των οικονομικών, λες και κινείται πίσω από την πλάτη ή εκτός γραμμής του μεγάλου αφεντικού, έχει την πλάκα του.
Έχει αποδειχθεί αυτό...όταν καθυστερημενα αναγκάστηκε να παίρνει ο Ιβάν τηλέφωνο τους Κρέσπο και Μαουρίτσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μείνουν στην ομάδα.
Ευτυχώς δεν τρίτωσε το κακό με τον Αντρέ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Special 4 έγραψε:Τοτε, γιατι περσι εβαλες ρητρα αγορας στα 4 εκ?
Ετσι απλα για να υπαρχουν ειναι οι ρητρες π βαζουμε ?

Στα Ευρωπαϊκα ποδοσφαιρικα κλαμπ δεν περνανε παντα καποιες μπακαλιστικες τακτικες ή ανατολιτικα παζαρια
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει σχεση με τετοια νοοτροπια ή πρακτικες

Εμεις γελαμε οταν βλεπουμε να γραφονται αστεια ποσα ως προσφορες για τους παικτες μας κ τις απορριπτουμε κατευθειαν

Ποια βαση συζητησης?
Ο αλλος θα γελαει κ δεν θα σε παρει σοβαρα
Καλα αυτο ισχυει πολλες φορες με τις ρητρες. Ο Πορτογαλος στοπερ του γαυρου ηρθε με ρητρα 18εκ. Ειναι ποτε δυνατον να δωσει ελληνικη ομαδα αυτα τα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
navigator11

renegade έγραψε:
navigator11 έγραψε:Βέβαια όταν θες, λογικά, να τον πάρεις με 2, βαριά 2,5 εκατομμύρια, δε θα κάνεις αρχική προσέγγιση στα 2 εκατομμύρια.
Έχει αποδειχθεί αυτό...όταν καθυστερημενα αναγκάστηκε να παίρνει ο Ιβάν τηλέφωνο τους Κρέσπο και Μαουρίτσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μείνουν στην ομάδα.
Διατηρώ τις αμφιβολίες μου ότι έγινε κάτι τέτοιο αλλά οκ. Στην περίπτωση του Μαου δικαιώθηκε η Μαρία. Στου Ισπανού μάλλον λάθεψε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:
Εννοείς Μάτος και όχι Κρέσπο μάλλον. Η χρονική στιγμή που έγιναν αυτά, συν κάποιες άλλες συγκυρίες, ιδίως όσον αφορά τον Μάτος και τα μισόλογα του Αντρέ, με οδηγούν, χωρίς να έχω πληροφόρηση εκ των έσω, να πιστέψω ότι ήταν απόφαση Άμπελ να μπουν αυτοί οι παίχτες στον πάγο, με την ανοχή του Ιβάν. Απλά όταν η δουλειά με τα προκριματικά στράβωσε, σε συσχέτιση με τα απίθανα που έγιναν με τον δεξιό μπακ, ώθησαν τον Ιβάν να παρακάμψει τον προπονητή και να δώσει εντολή "όλοι πίσω". Εξού και η ξαφνική επανεμφάνιση, μετά δικαιολογιών, του Μάτος αλλά και η τελική φυγή προπονητή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είχες πρόταση να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Είχα μία πρόταση, όμως ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μείνει στην ομάδα. Από την Μαρία Γκοντσαρόβα, το δεξί χέρι του Σαββίδη. Δεν ξέρει όμως τίποτα αυτή από ποδόσφαιρο. Μου έκανε μία πρόταση που ήταν ντροπιαστική».

Ένιωθες ότι άξιζες περισσότερα από αυτά που σου έδιναν;

«Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα. Και ο κόσμος δεν ξέρει πολλά πράγματα. Δεν διεκδίκησα πολλά χρήματα από τον ΠΑΟΚ τα οποία πλήρωσα από την τσέπη μου. Δόσεις αυτοκινήτων, το χειρουργείο που έκανα. Δεν με ενδιαφέρει να χάσω χρήματα, με ενδιαφέρει όταν δεν με σέβονται. Και τότε ένιωσα ότι δεν με σέβονται».

Πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχατε μιλήσει με τον Σαββίδη;

«Είμαι σίγουρος γι' αυτό, με έπαιρνε τηλέφωνο κι ο Λουτσέσκου κάθε μέρα. Προσπάθησα να του μιλήσω (σ.σ. Σαββίδη). Ο Λουτσέσκου μού έλεγε "μην ανησυχείς, θα μιλήσω κι εγώ με την ομάδα" και 'γω του είπα: "Μίστερ, αυτή είναι η πρόταση που μου έχουν κάνει". Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το σεβασμό. Ήταν τρελό! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνω; Να πληρώσω για να παίξω, όταν εγώ ήμουν ο πρώτος που όταν τραυματίστηκα και μου είπαν για ανανέωση συμβολαίου τους είπα "αφήστε το συμβόλαιο". Τότε μίλησα με τον Όλαφ Ρέμπε για την ανανέωση και του είπα "δώστε μου ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να παίξω, να δείξω ότι είμαι δυνατός και ότι είμαι σε καλή κατάσταση και τότε θα μιλήσουμε για το νέο συμβόλαιο".

