Συνήθως δεν κάνω παραθέσεις κ ούτε θέλω νά με κάνουν. Αλλά εσύ είσαι από την τεράστια ΕΠΤΑΛΟΦΟ; Επειδή έχω παρατηρήσει ότι έχεις κάποιο θέμα με το μαύρο χρώμα,κρίμας. Μήν με απαντήσεις δεν θέλω καμία σχέση μαζί σουAmsterdamer_87 έγραψε:Κρεμασες την ομαδα που σε πληρωνει..
Ακομα ενας αχαριστος στην λιστα..
15. William Troost-Ekong
- James Moriarty
Re: 15. William Troost-Ekong
επαθε θλαση επιπεδου μαρκος αντωνιο... αρα μινιμουμ 3 μηνες εξω.. επαιξε 4 ματς με θλαση ... το διελυσε τελειως.. δεν ξερω τι ειδους διαχειριση χρειαζεται.. παντως ο παικτης δεν πρεπει να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ..
Παιδιά είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με θλάση ,άντε να βγαλεις κάνα 20λεπτο βαριά ,κ όσο περνάει η ώρα μέσα στο αγώνα βαρενει εντελώς το πόδι .μήπως είναι κάτι άλλο,να του έκαναν καμία πρόταση να πάει από τώρα στα Εμιράτα με κάνα 2 Μ μισθό κ λεφτά στον ΠΑΟΚ ,νομίζω μπορεί να γίνει μεταγραφή εκεί ακόμη .τώρα το θέμα είναι πόσο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ αν δεν είναι τραυματίας κ το παίζει για να φύγει άμεσα ή αν κ ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον πουλήσει τώρα κ το παίζουν ιστορία όλοι.υποθεσεις κάνω ,πάντως να παίξεις 2-3 ματς με θλάση νομίζω ούτε ερασιτέχνες το κάνουν
- Amsterdamer_87
Υπήρχε περίπτωση Ευρωπαίος ή Λατίνος παίκτης που παίρνει πακτωλό εκατομμυρίων από την ομάδα του, να τραυματιζόταν σε αγώνα της Εθνικής του σε κάποια διοργάνωση και να συνέχιζε να παίζει τραυματίας; Για μλκς σαν και μας περνάτε τα club των μεγάλων πρωταθλημάτων;aivas19 έγραψε:IndeedΣουριναμέζος έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν θα γραφόταν αν αντί για τον Εκονγκ στο Κόπα Άφρικα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με κάποιον Ευρωπαίο/Λατινοαμερικάνο στο Euro ή το Copa America η στο Μουντιάλ του Κατάρ αν θέλετε που έγινε μεσούσης της σεζόν
Δεν εχουμε ακομα καταλαβει ποσο χοντρο προβλημα προεκυψε.
Μειναμε με ενα δεξιοποδαρο στοπερ ο οποιος εχει τραβηξει τρελη επιβαρυνση τον τελευταιο μηνα με ματς φωτια και μπαινει σε μια σειρα μονο τετοιων αγωνων σε 2 εβδομαδες.
Εγω στην θεση του Ραζβαν στα τελευταια 3 του πρωταθληματος δεν θα τον εβαζα καθολου. Αλχημειες για να παρει ανασες και οτι βγει.
Μειναμε με ενα δεξιοποδαρο στοπερ ο οποιος εχει τραβηξει τρελη επιβαρυνση τον τελευταιο μηνα με ματς φωτια και μπαινει σε μια σειρα μονο τετοιων αγωνων σε 2 εβδομαδες.
Εγω στην θεση του Ραζβαν στα τελευταια 3 του πρωταθληματος δεν θα τον εβαζα καθολου. Αλχημειες για να παρει ανασες και οτι βγει.
