Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Cylon-4 έγραψε:Κανεις δεν εχει κανει συμβολαιο, οτι θα κανει μονο νικες.
Αλλο ομως να χανεις παλευοντας και αλλο να διασυρεσαι αγωνιστικα, απο γειτονιες της Αθηνας.....
Φίλε Cylon-4 δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί ο Μίλωνας, θα είναι κατά την άποψη μου η ομάδα που θα είναι μαζί μας και με τους γαυροβάζελους στην 4αδα.
Τα δικά μου συμπεράσματα (χονδρικά) μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές με τις ομάδες που θα συμπληρώσουν (μάλλον) την 4αδα. α) Πάσα: ψάχνεται αλλά και πολλά λάθη. β) Κεντρικοί: Δίνουν περισσότερα πράματα οι Τακουρίδης-Γάτσης, από τους υποτιθέμενους βασικούς. Το ξέραμε από την απόκτηση τους ότι θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση οι Λινάρδος και Παπαλεξίου και περιμένουμε να βελτιωθούν, αλλά όπως και να το κάνουν είναι στοιχήματα. γ) Ακραίοι: εδώ είναι το μεγάλο θέμα, καθώς φαίνεται ότι πίσω από τους ξένους δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο. Σωτηρίου λέμε και κλαίμε ήδη (αυτό για όσους έκραζαν ανελέητα όσο ήταν στο ρόστερ μας). Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ειδικά στο μπλοκ-άμυνα και στο σερβίς. Θα δούμε και ποιος παίκτης θα αντικαταστήσει τον Ρούσσο. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά.
ΥΓ Ο Λινάρδος απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να αλλάξει το σερβίς του, αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο αστείο για εν ενεργςεία διεθνή παίκτη.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Παιδια το ειπα και το ξαναλεω. Ειμαι γκρινιαρης και απαισιοδοξος και κραξτε με αμα θελετε αλλα την αληθεια θα την πω. Η ομαδα δεν σουλουπωνεται με τιποτα!!! Υπαρχουν παρα πολυ μεγαλα κενα. 1) Σερβις επιπεδου παιδων χωρις υπερβολη ( βγαζω εξω τον Ολλανδο) τιποτα μηδεν πιεση και 2) ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και κακιστο μπλοκ απο τους κεντρικους. Πως διορθωνεται η κατασταση μου λετε? Το λεω ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. Θα αντιμετωπισουμε πολλα προβληματα απεναντι σε αξιοπρεπης και ανταγωνιστικες ομαδες. Τελος ο Καναδος πασαδορος δεν λεει τιποτα.
Μπορει καποιος να δωσει λινκ με τα στατιστικα? Οχι μονο αυτου του αγωνα γενικα την ιστοσελιδα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Εικόνα

Και τα στατιστικά του αγώνα, φρέσκα φρέσκα.

Για την πάσα φαίνεται η κατάσταση στο ποσοστό των επιθέσεων με καλή υποδοχή. Όταν βλέπεις τον Μίλωνα να έχει 69% αποτελεσματικότητα σε 48 προσπάθειες, ενώ ο ΠΑΟΚ μόνο 51% σε 41 προσπάθειες, καταλαβαίνεις ότι το μοίρασμα δεν ήταν καλό. Αρκετές κακές αποφάσεις από τον Μπλανκενάου που έπαιζε με λάθους παίκτες στις φορές με την καλή μας υποδοχή, όπως οι υπερφορτώσεις στον Φαν Χάρντερεν στο 3ο και 4ο σετ. Ή το μη παίξιμο των κεντρικών.

Προστέθηκε και η μέτρια παρουσία του Ντε Ντρις σε όλο το παιχνίδι και του Φαν Χάρντερεν από το 3ο σετ και μετά και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Στην επίθεση με κακή υποδοχή ήμασταν μέτριοι (32% σε 22 προσπάθειες), καθώς κανένας παίκτης μας δεν τελείωνε χαλασμένες υποδοχές και αρκετές φορές γίνονταν και λάθη.

Όπως και έγινε στην κόντρα μπάλα. Το 41% σε 29 επιθέσεις από άμυνα και τα 5 λάθη αποτυπώνουν ακόμα καλύτερα το σκηνικό.

Το μπλοκ μας έκοψε παρά ελάχιστες φορές τον αντίπαλο. Και αυτό αποτυπώνεται και στον αριθμό των πόντων από μπλοκ.