Τότε, μου έκαναν μία πρόταση με μείωση 50% και είπα "ΟΚ". Και τώρα (σ.σ. εννοεί την τελευταία πρόταση πριν αποχωρήσει), μου έκαναν πρόταση με ακόμα λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη μεγάλη περικοπή που είχε ήδη γίνει. Αυτό μου έδειξε ότι δεν με σέβονται. Μπορώ να χάσω χρήματα αλλά δεν αντέχω το να μη με σέβονται. Και τότε είπα "θέλω να μιλήσω με το αφεντικό (σ.σ. Σαββίδη)", γιατί ήξερα ότι αν μιλούσα μαζί του θα φτιάχναμε τα πάντα σε 5 λεπτά γιατί ο ιδιοκτήτης με ξέρει και δεν τον νοιάζουν αυτές οι μ@λ@κιeς που μου έλεγαν. Όμως δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, ήταν πολύ περίεργο.

Κρέσπο

Αντίθετα, η Μαρία Γκοντσαρόβα μίλησε με το μάνατζερ μου και του έστειλε ένα μήνυμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ: "Πρέπει να δεχτεί την πρόταση γιατί πλέον δεν είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ".

Εκείνη τη στιγμή είπα στο μάνατζερ μου: "Μην απαντήσεις καν, ξέχνα τα πάντα, προχωράμε αλλού". Μίλησα με τον Λουτσέσκου και μου είπε να μην ασχολούμαι μ' αυτά και του είπα ότι "ναι, εντάξει, δεν ξέρει από μπάλα αλλά αυτή κάνει κουμάντο".

Τότε εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ και μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση για δύο χρόνια. Το είπα στον Λουτσέσκου και νομίζω ότι όλοι πίστευαν ότι κάνω πλάκα πως θα πάω σε άλλη ομάδα.

Υπήρχε κι ο Παναθηναϊκός τότε, όμως, αν και ήμουν πολύ νευριασμένος με τον ΠΑΟΚ, είπα στο μάνατζερ μου ότι δεν θέλω να πάω σ' άλλη ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα να πάω ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον Ολυμπιακό αν και είχε προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να με πάρει παλιότερα και με καλύτερο συμβόλαιο απ' αυτό που είχα στον ΠΑΟΚ».

Εγινε κάτι άλλο πριν πας τελικά στον ΑΠΟΕΛ;

«Μόλις υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ και το είπα στον ΠΑΟΚ και έγινε επίσημη η μεταγραφή μου, ο Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο. "Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ισχύει ότι υπέγραψες αλλού;", με ρώτησε ξαφνιασμένος. Του απάντησα ότι είναι αλήθεια. Μου είπε πώς θα μπορούσαμε να το διορθώναμε αυτό. "Δεν μπορείς να φύγεις, πρέπει να μείνεις στον ΠΑΟΚ", μου είπε, αλλά του απάντησα βάσει των δεδομένων που είχαν διαμορφωθεί: "Πρόεδρε υπέγραψα, αν με θες πρέπει τώρα να πληρώσεις 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούσα για 10 μέρες να μιλήσω μαζί σου όμως κανένας δεν με άφησε να έρθω σε επικοινωνία μ' εσένα. Τώρα τελείωσε".

Ξέρω πώς λειτουργεί η ομάδα. Δεν έδιναν συμβόλαιο στον Βιεϊρίνια για πόσους μήνες και τελικά υπέγραψε τον Οκτώβριο. Ο Βιεϊρίνια είναι θρύλος για την ομάδα, όμως δεν γίνεται να του συμπεριφέρεσαι έτσι και να μην του ανανεώνεις το συμβόλαιο για πόσους μήνες και να περιμένεις αν έχει άλλη πρόταση κι όταν πλέον δεν έχει να του κάνεις την πρότασή σου. Ίσως να ήθελαν να κάνουν το ίδιο και σε εμένα γιατί μεγάλωνα ηλικιακά, αλλά εγώ έπαιζα σ' όλα τα ματς και ήμουν και καλός. ΟΚ, ο Βιεϊρίνια ήταν λίγο μεγάλος, αλλά ήξεραν ότι η οικογένειά του είναι εκεί, στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήξεραν ότι τελικά θα έμενε. Για εμένα ήταν διαφορετικά».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”