- Amsterdamer_87
Βρε Λες να ειναι ετσι??tenten4GT έγραψε:Παιδιά είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με θλάση ,άντε να βγαλεις κάνα 20λεπτο βαριά ,κ όσο περνάει η ώρα μέσα στο αγώνα βαρενει εντελώς το πόδι .μήπως είναι κάτι άλλο,να του έκαναν καμία πρόταση να πάει από τώρα στα Εμιράτα με κάνα 2 Μ μισθό κ λεφτά στον ΠΑΟΚ ,νομίζω μπορεί να γίνει μεταγραφή εκεί ακόμη .τώρα το θέμα είναι πόσο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ αν δεν είναι τραυματίας κ το παίζει για να φύγει άμεσα ή αν κ ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον πουλήσει τώρα κ το παίζουν ιστορία όλοι.υποθεσεις κάνω ,πάντως να παίξεις 2-3 ματς με θλάση νομίζω ούτε ερασιτέχνες το κάνουν
Γερασιμου και Ελβετος μπορειτε να μας δωσετε τα φωτα σας??
Ρε παιδιά στις 7 και 11 Φεβρουαρίου που ήταν οι τελευταίοι αγώνες έπαιξε 90+ λεπτά Χ 2 και έβαλε και γκολ. Μήπως κάνει τον τραυματία και απειλεί έτσι την μεταγραφή του στα Εμιράτα. Μήπως τον είπαν κάνε τον τραυματία να σε αφήσουν ελεύθερο και η ΠΑΕ του λέει όχι αν θες μόνο το καλοκαίρι να σε πουλήσω ? Αλλά από την άλλη γιατί να το κρύψει η ΠΑΕ στην περίπτωση Ινγκανσον βγήκε και το είπε. Εκτός αν έπαιζε με ενέσεις. Αλλά τόσο χαζός είναι να παίζει με ενέσεις να δημιουργήσει στον εαυτό μετά πολύ πιο σοβαρή ζημιά. Πλέον κανείς αθλητής δεν το δέχεται αυτό.
Δεν βγάζει νόημα τίποτα. Θα δείξει και θα φανεί τελικά τι παίζει.
Αλλά τι να πω τόσους παίχτες έχει τόσους δηλαδή είναι δυνατόν να διαλέξεις τον πιο αδιάφορο. Αυτός πριν πάει στο Κοπα Αφρικα δήλωσε στον Ιταλικό τύπο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία. Αυτός είναι αλλού ποτέ δεν προσγειώθηκε στην Ελλάδα.
Καλύτερα να έπαιρνες έναν σέντερ μπακ σαν τον Rose ή τον Μπακαδήμα παρά αυτόν.
Δεν βγάζει νόημα τίποτα. Θα δείξει και θα φανεί τελικά τι παίζει.
Αλλά τι να πω τόσους παίχτες έχει τόσους δηλαδή είναι δυνατόν να διαλέξεις τον πιο αδιάφορο. Αυτός πριν πάει στο Κοπα Αφρικα δήλωσε στον Ιταλικό τύπο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία. Αυτός είναι αλλού ποτέ δεν προσγειώθηκε στην Ελλάδα.
Καλύτερα να έπαιρνες έναν σέντερ μπακ σαν τον Rose ή τον Μπακαδήμα παρά αυτόν.
Επειδή εδώ έχει ανοίξει η συζήτηση για τα στόπερ, το γράφω εδώ.
Ο Κεντζιόρα ήρθε για 2ο δεξί στόπερ πίσω από τον Έκονγκ και για έξτρα λύση στο δεξί μπακ.
Να θυμίσω πως βασικό μας δεξί στόπερ μέχρι πέρσι ήταν ο Ίγκανσον.
Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν είτε τον Έκονγκ, είτε τον Κεντζιόρα αντίστοιχης ποιότητας στόπερ με τον Ίγκανσον; Δεν το νομίζω.
Οπότε τη στιγμή που στο δεξί στόπερ δεν αναβαθμίστηκες, ίσα ίσα εγώ θα πω πως έπεσες επίπεδο και τη στιγμή που ένας εκ των 5 διαθέσιμων στόπερ είναι ο Νάσμπεργκ, που τόσο καιρό εδώ δεν έχει δείξει κάτι, ναι θα έπρεπε να κινηθούν και για απόκτηση στόπερ τον Γενάρη. Προσωπικά το είχα γράψει πάρα πολλές φορές.
Άρα δεν τίθεται θέμα τι θα μπορούσε να προβλεφθεί και τι όχι. Τα αντανακλαστικά τους όπως και στο θέμα του φορ και στο θέμα του 6ου μεσοεπιθετικού, ήταν για τ' ανάθεμα.