Η υποδοχή μας ξεκίνησε καλά, αλλά όμως στο 3ο σετ έπεσε κατακόρυφα και το παιχνίδι άλλαξε εντελώς. Ο Κωνσταντινίδης έκανε ό,τι μπορούσε αλλά Κοκκινάκης δεν είναι σε καμία περίπτωση. Και πιστεύω ότι πρέπει να επιστρέψει στη θέση του ο Μένιος.

Το σερβίς μας ενώ έφερε 9 άσσους, αυτοί θα έλεγα ότι πηγάζουν από προϊόν λαθών του αντιπάλου. Και αυτό φαίνεται στο ότι οι κακές υποδοχές του αντιπάλου ήταν μόλις 10!!!! Μόνο ο Φαν Χάρντερεν ήταν απειλή, ενώ τα τζαμπ φλοτ έκαναν δουλειά μόνο στο 2ο σετ και μετά διαβάστηκαν.

Γενικά μια εμφάνιση που αποτελεί καμπανάκι και περισσότερη δουλειά!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Willie the Pimp έγραψε: Φίλε Cylon-4 δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί ο Μίλωνας, θα είναι κατά την άποψη μου η ομάδα που θα είναι μαζί μας και με τους γαυροβάζελους στην 4αδα.
Τα δικά μου συμπεράσματα (χονδρικά) μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές με τις ομάδες που θα συμπληρώσουν (μάλλον) την 4αδα. α) Πάσα: ψάχνεται αλλά και πολλά λάθη. β) Κεντρικοί: Δίνουν περισσότερα πράματα οι Τακουρίδης-Γάτσης, από τους υποτιθέμενους βασικούς. Το ξέραμε από την απόκτηση τους ότι θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση οι Λινάρδος και Παπαλεξίου και περιμένουμε να βελτιωθούν, αλλά όπως και να το κάνουν είναι στοιχήματα. γ) Ακραίοι: εδώ είναι το μεγάλο θέμα, καθώς φαίνεται ότι πίσω από τους ξένους δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο. Σωτηρίου λέμε και κλαίμε ήδη (αυτό για όσους έκραζαν ανελέητα όσο ήταν στο ρόστερ μας). Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ειδικά στο μπλοκ-άμυνα και στο σερβίς. Θα δούμε και ποιος παίκτης θα αντικαταστήσει τον Ρούσσο. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά.
ΥΓ Ο Λινάρδος απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να αλλάξει το σερβίς του, αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο αστείο για εν ενεργςεία διεθνή παίκτη.
Συμφωνώ σε όλα, αλλά έχω και κάποιες παρατηρήσεις. :)

Α) Πολλά λάθη από τον Καναδό που μόνο στο 2ο σετ έπαιξε καλά. Κυρίως λάθος επιλογές. Μπορεί να έκανε κάποιες κακές πάσες, αλλά εγώ στέκομαι στις λάθος αποφάσεις. Δεν μπορείς τώρα στην καλή υποδοχή (είχαμε 41 επιθέσεις με καλή υποδοχή) να μην μπορείς να βάλεις τους κεντρικούς στο παιχνίδι. Και αν οι Παπαλεξίου και Λινάρδος είναι εκτός κλίματος, τουλάχιστον έπρεπε οι Γάτσης και Τακουρίδης να πάρουν περισσότερες. Η υπερφόρτωση του Φαν Χάρντερεν και έπειτα του Κοκκινάκη ήταν καταλυτική σε διάφορα σημεία για να χαθούν τα σετ. Σα να βλέπω άλλο παίκτη μετά τη Γαλλία.

Β) Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι η εικόνα των Λινάρδου και Παπαλεξίου. Ναι, δεν είναι καλοί στο μπλοκ, αλλά όμως δεν κάνουν τίποτα στο γήπεδο. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του προσπαθώ και κάνω κάποια πράγματα μέσα στο τάραφλεξ, και του είμαι εκτός κλίματος. Πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Ειδικά ο Λινάρδος είναι πραγματικά σοκαριστικό που είναι τόσο αλλού (και συγγνώμη για την έκφραση).

Γ) Σίγουρα κάποιοι θα εκτιμήσουν την προσφορά του Σωτηρίου τώρα, αλλά θεωρώ ότι τώρα είναι μεγάλο λάθος που δεν παίζει ο Μούχλιας. Εντάξει, βάζεις τον Κοκκινάκη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να αντιμετωπίσεις το σερβίς, αλλά όμως τώρα "καίμε" τον πάγκο με αυτή την κίνηση. Γιατί ο Μούχλιας είναι μια καλή μονάδα και πρέπει να πάρει παιχνίδια. Καλύτερα να επιστρέψει ο Κοκκινάκης και να μπει το παιδί να παίξει. Άμα δε τους δούμε, πως θα κρίνουμε.