Ρίσκο να συνεχίσουμε με Σαμάττα μπας και μας βγει.
Ρίσκο να κρατήσουμε 5 στόπερ εκ των οποίων ο ένας δεν παίζει ούτε στα φιλικά, ο άλλος μεταγραφή εκατομμυρίου αλλά δεν έχει δείξει τίποτα και ο άλλος ήρθε για συμπληρωματικός, μας βγήκε, αλλά ως εκεί. Ίγκανσον δεν είναι.
Ρίσκο να συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις μόνο με 5 μεσοεπιθετικούς.
Ε ΠΑΟΚ είσαι. Συνήθως πληρώνεις από το πρώτο ρίσκο. Τώρα θα τα πληρώσεις και τα τρία..
Ο Κεντζιόρα ήρθε για 2ο δεξί στόπερ πίσω από τον Έκονγκ και για έξτρα λύση στο δεξί μπακ.
Να θυμίσω πως βασικό μας δεξί στόπερ μέχρι πέρσι ήταν ο Ίγκανσον.
Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν είτε τον Έκονγκ, είτε τον Κεντζιόρα αντίστοιχης ποιότητας στόπερ με τον Ίγκανσον; Δεν το νομίζω.
Οπότε τη στιγμή που στο δεξί στόπερ δεν αναβαθμίστηκες, ίσα ίσα εγώ θα πω πως έπεσες επίπεδο και τη στιγμή που ένας εκ των 5 διαθέσιμων στόπερ είναι ο Νάσμπεργκ, που τόσο καιρό εδώ δεν έχει δείξει κάτι, ναι θα έπρεπε να κινηθούν και για απόκτηση στόπερ τον Γενάρη. Προσωπικά το είχα γράψει πάρα πολλές φορές.
Άρα δεν τίθεται θέμα τι θα μπορούσε να προβλεφθεί και τι όχι. Τα αντανακλαστικά τους όπως και στο θέμα του φορ και στο θέμα του 6ου μεσοεπιθετικού, ήταν για τ' ανάθεμα.
Ρίσκο να συνεχίσουμε με Σαμάττα μπας και μας βγει.
Ρίσκο να κρατήσουμε 5 στόπερ εκ των οποίων ο ένας δεν παίζει ούτε στα φιλικά, ο άλλος μεταγραφή εκατομμυρίου αλλά δεν έχει δείξει τίποτα και ο άλλος ήρθε για συμπληρωματικός, μας βγήκε, αλλά ως εκεί. Ίγκανσον δεν είναι.
Ρίσκο να συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις μόνο με 5 μεσοεπιθετικούς.
Ε ΠΑΟΚ είσαι. Συνήθως πληρώνεις από το πρώτο ρίσκο. Τώρα θα τα πληρώσεις και τα τρία..
-
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με Κετζιορα. Ανανέωση επιβάλλεται. Γρήγορος, με αντίληψη, έχει σώσει ως ασπίδα στο τερματοφυλακα πολλές φορές. Έχει πετύχει κρίσιμα γκολ. Πολύ θετική χρονια
Βλέπετε φαντάσματα.aivas19 έγραψε:IndeedΣουριναμέζος έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν θα γραφόταν αν αντί για τον Εκονγκ στο Κόπα Άφρικα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με κάποιον Ευρωπαίο/Λατινοαμερικάνο στο Euro ή το Copa America η στο Μουντιάλ του Κατάρ αν θέλετε που έγινε μεσούσης της σεζόν
Αν έπαιζε ο ντελιας τραυματίας και έχανε την χρονιά δεν θα μπορούσε να βγει από το σπίτι του.
Τι μανία είναι αυτή να βγάλετε τον Έλληνα ρατσιστή;
-
Νομίζω ότι ο φίλος σχολιάζει το πρόβλημα να παίζετε το κύπελλο εθνών αφρικής μεσούσης της χρονιάς. Αν ο ενκονγκ το πάθαινε αυτό στο euro η στο copa america θα είχε 2-3 μήνες να ανακάμψει αυτός ή η ομάδα λόγο καλοκαιριού.