Η ομάδα επιβάλλεται να δουλέψει και να στρώσει. Εγώ τονίζω ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Ο αθλητισμός έχει πάντα και το στοιχείο να μη βγαίνουν παίκτες. Όμως δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες στα κουτουρού. Θέλει προσοχή και ειδικά τώρα που είναι περίεργη και η κατάσταση ελλείψει παικτών.

Όσο για το Λινάρδο πραγματικά απορώ τι έχει πάθει. Άλλος ήταν στον Ολυμπιακό και άλλος τώρα. Μπορεί κάποιοι να πούνε ότι είναι 3ος κεντρικός, αλλά δεν κάνει ούτε και αυτά.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Για τον Μουχλια υπερθεματιζω.
Αν δεν παιζει κατω απο αυτες τις συνθηκες που βρισκεται η ομαδα, ποτε θα παιξει?
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

PaokCuba4 έγραψε:Α) ...Πολλά λάθη από τον Καναδό που μόνο στο 2ο σετ έπαιξε καλά. Κυρίως λάθος επιλογές. Μπορεί να έκανε κάποιες κακές πάσες, αλλά εγώ στέκομαι στις λάθος αποφάσεις...

Με τις κακές πάσες εννοούσα και τις λάθος αποφάσεις, για την ακρίβεια έπρεπε να γράψω και κακό μοίρασμα. Σωστή η συμπλήρωση σου. Πάντως αν και είναι νωρίς η εικόνα του Μπλάνκεναου συγκριτικά με τον Ουόλς όταν πρωτοήρθε είναι η η νύκτα με την ημέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για την πορεία μπορεί και τίποτε βέβαια.
ΥΓ Συμφωνώ με τις υπόλοιπες παρατηρήσεις-διαπιστώσεις σου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Πραγματικά άλλον Μπλανκενάου είδα στη Γαλλία πέρσι και άλλον βλέπω τώρα.

Δεν πιστεύω ότι ξέχασε το βόλεϊ. Μπορεί και να μην έχει "κολλήσει" με την ομάδα ακόμα. Ο αθλητισμός τα έχει αυτά.

Η εικόνα με θορυβεί και αν πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν έξαλλος με τον Ουολς, τώρα είμαι ακόμα πιο επιφυλακτικός με τον Τζέυ.

Αυτό είναι κάτι τώρα που θα το δούμε στη συνέχεια. Γιατί δεν νομίζω ότι θα πάρουμε γρήγορα ακραίο. Ίσως να ζυγίσουμε και άλλα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δηλώσεις κόουτς:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Μίλωνα, άξιζε τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα από μας. Όσον αφορά εμάς, είμαι κουρασμένος από τον αυτοσχεδιασμό, δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι. Σήμερα είχαμε στην βασική επτάδα μόλις έναν παίκτη από την περσινή σεζόν, όλοι οι υπόλοιποι είναι νέοι παίκτες, πρώτη φορά παίξαμε με αυτόν τον σχηματισμό. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με πιο βατούς αντιπάλους, αλλά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές κόντρα σε ΟΣΦΠ, Παναθηναϊκό και Μίλωνα, δεν παίξαμε. Ένα ακόμα γεγονός, όταν το λίμπερο (Κοκκινάκης) είναι ο κορυφαίος σκόρερ, τότε τι σημασία έχει να συζητήσουμε για βόλεϊ. Πρέπει να συζητήσουμε για όλα αυτά, να βρούμε τις λύσεις. Η ομάδα έχει προοπτική, αρκεί όλοι να παίζουν στις κανονικές τους θέσεις, σε αυτές που αποδίδουν τα μέγιστα. Φυσικά, με σκληρή δουλειά και προπονήσεις, θα έρθει η βελτίωση. Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε βόλεϊ φυσικά, αλλά πολλοί αυτοσχεδιασμοί, κάτι το οποίο κάνει δύσκολη την δουλειά μου αλλά και του προπονητικού σταφ».
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

steven123 έγραψε:Παιδια το ειπα και το ξαναλεω. Ειμαι γκρινιαρης και απαισιοδοξος και κραξτε με αμα θελετε αλλα την αληθεια θα την πω. Η ομαδα δεν σουλουπωνεται με τιποτα!!! Υπαρχουν παρα πολυ μεγαλα κενα. 1) Σερβις επιπεδου παιδων χωρις υπερβολη ( βγαζω εξω τον Ολλανδο) τιποτα μηδεν πιεση και 2) ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και κακιστο μπλοκ απο τους κεντρικους. Πως διορθωνεται η κατασταση μου λετε? Το λεω ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. Θα αντιμετωπισουμε πολλα προβληματα απεναντι σε αξιοπρεπης και ανταγωνιστικες ομαδες. Τελος ο Καναδος πασαδορος δεν λεει τιποτα.
Μπορει καποιος να δωσει λινκ με τα στατιστικα? Οχι μονο αυτου του αγωνα γενικα την ιστοσελιδα.
Στο λινκ παρακάτω θα τα βρεις. Είναι όλης της διοργάνωσης, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα.

https://hvl-web.dataproject.com/Competi ... aspx?ID=45

Το σερβίς σίγουρα θέλει βελτίωση αλλά είναι θέμα δουλειάς και ενδεχόμενης ενίσχυσης με παίκτες που να κάνουν τη δουλειά αυτή. Σήμερα ήταν απογοήτευση το σκηνικό.

Το θέμα με τους πρώτους χρόνους είναι καθαρά θέμα πασαδόρου. Σήμερα είχαμε πολλές καλές υποδοχές αλλά όλες οι πάσες πήγανε στους ακραίους και στη διαγώνιο. Λυπάμαι αλλά βόλεϊ δεν παίζεται έτσι. Μετά είναι επόμενο το μπλοκ να διαβάσει το παιχνίδι σου και ουσιαστικά να "σβήσει" επιθετικά τον Φαν Χάρντερεν και τον Ντε Ντρις. Και αν ο Βέλγος ήταν γενικά ασταθής σήμερα, ήρθε και το μπλοκ και τον αποτελείωσε.

Εγώ περιμένω να δω κάποια πράγματα από τον Μπλανκενάου. Δεν πιστεύω ότι ξέχασε το βόλεϊ. Γιατί άλλο παίκτη έχω δει στη Γαλλία και άλλον τώρα. Γενικά θέλει προσοχή στις όποιες κινήσεις κάνουμε. Η προτεραιότητα είναι οι πιο χτυπητές και ειδικά οι Λινάρδος και Παπαλεξίου που δεν είναι καν στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλώσεις κόουτς:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Μίλωνα, άξιζε τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα από μας. Όσον αφορά εμάς, είμαι κουρασμένος από τον αυτοσχεδιασμό, δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι. Σήμερα είχαμε στην βασική επτάδα μόλις έναν παίκτη από την περσινή σεζόν, όλοι οι υπόλοιποι είναι νέοι παίκτες, πρώτη φορά παίξαμε με αυτόν τον σχηματισμό. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με πιο βατούς αντιπάλους, αλλά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές κόντρα σε ΟΣΦΠ, Παναθηναϊκό και Μίλωνα, δεν παίξαμε. Ένα ακόμα γεγονός, όταν το λίμπερο (Κοκκινάκης) είναι ο κορυφαίος σκόρερ, τότε τι σημασία έχει να συζητήσουμε για βόλεϊ. Πρέπει να συζητήσουμε για όλα αυτά, να βρούμε τις λύσεις. Η ομάδα έχει προοπτική, αρκεί όλοι να παίζουν στις κανονικές τους θέσεις, σε αυτές που αποδίδουν τα μέγιστα. Φυσικά, με σκληρή δουλειά και προπονήσεις, θα έρθει η βελτίωση. Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε βόλεϊ φυσικά, αλλά πολλοί αυτοσχεδιασμοί, κάτι το οποίο κάνει δύσκολη την δουλειά μου αλλά και του προπονητικού σταφ».

Και βίντεο:

[youtube]zBk2PO_BfYM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]IcLrBAnYkec[/youtube]

[youtube]XWz5fvBMVOk[/youtube]
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δυστυχώς (;) είδα μόνο το πρώτο σετ. Οι δύο κεντρικοί θέλουν πολλή δουλειά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Επειδή στο βόλλεϋ υπάρχει μια ρευστότητα με τα ρόστερ κάθε χρόνο, δεν έγινε και τίποτα να μη μας βγει φέτος έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τους Έλληνες. Ή ελπίζουμε σε 5 ξένους του χρόνου ή σε ανακατανομή των καλών Ελλήνων. Κακά τα ψέματα σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται, αυτή τη στιγμή, ο Παπαλεξίου και ο Λινάρδος - ήταν στοιχήματα και το ξέραμε από την αρχή.
Τρία χρόνια τώρα ο Βέλγος κάνει μέτρια κανονική περίοδο και φορτσάρει στα πλέι-οφ.
Πάντως είναι ειρωνία της ιστορίας αυτόν τον Ολλανδό να μην τον είχες τα προηγούμενα χρόνια και να πηγαίνεις σε μια λογική στους ακραίους ο ένας καλός στην άμυνα, ο άλλος στην επίθεση, η οποία δεν μας βγήκε ποτέ μετά τα καλά χρόνια Σαφράνοβιτς με Χιμένεθ ή Ντάντε.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Από το 2020 και μετά έχει πέσει τόσο πολύ το μπάτζετ που ήταν σχεδόν αδύνατο να φέρεις παίκτες με εξίσου καλά ποσοστά και στους 2 τομείς. Και εάν φέτος έφερες ήταν διότι ελλείψει ξένων στους κεντρικούς, υπήρχε αρκετός χώρος στο μπάτζετ για να φέρεις Ρουσσό και Φαν Χάρντερεν.