Ότι και να λέμε μας κρεμάει και πρέπει να κάνουν άθλο ο κουλιεράκης και ο κεντζιόρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Νομίζω ότι είναι απίθανο να αντέξουμε και στις δύο διοργανώσεις , μεγάλο ξενέρωμα
Ότι και να λέμε μας κρεμάει και πρέπει να κάνουν άθλο ο κουλιεράκης και ο κεντζιόρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Νομίζω ότι είναι απίθανο να αντέξουμε και στις δύο διοργανώσεις , μεγάλο ξενέρωμα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χτες στο μετροπολις υπονόησαν ότι έχει ήδη πουληθεί για καλά λεφτά Αραβία.
Στο καλό να πάει, άλλη μια επιλογή που ήρθε με καλές προοπτικές αλλά δεν έπιασε ..
Στο καλό να πάει, άλλη μια επιλογή που ήρθε με καλές προοπτικές αλλά δεν έπιασε ..
- WeWillRockYou
Μεγάλο πλήγμα η απουσία του, καθώς ξεμένουμε από στόπερ.
Κλασσική περίπτωση, όπου η ομάδα όποιο ρίσκο πήρε τον Γενάρη, θα το πληρώσει μέχρι τελικής πτώσεως.
Τουλάχιστον, ας ανέβει κάποιος μικρός από τη Β ομάδα, να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό.
Τώρα στο αν έπαιζε εν γνώσει του τραυματίας, τι να πω.
Αρχικά, μου φαίνεται περιέργο το πως μπορεί ένας παίκτης το κάνει χωρίς να πονάει, να παίζει καλά και να καταλήγει MVP της διοργάνωσης. Αν έχει κάποιος γνώσεις ιατρικής, θα είχε ενδιαφέρον να μας το εξηγήσει.
Και όσο αν με εκνευρίζει, το ότι μας έβαλε τον ΠΑΟΚ σε δεύτερη μοίρα, μπορώ να καταλάβω το κίνητρο, όντας αρχηγός της χώρας σου, να φτάνεις ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου και να γίνεσαι εθνικός ήρωας.
Από εκεί και πέρα, μακάρι να έχει βρεθεί ομάδα να πωληθεί, από τώρα ακόμα, ώστε να μπορέσει να γίνει κίνηση αντικατάστασης του, από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού.
Κλασσική περίπτωση, όπου η ομάδα όποιο ρίσκο πήρε τον Γενάρη, θα το πληρώσει μέχρι τελικής πτώσεως.
Τουλάχιστον, ας ανέβει κάποιος μικρός από τη Β ομάδα, να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό.
Τώρα στο αν έπαιζε εν γνώσει του τραυματίας, τι να πω.
Αρχικά, μου φαίνεται περιέργο το πως μπορεί ένας παίκτης το κάνει χωρίς να πονάει, να παίζει καλά και να καταλήγει MVP της διοργάνωσης. Αν έχει κάποιος γνώσεις ιατρικής, θα είχε ενδιαφέρον να μας το εξηγήσει.
Και όσο αν με εκνευρίζει, το ότι μας έβαλε τον ΠΑΟΚ σε δεύτερη μοίρα, μπορώ να καταλάβω το κίνητρο, όντας αρχηγός της χώρας σου, να φτάνεις ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου και να γίνεσαι εθνικός ήρωας.
Από εκεί και πέρα, μακάρι να έχει βρεθεί ομάδα να πωληθεί, από τώρα ακόμα, ώστε να μπορέσει να γίνει κίνηση αντικατάστασης του, από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού.
-
Από τα λίγα που ξέρω κι αυτά από προσωπική εμπειρία χωρίς να έχω ιατρικές γνώσεις, νομίζω ότι ο παίκτης το ζόρισε χωρίς κόφτη σαν βλαμμένος και στο τέλος το μάμησε τελείως αντί να τη βγάλει με κάτι πιο ελαφρύ.
Τώρα να προσποιείται τον τραυματία με διαγνωσμένη θλάση 3ου βαθμού τι να πω
Τώρα να προσποιείται τον τραυματία με διαγνωσμένη θλάση 3ου βαθμού τι να πω