Δεν ήταν κάτι το οποίο επιδίωκαν οι προπονητές. Ήταν δυστυχώς μια καθημερινότητα που είχαν να ζήσουν. Στα χρόνια μεταξύ 2017 και 2019 είχες τα χρήματα, απλά οι επιλογές ήταν λανθασμένες. Και αυτό αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για παράδειγμα του 2017-2018 και 2018-2019 είχε ακριβώς ένα παίκτη (Αλεξίεφ) μόνο για επίθεση και έναν παίκτη (Ράουβερντινκ) για την υποδοχή. Όμως η ποιότητά τους ήταν τέτοια που απλά κάλυπτε το πρόβλημα. Για αυτό και λέω για τον κακό σχεδιασμό εκείνης της διετίας. Και μάλιστα αυτό φάνηκε όταν ο ΠΑΟΚ είχε Σαφράνοβιτς-Χιμένεθ και Γιαμπλόνσκι-Χιμένεθ στους ακραίους όπου η ποιότητα ήταν τέτοια που κάλυπτε τα προβλήματα. Επίσης τότε τόσο ο Σαφράνοβιτς όσο και ο Γιαμπλόνσκι ήταν καλοί στην επίθεση. Και φτάσαμε έπειτα στο απόλυτο δίδυμο Σαφράνοβιτς-Ντάντε.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είναι σύνθετο θέμα και δεν είναι τόσο εύκολο να αποδοθούν ευθύνες ή να πούμε ότι η τακτική αυτή είναι λάθος. Εξαρτάται αποκλειστικά από το μπάτζετ που διαθέτεις. Διαφορετικά θα πρέπει να ρωτήσεις τον κάθε προπονητή στον κόσμο γιατί το κάνει αυτό. Να πιάσεις τον Redwitz για παράδειγμα και να του πεις γιατί είχε τον Μάρσαλλ στη Νις πέρσι. :P

Γενικά η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και κυρίως τώρα ηρεμία ώστε να στρώσει και να δει το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τους ξένους. Εμείς κοιτάμε το τώρα. Και εδώ τώρα είναι που θέλει καθαρό μυαλό στο που να εστιάσεις. Γιατί εύκολα μπορούμε να βρούμε τους πάντες ως φταίχτες και να αλλάζουμε όλο το ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Σάβ 11 Νοέμ 2023, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:Για τον Μουχλια υπερθεματιζω.
Αν δεν παιζει κατω απο αυτες τις συνθηκες που βρισκεται η ομαδα, ποτε θα παιξει?
Αυτό ακριβώς. Και τώρα δε θέλεις περισσότερο ανακάτεμα της χημείας σου σαν ομάδα. Ήθελες να το κάνεις με τον Παναθηναϊκό; Δεκτό. Όμως από τη στιγμή που ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε με όσους έχουμε και να ψαχτούμε για αλλαγές, το χειρότερο είναι να μπερδέψουμε την ομάδα περισσότερο αλλάζοντας τον Κοκκινάκη στους ακραίους.

Βάλε το Μούχλια και πάνε μέχρι το τέλος του 2023. Έτσι και θα είχες τον Κοκκινάκη να καλύπτει τον Μούχλια και ένα παιδί να δείξει το τι αξίζει. Τώρα θέλεις τους παίκτες να παίζουν στις θέσεις τους και όχι ανακατέματα.

Πιστεύω ότι μετά και τις δηλώσεις του Μιλενκόσκι θα δούμε λιγότερες αλχημείες τέτοιου τύπου.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Υπάρχει περίπτωση τώρα που βγήκαν τα ντέρμπυ να μην πάρουν ξένο και να περιμένουν τον Ιανουάριο για περισσότερες λύσεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”